Gul trøje, gule blade

jakke Ganni// strik Selected Femme// taske Goyard// jeans Selected Femme// støvler Bianco by Camilla Pihl// smykker byBiehl, Trine Tuxen, Kinz Kanan og Halberstadt

Efterårsforelskelsen varer ved her i mit ringhjørne og selvom min garderobe gradvist er blevet lidt mere farveneutral, så kunne jeg ikke stå for denne gule sweater, der matcher de gule blade helt perfekt. Og det føles nu også dejligt med et lille farveboost igen ;)

I går (hvor billederne er fra) var jeg på farten det meste af dagen til møder og aftaler, mens dagen i dag er blevet brugt på hjemmekontoret, hvor jeg har taget billeder til indlæg, kommet (nogenlunde) til bunds i mine mails og fået ordnet regnskaber.

Jeg må indrømme at jeg er noget så glad for alsidigheden ved mit arbejde. Lige så meget som jeg nyder dagene på farten med væg-til-væg-aftaler, lige så meget holder jeg af de mere uforstyrrede hjemmedage, hvor der kommer orden i sagerne og hvor jeg får nye idéer.

english med grey2

I’m still in love with fall and even though the colors of my wardrobe have gotten a little more neutral lately, I couldn’t resist this yellow knit in the same color as the leaves at the moment. And it does feel good with a little pop of color once in a while even though I’m a bit more conservative when it comes to apparel than I used to be.

Yesterday (where these pics are from as well) I had a day of back-to-back meetings and appointments while today has been spent at the office taking pictures for upcoming posts, taming my inbox and tending to some bookkeeping.  I really love the versatility of my job :)

indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 1.738 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Det kan godt være det bliver koldt senere hen, men er nu generelt fan af korte ærmer, så man kan se lidt af trøjen indenunder. Og tak :) Knus Emily

  1. Du kan også tro at jeg værdsætter det. Det er nemlig den perfekte blanding :) Knus Emily

  1. Det er den også. Lidt oversize og så med den iøjnefaldende farve :) Det er også drønrart :) Knus

  1. Tusinde tak Pernille og ja, det er slet ikke så ringe endda. Jeg er i alle tilfælde også begejstret :) Klem Emily

 1. Hej Emily,
  Vil du ikke lave et indlæg med hvordan din uge f.eks. kan se ud. Altså hvad du laver på en “almindelig” uge. Det ville være sjovt at se :)