Små ting à la Cecilia

Copenhagen-Cakes-Copenhagencakes-Emily-Salomon-Cecilia-Fahlstrom{Cecilia fra Copenhagen Cakes}                          Foto: Sara Skytte

Jeg har lige en sidste gæsteblogger oppe i ærmet og rosinen i pølseenden, er af den allersødste slags. Bogstaveligt talt. Det er nemlig Cecilia Fahlström, der har bloggen Copenhagen Cakes og som i foråret udgav den smukkeste bagebog af samme navn. Cecilias univers er så delikat og gennemført, uanset om man ‘besøger’ hende på Instagram eller bloggen eller bladrer i hendes bog. Og så er hun også mægtig sød i virkeligheden. Men det gælder nu langt de fleste af mine ‘kollegaer’. Er stadig rørt og taknemmelig over at folk har været så hjælpsomme og at vi har så fint et fællesskab her i ‘blogland’ :)

Klem Emily

************************************************************************************************

Av hvor gjorde det ondt i sjælen da jeg hørte om Emilys hjernerystelse. Jeg ved hvor forfærdelig (og langtrukken) en oplevelse det er et komme igennem sådan en tilstand, så jeg sender mine varmeste tanker og ønsker masser af god bedring. Tak fordi jeg må få lov at vise lidt af, hvad jeg går og sysler med til hverdag.

Jeg hedder Cecilia, og blogger ovre på Copenhagen Cakes. På min blog deler jeg først og fremmest opskrifter fra den søde del af køkkenet – dvs. kager, desserter, is og deslige. Men rejseguides og små fortællinger er der heldigvis også plads til. Bloggen har tidligere i år også mundet ud i min fine kagekogebog, Copenhagen Cakes, som jeg er så stolt af.

Jeg er netop færdiguddannet cand.mag. i Islamiske Studier, og til daglig arbejder jeg freelance som opskriftsudvikler og madfotograf, jeg arbejder deltid med marketing og PR og så har jeg sammen med min kæreste webshoppen Copenhagencakeshop, som sælger de fineste ting til kagebagning og festfejring. Herunder vil jeg dele nogle små glimt fra min hverdag fra den seneste tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

{Var for nylig til launch på Magasinet Lækkeriers nye jule-/nytårsudgave med de lækreste desserter kreeret af dessertkokken Casper Sundin fra Søllerød Kro. Sikke en oplevelse! Første ret var et helt gennemført morgenbord hvor alle morgenretter simpelthen var desserter i forklædning. Så lækker en oplevelse!}

Copenhagen-Cakes-Copenhagencakes-Emily-Salomon-Marengspinde

{Marengs kan bages i mange former og farver. Her har jeg sat dem på ispinde – det synes jeg både er sjovt og noget så fint}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

{Er netop hjemvendt efter fem dage i Milano hvor jeg deltog som ambassadør for HOST2015, en kæmpe messe for hotel- og restaurationsbranchen. Der blev selvfølgelig også tid til sightseeing i den flotte by på bedste turisttype manér. Flere billeder fra den fine by har jeg delt på min Instagram}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

{Bar Luce i Milano. Café og Bar så gennemført designet af Wes Anderson (instruktøren bag bl.a. Moonligt Kingdom og Grand Budapest Hotel). I den kommende uge kommer der en lille guide til mine yndlingssteder i Milano på min blog}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

{Hjemme i Kbh igen og arbejdet kalder. Her laver jeg opskrifter med sommerbær til magasinet Isabellas. Opskrifter og billeder kommet i magasinet til sommer}

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

{Når jeg kommer hjem fra arbejde bruger jeg et par timer på at arbejde lidt på Copenhagencakeshop. Elsker at pakke de fine ordrer}

Tak fordi I jeg måtte dele mine yndlingsglimt fra den sidste stykke tid med jer. Kig gerne med på min blog, hvor den næste måned selvfølgelig (blandt andet) kommer til at handle om julebagning og lækre nytårsdesserter.

(Visited 1.538 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Sikke dog nogle vidunderlige billeder du deler! Så yndigt – og mundsvandsprovokerende ;)

    Tror da helt sikkert, at jeg hellere må kigge lidt nærmere på den webshop, næste gang en festlig anledning melder sin ankomst. Det ser jo bare alt for fint ud :)

    // http://www.moonlitmadness.dk