Læderjakke og jeans

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25selecteddenim6

STOP BY FEEL SELECTED FOR THE FULL LOOK AND STORY

Forleden havde jeg Alt for damerne herhjemme at kigge på og tage billeder af min garderobe. Og vi kom ret hurtigt frem til, at jeg har en ‘uniform’: Skinny jeans, tee eller skjorte og læderjakke. Hvad der kommer på til af sko og accessories er meget forskelligt, ligesom jeans og læderjakker (jeg er snart oppe på 10 styk…) er i konstant rotation. Bare fordi det er en uniform, behøver den jo ikke at være helt ens hver dag…

Husk i øvrigt at kigge forbi Selected’s blog Feel Selected for masser af inspiration og gode tips.

Nedenfor har jeg udvalgt 4 x lækre jeans og læderjakker fra Selected Femme, som jeg enten har eller godt gad at have i garderoben.

english med grey2

I had a Danish magazine visiting the other day to shoot my wardrobe. And a pattern quickly emerged: I have a go to uniform consisting of skinny jeans, a tee or shirt and a leather jacket. What I wear with it varies a lot and the jeans and leather jackets (I own 10 at the moment) are in constant rotation. Just because you have a uniform it doesn’t have to mean that you wear the exact same thing every day :)

Remember to stop by Feel Selected for lots of inspo and tips.

I’ve picked out my favorite jeans and leather jackets from Selected Femme below.

jeans

1. Mid Rise slim fit jeans – blå. 2. Mid Rise slim fit jeans – mørkegrå, cropped (yndlingsjeans’ne!!!). 3. Mid Rise slim fit jeans – sorte. 4. Low Rise slim fit jeans – blå, ripped.

Nummer 2  er mine alleryndlingsjeans for tiden, som jeg har haft på i de sidste 8 outfitposts (ca.) og som jeg tilmed har på i skrivende stund. Og bare rolig, jeg vasker dem altså jævnligt ;)

english2lyse

Number 2 are my absolute fave jeans at the moment. I’ve worn them for approximately the last 8 outfit posts and I even wear them as we speak. And don’t worry I wash them every once in a while ;)

jackets

1. Biker læderjakke, klassisk biker med mørk hardware. 2. Uld- & læderjakke, denne drømmer jeg om til vinter. 3. Læder blazer, den jeg har på ovenfor. 4. Lammeskinds læderjakke med quiltede skuldre.

Når det er lunt, bruger jeg læderjakken som overtøj og nu hvor vi går køligere tider i møde, så har jeg den under frakken. Eventuelt i stedet for en trøje, blazer eller en cardigan. Derfor har jeg også mange typer af læderjakker. De lidt kraftige, der fungerer som overtøj og så de tyndere og blødere, der netop er mere blazer-agtige. Ja, ja jeg er god til at finde på undskyldninger for min læderoverflod ;)

english2lyse

When it’s warmer outside I use the leather jacket as outerwear, but as we reach more chilly times I wear it under my coat instead of a cardigan or blazer. That’s also the reason why I own so many leather jackets. Some are thick and warm and others are thin and soft and works perfectly as a blazer. Well as you can tell I have many good reasons to my conspicuous leather consumption ;)

 

(Visited 2.799 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Du skal helt klart også tjekke All saints og Boda Skins Læder jakker ud hvis du ikke har gjort det! Du kommer til at føle dig som en rigtig Biker Chic når du har dem på!
  En lækker læderjakke går aldrig af mode<3

  xx // Afza
  http://bloodxblack.blogspot.dk

 2. Jeg elsker virkelig også at bruge min skønne læderjakke som “trøje” i de kolde vintermåneder. Især ude på uni, hvor der altid er så hundkoldt. Der giver det altså perfekt mening konstant at have en jakke på, så det er jo bare simpel logik at gøre det med vilje! :)

  Mit største issue for tiden er bare, at jeg føler, jeg mangler gode overdele til at style imellem jeans og læderjakken, haha

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Hehe… ja, det går nok ikke at være bar der ;) Så har du jo næsten en undskyldning for at shoppe lidt ;)