Striber og pels

striber

tee Mads Nørgaard// skirt Zara// kicks Nike SB// necklaces Kinz Kanaan & Trine Tuxen

Striber og pels bliver jeg aldrig træt af. Så længe sidstnævnte sidder på Penny altså. Så nøjes jeg med striber og tilmed lidt peplum her i anledning af alle årstidens festligheder. Og apropos årstid og Penny, så var der reelle forårsvibes i luften, da vi var ude at gå en lang tur i går. Fuglene kvidrede, solen skinnede, kirsebærtræerne blomstrede og jeg måtte åbne frakken og smide handskerne.

Lidt skørt, måske endda lidt foruroligende, men lige i øjeblikket føltes det altså ret skønt. Og Penny, der snart fylder 5, hoppede afsted som en lille, vild, forårskulret loppe og folk stoppede mig på gaden og spurgte hvor gammel min hvalp var. Søde pletnæse <3

english-med-grey21

I never tire of stripes and fur. As long as the latter stays on Penny that is. Then I’ll settle for the stripes + a little peplum to honor the festive season. And speaking of the season it is so warm in Copenhagen these days. Penny and I had serious spring vibes on our walk yesterday. The birds sang, the cherry trees bloomed and the sun shined. And gloves and scarves weren’t necessary. A little weird, maybe even a little disturbing, but in that moment it felt really good.

striber2striber9

Elsker det, der sker i bunden af billedet her. “Vi kunne også bare lege med denne her fede bold, i stedet for fotopjat”.

english2lyse

I love what’s going on in the bottom of this picture. “Hey lady! Stop the posing and throw this ball please!”

striber4striber10

 

(Visited 1.619 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Åh hvor ser du altså bare fin ud kære Emily :) og Penny ligeså selvfølgelig ;) Glædelig jul og tak tak tak for din skønne glædesspredende blog!

    1. Haha… helt enig. Må egentlig være dejligt at være hund… aldrig en dårlig hårdag og altid bare nuttet :) Kram

  2. Sikke en fin bluse! Er vild med kombinationen af striber og peplum :)
    Og så lige et lidt underligt spørgsmål – hvor er dine strømpebukser fra? De ser gode ud!