Små ting

hundeven

{Østrigsk hundeven}

Godt nytår allesammen og tusind tak for jeres herlige kommentarer til mit nytårsindlæg!

Denne mandag er for mig bittersød på den bedst tænkelige måde. Jeg kan se tilbage på en vidunderlig juleferie i Østrig i det bedste selskab og den slags er på sin vis altid lidt vemodigt for mig. Jeg er som bekendt ikke så dygtig til, når gode ting slutter.

Men på den anden side har jeg også glædet mig til at kigge herind igen og berette om nogle af de sager, jeg har oplevet og alt det jeg er kommet på. Efter næsten 10 dages ferie fra bloggen, begynder det nemlig at krible i fingrene for atter at dele noget af min verden med jer. Omvendt var det også dejligt at lade batterierne helt op, lade tankerne fare og roen indfinde sig og være mere eller mindre offline i så lang tid. Det må være mit nytårsforsæt at gøre det et par gange om året. Nu er jeg nemlig helt klar på nye udfordringer og fuld af idéer.

Jeg håber, at denne mandag ikke er alt for strid ved jer. Selv planlægger jeg at tage tyren ved hornene og gøre den god ved at invitere min kæreste på en lille hjemmedate med en af hans yndlingsretter og lidt højtlæsning i denne her. Så kan januar bare komme an <3

english-med-grey21

Some of the little things that made the past week quite spectacular. We celebrated New Years in Saalbach in the Austrian Alps and even though a little more snow would have been nice, I had a really special week filled with lots of sweet memories. Among others I became friends with a cute canine, went skiing in a not so winterly wonderland, had an apfelstrudel (or two…), photographed a hotel for small birds, found ‘my’ water, had a candyfloss wrapped glass of champagne on New Years Eve and truly appreciated my boyfriends take on traveling and packing ;)

green1

{Saalbach viste sig fra en lidt for grøn omend solrig side}

apfelstrudel

{Heldigvis kan man spise apfelstrudel i al slags vejr}

kukkuk

{Fineste, lille ‘mejsepension’}

finvand

{Min vand ;)}

salzburg

{Her kunne jeg godt bo et par måneder om året…}

candyflosschampagne

{Candyfloss på champagneglasset nytårs aften. Jeg var fan!}

travellight

{Og det er jeg også af ham her og hans store forståelse for, at man ikke skal begrænse sig, når man pakker ;)}

(Visited 1.799 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer