Vindere af gaveæsken med min bog

Af hjertet tak til alle jer, der har deltaget i konkurrencen om min bog. Det var så rørende og overvældende at læse alle jeres fine, fine kommentarer om hverdagsglæde. Tak <3

Jeg ville ønske jeg kunne sende hver og en af jer en bogpakke, men desværre kan der kun være 5 vindere…

Og det er:

Sofie V., Julie L., Karoline F., Büsra K. og Christina F.

Kæmpe tillykke til dem og endnu engang tusinde, tusinde tak til alle der deltog!

Vinderne har fået direkte besked.

Forudbestilte bøger
Til de af jer der har forudbestilt et signeret eksemplar i sidste uge: Jeg har signeret alle 200 bøger her til eftermiddag (det var så hyggeligt!), hvorefter de er blevet sendt ud. De skulle altså gerne være hos jer i morgen eller på udgivelsesdagen på torsdag :)

Har du endnu ikke bestilt et eksemplar, kan det gøres lige her.

I er flere der har spurgt om der kommer en bogsignering et sted. Der er ikke noget planlagt endnu, men måske jeg skal overbevise forlaget om, at det er en god idé? ;)

 

(Visited 1.444 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Ja for søren – god ide med bogsignering! Men så skal du altså en tur til Aalborg eller i det mindste Århus :-)

 2. Tillykke til de heldige…. Troede et øjeblik det var mig Sofie, men desværre og pokkers! Jeg har til gengæld forudbestilt bogen og glæder mig meget til at læse den.

 3. Du er min største blog-inspiration, så det må gerne blive Aalborg <3

  Din bog skal med til Spanien på ferie, så jeg har ikke købt den endnu, for jeg ved jeg ikke kan lade den ligge indtil 4 juli :-)

 4. Tillykke til de heldige vindere. Jeg tror også bogen skal med mig på ferie. Det lyder som den helt perfekte ferie-opladning :-) Og hvis du kommer til Aarhus til bogsignering, så lover jeg at komme ind til dig!

  Jeg har i øvrigt netop gjort mig en bestilling, som også er noget af dit. Jeg kan huske at jeg sukkede lidt over din Markberg-taske for et års tid siden, men det var ikke lige taske-købe-tid. Men så skete der det, at min hund kom til at gnave lidt i min nuværende cross-body taske, og jeg står og mangler en ny. Og hvad dukker så noget så “lyserøds-leo-fin” op på Markbergs hjemmeside til kun 600 kr?!?! Ja, jeg kan godt sige dig at jeg glæder mig til at modtage den, og at den vil blive holdt i skarp afstand fra hunden! :-D

  1. Åh hvor hyggeligt Mette. God ferie når du kommer så langt :)

   Haha… frække hundebasse, men dejligt at der kom noget godt ud af det ;) Håber du bliver glad for den! Klem Emily

 5. Ja, et stort Tillykke til de heldige vindere!
  Jeg vandt desværre ikke, men til gengæld har jeg også bestilt din signerede bog, som jeg glæder mig meget til at modtage. :)