Om mænd og mode

kjole BDG// bluse Rosemunde// armbånd byBiehl// taske Saint Laurent// øreringe byBiehl

“Hey Basse, der er sådan noget lillepige møder oldemor over dig i dag”. Sådan sagde min kæreste til mig forleden, da jeg havde ovenviste på. Han tilføjede vistnok “på en god måde”. Men alligevel…

Og ja, jeg bliver kaldt Basse. Først var jeg (slet) ikke fan, men nu har jeg lært at holde af det. Men det er en helt anden historie. For lige nu skal det handle om, hvor smart jeg følte mig i spencer, højhalset og knold i fredags. Og om hvordan jeg havde fået komplimenter for kjole og helhed dagen igennem (af piger). Og hvordan det look åbenbart blev fortolket helt, helt anderledes indeni et mandehovede, da vi mødtes på matriklen samme aften. Tsk tsk…

english med grey2

I felt oh so fancy in my spencer, turtleneck and topknot last week and even got a few compliments on the dress and the look in general. Until I came home that night and my boyfriend told me I looked nice but resembled a hybrid of a toddler girl and a grandmother. Men…

(Visited 3.197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Endelig en søster-kæreste i samme situation – min kæreste kalder mig også basse, og i starten syntes jeg det var så sært og følte mig som en lille tyk kage. Men nu varmer det meget om hjertet når han siger det :)

 2. Det er bare typisk mænd at sige den slags. Visse ting (pige ting) har de absolut ikke forstand på ☺ men altid godt at han startede sætningen med ‘Basse’ det ville have blødt mig lidt op. Men iøvrigt et kanon fint sæt. Jeg er stor fan. Synes du ser super moderne og en hel del forretningsagtig ud. I like ☺

  1. Hehe… ja, blev også kun lidt hyggefornærmet ;)
   Og mange tak, godt at nogen kan se meningen med det hehe… Klem Emily

 3. Ha ha ….. Må indrømme at jeg er lidt enig med manden din :) Spencer er også en lille- pige ting for mig, ville føle mig totalt klodset i en….. Men du kan bære det !!!!!

  1. Haha… helt ok, det var nok også mere oldemor/bedstemor-referencen jeg ikke var helt vild med ;) Og tak <3

 4. Nej hvor er du fin Emily! Jeg elsker hvordan alle dine smykker komplementerer hinanden så fint i udtryk, form og selvfølgelig det ens metal!

 5. Hvordan er størrelsen på kjolen? Synes, den er så fin og anderledes og overvejer lidt, om jeg skal klikke den hjem … Er vild med sættet – og som en anden skriver, så kan DU i hvert fald bærer det ;)

  1. Jeg nappede den i en medium, da jeg tidligere har syntes at deres tøj var liiiidt småt i det. Denne er en anelse for stor, men hellere den vej rundt. Håber det kan bruges ;) Taaaaak <3 Klem

   1. Ih, mange tak for svar – det er så skønt, at du altid giver dig tid til at svare! Klem