Små ting à la Sara

healthyskinnybitch

{Sara fra Healthy Skinny Bitch}

Hov, der var faktisk endnu en rosin i pølseenden af søde gæstebloggere. Nemlig virkeligt seje, inspirerende og motiverende Sara, måske bedre kendt som Healthy Skinny Bitch. Når jeg ikke går og har hjernerystelse, har jeg fornøjelsen af at blive pisket igennem på Saras fitnesshold på Islands Brygge 2-3 gange om ugen. Helt frivilligt. Der er den vildeste stemning og det er virkeligt god og ikke mindst effektiv træning. Det perfekte supplement til mit løberi. Hermed en omgang ‘Små ting à la Healthy Skinny Bitch’ med masser af træningsinspiration, Bambi-vipper, sund mad og et koldt dyp.

Klem Emily

**********************************************************************************************************

Jeg havde fulgt Emilys blog inden hun begyndte på mine fitnesshold (i Fitness World), så jeg følte mig helt stalker agtig, da jeg efter hendes første time spurgte om ikke det var hende, der var pigen bag bloggen :)
Én af de ting, som jeg elsker ved Emily er hendes positive og kærlige tilgang til tingene samtidig med at hun formår at være top professionel og no-bull shit agtig. Hun er dedikeret og perfektionistisk i sit arbejde omkring bloggen, og jeg er derfor dybt beæret af, at jeg har fået lov til at fylde en side på hendes blog. Og uanset, hvor meget jeg savner hende på mine hold i øjeblikket, så håber jeg, at hun bliver derhjemme indtil hendes kloge hovede er kommet tilbage i topform igen.

Jeg hedder Sara Jin Smidt er 29 år og står til daglig bag bloggen healthyskinnybitch.dk.
Jeg er oprindeligt uddannet cand. scient i Human Ernæring, og ud over min blog, så er jeg sundhedsskribent på ELLE og fuldt beskæftiget som personlig træner og kostvejleder i Kbh K, hvor jeg også kører en række slanke- og performance bootcamps med min dejlige og ikke mindst dygtige kæreste Toke (styrk.nu). Og hvis ikke jeg arbejder med bloggen, ELLE eller min personlige træning, så kan du helt sikkert finde mig råbende og skrigende i Fitness World på Vesterport eller Bryggen, hvor jeg har 8 hold om ugen eller ude og drikke vin, skinny bitches eller bare kaffe med mine skønne veninder.

Jeg er faktisk rigtig glad for rigtig mange ting og meget af dét, som jeg laver, men her har du et lille udvalg af mine favoritter i øjeblikket:

løbsara

Løb: Det har taget mig en del år, at blive glad for at løbe! Men i takt med, at jeg er kommet i bedre og bedre form, fået styr på min løbeteknik og har lært at løb ikke altid behøver at foregå i et halsbrækkende tempo er jeg blevet svært glad for det. I efteråret løb jeg mit første halvmarathon, hvilket har resulteret i, at mine “betænksomme” venner gav mig et startnummer til CPH marathon i maj 2016 i fødselsdagsgave. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg er fan af ideen endnu, men jeg har besluttet mig for, at tage udfordringen op, og der skal helt sikkert fejres og drikkes bobler, når jeg rammer målstregen d. 22. maj :)

morgenmadbistroroyal

Morgenmad: Jeg elsker morgenmad, og har faktisk fået lov til at udvikle min egen i samarbejde med drengene fra Madklubbens Bistro Royal på Kgs. Nytorv.
Mit hovedfokus var en velsmagende, mættende og kalorielet morgenmad. Desuden var det vigtigt at den var proteinrig og indeholdt en begrænset mængde grove kulhydrater og det “gode” fedt. Resultater ser du ovenfor, hvorfor du også ofte finder mig i en af båsene på Bistro Royal i øjeblikket, hvor jeg elsker at arbejde, holde møder eller bare sludre med veninderne over en (hvis jeg selv skal sige det) ret lækker morgenmad.

sugekopper

Én af ulemperne ved at træne meget er risikoen for overbelastningsskader, og jeg har igennem flere år døjet med en overbelastningsskade i mine lægge, der bl.a. har haft stor betydning for mit løb.
2 dage inden jeg skulle løbe halvmarathon prøvede jeg 1 times behandling hos Carina Kilhof, der var en blanding af massage og zoneterapi, og jeg har seriøst aldrig løbet bedre og mere smertefrit end efter den ene behandling. Derfor har jeg været fast inventar siden, og ud over de fantastiske behandlinger, sjove sugekopper og gode snakke, så bruger jeg også behandlingerne som mit pusterum fra en hektisk hverdag. Det giver mig en helt særlig ro, at få disse behandlinger og har en helt meditativ effekt på mig, hvilket gør at jeg altid kommer ud derfra med fornyet energi og nye ideer til spændende projekter.

karma

Sushi: Jeg ved ikke om det ligger i mine gener, men jeg elsker sushi og sashimi ;) Her er én af mine favoritter nemlig Karma sushi, der holder til i København, Århus, Aalborg og Frederikshavn.

fitness

Baller af stål: Jeg elsker mine fitnesshold, og selvom jeg har undervist omkring 10 år og har haft over 1500 stram op og puls/styrke timer, så bliver jeg stadig helt høj af at undervise en sal fyldt med seje damer, der er klar til at give den gas. Der er rigtig mange af pigerne, der har fulgt mine hold i mange år, og der er derfor en helt særlig stemning på holdene, hvor folk siger hej og smiler til hinanden, hvilket generelt er lidt atypisk i den til tider egocentriske fitness verden. Det kan ikke rigtig beskrives med ord, det skal opleves, med andre ord – kom og vær med.

bambi

Bambi eyes: Jeg træner (læs: sveder) rigtig meget, og derfor er jeg blevet dybt afhængig af mine fake bambi-lashes fra Starlash. De er Københavns første og dygtigste, og jeg elsker, at slippe for, at ligne en panda med røde øjne fordi jeg har mascara i i- og omkring øjnene efter hver træning… og at man tilmed ser frisk ud, når man står op af sengen kl. 5 om morgenen er jo bare et ekstra plus :)

hjemmelavetmad

Hjemmelavet mad: Jeg må indrømme, at jeg ikke får lavet så meget mad, som jeg drømmer om i øjeblikket, men jeg elsker virkelig, når min kæreste og jeg har tid til at lave mad de dage, hvor vi kommer hjem før kl. 22 ;) Her er en af favoritterne – nemlig friske forårsruller. Nemt, sundt og lækkert :)

fødselsdag

Skinny bitches og dans på bordene: Dette billede siger det meget godt. Det er fra min fødselsdag, hvor mine veninder gav “bloggeren” en ret genial gave – nemlig en instagramramme til mig og alle mine gæster.
Desværre var der røget en del skinny bitches indenbords, så rammen gik i stykker, men minderne med Trine, Mie og Laura holder stadig!

vinterbad

Det tog Laura over 1 år at overtale med til at vinterbade med hende, men nu har jeg gjort det, og det er det hele værd. Ud over alle de sundhedsgavnlige effekter, så giver det et mega kick at hoppe i en tur i det kolde vand og man får det mega godt bagefter, så med andre ord er det bestemt noget, som jeg har tænkt mig at gøre igen… og igen og igen!

(Visited 4.374 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer