Marock ‘n’ roll

tee Tiger of Sweden (old)// skirt ADPT.// sandals Birkenstock// bag Goyard// sunglasses Prada// necklaces byBiehl, Trine Tuxen and Kinz Kanaan

Hvis bare man kunne tage det her lys med hjem… Og vejret. Og alle gadedyrene… Det skinner vist kraftigt igennem, at jeg er noget så forelsket i Taghazout  – og resten af Marokko for den sags skyld. Men lige akkurat Taghazout er altså helt perfekt, synes jeg.  Min indre hippie stortrives i alle tilfælde og nyder den tilbagelænede stemning.

Det kan godt ske at den marokkanske vinter officielt startede i går og at de lokale går med dunvest og lange bukser, men det her er altså sommer for mig og det er skønt lige at få en ekstra omgang med bare ben og saltvandshår inden den står på dansk vinter lige om snart.

english med grey2

If I could just bring back this light in my suitcase… And the weather. And all of the stray dogs and cats. It’s no secret that I’ve become very fond of Taghazout. This place is simply perfect if you ask me. My inner hippie thrives and I’m loving the laid back vibe.

The Moroccan winter officially started yesterday and the locals are wearing long pants and warm jackets. But to a Scandinavian this is summer at it’s best and I enjoy getting an extra go at bare legs and beach hair before it’s time for some real Danish winter soon.

(Visited 1.824 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Hvor er jeg misundelig på dig lige nu, Danmark føles ekstra koldt når man ser på dine billeder..
  Sikke en flot nederdel, men jeg kan ikke finde den på deres hjemmeside, har du en ide om hvorfor ?

  1. Åh ja, her er virkelig også rart og jeg gruer en lille smule for at komme tilbage til kulden, selvom jeg nu også længes en lille bitte smule efter vinter…

   Nej desværre ikke, måske den ikke er på lager længere, men måske de har den i en af deres butikker eller forhandlere. Du kan evt. skrive til deres kundeservice og spørge :)
   Kh.
   Emily

 2. Det lyder bare som et skønt sted!! Og ja, det er fantastisk med et skud god energi at komme igennem vinteren på :)
  Har aldrig været i Marokko, men det står faktisk på listen for 2016! Måske en forårstur….

  PS. Virkelig fed nederdel!