Vind: De flotteste havemøbler

Indlægget er udgivet i samarbejde med BoConcept

Mens sommeren lader vente på sig, udlodder jeg i samarbejde med BoConcept det flotteste sæt havemøbler, jeg nogensinde har set. Så kan en heldig læser være helt klar, når sommeren rammer lige om lidt. For det gør den. Lige midt i næste uge er jeg sikker på :)

De to stole og det lille bord passer både på altanen eller i haven og jeg må være helt ærlig at indrømme, at jeg var en kende ked af at vinke farvel til dem igen, da jeg havde taget billederne til dette indlæg. Måske de skal flytte ind på min nye altan på Bryggen? Synes det er mere end herligt, at de ikke ligner konventionelle havemøbler og virkelig tilføjer noget smukt til ens udemiljø.

Nå, men nu skal det ikke handle om mig, men om en af jer, der kan blive den heldige ejer af to Adelaide havestole og et havebord, til en samlet værdi af 6.047 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen
Skriv en kommentar til mit instagrambillede (@emilysalomon) fra haven, hvor du tagger, den du gerne vil hænge ud i en fin sommeroase med og følg @boconceptdanmark på Instagram. Vi krydstjekker og trækker en vinder på onsdag d. 25. juni kl. 16.00 :)

“Hvor er sommeren?”. Penny er klar i vores lille oase.

Adelaide bord og Adelaide stole.

Jeg var også helt vild med den fine vase i glas og cement. Og de tilhørende fyrfadsstager ikke mindst.

En lillebitte solstråle tittede frem. Åh hvor jeg altså glæder mig til rigtig sommer :)

Smukkeste træfad der både vil være dekorativt som frugtskål eller som kan holde styr på bøger, som vist her.

Ferdinand snuser til blomsterne. 

Jeg er vild med at have masser af puder og tæpper på altanen eller i haven. Her er det bl.a. Arrow pude og Mexican Plaid. De andre puder findes ikke online, men i BoConcepts butikker og er tilmed på 30% udsalg.

(Visited 1.898 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Omg hvor er det fint! Har den skønneste altan på 8. sal, men ingen havemøbler. Har skrevet en kommentar og krydser fingre!! :D <3

  2. Undskyld jeg skriver i dette indlæg. Men din frisør Hanna hedder hun Franciscio til efternavn? Har haft samme oplevelse som dig med en dårlig frisøroplevelse og leder desperat efter en der kan klippe og farve mit tykke store hår. På forhånd tak. Og mega flot hår du har – og har fået – meget misundelig.

  3. Hvor er det dog nogle fine havemøbler! Bare ærgerligt at jeg er typen uden smartphone og dermed instagram..