Ski Love

ski15

Jeg har fået en ny kærlighed. Eller ny og ny. Jeg var også ret begejstret som barn og teenager, men så var det lige, at vi tog ti års pause. Mig og skiløbet. Efter et dramatisk brud. Faktisk sådan helt bogstaveligt talt, for jeg styrtede og brækkede benet flere steder og rev foden af led. Og så var forholdet pludselig ikke længere så hedt.

Men med en anden ny kærlighed følger skiløb (er så heldig at min kæreste er en mere end habil skiløber) og det var herligt at komme tilbage på plankerne sidste forår og så nu her i sidste uge. Det kan godt være, at det ikke er kønt. At numsen stritter, armene flagrer og det ene knæ vil ind bag det andet. Men jeg ELSKER det. Det er noget af det skæggeste, jeg kan komme i tanker om og en fabelagtig måde at være på ferie på. Og en ganske god workout tilmed.

Så nu vil jeg have mere og blive bedre. Jeg har et par nytårsforsætter for 2016 (mere om dem snarest) og et af dem er altså at blive bedre til at stå på ski. Måske jeg har tiden lidt mod mig, men mon ikke man kan lære en gammel cirkushest et par nye tricks? Det håber jeg.

Jeg har heldigvis allerede en ny skitur i sigte. Fik nemlig en sviptur til Alperne af min kæreste i julegave sammen med et par ski.

english-med-grey21

When I was I teenager I had a very hot relationsship with skiing. But after a bad accident involving three fractures and several surgeries it somewhat cooled of. Thanks to my boyfriend (who’s a very talented skier) I got back on the horse (planks?) after a 10 year break and I’m head over heels about being reunited with my cold, white highschool fling. It is SO much fun and I absolutely love that sort of active vacation. 

ski1

Den bedste julegave #1. Og ja, jeg bliver kaldt Basse. Hadede det først, men er nu blevet fan.

english2lyse

Best Christmas gift #1. A ski trip to Val Thorens in March.

ski11

Bedste julegave #2. Mine egne ski.

english2lyse

Best Christmas gift #2. My very own skis.

ski13ski8ski9ski3ski7ski12ski2ski6ski14

(Visited 3.463 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Hold da op, sikke en gave! Ham der Basse-loveren (det må han vel være?) lyder som en ret dejligt gavmild type. Eller måske det bare var for at gøre det lidt nemmere at lokke dig med? :b

  Virkelig nogle smukke billeder. Kan slet ikke forestille mig hvor magisk solnedgang på et bjerg må være! :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Basse-loveren er et hit, det kan vi godt blive enige om ;)

   Så flot, der er noget helt særligt over bjerge. Lidt som med havet. Knus

 2. Ej en lækker gave!! Min favoritferie er helt klart også skiferie, så jeg glæder mig til uge 7, hvor skiene skal luftes :D

 3. Skiløb er en fest :) Skal afsted på 2.tur i denne sæson i uge fire. Hvordan er Scratch’ene på pisten selvom det primært er en parkski? (Ja, det var mig der spurgte til model på IG ;).

  1. Helt fin omend jeg nok havde været glad for en pisteski lige akkurat på denne tur. Der var nemlig så iset og hårdt, så en lidt stivere/skarpere bandit, havde nok arbejdet lidt mere for mig og fået bedre fat. Men synes Scratch’en er så pæn og så må man jo lide for skønheden og trykke lidt ekstra til ;) God tur til dig i uge 4. Knus Emily

   1. Tak. Og lige det jeg tænkte :) Man burde jo have flere par, men det kræver jo at man kører derned selv, så må nok begrænse mig til et enkelt par som afløser for mine nuværende ski.

 4. Hvor ser det bare sjovt og dejligt ud! Jeg har faktisk ikke været på ski de sidste mange år, fordi jeg faldt og skar mig i benet på min ski, så jeg måtte syes. Men det kunne da være, jeg skulle prøve det igen en dag ;)

 5. Ihh, med de fine billeder glæder jeg mig endnu mere til turen går til Østrig i uge 4. (Håber dog på lidt mere sne i løbet af de næste par uger). Og stilen er jo fuldstændig ligemeget når bare man har en fest! :) Skiferie er i mine øjne den bedste ferie. Nyfalden sne, sol, godt selskab og kolde øl – hvad mere kan man ønske sig? ;)

  Glæd dig til Val Thorens, jeg havde en sæson dernede nogle år tilbage, og der findes noget af det bedste skiløb, og så er Val Thorens jo bare én stor fest om vinteren :p

  1. Hørt ;) Og hvor dejligt at du skal afsted snart. Krydser fingre for sne til dig :)

   Uh det vil jeg gøre, har aldrig været der før, men glæder mig til at opleve det.
   Knus

 6. Sikke en dejlig gave at få – ski og dress klæder dig ret godt :-) Og jeg er enig med Mette Kristine … sikke en pæn håndskrift, din kæreste har :-) Kh Maiken

  1. Mange tak Maiken. Hehe… ja, det lader til at han scorer lidt point på den ;) Klem Emily

  1. De er fra Rossignol og det er en herrebrille (men det er jo ligemeget), der hedder Ace Amp Black. Det er en kollektionsprøve jeg fik af min kæreste sidste år, men prøver lige at tjekke op på hvem, der forhandler dem i dk :) Knus

 7. Hej Emily.
  Skønne billeder fra en skøn ferie kan jeg se.
  Skal lige høre dig om din skibakke er fra din kærestes butik ? Den er virkelig fed!
  Mvh Line

 8. Hvor er det bare skønt! Og sikke en fin gave :)
  Med den udsigt, er der vidst heller ikke noget at sige til, at du godt kan lide at udfordre benene lidt.
  Og ja, din mand skriver dæleme pænt. What’s not to like?

 9. Jeg er helt enig – skiløb er det fedeste i hele verden!!:) Vil hellere undvære min sommerferie, end mine skiturer.Tæller ned til sæsonens første tur :)

 10. Sikke en rar julegave :) Jeg har faktisk aldrig stået på ski før (vi har altid være en mere sydpå kind of familie) Men det skal da helt sikkert prøves engang :) Og maks flotte billeder!

 11. Udover at være en habil skiløber er han da også en ret sej fotograf! Det er da godt gået med de knivskarpe action billeder af dig på ski :)

 12. Nøøjjjj, en MEGA lækker julegave at få!! Jeg har endnu min første tur på ski tilgode, men det skal helt sikkert afprøves – og helst inden alt for længe..:)
  ..og sikke en lækker håndskrift han har sig!! :D

 13. Jeg har det på helt samme måde ;-) Havde også en pause på 10 år, men nu kan jeg slet ikke få nok af ski. Desværre kunne det ikke blive til en tur i år pga andre rejseplaner, men næste år!!!

  1. Ej hvor sjovt med samme historie. Gammel kærlighed ruster åbenbart ikke. Kram Emily

 14. Sikke nogle fine billeder! Jeg har aldrig stået på ski før – er på ingen måde fan af kulde, men får jo helt lyst til at prøve, når jeg ser dine billeder!

  1. Hader også at fryse, men heldigvis får man hurtigt varmen, faktisk var det nærmest for varmt i sidste uge… kan varmt anbefale dig at prøve, så skægt! Kram

 15. Hej Emily
  Fine billeder. Er selv på vej på ski efter 7 års pause, så fint at vide at det er muligt at stå efter længere pause….. :-) Forskellen fra dengang er jo blandt andet den skønne hjelm, som vist nu er standard….. Hvor er din fra? Maria

  1. Takker :)
   Ja, det er slet ikke så dumt med sådan en hjelm. Beskytter skallen og så er den tilmed dejligt varm :) Min er fra Sweet Protection. Rigtig god tur og pøj pøj med skiløbet. Knus