Quinoa & Kale

THE HEALTHIEST TEE AROUND

Jeg har som bekendt ikke bare en sød tand, men måske snarere et par stykker (et sødt gebis?). Heldigvis er jeg også mere end glad for det sundere køkken og på den måde, er der vist nogenlunde balance i regnskabet. Nok til at jeg er glad og veltilpas i mit hylster apropos gårsdagens indlæg og nok til at jeg kan nyde det jeg vil, hvilket er mindst lige så vigtigt i min verden.

english med grey2

I have a serious sweet tooth. That might be several sweet teeth actually. Luckily I’m really fond of more healthy eats as well and that makes for an okay balance I like to think. A balance that leads to me being happy in my own skin while still being able to enjoy the treats I want.

Men uanset hvad så kan det være fint med en lille sundhedsreminder for en sukkergris i form af en sød t-shirt. Jeg er i alle tilfælde fan af denne :)

english2lyse

No matter what it is convenient with a cute tee with a healthy reminder for a sugar monster like me. I’m really a fan of this one :)

indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 1.725 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer