Mosgrøn cardigan & drømmestøvler

cardigan Second Female// tee Madewell// jeans Selected Femme// taske Saint Laurent// støvler Anine Bing

Lørdagslook med rodehår (who am I kidding, det er altid rodehår), casual tøj og så ellers drømmestøvlerne. En slags fodsmykker kunne man mene. Hvis man er mig i alle tilfælde.

Jeg besluttede mig for at klikke dem hjem, da jeg havde influenza forrige uge (kommer altid til at netshoppe, når jeg er syg) og havde heldigvis ikke fortrudt, da de ankom i fredags. Tvært imod. Har ventet på dem i spænding og de lever de helt op til forventningerne. Og lidt til :)

english med grey2

Saturday look with messy hair (who am I kidding, it’s always messy), casual clothes and my dream boots. Almost jewelry for the feet one could say. At least that’s how I feel about them.

I decided to buy them while I was bed bound with the flu a couple of weeks ago (I have a habit of shopping online when sick at home) and luckily I didn’t regret it when they arrived last friday. Quite the contrary. I’ve waited anxiously for them and they really live up to my expectations. And them some :)

(Visited 2.318 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. For den da, det er lækkert, Emily! Jeg elsker også kombien lang uldcardigan+jeans+t-shirt. Kommer dog ofte til at ligne lidt en mormor i det, men lækre støvler, taske, sexet surfhår og neglelak er tydeligvis vejen frem.

  God tirsdag!

  1. Ja, det bliver nemt et (lidt for) hyggeligt look, men så må man pifte det op med detaljerne. Og mange tak <3 Klem

 2. Hvor er de seje og fine :) Var selv lige inde på webshoppen, men bliver skør helt af at skulle klikke det lille vindue væk med “submit” ens emailadresse – gad vide om der er en forkert indstilling i min browser ;). Men seje er støvlerne :)

  1. Tak Lotte :) Ja, det lyder da som om der er et eller andet i vejen. Skulle selv kun trykke den væk én gang… Knus Emily

 3. Lækre støvler. Må jeg spørge, hvordan de er i størrelsen? Jeg er ofte lige et sted imellem 37 og 38 nemlig.

  1. Jeg ligger mellem 38 og 39 og tænkte at jeg så ville gå med det sikre valg og nappe en 39. Og de er faktisk lige det største synes jeg… Løser det ved at komme en sål i, så det går nok, men kunne nok godt have taget en 38 i dette tilfælde :) Klem E

 4. Cool og casuel, lækkert look til dig Emily.
  Hvad har du givet for støvlerne i dkkr.?

 5. Åhhhh – de er også på min liste, men de var der desværre ikke i min størrelse.

  Det blev til et par rockstuds i stedet. Ja, et meget fornuftigt stykke fodtøj her til vinter, jeg ved det godt :)