Små ting på spa

vafler

{Lækreste morgenbuffet bl.a. med vafler}

Da jeg sad for lidt siden og gik kamera og telefon igennem for fine øjeblikke til denne mandags små ting var der så mange, at jeg tænkte, at det var bedre at dele dem op. Så her kommer først en omgang hyggelige sager fra vores mægtigt dejlige tur til Ystad Saltsjöbad i weekenden. Og så kommer der en endnu en portion små ting med, alt det andet rare fra den forgangne uge, i aften.

Og jeg kan altså kun anbefale sådan en mini-getaway midt i en travl periode. Vi var lidt i tvivl om det ville blive for presset med weekendvisit i Sverige lige op til jul, men det var virkelig herligt med en lille timeout fra al juletravlhed og jeg kunne godt finde på at gøre noget lignende i kommende travle perioder. Bare et lille pusterum på et døgns tid, hvor man kommer helt væk og ned i gear. Så dejligt :)

english-med-grey21

During the weekend we went on a tiny getaway to Sweden for 24 hours of delicious food and complete relaxation at lovely Ystad Saltsjöbad. It was such a nice treat in the middle of the hectic days of the December and the little escape worked wonders. Sooooo relaxing :)

surf

{Nogen troede vi skulle på spa, andre troede vi skulle på surf ;) Der var desvære ingen bølger til sidstnævnte, selvom det faktisk er en mulighed på de kanter}

pejs

{Hyggeligste pejsestue. Endda med havudsigt}

seng

{Ved ikke helt hvorfor, men sover altid lige en my bedre, når jeg er på hotel. Måske det er noget med knitrende, hvidt sengetøj}

strand

{Havkig fra altanen. Gråt men flot}

ystadtapet

{Fineste tapet}

ystadbar

{Og generelt så flot og gennemført indretning. Der er lidt sommerhus deluxe over det hele}

apresspa

{Helt afslappet après spa. Og måske lidt vild med fotografen…}

Ystad Saltsjöbad havde været så rare at invitere os på opholdet. Det er vi meget glade for :)

(Visited 2.521 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hej Louise,

   Tusinde tak :) Der har lige været et indlæg med fotoskole forrige fredag, så måske det indlæg du ønsker, allerede er lavet. Du kan se det her: http://emilysalomon.dk/2015/12/11/fotoskole-sloeret-baggrund-vind-et-spejlreflekskamera/
   Og første del af fotoskolen her: http://emilysalomon.dk/2015/09/13/fotoskole-generelle-tips-tricks-til-bedre-billeder/
   Jeg bruger ikke noget filter, men redigerer mine billeder i Photoshop :)
   Tusinde tak og i lige måde :)
   Klem
   Emily