Små ting

bogreol

{Vores nye bogreol, der er lige som jeg drømte om}

Hermed anden omgang små ting i dag (første her). Fuld af gode ting fra en mere end dejlig uge, der udover weekendtur har budt på tøsejulefrokost, morgenmad med hende her, spændende møder om og planer for næste år, et par noget stakåndede løbeture (de første siden hjernerystelsen) og sidst men ikke mindst ankom vores nye og længe ventede bogreol. Og jeg er så glad for den. Har efterhånden brugt en del tid på bare at sidde og beundre den.

Skal dog lige have sat bøgerne ordentligt – ovenfor er det bare første grovsortering til farvekoordinering -, men så er vi også tæt på verdens 8. vidunder ;)

Den kommende uge byder på de sidste forberedelser inden jul. Både dem der har noget med selve julen at gøre, men jeg skal også have alting fikst og færdigt på kontoret og bloggen inden vi kører mod de østrigske alper på fredag. Glæder mig!

Hov og så skal jeg på skøjtedate i morgen. Dér er det nemlig et år siden at min kæreste og jeg var på vores første date. I en skøjtehal.

Rigtig, rigtig dejlig mandag til jer også <3

english-med-grey21

Some of the little things that made the past week feel extra special. Our new bookshelves, a blooming tree in December, camouflage kicks, mission Christmas gifts accomplished, my white Christmas ‘tree’, a cute personalized ginger bread heart, a beautiful bouquet from my boyfriend and the comfiest, warmest socks.

kirsebaerblomster

{Forvirret og fint kirsebærtræ i fuldt flor i december}

snaekers

{Nye sneakers. Og ja, det er ved at blive en besættelse}

gaver

{Næsten på plads med alle gaver. OG de er pakket ind}

juletrae

{Mit ‘juletræ’ er kommet op}

honninghjerte

{Fineste, spiselige gave}

buket

{Adventsbuket fra min kæreste}

futter

{Hyggeligste futter, der så meget skal med på skiferie lige om lidt}

(Visited 4.860 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

44 Kommentarer

 1. Hvor er den reol bare det fineste! Ligner heldigvis en, som der er god til til at fylde op i. Synes det er et evigt problem med bogreoler, at de alt for hurtigt bliver fyldt op, haha!

  Må med det samme igang med at overtale kæresten til, at vi skal have sådan en ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Hvor kan man købe de sneakers? Mærke og model? (Er selv besat af sneakers)
  Elsker din bogreol!!!!

  1. Bogreoler og sneakers ftw ;)

   Synes faktisk de er lidt store i str. Jeg er normalt en 38,5, men det var der ikke så tog en 39 hvilket også plejer at gå fint, men kunne snildt have nøjedes med en 38 tror jeg… Men pyt skidt, hellere for store end for små.

   Klem

 3. Wow, virkelig smuk og lækker reol! Og sjovt med kirsebærtræet, vejret er simpelthen for mærkeligt i tiden – man skulle ikke tro det var vinter :) Dine ‘små ting’ indlæg ER bare mine ynglingsindlæg. God jul <3

 4. Jeg elsker dine “små ting” indlæg! De er super hyggelige at følge med i! :o)

  Særligt er jeg meget misundelig på dine fine pusser. Ved du noget nærmere omkring told, hvis man bestiller dem fra den hjemmeside du har linket til? Jeg kunne SÅ GODT tænke mig sådan et par :p

  Kram Emilie

  1. Det er jeg glad for at du synes Emilie :)

   De bliver sendt fra Danmark, så ingen told :) Kram

 5. Sikke en fin bogreol…!

  Må jeg spørge, hvad I har givet for den?

  Super glædelig jul og tak for mange dejlige timer i dit ‘selskab’ i det forgangne år;-)

  Knus, Susanne

  1. Hej Susanne,
   Vi har selv designet den og den er lavet efter mål lige til vores væg (så den har været lidt pebret), men du kan skrive til byMakholm, der har lavet den (http://bymakholm.dk) og få et overslag på hvad det vil koste alt afhængig af hvad og hvor stort du har behov for.
   Tusinde tak søde Susanne og i lige måde. Dejligt at du læser med :)
   Kram Emily

 6. Hej Emily! Jeg kan næsten ikke få armene ned over din nye fodtøjstendens! Jeg bryder mig ikke om hæle til hverdag, fordi det er træls på cykel og ser underligt ud med rygsæk (til uni).. Så alt jeg har manglet her på bloggen er sneakers, som jeg også er lidt besat af. Det er simpelthen så fedt :D tak og kram!

  1. Ih hvor dejligt at høre Signe, det er altså lidt hyggeligt <3 Sneakers-kram til dig og god jul :)

 7. Super skøn bogreol! Jeg er helt vild med dine “små ting” posts – de er såå hyggelige at følge med i!

  1. Er så glad for det, hyggeligt at finde det frem, samle og pynte det :)

   I lige måde <3

 8. Jeg dør, ej hvor er det en flot bog reol, jeg elsker at læse og eje bøger så min indre bog elsker freaker over den rol. Så flot . Jeg kunne bruge flere timer på bar at sortere de bøger, hvor lang tid har du brugt på at sætte dem op så flot

  1. Haha… du har det vist ligesom jeg Heidi :) Vi har faktisk ikke rigtigt sat dem op endnu. Bare grovsorteret og indelt dem efter farve (men det tog så også en hel aften) og så skal vi sætte det helt i farverorden, så det passer med nuancerne på et tidspunkt. Kram og god jul :)

 9. Tillykke til dig og din kæreste med jeres 1-årsdag :-)

  – og tak for inspirationen til reol-indretning!

 10. Håber I havde en dejlig skøjtedate – og tillykke med årsdagen :)
  Bogreolen er megaflot! Den kan jeg virkelig godt forstå du er glad for.
  Jeg ville have spurgt til juletræet, men så lige at en med-læser var kommet mig i forkøbet – det må jeg bare eje til næste år! (Vi køber ikke rigtige juletræer i min familie, men jeg kan nu godt savne ritualet med at pynte træet, og dét at have et centralt “pynte-item” stående i stuen.. Og det kan jo så genbruges år efter år – smart :)
  Rigtig glædelig jul :)

  1. Tusind tak <3

   Ja, det er så hyggeligt det lille 'træ'. Fint og diskret men ja, man har alligevel noget at pynte.
   Glædelig jul, knus Emily

 11. Kan du hjælpe med et link til e fine sneakers, Emily?

  God jul og tillykke med 1-årsdagen;-)

  1. Mange tak :) Er på ferie så sidder ikke lige ved en computer hvor jeg kan finde dem, men er ret sikker på at Rezet og Naked har dem :) Knus Emily

   1. Jeg synes ikke lige, jeg kunne se dem, da jeg skimmede over. Hvad er mærket/modellen – kan du mon hjælpe her;-)?

    1. Hov, og for resten et spørgsmål mere, jeg længe har villet stille;-)

     Hvor et dit Eiffeltårn fra (det store til højre for fjernsynet)?

     Bedste hilsner!

 12. Hej igen Emily!

  Jeg har været på jagt efter dine sneakers, men kan simpelthen ikke finde dem. Det ser ud til, at de er fra Reebok(?), men selv når jeg har den oplysning, lykkes det mig seimpelhten ikke at finde dem.

  Kan du mon hjælpe med et link, hvis du har modelnavn osv.?

  Bedste nytårshilsner,

  Susanne G

   1. Hej Emily!

    Tak for svar! Ved du, om dame/herremodel kun er forskellig i str., eller om der typisk er andre forskelle?

    Kunne du finde på at bestille en herremodel (og ved du, om man bør vælge anderledes str. end ved damemodel?)

    Bedste hilsner!

    1. Av, nej det ved jeg desværre ikke. Mine er en 39, så kan ret beset sagtens være en herremodel, har ikke tænkt over det før nu og ved ikke hvordan jeg ser på skoen om det er en dame eller herremodel…

 13. Hej Emily!

  Hvor et dit Eiffeltårn fra (det store til højre for fjernsynet)?

  Bedste hilsner!

 14. Hej, det er en mega fed reol (selv om den har 3 år på bagen, men jeg faldt over billedet på pinterst). Hvor er den købt?
  Bh. Lisbet