Lidt på plads

Der mangler stadig 117 ting, men vores stue og spisestue (det er ét stort rum i sammenhæng med køkkenet) er så småt ved at komme på plads. Om ikke andet er der i alle tilfælde mægtigt rart at være og alle flyttekasser og -rod er forvist til andre værelser. Det føles godt at have en ø af ro og rarhed midt i kaoset.

Nu har jeg jo flyttet en del de seneste par år ahem, så jeg ved bedre end nogen, at man ikke kommer fuldstændig på plads i løbet af nul komma fem. Og at det heller ikke er hensigtsmæssigt (for mig) at skynde sig alt for meget.

Med chance for at lyde helt flippet, så foretrækker jeg ‘at gå hjemmet lidt til’ først. Mærke det nye sted, se det an og finde ud af hvad der fungerer.

Når det er sagt, så glæder jeg mig helt vildt til vores nye seng og ekstra lange sofa kommer i næste uge. Så er der styr på de store ting og så kan man langsomt bygge på med resten: Lamper, billeder, hylder, nips og dims.

Boy meets girl… Har allerede hørt lidt for, at jeg har meget nips og dims. Og føler ikke selv, at jeg har pakket noget af det ud endnu ;)

Min fingerphilodendron, der er blevet lidt af en krabat, kommer for alvor til sin ret i det store rum og agerer ‘skillevæg’ mellem spiseplads og stue.

Fik mit kæmpe tæppe vasket og renset (og hentet og leveret) her og det kostede spidsen af en jetjager, men kan virkelig anbefales. Det er blevet som nyt, helt rent og fluffy og er ikke krympet eller har taget skade. Et lille tip, hvis I også er nogle med store marrokanske uldtæpper.

(Visited 8.338 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Hvor ser det bare allerede lækkert, hyggeligt og hjemligt ud :-) Jeg elsker at du (i ;-)) formår at kombinere det personlige med det stilrene. Tillykke med dit nye hjem.

  Hvor har du mon købt din flotte fingerphilidendron? Her på Nørrebro kan jeg kun finde dem relativt små, og jeg vil så gerne have en stor.

  1. Tusind tak for de rare ord Ditte <3

   Den er købt i Dimseriet på Stefansgade på Nørrebro for ca. et år siden. Den var ikke så stor, da jeg købte den, men har trivedes og er vokset sig stor og fin :)

   Klem Emily

   1. Hvor sjovt, der har jeg også købt min. Men ok, så går jeg all in på masser af potteplads og ny jord og håber på det bedste :-)

 2. Sikke et dejligt hjem! :)

  Og hvor er din fingerfilendron dog flot. Må jeg spørge om du har sat den i en større krukke, eller om den har vokset sig så stor i den krukke som du købte den i? Giver du den gødning og hvor meget sol har den fået? Jeg har nemlig selv en som jeg overvejer at plante om i en større krukke for at den kan vokse endnu mere, men jeg er også bange for at det bliver for meget for den.

  Hilsen fra en anden plante-entusiast :)

 3. Ved du om man kan dele sin fingerphilo… Min er også vokset helt enormt og er kæmpe stor. Så tænkte om man kunne dele den op i flere krukker? Eller vil det koste den livet mon?

  1. Av, det ved jeg desværre ikke, men mon ikke en god blomsterhandler eller planteskole har et godt råd… Sig til hvis du finder ud af noget, min kunne nemlig også godt trænge til en deler på et tidspunkt hvis det er :) Klem Emily

 4. Jeg bliver nødt til at spørge ind til lampen, hvor er den fra? Den er så fin og knap så voldsom som mange andre

 5. Hvor ser det hyggeligt ud, Emily;-)

  Hvad gør I af de ting, I må have til overs, når hans/hendes skal deles om pladsen opmagasinerer eller?

  Må jeg spørge dig, hvad du gav for rensning af tæppet? Og var det allerede nødvendigt nu (jeg tænker, du har da ikke haft det så længe)?

  Knus!

  1. Tak :)

   Tror faktisk ikke det bliver så slemt. Han havde ikke så mange ting før og
   ‘hun’ havde ikke så meget plads, så med stor lejlighed ender det nok med at gå meget fint op ;)

   Det kostede 235 kr. pr. m2, så endte på lidt over 2000 kr., da det er et kæmpe tæppe. Og jo hvidt tæppe/hund kombinationen gjorde at det var lidt tiltrængt ;)

   Knus igen :)

 6. Det ser nu lækkert ud!! Skal i tilfældigvis af med den sofa på billedet nu i får en større en? :D (Spørg en meget nysgerrig type som længe gerne har ville have den sofa i har der på billedet!!!)

  1. Det skal vi formentlig ja. Ved det ikke helt endnu, men kan lige skrive hvis det er :) Kh. Emily

 7. Er sofaen på billeder fra Bolia? Den ligner mistænkelig meget den, der hedder ‘Seville’..:) HVIS det nu skulle være den, hvordan er den så at side i?
  Jeg overvejer, om den skal flytte ind i min nye lejlighed, men hold nu op, hvor er der mange forskellige muligheder!! :)

  1. Det er den :) Jeg synes den er lidt kort/har et lidt lavt ryglæn. Men den er helt fin. Ja, det er så vildt ;) Pøj pøj med sofajagten! Klem

 8. Hej Emily
  jeg vil lige høre dig – hvor stort er dit gulv tæppe? Har du målene på det?
  Knus Rikke

 9. Hej Emily

  Ved du om/hvor man man købe det
  Componibili skab fra Kartell, du har, med to låger? Altså med det nederste rum større end det øverste?

  Er du glad for dem? Ville du vælge dem hvide eller sorte, hvis du skulle købe dem nu?

  God dag til dig;-)

  1. Hej Susanne,
   Ser først din kommentar nu, sorry. Vi har købt vores hos Kartell på Bremerholm :) Ja så glad, vi har 4 i alt. Jeg ville stadig vælge de hvide. Knus E