Juleoutfit

selectedjul10

Jeg hopper i det her i morgen til juleaften. Lige dele pænt, nutidigt og lidt julehyggeligt. Læs mere om hvad og hvorfor ovre på FEEL SELECTED i dag. Og hvad jeg nok skifter hælene ud med i løbet af aftenen ;) Kunne i øvrigt nok godt finde på at stikke toppen ned i pencil skirtet, for et lidt mere sofistikeret udtryk.

Jeg skal fejre jul hjemme hos mine forældre, der bor i mine bedsteforældres gamle lejlighed, så det er faktisk det samme sted, som jeg har fejret jul hele mit liv med ganske få undtagelser. Så hyggeligt og indbegrebet af jul og julestemning for mig.

selectedjul5selectedjul8selectedjul6

 

(Visited 3.293 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Vi er så enige. Kom først til at tænke på det, da jeg så billederne her, men den ryger indenfor ;) Kram og i lige måde

  1. Tusind tak for din fantastiske blog, Emily! Skriver ikke så meget herinde, men følger flittigt med ;-) Glædelig jul!

    1. Åh hvor hyggeligt at du havde lyst til at skrive en kommentar i dag så og tak for rosen. Rigtig glædelig jul til dig også :) Knus Emily

  2. Glædelig jul, og tak for en skøn skøn blog. Elsker kombi’en af mode, skønhed, mad og bolig♥️ Og lækker bolig i baggrunden, ser så hyggeligt ud♥️

    1. Selv tak Pernille og tak for at du læser med :) Uh det vil jeg sige til min mor, så bliver hun glad. Rigtig god jul. Klem Emily

  3. Sikke et fint outfit. Jeg bliver straks inspireret til at hoppe i noget ligende i morgen. Ha’ en glædelig og – og tak for din fine blog som jeg trofast følger HVER dag ;-)