Om former og damer… og blomster

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25

For nogle uger siden mødtes jeg med forfatter og debattør, Leonora Christina Skov, i et drivhus på toppen af et tag i København. Her havde Interflora sat os stævne for at tale om kvinder, former og blomster i anledning af at Michael Andersens smukke, kurvede 4767-vase er blevet relanceret. Og tilmed har 125 års jubilæum.

Hvad vasen, dameformer og blomster har med hinanden at gøre, kan I blive klogere på i videoen nedenfor. Ligesom man kan lære at Leonora og jeg er enige, når det kommer til hvorfor det er sundt at lure på de andre i fitnesscentret, men knapt så enige, når det kommer til hvad vi synes, der er flotte blomster.

Jeg håber, at I kunne lide videoen :) I næste uge går jeg mere i dybden med det der med kvinder og former og at være tilpas i sit hylster. Det sidste er noget af det vigtigste synes jeg og jeg oplever desværre alt for mange kvinder, der bruger al for meget tid på at være utilfredse med deres ydre.

Vase 4767 er en hyldest til kvindekroppen og findes her hos Interflora, hvis man nu skulle have lyst til at hylde og forkæle en veninde, mor, søster eller lignede. Eller hinte en mand om en fin gaveidé ;)

Ps. Se mere til den fine buket i dette indlæg om en efterårsmorgen.

(Visited 3.994 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Kan man ikke også få af vide hvad det er for en lækker kjole/kimono du har på? ;-)

  1. Den er fra Ganni. Jeg har den selv med røde blomster – hvad gør du med halsåbningen, Emily? Jeg synes den er meget stor (sidder perfekt om bagdel – apropos former!) og har derfor selv syet en lille trykknap i så den ikke gaber så voldsomt i overstykket.

   1. Jeg har den også og sætter hver gang et stykke sammenfoldet tapebånd imellem de to stykker stof. Er som udgangspunkt ok med at vise lidt BH, men man ville kunne se lidt for meget, hvis jeg bare lod den stå åben ;)

 2. Åh de kurver, flotte på både vaser og kvinder!! Kom engang til at brokke mig over mine brede hofter til min læge, hun svarede igen med at de var helt perfekte og ville give mig nemme fødsler. Med tre af slagsen overstået kan jeg kun give hende ret og nu er jeg faktisk ret glad for mine kurver :-)

 3. Det var dog et dejligt emne at tage op med sådan to dejlige kvinder. Rigtig eftertænksom video – og godt initiativ fra Interflora

 4. Ej, hvor virker du altså bare som en rar person, når man hører dig tale! :D (Ikke fordi, du ikke gør det på dine billeder, det bliver bare understreget ekstra her :-) ).

 5. Jeg synes jo, at hun en af det allersejeste nulevende kvinder.
  Virkelig dygtig, tør blande sig i samfundsdebatten og se godt ud på samme tid.
  Så er man altså, i mine øjne, godt kørende.

 6. Virkelig dejligt at der sættes fokus på at kvindelige kurver er smukke. Er selv alt for dårlig til at huske at værdsætte mine, men det hjælper når et indslag som dette kommer op – mere af det tak! <3

 7. Ihh hvor er i bare skønne! Sikken fin video, og ja du lyder så rar kære Emily. Og så er vasen smukt, og emnet vigtigt. Tak for det og ha den dejligste tirsdag. Kram fra Signe :)