Små ting

acne1

{Fra mig til mig. Lidt tidlig julegave i form af drømmetrøjen}

Glædelig mandag! Og december lige om lidt ;) Jeg er gået helt i julespagat og begejstringen vil ingen ende tage over sådan cirka alting, der er julerelateret. Adventsgaver, julekalendre, juleskum, æbleskiver, juledekorationer, julebelysning, småkager, julemarkeder osv. osv. osv. Jeg er i nærmest kronisk ekstase. Hvilket måske er lidt irriterende for dem jeg er sammen med (og jer der fulgte med på snapchat i går, sorry), men jeg kan ikke helt styre det. Har elsket jul, lige så længe jeg kan huske og der er tilsyneladende ingen udsigt til at det stopper.

Har haft den dejligste weekend med julehygge, lidt praktiske projekter på hjemmefronten og en hyggelig 60-års fødselsdag ikke mindst. Det er stadig lidt begrænset hvor meget jeg kan kapere ad gangen, men det går hele tiden fremad, så jeg glæder mig til at tage hul på en ny uge.

Må I få en fantastisk uge allesammen <3

english-med-grey21

Some of the little things that made the past week feel extra special. An early Christmas present from me to me materialized by my dream sweater, the beautiful decorations at Hotel D’Angleterre in central Copenhagen, a nice breakfast meeting, a darling advent present from my bf: Dog Bingo!, winter flowers on our balcony, my fave bra in a new, cool print and a cosy event I hosted in Sephora.

Have a great week everyone <3

dangleterre

{Juleudsmykningen på D’Angleterre}

morgenmadgestus

{Morgenmadsmøde på Gestus med essie}

dogbingo

{Min optursadventsgave i går: Hundebingo!}

julerose

{Julerosen på vores altan gør mig glad og den blæste heldigvis ikke væk i går}

bh

{En af mine favorit-bh’er, nu i fint sort/hvidt mønster}

humankind

{Fra Human+Kind-eventen i torsdag, så hyggeligt at møde de af jer, der var med <3}

(Visited 2.189 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hej Emily!
  Må man spørge, hvilken størrelse du har Lulu BH’en i? :) Jeg tænker at forære mig selv den, og vil købe den online, og jeg tror vi bruger noglelunde samme størrelse…
  Mange hilsner fra Laura

  1. Det kan du tro, jeg bruger 36. Totalt yndlings-bh! Håber du bliver glad for den :) Knus Emily

  1. Den er købt i Acne Studios på Dover Street, da vi var i London i sidste uge. Men tror de har den i mange Acne-forretninger, måske også på nettet :) Den er så dejlig <3 Klem Emily

 2. Jeg elsker bare dine ‘små ting’ samt ‘for et år siden’, det er sjove tilbageblik. Hvor er spillet med ‘hunde bingo’ købt? Den er simpelthen nødt til at være en adventsgave fra mig til mig. Rigtig god dag til dig og allesamme :)

  1. Min kæreste smugkøbte det, da vi var i London. I en butik der hedder Magma. Men måske du kan være heldig at finde det på nettet :) Elsker allerede mit! Klem Emily

 3. Uh juleroser er så fine! Ville have købt én forlede, men godt jeg ikke gjorde det, for alle mine planter hvirvlede rundt på altanen i går :o

  1. Held i uheld :) Men ja, de er så fine og helt utroligt hvad de kan holde til! Kram Emily

 4. Hurra for julerosens overlevelse – det ville virkelig have været en skam at miste sådan en yndig lille sag til grumme Gorm! :)

  Det er et vildt flot design bh’en er kommet i! Desværre klæder de virkelig ikke mig, men det forhindrer mig bestemt ikke i at beundre dem voldsomt :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, det havde været synd!

   Sådan noget med bh-er (og bryster) er så individuelt ikke? Har en håndfuld modeller der passer fantastisk og så er der også bare dem der sidder helt, helt forkert.

   Klem E

 5. Hej Emily.
  Fra en læser som aldrig plejer at kommentere – det er så hyggeligt at følge med i dit lille univers.
  Når julen fylder så meget for dig, pynter du så også op og i hvilken stil? (jeg kan ikke lige huske det fra de andre år :))
  Glædelig jul :)

  1. Hej Mette,
   Hyggeligt at du havde lyst til at kommentere og at du følger med. Dét gør jeg. Det er endnu ikke blevet til så meget i år, men jeg viser lidt her en af de nærmeste dage. Og ellers er der lidt at hente i arkivet (ude i højre sidebar) fra de andre år i december :) Klem Emily

 6. Smukke billeder :) – bliver simpelthen NØD til at spørge: Hvor kan man købe Hundebingo? Er grøn i hovedet af misundelse – på den gode måde altså :) – det er da alt, alt for sejt med hundebingo….

  1. Det var et min kæreste fandt i en butik der hedder Magma, da vi var i London, men ved desværre ikke om det fås herhjemme… Måske på nettet :) Og ja, helt enig, det er SÅ sejt :) Klem

 7. Hej Emily! Det er bare en fed bluse, men jan desværre ik finde den på nettet.. Nogen der kan det? Dog, skal jeg tilfældigvis til Lonfon i morgen – heldigt! Måske jeg kan finde den der så. Hvor meget måtte du gi for sådan en sag?

 8. Hej! Jeg ved godt, at det her er et ældre indlæg, men prøver lige at høre alligevel… Hvilken størrelse har du købt Acne sweateren i? Den er nemlig også min min ønskeliste