Tak for i år

bp_emily2

Totusindeogfemten var på langt de fleste områder et virkeligt herligt og tilmed skelsættende år for mig. Både professionelt og privat. Jeg gjorde for alvor bloggen til min levevej, udgav min første bog, fyldte tredive og så flyttede jeg sammen med min drømmemand ;) Jeg var på nogle helt fantastiske rejser og prøvede kræfter med en hel del nye udfordringer. Men det var også året hvor jeg mistede min elskede mormor, hvilket slog hårdt.

Tusinde tak for al jeres støtte og opbakning. Tak for at I kIikker jer herind forbi, for at I kommenterer og engagerer jer. Tak for, at I gør det til en udsøgt fornøjelse at blogge på syvende (!) år og at dele små bidder af min verden med jer.

Jeg håber, at I får en dejlig nytårsaften og et endnu dejligere 2016! Og jeg glæder mig til at dele et nyt år med jer <3

english-med-grey21

Thank you so much for your continued support and a very happy New Year to all of you!

blomster_zpsofezzvvjsofa_zps1xr7mqaxsouk2_zpsgd44do2dbrunch1_zpsb9fdrtjtudsigt_zpsbk4eszqnmorgenmad_zpsb3347880MS_zpssppoy8q2selfie_zpsvyfyhqre korrektur_zpsj6g96rhpmontmartre_zpsx9eeshidhomaawayfromhome_zpseuc6j1eglemonade_zpsxfgboiuldownhill2_zpspv9xnpdyaltfordamernesakura_zps5u4erde8burgere_zpsyysh7zcoemily salomon at elle style awards shot by marie my at nemesis babe-511_zps4p8cdauihverdagsglamour_zpsbclfm98dkager_zpsu7ximrtzballoner_zpsvmjyhyl0gaver_zpspfttss5fbuketter2_zps6svirmiwhmrr2_zps0vpoljncProcessed with VSCOcam with f2 presetbuddybox12_zps5xtapdmhpinkogkarry8_zpsz5tlt6jyew_zpsefkdpyu7vaffelis_zpsmisxld9jsolnedgang_zpsuuc1wjxhkjoleorange_zpsfjnho7pipennykaffe_zpsraxedoyht2_zpspmyars2qaltan_zpsabllvinnwakeboard_zps9oocww99rosinboller2_zpspnnyyiuvwork_zpsj7a9bxkzferie7_zpsxhuuoptesignering_zpshmfjxhm330_zpsiyd3ln0qmorgenmad_zps73zh5l6htatepassionfugu13_zpsggnesukzInterflora_zpsxdrolbpcacaibowl1_zpsu1l4ss5nboligmagasinet1_zpsba386shc annecy_zps9v0tnkavjuice3kladkaka7_zpswiuig583lovestories_zpsg5knaek8surf2_zpsn4pz5cru

 

(Visited 2.541 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Selv tak for i år, Emily. Altid en fornøjelse at læse med hos dig. Tak for din altid gode energi og positive indstilling – og en masse super flotte billeder, som tilfredsstiller æstetikeren i mig. :-)

  Rigtig godt nytår – pas på dig og dine.

  1. SÅ dejligt og ikke mindst super motiverende at høre (læse?) <3 <3 <3 Klem Emily

 2. Kære Emily.
  Dit univers er simpelthen fuldstændig magisk, både på din blog og i din bog, og det viser disse tilbagebliksbilleder virkelig fint. Tak for inspiration og motivation til at nyde hverdagen og tilsætte lidt mere glamour til selvsamme.
  Godt nytår.
  Kh. Sara

  1. Søde Sara, tak for de dejlige ord, det er vel nok en fornøjelse at læse at du har det sådan med min ‘lille verden’. Tak <3 Kram Emily

 3. Kære Emily,

  Jeg har fulgt med på din blog, lige så længe jeg kan huske.
  Du skal have tak for at dele din hverdag med os læsere; det er inspirerende, lærerigt og hyggeligt.
  Nogle gange tager jeg mig selv i at tænke på (og omtale) dig som en af mine veninder – lyder virkelig creepy, ja; men ikke desto mindre sandt (tænker det skyldes fascination – lidt à la damerne fra SATC) – jeg er i hvert fald ikke en creepy type. :P
  TAK for at byde mig velkommen i dit liv og for at lade mig græde og grine med dig. Jeg håber, at 16 bliver mindst lige så givende for dig som 15.
  Godt nytår!

  1. Kære Caroline, synes kun det er tophyggeligt (og slet ikke creepy) at du tænker sådan på det <3 Kram og godt nytår :D

 4. Godt nytår kæreste Emily! Pas godt på dine kære og tak for en blog i verdensklasse!

  Knuser Mie

 5. Rigtig godt nytåe Emily. Glæder mig allerede til at følge dig igen i det nye år :) fra hvilket blad er det du viser din garderobe frem i ? Har lige købt din bog for mine julegave penge, glæder mig virkelig til posten endelig dukker op med den :) godt nytår til jer og hende den smukke pletnæse

  1. Tusind tak Helene :) Det er i ALT for Damerne :) Åh hvor fint, håber sådan at du bliver glad for den. Mange kram og hilsner fra Penny og mig

 6. Congratulations on such a successful year! I hope 2016 brings you even more joy and success.

  Avanti
  xxx
  avantigarde.wordpress.com

 7. Fine billeder fra dit 2015!!

  Hvor er din skijakke fra (den du viser frem på Instagram hehe) :-P

  1. Tak skal du have Natalie :)

   Den er fra Burton og er købt hos Nautic Surf & Ski på Blegdamsvej. Klem Emily

 8. i lige måde, smukke du! Elsker billederne i det her indlæg (og blir’ helt misundelig over at jeg ikke selv har sådan en omfattende fotodagbog at kigge tilbage på året i – det er virkelig hyggeligt). Ha’ en fortsat dejlig ferie – og p.s. du er så sej som surfer chick! ;)

  1. Tak søde Louise :) Hehe… ja, det er virkelig en dejlig, dejlig ‘blogbivirkning’. Tak og kram

 9. Dejligste billeder! Kan kigge på dem igen og igen!
  Æstetik, god stil, smuk mad, sød hund og Danmarks lækreste blogger – det kan man jo kun blive i godt humør af.. :-)
  Godt nytår, Emily!

 10. Søde, dygtige Emily. Nu må jeg høre, da jeg selv netop er begyndt at interessere mig lidt for fotografering:
  Du tager simpelthen så fine billeder! Hvor meget af det handler egentlig om redigering efterfølgende og hvor meget af det er den “rå” vare? Jeg spørger fordi jeg er ny i faget og gerne vil vide hvor meget jeg egentlig kan forvente af mine billede uden et godt fotoredigeringsprogram?

  Nina

  1. Tusinde tak :)
   Hmm… vil tro at det er ca. 90/10 for jeg gør ikke så meget ved billederne efterfølgende. Slet og ret fordi det ikke er min spidskompetence og det ville tage mig alt for lang tid, hvis jeg skulle ordne en masse ved billederne efterfølgende. Foretrækker at der er så gode som mulig idet jeg tager dem (her bruger jeg til gengæld tid på indstillinger, lys, vinkel osv. osv.).

   Du kan lære lidt mere i ‘min’ fotoskole her:
   http://emilysalomon.dk/2015/09/13/fotoskole-generelle-tips-tricks-til-bedre-billeder/
   http://emilysalomon.dk/2015/12/11/fotoskole-sloeret-baggrund-vind-et-spejlreflekskamera/

   Klem Emily

   1. Tak for svar! :-)
    Det er jo en hel verden for sig selv, så det er jo meget rart at vide, hvad man kan forvente! Og ja, har fulgt med i din fotoskole. Den er genial!

    God dag!

 11. Rigtig godt nytår!

  Har sagt det før og siger det gerne igen: Din blog er min absolutte yndlings, og min intro til blogverdenen! Jeg synes det er så fedt, det du har formået med bloggen, og den er virkelig gennemført og lækker.

  Kram og varme hilsner

 12. Et lidt forsinket Godt Nytår :-) Jeg har fulgt dig 1 års tid efterhånden og har lært/opdaget en hel del, så jeg glæder mig til at læse mere fra dig i 2016 :-) God tirsdag! Kh Maiken

 13. Hej Emily

  Hvor er den smukke turkise rillede vase fra (på det billede med alle buketterne på bordet)?

 14. Hej Emily. Jeg har forgæves ledt efter et indlæg, hvor jeg kunne læse mig til mærket på den flotte sorte nederdel på billede nr. 21, så derfor vil jeg lige høre, om du kan huske, hvor den er fra? Mvh. Fie