Vind min bog ‘Hverdagsglamour’

Konkurrencen er slut :)

Så er det på torsdag i næste uge (11. juni), at min bog udkommer. Jeg glæder mig usandsynligt meget og har også oceaner af sommerfugle i maven! Det har været en fantastisk proces at lave bogen og jeg håber sådan, at I vil synes om den :) Den indeholder en blanding af helt nye guides, opskrifter og tips samt nogle af de mest populære ting fra bloggen. Man kan smugkigge i den lige her.

For at fejre det hele og vise hvor taknemmelig jeg er for al jeres fantastiske støtte og engagement, har jeg sammensat 5 gaveæsker med min bog og en hel masse andre af mine personlige favoritter og yndlingsting, som jeg udlodder til 5 af jer.

Hver æske indeholder:

– Et signeret eksemplar af min bog, Hverdagsglamour (der kommer en personlig hilsen i, så snart vinderne er blevet trukket)

– Rudolph Care Facial Scrub Mask

– Broste Copenhagen duftlys med duft af figen og orangeblomst

Moët rosé champagne (mini)

– Neglelakker fra Essie i farverne Tart Deco, Not just a pretty face og Need a vacation

Inwear t-shirt

– Meri Meri Cupcake Kit 

Karamelliseret hvid chokolade og rabarbermandler fra Summerbird

For at deltage i konkurrencen om én af de fem gaveæsker, skal du lægge en kommentar nedenfor, hvor du fortæller hvad der gør dig glad i hverdagen.

Konkurrencen slutter på tirsdag d. 9. juni kl.16.00.

Jeg trækker de 5 vindere umiddelbart efter.

(Visited 10.514 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

1709 Kommentarer

 1. Min hund (Æsop) og vores lange gåture gør min hverdag fantastisk.
  God dag til alle

 2. Hvor ser den fin ud din bog – stort tillykke med den! :) Det der gør mig glad i hverdagen er solskin, lækker mad og når jeg er sammen med mine gode veninder (gerne i kombi, og over et glas vin ;)) Men alt i alt er det primært de små sjove/glade øjeblikke i hverdagen, der gør hele forskellen! Ellers kan en telefonsamtale fra en savnet veninde/forældre/bedsteforældre også lige gøre dagen lidt bedre – ren hverdagslykke :)

 3. Det der gør mig mest glad i hverdagen er de små overraskende øjeblikke. De øjeblikke hvor man lige pludselig føler sig meget taknemmelig, de øjeblikke hvor maven danser lidt rundt uden nogle videre grund – de små ting som du nok ville have sagt.

  Det er sådan en fint bog du har fået lavet – vinder eller ej, så skal jeg i hvert fald have den bog :)

 4. Tusind gange tillykke med din bog. Jeg glæder mig rigtig til at læse den og få inspiration til at gøre lidt ekstra ud af det i hverdagen:).

  Det er et rigtig godt spørgsmål, hvad der gør en glad i hverdagen. Når jeg tænker efter, er der nogle små ting, der kan løfte mit humør fx pænt tøj, neglelak, sol i ansigtet eller god kaffe, men mest af alt bliver jeg glad af at være sammen med mennesker, af gode snakke og nye oplevelser. Det kan være en kaffe/middag med en veninde, et besøg hos min søster, en tur på museum, en spontan tur til Malmø eller lign.

  Og mange tak for en rigtig fin konkurrence – krydser virkelig virkelig fingre:)! Kh og tak for en daglig inspiration, Sofie

 5. Tillykke med udgivelsen, Emily!

  Det der gør mig glad lige nu ER hverdagen. Jeg er endelig blevet færdig med mit dumme speciale (i denne uge), og kan nu nyde min to-årige datter og pleje mig selv og lillesøster, der ligger i maven.
  :)

 6. Nogle ting varierer over året. Om sommeren er det kirsebærtræer og friske bøgeblade. I december er det at pakke julegaver ind. Om sommeren er det sand mellem tæerne. Og så er det jo mine veninder, der gør mig glad hver dag hele året :)

  1. En dejligt bad, en god kop kaffe som nydes på terrassen, min datters smil når jeg kommer ind til hende om morgenen. Dette er de små hverdagsglæder som gør, at det ikke er svært at komme ud af sengen om morgenen.
   Krydser fingre….Det er den ultimative forkælelseskit du har samlet :-)

 7. Det gør mig glad, at gå på arbejde – især de dage – hvor jeg ikke er i tvivl om, at jeg gør en forskel for et andet menneske, som lærer er arbejdet virkelig alsidigt, og for mig er to dage aldrig ens!
  Desuden gør det mig ekstra glad, når solen skinner, og man endelig kan spise den første is på året i solen stråler, mens man vender stort og småt med den, man har kær.

 8. Mine små hverdagspauser gør mig enorm glad!
  pause + mine egne tanker + lidt selvforkælelse (ofte i form af mad!) = ren nydelse

 9. Langsomme morgner hvor der er tid til at brygge en god kop kaffe, høre mads & monopolet og sidde i stuen og nyde udsigten udover Århus.

 10. Lyset i mit køkken gør mig mægtig glad i hverdagen. Og lige for tiden gør det mig ekstra glad at sidde i mit køkken og drikke grøn rabarber-te.

 11. En stille stund med en tyk bog og en god kop te – en tid, der kun er min. Det er en hverdagsluksus, jeg sætter endnu mere pris på efter at være blevet mor her i februar :) Og så gør min lille søn mig selvfølgelig vanvittigt glad hver eneste dag.

 12. Kære Emily
  Der er mange ting der kan gøre mig glad i hverdagen. Men mest af alt er det når jeg formår at droppe bekymringerne (som af erfaring sjældent bliver til noget!) og stressen om alt det jeg skal nå (for hvorfor i grunden have så travlt – alt det jeg føler, at jeg “skal” nå, kan umuligt være så vigtigt alt sammen…) og så bare være til stede lige nu og her. Jeg arbejder med børn og heldigvis er de eksperter i kunsten at gribe livet og være til stede LIGE nu <3 og de er simpelthen mine fantastiske lærermestrer som minder mig om de der små, rare ting som sker hele tiden, hvis man pudser briller ind og tuner ind på livet i dette øjeblik. Det gør min hverdag dejlig. Også mandag morgen! :)

 13. Min kollega Josefine gør mig glad i hverdagen. I starten så jeg hende mest som en “konkurrent” og var ikke så sød ved hende som jeg kunne have været. Nu er vi kommet tæt på hinanden og det benefitter både på jobbet hvor vi kan sparre med hinanden, men hun er også altid klar til et glas vin efter arbejde hvis man har brug for en snak fordi ens liv slår kolbøtter. Hun husker altid de små ting, som lige gør min dag lidt ekstra god. Det er fantastisk at have den slags mennesker omkring sig.

 14. Tillykke med din fine bog!! Det der altid formår at gøre mig glad er mine veninder! Jeg er pt sygemeldt med hjernerystelse, og det eneste, der virkelig løfter mit humør er at være sammen med mine tætteste veninder. Selvom det bare er en lille tur rundt om søerne, så giver det så meget mere mod på alting :) God søndag til dig :)

 15. Især mine to dejlige børn gør mig glad i hverdagen :-) Men også at tage en smuk kjole på, pynte fingrene med neglelak og pryde fødderne med et par lækre sko. En dag på arbejde bliver bare bedre, når man føler sig pæn og veltilpas på én gang ;-) Sidst men ikke mindst nyder jeg også min lange aftengåtur med vores hund – at komme ud i naturen er skønt!

 16. Jeg har den smukkeste cykeltur hver morgen rundt om Frederiksborg slot på vej på arbejde. Det er umuligt at være i dårligt humør efter den og bare en dejlig måde at starte dagen med

 17. Med et minimum af overskud pga baby og medfølgende søvnmangel er det helt klart mine børns sindssygt gode humor, der gør mig glad i hverdagen. Når den ældste på 8 er dybt ironisk, og når ham på 5 giver sig til at danse grimt og synge med på musikken på vrøvleengelsk, så glemmer jeg for en stund, hvor flad jeg er :-D

  Stort tillykke med bogen :-)

 18. Når alt det grundlæggende i livet er på plads skal der ikke så meget til at gøre mig glad i hverdagen. En ting der gør mig glad hver eneste dag er, når jeg kommer hjem til en dejlig hund som er så glad for at se mig. Om jeg har været væk i 10 minutter eller det meste af dagen betyder ingenting. Felix er altid glad.

 19. Fantastisk med din bog – og om jeg vinder eller ej, så skal den erhverves!!

  Det der gør mig gladest i hverdagen må være de små solstrejf, som uventet rammer ens ansigt. Det giver lykke helt ind i maven.

 20. at gå ud af døren om morgenen og kigge på Søerne i København. Finere bliver det ikke

 21. Der er mange ting, der gør mig glad i hverdag. Som regel handler alle tingene i bund og grund om at have tid til at gøre lidt ekstra. Det kan være, at have tid til at lægge neglelak, tid til at lave den helt store middag eller tid til at putte sig ned under dynen med en god serie. Og så er der de helt essentielle glædesskabere, såsom min kæreste familie og mine veninder :-)

 22. Stort tillykke med udgivelsen :)

  Det første der gør mig glad hver morgen, er en stor kop te.

 23. Først og fremmest, stort tillykke ned den snarlige udgivelse! Det er stort.
  Og hold nu op (!), hvor er det en smuk præmie. Både indhold og æstetisk. Wauw.

  Hvad gør mig glad i hverdagen?
  Lyserøde ting. Som de liljer, jeg lige har købt til lejligheden, med en snært af lyserød. Eller små søde lyserøde kærlighedsbeskeder, fra min kæreste på snart 9. år.

 24. Jeg er nyforelsket på den helt skøre måde – så lige pt. er det min kæreste, der gør mig glad helt ned i maven i hverdagen. En gåtur, lange snakke over aftensmaden, dovne morgener, ja, selv at tage opvasken gør mig glad – og glæden bliver ikke mindre af at det er sammen med ham.

  Min indre single-kvinde havde fået kvalme af at læse dette 1/2 år tilbage.

 25. Det seneste års tid har det været rigtig svært og til tider en kamp at finde de positive ting i hverdagen. Men nu har jeg endelig fået et job og kommer fra på mandag til at have en hverdag igen. Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at have noget at stå op til, nye udfordringer og at kunne komme glad og træt hjem. Det er noget så banalt, men det har virkelig været noget jeg har savnet!

  Stort tillykke med den fine bog! Den kan du godt være stolt af :)

 26. – Når min kat vækker mig kl. 5 ved at nikke mig en skalle på næsen.
  – Den første kop kaffe i stilhed, helt alene med vinduerne åbne.
  – Når posten kommer med vinylplader.

  Konkurrence eller ej – jeg glæder mig til at bladre, kigge, læse i og hygge med din bog. Tillykke med den. :)

 27. Det som gør mig glad i hverdagen, er et kys fra min kæreste, solskinsvejr, tid med familien, og et perfekt sammensat outfit. ♥

  I øvrigt, en virkelig fin pakke du udlodder til os, den vil jeg gerne vinde. Foretrækker altid små/færre men gode sager. Tillykke med udgivelsen. :-)

 28. Det gør mig glad i hverdagen når jeg har tid til at fordybe mig i en god bog. Lige nu er det Butchers Crossing

 29. Det gør mig glad, at jeg for alvor kan mærke at sommeren er på vej. I fredags sad jeg for første gang i korte ærmer og spiste is med min kæreste udendørs. Dét synes jeg altid er lidt særligt første gang på året.

 30. Det der gør mig glad i hverdagen er små ting som at nyde en kop kaffe, gå en tur eller fordybe mig i en god bog :)

 31. At der lige for tiden er lyst, når vækkeuret ringer 5.30. Det er fantastisk!

  Stort tillykke med den nye titel på visitkortet – forfatter Emily Salomon klinger da ret godt?! :) Lækker gaveæske du har sammensat – krydser fingre!

 32. Der der gør mig mest glad i hverdagen er, de lange lyse sommeraftener. Her føles dagene så dejligt uendelige lange. Man får tid i hverdagen til at ses med gode venner, spise sen aftensmad og dermed få, hvad der føles som ekstra timer i en ellers travl hverdag. :)

  Og tillykke med din fine bog!

 33. Det gør mig i øjeblikket uendeligt glad hver dag at mærke min lille babypige inde i maven møve sig rundt. Men jeg føler mig efterhånden også lidt ‘hvalet’ – så når hun om nogle uger melder sin ankomst, ville det være fantastisk at kunne tilføre livet lidt mere hverdagsglamour (og champagne, gosh!!!!) :-)

 34. Lange, langsomme morgener alene eller i dejligt selvskab gør mig rigtig glad. Med dejlig morgenmad, hjemmepresset juice og god kaffe, avisen i hånden og radioen summende i baggrunden og allerhelst ude på terrassen i solskin. Det gør mig rigtig glad at tage tid til sådanne ting :-)

 35. Det, der gør mig glad i hverdagen er de små pusterum. At puste ud med en kop kaffe, en lang gåtur i skoven eller ved vandet og lørdage formiddage med morgenmad i sengen.

 36. Det der gør mig allergladest lige nu er, at jeg har fået et nyt job, der giver mig lange frie morgener, hvor jeg kan sove til jeg selv vågner, tage til yoga eller læse i en bog. Det er guld værd med de morgenstunder alene, når jeg stadig bor under mine forældres tag. :-)

 37. Lige for tiden er det, der gør mig glad i hverdagen mit job på McDonald’s. Der findes så mange fordomme om det sted, og mange vil næsten gøre alt for ikke at skulle arbejde der. Men sandheden er, at det er en helt fantastisk arbejdsplads med en masse unge mennesker, som bare har det helt vildt godt sammen! Jeg har aldrig været så glad for et job før, og jeg er ALTID glad og i godt humør når jeg går derfra. Mine kollegaer er bare så glade og positive, og vi kan have det sjovt sammen, selvom vi får røvfuld, fordi der er så travlt. Så faktisk frygter jeg den dag, hvor jeg bliver nødt til at stoppe på maccen, da det betyder farvel til alle mine skønne kollegaer. Det er virkelig dem der gør mig glad og holder mig oppe i hverdagen!

 38. Når jeg tænker på, hvad der gør mig glad i hverdagen, er det specielt to ting, der kommer frem for mit indre syn.
  Den ene er de øjeblikke, der kommer helt uventet, hvor man føler sig lykkelig og taknemmelig. Det kan være den rigtige sang i radioen, en smuk udsigt på løbeturen, en sød besked fra en veninde eller kæreste.
  Den anden ting er min søsters søn og hund. De besidder begge denne barnlige lykke og ubekymrethed samt evnen til at blive begejstret over de mindste ting, hvilket for mig er inspirerende og vigtigt at huske på, selvom man er voksen. Når de bliver begejstret for sæbebobler, kan jeg opleve selv at helt som et barn igen og begejstret for at puste sæbebobler og se dem forsvinde ud i ingenting.

 39. De små ting i hverdagen er med til at gøre mig glad. Her tænker jeg især på friske blomster, lækre farverige bær på min morgenmad og når min storesøster ringer bare for at spørge hvordan jeg har det :)

  /Laura

 40. Der er mange ting, der gør mig glad i hverdagen. Jeg bliver glad, når jeg cykler frem og tilbage på arbejde og kan nyde fisk luft og solen, der skinner på mig. Jeg bliver glad, når jeg ser eller taler med min bedste veninde. Jeg bliver glad, når jeg for en gang skyld kan gå tidligt fra arbejde og nå at nyde solen på altanen med min kæreste og et glas vin. Jeg bliver glad for de små ting i hverdagen og nyder derfor også specielt dine indlæg ‘små ting’. Får altid et smil på læben, når jeg læser dem. God søndag :)

 41. Der er mange ting, der gør mig glad i hverdagen, heldigvis. Men alle de små ting, som når en nabokat sniger sig ind i min have eller når jeg hører en god sang og har tid til at tage en lille dansepause, bare for at nævne nogle få eksempler. Og når solen skinner og der er vindstille på cykelturen til uni. Når ekspedienter ser en i øjnene, smiler og generelt er høflig (det er jo desværre ikke altid, det er sådan). Og at der altid er god stemning på mit studie og vi har det sjovt sammen. Jeg kunne blive ved, men må hellere stoppe. Når jeg vinder en fin præmie i nogle af de mange konkurrencer, jeg deltager i, plejer også at gøre ekstra glad – har været ret heldig på den front på det sidste, så håber det fortsætter her ;)

  Og tillykke med bogen, glæder mig til at kigge i den på et tidspunkt.

 42. Jeg har i mange år fundet hverdagen kedelig, men indenfor de sidste to år, har denne holdning ændret sig. Jeg elsker hverdagen. Det startede egentlig med, at jeg besluttede mig for at stå op på samme tidspunkt hver dag. Lige så stille blev det en fast tradition, at jeg hver morgen laver en kop kaffe, sætter mig ind i sengen igen og ser gårsdagens Deadline. Det er så hyggeligt. Og når jeg ligger i sengen om aftenen, så glæder jeg mig til min lille morgentradition. Det er blevet en af de ting, jeg holder virkelig meget af ved hverdagen, og en af de ting, jeg savner allermest, når jeg er på ferie.

 43. Lige nu er jeg virkelig glad for vejret, og at mit arbejde pga det er blevet 10.000 gange mere spændende, da solskin er essentielt for aktiviteten i en isbutik ;)

 44. sikke en skøn gaveæske, du har sammensat :-)

  rent sengetøj, lange løbeture og rød neglelak giver mig stor hverdagsglæde. Kh Katrine

 45. Din bog er simpelthen så fin.
  Det der gør mig glad i hverdagen er de små ting; pæn neglelak, lækker morgenmad, god musik osv.

 46. Min kæreste gør mig altid glad, også i hverdagen. Hvis jeg har haft en træls dag med specialet gør han sig altid ekstra umage for at få mig til at grine (og det virker) :)

 47. Tillykke med bogen, Emily!

  Hverdagsglæde er for mig forbundet med ikke at tage livet for givet. Min familie har været hårdt ramt af nogle modbydelige sygdomme som har sendt nære familiemedlemmer til tælling. Det har fået mig til at indse hvor heldige vi er at være i stand til at stå op hver dag, at have muligheden for at forme dagen og (potentielt) gøre hvad der passer os – for vi ved ikke om vi får chancen igen i morgen.

  Ellers gør rosévin og lyse nætter mig også ualmindeligt glad. Og børn der smiler.

 48. En af de ting der gør mig gladest i hverdagen er helt sikkert min cykeltur til job hver dag. At cykle langs vandet mens solen allerede skinner så fantastisk, er livskvalitet for sjælen :)
  Skøn pakke, krydser fingre for at vinde din bog!

 49. STORT tillykke med bogen og dit bidrag til at gøre hverdagen gladere for en masse mennesker ;-) Sejt!

  Jeg bliver glad hver morgen, når jeg sætter mig med en skøn skål morgenmad – som regel yoghurt, hjemmelavet granola og frugt – mens jeg tjekker dagens nyheder og henter inspiration på mine yndlingsblogs. Jeg nyder virkelig morgener; stilheden, solen der står op, at have lidt tid for og til sig selv, inden dagens ræs går i gang. Og jeg bilder mig ind, at de rolige morgener også er med til at gøre resten af dagen god, fordi man ligesom har ‘fundet sig selv’ fra morgenstuden :-)

 50. glæder mig virkelig til at læse bogen!!

  Det der glæder mig allermest er at vågne op med min dejlige mand hver morgen, det mens jeg gør mig klar sørger for at morgenmaden står på bordet. Det er simpelthen det hyggeligste tidspunkt på dagen og giver så meget energi til resten af dagen!!

 51. De små ting gør mig glad i hverdagen – kaffe og blødkogte æg med min roomie om morgenen, to-farvet neglelak, solskin og duften af nyslået græs. Og så søde venner og kollegaer, der kan få mig til at grine højt og længe, hvis jeg et øjeblik har glemt, hvor meget der egentlig er at grine af.

 52. Jeg har en rigtig sød kæreste, som formår at gøre mig glad hver eneste dag, og især nu her, hvor det er eksamenstid.
  Ellers så kan en kop kaffe i solskin en stille morgen også gøre tricket. :-)

  Tillykke med din fine bog! Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af den flotte gave :-)

 53. Det gør mig vildt glad at kunne hjælpe andre – at glæde og overraske dem med de små, eftertænksomme ting i hverdagen

 54. Nu har jeg godt nok allerede selv købt din bog, men jeg har en god veninde, som godt kunne bruge en lille opløfter, og som godt kunne bruge lidt inspiration til lidt hverdags glamour (couldn’t we all?!). Så jeg krydser fingre for, at kunne give denne mega lækre gaveæske videre til hende :)

  Det gør mig bl.a. glad at have god tid til at lave og spise morgenmad, når solen skinner og jeg kan sidder med benene ud af køkkenvinduet med en god bog, når man har tid til at stoppe op og kigge på den smukke grønne natur, der omgiver os lige nu, og en løbetur i smukke København, som lige nu har en helt magisk stemning over sig :)

 55. De små pusterum i hverdagen. Når jeg er nærværende, og er sammen med min mand og børn.

 56. Tillykke med bogudgivelsen, hvor er det bare sejt!

  Hvad der gør mig glad i hverdagen? Åh, der er mange ting, er generelt en glad person :) Men for at nævne nogle ting: God musik, god mad (gerne i supergodt selskab) og hygge i sofaen med kæresten med en film eller et nyt afsnit af Game of Thrones :)

  Ha’ en rigtig god søndag, Emily!

 57. Det der gør mig glad i hverdagen, er alle mine fantastiske venner. Selv på de værste og mest stressede dage, findes der ikke noget bedre end at tilbringe tid sammen med dem.
  De giver mig så mange fantastiske oplevelser, snakke og øjeblikke hver eneste dag, og jeg ville aldrig være dem foruden.

  Tillykke med din bog, den ser skøn ud, og jeg glæder mig til at læse den!

 58. Den ultimative kliche, men min lille søn og hans glade ansigt sender konstant kæmpe glædesbobler i maven på mig og så giver din blog mig altid et smil og lyst til at gøre lidt ekstra ud af tingene og være den bedste udgave af mig selv, så tak for det :)

 59. Hjerteligt tillykke med udgivelsen af din bog!

  Hverdagslykke for mig er at tage sig tid og være til stede i nuet – om det så er at nyde en kop kaffe med familien, en hyggelig aften med veninderne eller at være på arbejde er ikke så vigtigt :)

 60. Det, der gør mig glad i hverdagen, er de små ting. F.eks. når man har god tid om morgenen, når andre formår at vende ens dårlige dag til en god, og når man har en god hårdag (meget vigtig!!!) :)

 61. Tillykke med bogen – den ser rigtig fin ud :)

  Jeg er glad i hverdagen for at have en hverdag, har nemlig lige fået job efter at have været ledig i et år (jubiii).
  Og så har jeg en skøn søn, som gør mig så glad, så glad :)

 62. Det gør mig glad, når jeg har stemt min påklædning af, besøger min mand på plejehjemmet, underviser mine gymnasieelever eller besøger mine børnebørn, og at alle lyser op og synes det er helt fedt, at alt passer sammen: briller, sko, tørklæde, taske make-up og smykker samt – naturligvis – tøjet, og at det ikke spiller nogen rolle, at jeg er et godt stykke over pensionsalderen

 63. Det er som regel de små ting, som man nogle gange glemmer i hverdagens travlhed. Min folkeskole lærte mig, at den korteste vej mellem to mennesker er et smil – og det er så rigtigt! Hvis man smiler til et andet menneske, så får man stort set altid et smil tilbage. Det kan hurtigt vende en dårlig dag til en god! Derudover så kan solskin, varm the i regnvejr eller en god snak med en veninde virkelig også gøre en helt almindelig hverdag god!
  Virkelig en fin bog – og skøn konkurrence. Jeg krydser fingrer :)

 64. Jeg finder dit fine blogunivers så inspirerende! Glæder mig til at bladre igennem det i trykt udgave. Jeg prøver at stoppe op og være glad og taknemmelig flere gange i løbet af dagen, og det er særligt de sjove, rare og inspirerende mennesker, jeg omgiver mig med, jeg tænker på. Men i dag er det også de danske jordbær, jeg har købt til at snacke under eksamensopgaven, og at jeg har en altan at tage pauser på :)

 65. Min have!…efter 25 år i lejlighed, har jeg nu rundet 5 år i et lille hus, med en lille have, og jeg er så taknemlig over dette lille stykke jord, uden for mit vindue. Jeg elsker den hele året rundt. Men her i sommermånederne er den et stykke luksus og overflødighedshorn, hvor det vælter op med blomster, grønsager, frugt og bær!! Det er en lille oase, hvor min mand og jeg kan slappe af, og hvor den evige drøm om en hængekøje er blevet realiseret.
  Jeg vil elske at vinde din bog!!!

 66. Glæder mig til at læse din nye udgivelse Emily – vinder eller ej, skal den i hvert fald læses og bruges :-) STORT tillykke med den.

  Det gør mig bl.a. glad i hverdagen.. At sove i rent sengetøj. Kys og knus fra min kæreste, og være sammen med ham, resten af familien og veninderne. At have en flot neglelak på. Kage. Men ikke mindst, når jeg husker at ligge mærke til alle de dejlige ting der “bare er”, fx alle de smukke farver, træer, buske og blomster i naturen, der varierer efter årstiden.

 67. min fantastiske familie, min dejlige kæreste og mine søde venner gør mig særlig glad, men også is på min altan, rent sengetøj, duften af blomster i lejligheden, overraskelser, en god bog, sjove film og meget mere gør mig vildt glad.

  Stort tillykke med din nye bog – jeg glæder mig helt vildt til at læse den, hvad enten jeg vinder den, eller jeg skal ud og købe den :-)

 68. Vi er en meget tæt vennegruppe på 8 mand.. Alle er meget forskellige, men alligevel går vi utroligt godt i spænd og er over de seneste år blevet til en hel lille familie :) . Vi er fjollede, perverse og alt for barnlige, men vi har det altid sjovt og er der altid for hinanden. De gør mig virkeligt glade i hverdagene og jeg kunne slet ikke forestille mig et liv uden!

 69. Solskin og lyse nætter gør mig glad i låget! Og hvis vejret ikke byder på solskin, så kan jeg også blive glad af regn og blæst (når bare det ikke er hele tiden).

  Lige nu gør det mig glad at sidde med en kop kaffe og duften af nybagte boller :-) Og jeg ville kun blive endnu mere glad af at få ‘Hverdagsglamour’ og lækkerier!

 70. Det gør mig glad, når det stadig er lyst udenfor kl. 22. Efter at have nydt det, ruller jeg gardinet ned, åbner vinduet, så jeg får vind i ansigtet, og så lytter jeg til træerne og fuglene, imens jeg ligger under min dyne. Jeg skal ikke udelukke, at jeg ofte falder i søvn med et smil på læben…
  God sommer til alle, og nyd lyset og varmen.

 71. Nøj, en fin FIN gave. Jeg krydser mine fingre <3

  Det gør mig glad, når jeg har en rolig, behagelig morgen med lækker morgenmad, kaffe og hygge- eller arbejdstid ved computeren. Så er jeg klar til resten af dagen. Elsker morgener!

 72. Stort tillykke med udgivelsen! :)

  Der er mange ting som får mig til at smile i øjeblikket: min søde kæreste, de små spark fra maven, afslutning af eksamensopgave og det fine sommervejr, som endelig er over os :)

 73. Jeg holder allermest af den berigelse menneskerne omrking mig giver i hverdagen. Spontane kaffe- eller madaftaler og gode snakke. Derudover må det være tid til at kunne fordybe sig og bruge tid for mig selv. Den kombination gør hverdagen skøn.

 74. Jeg bliver glad, når jeg har mulighed for at tage ned til min kæreste i hans kolonihave efter arbejde, til en god kop kaffe og dejlig snak… Og hvis vejret er til det, så lægge mig ud i hængekøjen med en god bog :)

 75. Det der gør mine yndlingsdage specielle er samvær – gerne på
  en anderledes måde. At man f.eks bryder de almindelige rammer og inviterer sin veninde ud på skovtur i gården eller blot bruger en hel dag på at plante blomster i fine urtepotter. At man varierer dagene bare en smule så skiller de sig nemlig ud og på den måde nyder man dem til fulde.

  Tak for god inspiration

 76. Jeg glæder mig så(!!!!) meget til at læse din bog. Jeg SKAL eje den, uanset om jeg vinder eller ej ;-)

  Det der gør mig rigtig glad i min hverdag er børnene på mit arbejde. Jeg arbejder i en specialbørnehave for børn med autisme, ADHD, milde hjerneskader etc. Det er et hårdt arbejde og man giver meget(!!) af sig selv. Men hold da op man får også meget tilbage. Inderlige kram. Sjove historier. Kys og ‘kærlighed’. Jeg har netop opsagt mit arbejde da jeg skal læse til sommer. Har 25 arbejdsdage tilbage med børnene og her efter bliver det spændende hvad der så skal gøre mig glad – dét håber jeg, din bog kan hjælpe mig med at finde ud af.
  Ha’ en fantastisk søndag.

 77. Hopefully your book will translated very soon that I will be able to read it! I understand the feelings you have in the context of your book very well and it remembers me so much on the time when my book came out :) Wish you by all my heart the success you deserve!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 78. Der er meget, som gør mig glad i hverdagen. Men en sikker vinder neglelak. Utrolig hvad et lille lag farve kan gøre for ens humør. På et øjeblik stiger glamouren.

  Jeg kunne SÅ godt tænke mig at vinde din bog og gaveæske.
  Jeg har netop købt lejlighed og kan snildt se mig selv sidde mellem malergrej og flytterod og bladre gennem din flotte bog og forestille mig alle de fremtidige skønne hverdagsøjeblikke med et strejf af glamour, som min jeg skal ha i min kur lejlighed.

 79. Tillykke med din flotte bog. Det vil blive så spændende at se hvad du har lavet. :-)
  Noget af det jeg er sikker på at gøre mig glad hver dag er at komme hjem fra arbejde / skole og blive budt velkommen af min altid glade hund. Man bliver så taknemmelig når der er en der altid er glad for at se en. Derudover så er godt solskinsvejr om min søde kæreste også med til at gøre min dag bedre. ;-)

  God dag.. :-D

 80. Jeg bliver så glad, når hverdagen vil med til fest og der er noget at fejre. Der er jo så meget ” hverdag”.
  Skøn konkurrence!

 81. stort tillykke med din bog! – krydser hvad jeg kan ☺️ hvis ikke jeg vinder, bliver jeg nød til af købe den selvn!!

 82. Der er (heldigvis) mange små ting i hverdagen der gør mig glad: at vågne ved min kæreste, cykelturen til uni med god musik i ørene, et knus fra en veninde og ikke mindst at modtage et kompliment. På andre dage er det noget så simpelt som bare en god kop kaffe når jeg holder pause fra læsningen eller at forkæle sig selv med lidt ekstra god aftensmad.
  Tak for en skøn og meget inspirerende blog.

 83. Tillykke med din fine bog – jeg glæder mig til at læse den, hvadenten jeg er så heldig at vinde den eller ej :-)
  Ting der gør mig glad i hverdagen kunne være: Morgenkaffe, når jeg vågner af mig selv og solen skinner, når jeg er på besøg hos mine forældre og en lille rådyr-familie går gennem haven, at cykle på arbejde gennem et stille villakvarter og jeg kan høre fuglene synge, kanelsnurrer fra Meyers….eller ja hvad som helst der ligner en kanelbolle ;-)

 84. Tid. Lækker mad, pænt tøj og fin neglelak er dejligt, men tid er nu engang den største luksus.

 85. Wauw, sikke en skøn gave – og bogen – den ser bare så fin ud! Stort tillykke med den :-) :-)

  Det er mange og ikke mindst forskellige ting, der kan gøre mig glad i hverdagen. Det kan være solen, der langt om længe titter frem, de små udsprungne blomster, årets første snefnug, smil, der smitter, overskuddet til at nå ting, man ikke altid når – alt fra at besøge dem, man har kær til at lægge neglelak.. Ja, der er mange ting, man skal bare huske at værdsætte dem!
  E

 86. Det der gør mig glad i hverdagen er mine veninder! Når skolen er for meget, arbejdet stresser og fyrene ikke svarer tilbage, så kan mine veninder altid hjælpe mig og få mig i bedre humør! Uden dem, ingen mig!
  Og så selvfølgelig en rigtig god kop kaffe:)

 87. I hverdagen gør morgenmad mig glad. Jeg planlægger før jeg lægger mig til at sove, hvad jeg skal have, og det er det første, jeg tænker på, når jeg vågner. :)

 88. Mangt og meget gør mig glad. Når min søn på 8 måneder sender mig et smøret smil eller når han fnis-griner så sødt. Når min kæreste og jeg om aftenen sætter os sammen, trætte, og ser et afsnit af den serie vi nu er igang med. Når vores hund hopper op i sofaen, lægger hovedet på mit skød og kommer med sit dybe veltilpasse suk og lukker øjnene. Når jeg efter en times yoga rent faktisk mærker min krop og mig selv. Når jeg helt uden skrubler fortærer en kæmpe skål god vaniljeis med o’boy- drys og banan i skiver (kan virkelig anbefales).

  Jeg er super nysgerrig og glæder mig til at læse din bog. Hvis ikke jeg vinder den, må jeg hellere købe den :)

 89. Stort tillykke med udgivelsen af bogen Emily!
  Gåture med min glade hund – som du faktisk mødte i Nørrebroparken for nogle uger siden :) Og at jeg får, en længe ventet, sommerferie den 9.
  Så er der tid til at lægge neglelak og drikke lidt bobler med veninderne igen.
  Ha’ en dejlig søndag.

 90. En tur på cykel mod studiet (gerne i solskin), hvor alle mine gode nyfundne venner befinder sig og er klar på skæg og ballade!

 91. Fuglene der synger når jeg cykler på arbejde. Duften af nyslået græs, solskin og sommervarme. At kunne sidde ude med en god bog eller gå en tur uden overtøj. Der er mange ting, der løfter mit humør også på en hverdag.

 92. At cykle langs Søerne (så heldig er jeg), læsegruppens snack-ordning, at det er blevet så lyst, at jeg vågner af mig selv (!), æblemost, et fyldt køleskab og min 11-årige lillesøsters snaps – det er ret sjovt at se verden fra hendes POT :)

 93. Pt. er det de helt små ting, der gør mig glad i hverdagen. Jeg skriver speciale og har ikke ret meget tid, så jeg nyder de små friheder, som sniger sig ind: at gå en tur, at spise en is, at se en film med min kæreste. Alt, som får tankerne væk og får mig til at være til stede i nuet!

  Stort tillykke med udgivelsen, det er så sejt! :)

 94. Det er de små ting der gør mig glad i hverdagen, fordi den er så hektisk og jobbet kræver mange timer. At tage tid til at hente en is efter aftensmaden, at gå en tur, ringe og snakke med min mormor på facetime eller bare at give mig selv blomster på vej hjem fra kontoret, i det hele taget tror jeg at selvforkælelse er vigtigt

 95. Mine veninder gør mig glad i hverdagen. Jeg er så heldig, at arbejde sammen med to af bedste veninder, og det kan gøre selv de aller mest stressende og frusterende dage meget bedre❤️

 96. Stort tillykke med din bog! – krydser hvad jeg kan ☺️ hvis ikke jeg vinder, bliver jeg nød til af købe den selvn!!

 97. Det lyder nok ret corny, men søde beskeder fra veninder redder altid min dag! Og heldigvis har jeg mange af dén slags, altså søde veninder der sender søde beskeder. Ekstra rart når nu man kører på tredje uge af eksamenslæsning og ikke har set dem i de uger.

 98. At drikke en kop kaffe, stikke tæerne i mine ynglingssandaler, cykelhjelmen på og op på cyklen og på arbejde hvor mine skønne kollegaer venter……..

 99. Wau den æske har jeg beundret og sukket over på et par instagram profiler:-)) SÅ lækre ting og din bog er jeg så spændt på.

  Det der gør mig glad i hverdagen er måske lidt kliché agtigt, men ikke desto mindre er det sådan det er-mine to piger på 3 og 7 år som lyser alt op for mig:-)
  Kh Pernille

 100. Tillykke med din bog! I hverdagen bliver jeg glad, når jeg får en besked fra min kæreste, når jeg tager en tår af dagens første kop kaffe, når jeg tager mig tid til at lave lækker morgenmad, og når jeg cykler på arbejde i godt vejr med en god podcast i ørene.

 101. Det der gør mig glad i hverdagen er mange ting! Men for at nævne et par ting, er det lækker mad og min kæreste :-) og så hygger jeg mig med bloglæsning, naturligvis ;-)

 102. Yoga gør mig glad og giver mig overskud i hverdagen. Jeg holder af at vågne tidligt om morgenen og gå ind i stuen på min yogamåtte for at starte dagen med yoga. Det giver mig overskud og energi til dagen, så jeg kan gøre andre mennesker glade.

 103. ^^ Lige nu er det vejret der gør mig glad, sol og en smule sommervejr!
  Ellers er jeg super glad for min kæreste, of couse !

 104. Jeg har snart været i et forhold med min skønne kæreste i et år, og han er med til at gøre min hverdag helt fantastisk <3

 105. Der er mange ting, som gør mig glad i hverdagen. Det gør mig fx rigtig glad, hvis jeg kan se, at jeg har gjort noget, som andre bliver glade for. Jeg bliver også bare glad af at være sammen med min dejlige familie og venner.

 106. Hey
  Det der gør mig glad i hverdagen er god mad og venner, de to sat sammen endnu bedre.

  Jeg elsker at eksperimentere med retter og opskrifter, og er især vild med at bage.
  Jeg elsker at bruge tid med
  Mine venner og min kæreste, og for mig er det mest hyggelige at lave er måltid mad sammen, eller en hyggelig smack, man kan dele.

  Så dage med mad og venner er det bedste i min hverdag
  Knus Maria

 107. Nogle af de ting, der gør mig glad i hverdagen er min cykeltur på arbejde, mine søde kollegaer og en gåtur med min kæreste :-)

 108. Det allerbedste i mine hverdage er, når min absolut bedste ven skriver en besked om et eller andet fuldstændig ligegyldigt. Det gør mig lykkelig helt ud i tæerne, at et andet menneske vil dele sin hverdag med mig, selvom den er ligeså triviel og ordinær som min :)

  /Anne

 109. Det gør mig glad at tilbringe tid med min kæreste, veninder og familie. Deres selskab minder mig om, hvor heldig jeg i virkeligheden er! :-)

 110. Stort tillykke med udgivelsen!

  Jeg får altid et smil på læben når jeg kan se solen stå op eller gå ned over hustagene. Så har jeg et stille hverdagsøjeblik hvor jeg bare nyder at himlen er fantastisk smuk.

 111. I hverdagen er det de små ting, der gør mig glad. Sådan noget som at tage noget lækkert tøj på, drikke en god kop kaffe, spise god mad, gå en tur med kæresten osv. :-)

  Og tillykke med bogen. Glæder mig til at læse den!

 112. Tillykke med din flotte bog!
  Min søde kæreste gør mig glad hver eneste dag. Fx når han laver en kop kaffe til mig hver morgen :-). Når det er sagt, så kan jeg da også blive lidt glad i låget af et stykke godt chokolade, nye sko og en smuk neglelak ;-)

 113. Det der gør mig glad i hverdagen er mine venner. Jeg skal op til eksamener i denne måned og det eneste der holder mig ved mine fulde fem er hyggeaftenener med mine venner:)

 114. Det der gør mig glad i hverdagen er motion, god mad, varme pusser, grøn te, min kæreste, min familie og venner, og bare den følelse af lykke, som jeg har i mig de fleste dage (vi har alle dårlige jo…). OG gåture i naturen.

 115. Sikke en lækker konkurrence! Og tillykke med bogen :-)
  Min hverdagslykke vækkes af smukke farver, træer der blomstrer på gaden, at lave en morgenmad der er lige lidt ekstra lækker, at forkæle sig selv med en lille kage en almindelig eftermiddag uden særlig anledning, en god sang i radioen, når andre i opgangen bager noget sødt og duften spreder sig i hele ejendommen, tusinde små kys fra min kæreste, et særligt godt indlæg på en af mine favoritblogs og ikke mindst solskinsvejr – som endelig er kommet :-)
  God søndag <3

 116. Så stort tillykke med din fine bog, Emily! Jeg knuselsker din blog, så glæder mig til at se bogen. :)
  Lige nu er jeg midt i en virkelig tung eksamen, så de små ting tæller stort for tiden. I går var det en cykeltur rundt om Brabrandsøen i Århus, hvor jeg havde tid til at lave tankerne flyve, dagdrømme og tage mentale spadestik til drømme om min fremtid. Det var noget så rart.
  Min lykkeliste er nu heldigvis ret lang. Det allervigtigste er mine nære relationer: Mine familie og mine venner, som gør mig glad hver eneste dag.
  Ellers er det netop ting som en cykeltur i solskin, en lækker gang yoga, morgenkaffe på altanen og det der ekstra grin.

  Bedste hilsner
  Marianne Luna

 117. Den største glæde i min hverdag er nok når jeg henter min søn fra dagpleje og han er et stort smil når han ser mig. Intet kan toppe den følelse som det giver i maven❤️

 118. Tillykke med bogen! Jeg har læst nogle af de kommentarer, der allerede er skrevet herinde .. Og ja, kan kun tilslutte mig alle dem, der skriver om, at gåturen med hundene i huset gør mig glad! Og så mine små elever i 3 kl :- )

 119. T I L L Y K K E med din fine bog :)

  Det der gør mig glad i hverdagen er at jeg har et skønt arbejde at stå op til. Et arbejde hvor jeg kan tillade mig at tage mit ynglings outfit på, bruge god tid til at sætte håret og makeuppen – imens min friskpresset grøntsagsjuice og blødkogt æg venter på mig i inden jeg skal besøge kunder.
  Jeg elsker at gøre mig pæn, da det giver mig lidt ekstra selvtillid til resten af dagen.

  Rigtig god søndag :) Kh. Signe

 120. Hej Emily :-) Hvor ser din bog fin ud – den skal helt klart læses! Det der gør mig mest glad i hverdagen er hver morgen når jeg vågner og kigger på min kæreste. Jeg er taknemmelig over at vi har hinanden og vi har det godt :-)

 121. Stort tillykke med din nye bog.
  Sikke en fin ide at bede folk skrive, hvad der gør dem glad i hverdagen for man kan ikke blive andet end glad af at læse alle de fine kommentarer :)
  I hverdagen glæder jeg mig tit over at cykle en ny vej hjem. Så får jeg øje på noget nyt og nyder, hvor smuk København kan være :)

 122. Ih, hvor jeg elsker at glæde altid er i fokus her. Burde det være alle steder, alle tider.
  Anyway, hvad gør mig glad? Mange ting. Men helt konkret elsker jeg, når min kæreste mormor griner, så hun ikke kan få et ord eller nogenlunde sammenhængende sætning ud af munden. Det gør mig så lykkelig i maven at se hende så glad!

 123. to ret modsatrettede, dog sammenhængende ting gør mig glad hver dag:
  -at kramme mine børn og se deres smil og dufte til dem og glæde mig over at lige præcis de to søde væsner er blevet en del af mit liv!
  -at få en halv time for mig selv hvor jeg drikker en kop (varm!) kaffe, skriver, læser, går en tur, laver yoga, går i bad eller tager neglelak på – og bare er mig.
  Begge dele gør mig ret taknemmelig :-)

 124. Det der gør mig glad i hverdagen er en god kombination af arbejde, træning og aftaler med gode veninder. Jeg nyder også når jeg har tid til en mig-dag med arbejde, træning, god aftensmad og at kunne hoppe tidligt under dynen med en god serie eller noget bloglæsning.

  Og tillykke Emily! Du gør det simpelthen så godt og jeg glæder mig sådan til at læse din bog :-)

 125. Noget af det der altid kan gøre mig glad i hverdagen, er mine små pauser. Når jeg kan sidde med en kop kaffe, eller stirre ud af vinduet i toget, eller nyde solen. Hvor jeg bare i et par minutter kan sidde og være glad og uforstyrret af alt det andet man skal nå hver dag. :)
  Stort tillykke med bogen ellers!

 126. Min nye hvalp, på trods af, at han kræver al min opmærksomhed er det så fantastisk. Min kæreste, solens varme stråler, lange lyse aftener, at min familie er sund og rask og at min angst pt holder sig lidt på afstand. Dejlig konkurrence :)

 127. At grille på vores dejlige altan, min flotte kæreste, at løbe en tur, at strikke små bitte babyting til søde babyer jeg kender, at holde fødselsdag, min søde og sjove niece og at plukke vilde blomster på cykelturen på vej hjem fra arbejde.

 128. At jeg elsker, elsker, elsker min arbejdsplads. I sidste uge måtte jeg bede om ekstra arbejde, blot for at have en undskyld for lige at drible forbi. Det er ok rart at have det sådan.

 129. Pænt tøj, helst kjoler, neglelak som passer til, høje hæle, som jeg synes udstråler, og giver mig meget, overskud, smykker – alle disse ting skal være afstemt med hinanden og gerne matche, så er det helt fantastisk. Derudover når folk smiler og er glade omkring mig :)

 130. Det, der gør mig glad i hverdagen, er når min kæreste kommer hjem med blomster til mig. Det er han begyndt at gøre ret meget (og ret spontant), og det elsker jeg ham virkelig for.

  Tillykke med din fine bog, Emily! Den glæder jeg mig til at få fingrene i :)

 131. Selvom det bare er mig og min kæreste (og vores datter på 12 uger), der spiser aftensmad, dækker jeg altid bord med lys og servietter og min kæreste, som står for madlavningen, portionsanrette maden. Det giver sådan en dejlig hjemme-restaurant følelse, også selvom det bare er onsdag

 132. Noget, der gør mig rigtig glad i hverdagen, er lange gåture (i det gode eller mindre gode vejr). Helst med min kæreste i hånden. Det er sådan en god måde at koble af på efter en lang dag på uni eller arbejde :)

 133. Det der gør mig glad helt ned i maven er fuglenes kvidren, duften af syrener og nyslået græs og tiden til bare at synke hen i dagdrømmeri og nyde det hele. Tillykke med din nye bog – den ser spændende ud :)

 134. Hjerteligt tillykke med udgivelsen, Emily!
  Jeg vil nævne to ting, der gør mig glad i hverdagen. Den første er at cykle på arbejde. Jeg møder som regel de samme mennesker hver morgen, og vi smiler og ønsker god dag til hinanden – det gør mig glad!
  Den anden ting der gør mig glad, er uventet kaffebesøg. Jeg er dårlig til at få inviteret de folk jeg holder af, så de gør det ofte selv ;-) men det er dejligt, for så kan vi få vendt verdenssituationen over en god kop kaffe.

 135. åha, der er mange ting, der gør mig glad i hverdagen, når nu jeg tænker over det – alt fra min cykeltur til studie, min kæreste, at køre forbi lagkagehuset og købe en chokorug eller en spontan isdate, når nu vejret er blevet så lækkert. Det er bare med at lægge mærke til det, og derfor synes jeg, at dine “små ting”-indlæg er så hyggelige :)

 136. At betragte mine børn ubemærket; deres umiddelbare glæde ved de små ting smitter og gør mig opmærksom på selv at stoppe op i hverdagen og nyde de små – men ikke mindre vigtige – særlige stunder!

 137. Det gør mig glad, når min kæreste vækker mig om morgenen med en kop kaffe på sengen. Eller når der står en kop kaffe klar – lige når jeg træder ind af døren efter en lang dag på arbejdet (jeg elsker min kæreste og kaffe :D )
  Og det gør mig glad, når min søster sender billeder af min dejlige nevø på 2,5 – eller endnu bedre, når de ringer op på facetime, og de begge bare vil hyggesnakke. Ret fantastisk at man kan snakke med sådan en lille fyr over telefonen med kamera på, og at han gerne tit vil ringe til sin moster <3
  Det gør mig glad, at jeg bor i en dejlig lejlighed på skønne nørrebro med min søde kæreste, og at jeg har mine veninder og familie i nærheden – dét er rart i hverdagen!

  Tak for en skøn blog :)

 138. Det der gør mig glad i hverdagen er min familie og venner. (Lige pt. er det dog tanken om, at jeg hver dag er en dag tættere på at blive student ;) )

 139. Det er klart de ting, som du selv kalder for de små ting i hverdagen. De øjeblikke, hvor man af den ene eller anden årsag stopper op, opdager hvor skønt, sjovt, dejligt noget er. De øjeblikke, hvor man føler sig hverdagstaknemmelig, og hvor selv en mandag kan blive helt okay :)

 140. Jeg glædes hver morgen, når jeg efter en længere cykeltur ankommer til psykiatrisk hospital i Risskov hvor jeg arbejder. De gamle flotte bygninger, udsigt ned til vandet og skoven. Jeg føler mig SÅ privilegeret at arbejde sådan et smukt sted. Knus og tilykke med bogen:-)

 141. Jeg bliver hverdagslykkelig når jeg går en tidlig morgentur med min hund, og jeg ved at jeg har tid til at lave kaffe og hyggemorgenmad med min kæreste.

  Tak for en skøn blog, glæder mig til at læse din bog også :)

 142. Dét det gør mig mest glad i min hverdag, er min niece og nevø. De to guldklumper har beriget mit liv med noget helt specielt! Min kæreste bidrager hver dag med noget helt specielt, nemlig hans ubetingede kærlighed. Og til sidst er tanken om, at jeg stadig har min mor – en tanke der altid gør mig lykkelig.

 143. Jeg tror ikke rigtig, jeg kan liste, hvad der præcis gør mig glad i hverdagen, fordi det ofte er helt små og i sig selv lettere ubetydelige ting, der får mig til at smile mest.
  Jeg prøver at glædes over det meste, fordi hverdagen bare er sjovere på den måde. Derfor er jeg også ret vild med dine indlæg om hverdagens små ting, fordi jeg ofte kan nikke genkendende til de forskellige hverdagslykkestunder.

 144. Det er jo hverdage, der er flest af, så man bør sit allerbedste for at gøre hver eneste dag speciel. Det kan være ekstra lækker mad (ja også på en hverdag) en god gåtur i frisk luft, at se en fed film sammen med kæresten – eller blot at sidde og sludre med en kop te….

 145. Min hverdag de sidste måneder har bestået af bachelorskrivning, så det har gjort mig glad, når jeg er kommet hjem, og min kæreste har været uanmeldt forbi og klaret min opvask, eller min mor har ringet og sagt, at hun var på vej med aftensmad.

  Tillykke med bogen! Må være det vildeste at stå med den i hænderne!

 146. Tillykke med din flotte bog!
  Lige i disse dage er jeg helt høj på at vejret endelig minder om sommer. I en eksamensperiode er det lige med til at højne humøret lidt :)

 147. Der er (heldigvis) mange ting, der gør mig glad i hverdagen. For tiden er det især at vågne op ved siden af min skønne kæreste og mærke vores lille baby sparke inde i min mave. Dét er helt specielt <3

 148. Den fine udsigt fra mit kontor og når jeg kommer hjem og bliver mødt af min dalmatiners plettede fjæs og overstrømmende begejstring <3

 149. Ihh en fin konkurrence! Jeg er helt sikker på, at en bog skrevet af dig kun kan være god:)

  Der er jo så mange ting, som gør hverdagen lidt bedre. Det at nogen komplimenterer ens outfit, at familien, man kommer hjem til, er i godt humør og at solen titter frem bag skyerne er ting, som gør mig lidt gladere i hverdagen.
  Ellers elsker jeg at bruge hele dagen sammen med mine veninder. Når jeg er sammen med dem glemmer jeg at det øsregner udenfor eller at jeg egentlig var lidt trist <3

 150. Stort tillykke med bogen! Glæder mig til at få fingrene i den, hvis jeg vinder – og hvis ikke, køber jeg den alligvel

 151. Det der gør mig glad i hverdagen er; god tid til lækker morgenmad, cykeltur til studiet og en sød besked fra min kæreste (der pt. bor i udlandet).
  Ha’ en fantastisk søndag :)

 152. Stort tillykke med bogen!

  Det der gør mig mest glad i hverdagen er min kæreste ;-) Men af de lidt mere små ting, så er det helt klart friske blomster, nye blade på mine planter, god mad og ikke mindst en god kop the fra min yndlings the butik i Århus.

 153. Tid gør mig glad :) Når jeg har tid til at gå en tur i Frederiksberg Have, til at bage, til at tage på shopping og til at tegne – det hele med god samvittighed. Lige nu er jeg midt i eksamensræset, og det hele er ret presset, men jeg glæder mig helt vanvittigt til at få ferie om 1,5 hardcore uge… så er jeg nemlig (forhåbentligt) bachelor, og skal fejre ved at gøre alle de ting. Og besøge min familie derhjemme og chille med en bog eller fem!

  Og så mange gange tillykke med bogen, Emily – det er fandeme sejt gået.

 154. Det er de små ting i hverdagen som gør mig mest glad, som når min kæreste har taget opvasken, eller at købe friske blomster, eller at putte sig i en seng med helt rent sengetøj. Det er de små ting der tæller og man skal huske at sætte pris på dem :-)

 155. Det der gør mig glad i hverdagen er, uanset årstid, at gå en lang tur med min dejlige kæreste i Aarhus smukke gader, gerne med en kaffe i hånden.

 156. Jeg bliver rigtig godt glad i låget af at cykle gennem København om morgenen efter en god aften og nat. På lige præcis dét tidspunkt, hvor solen og fuglene er ved at stå, mens jeg er på vej hjem i seng. Jeg kan aldrig rigtig finde ud af, om byen er på vej i seng eller ved at stå op, men det er som om, at lige præcis i dét øjeblik går det hele i ring og starter forfra. Det er ret fantastisk!

 157. Hej Emily, virkelig fin bog du har fået skrevet dig! Konkurrence eller ej, den skal helt sikkert købes når den udkommer :)

  Igår var jeg på vej hjem fra arbejde kl 1 om natten, og da jeg cyklede hen over langebro i dejligt sommervejr med bare ben og vind i håret kiggede jeg ud over vandet og blev glad helt ind til knoglerne over den helt fantastiske udsigt. Sådan nogle øjeblikke lever jeg virkelig for – København er sgu så satans god og dejlig :)

  Hav en rigtig dejlig søndag med masser af glade hverdagsøjeblikke!

 158. Det gør mig glad at jeg lever! At vågne op ved siden af min mand, at gå en tur med min hund, at have muligheden for at have eget hus og en have at nyde, at vande alle mine planter hvér søndag, at drikke hyldeblomst når det er sommer, at lægge min daglige makeup, at løbe en tur i min by, at dufte naturen, at spille musik, at have en familie at elske af hele mit hjerte… Ahmen stop mig, for jeg kunne blive ved ☺️ jeg elsker simpelthen bare at have mulighed for at bruge mit liv på bedste vis! Og jeg er taknemmelig for alle de muligheder jeg skaber i min hverdag

 159. Det, der gør mig aller mest glad i hverdagen, er at se andre mennesker i øjnene, og at mødes med et smil. Der er intet, der varmer mere end at vide, at vi passer på hianden, og ikke er alene :)

 160. Det der gør mig glad i min hverdag er de der små stunder enten en gåtur med min søde hund Luna, nærvær med veninderne helt forstyrrelse og spændende bøger som sætter tankerne i gang! Tillykke med udgivelsen af din bog Emiliy!

 161. Små hyggestunder, hvor jeg har ekstra tid til at lave ingenting eller noget, som bare gør mig glad, er noget af det som gør mig mest glad i hverdagen!
  Det kunne fx være ekstra tid om aftenen, så jeg kan lægge en flot neglelak; en eftermiddag med en tur på cafe med en veninde, fordi der ikke er nogen lektier; tid til at gå en dejlig tur med hunden og tænke lidt over livet, eller en stille aftenstund med en kop te og en bog inden sengetid.

 162. Dét, der gør mig glad i hverdagen er de mange små ting:
  Som fx når jeg spontant mødes med mine veninder til god mad, snak og hygge en almindelig hverdagsaften.
  Når en person, jeg ikke kender, giver mig et smil, slukker min cykellygte eller kommer løbende med min handske, som jeg har glemt i Netto (skete i sidste uge).
  Eller når jeg får en sms fra min søster om at hun giver aftensmad, en løbetur eller noget nyt lækkert tøj – det gør mig lige i lidt bedre humør :)

 163. Glæden er når man ved at sommeren, studentertiden og fremtiden venter lige rundt om hjørnet. Så er eksamenslæsningen lige til at overskue ;-)

 164. Det gør mig glad i hverdagen når solen skinner, mine små børn finder på finurligheder og så at følge alle de smukke billeder på din blog.

 165. Det gør mig glad, når min kæreste en gang i mellem lægger små, søde sedler til mig. Eller når vi på en ganske almindelig hverdagsaften drikker hvidvin og ser film til langt ud på natten. Og så bliver jeg glad, når jeg ser pæne ting. Det kan være mine nyordnede negle, en fin rapsmark eller en regnbue.

  Når det så er sagt, så kunne jeg godt bruge lidt mere hverdagsglamour. For det er nemt at glemme i de travle perioder. Og hvor ser din bog altså fin ud! :-)

 166. En af de ting der gør mig glad i hverdagen, er når jeg kommer hjem fra en hård og hyggelig fodboldtræning og min nabo lige fanger mig og spørger om hun må låne et eller andet til sin madlavning (ofte krydderier) og når man så svinger ud af døren med det igen så siger hun – du kan da også spise med. Det gør bare en helt almindelig tirsdag så meget bedre. når man både får selvskab til sin aftensmad og hun har lavet en fantastisk tøm køleskabet pizza!

 167. Det der gør mig rigtig grundglad, er når der ikke er små underlæggende bekymringer. For selvom en god kop kaffe og croissant kan få mig i godt humør, så er det altid de ting der ligger dybt begravet der alligvel nager – ubetalte regninger i postkassen, vigtige mails der ikke er besvaret og andre uafklarede opgaver, som man skubber foran sig, fordi de er “ubehagelige” at løse. Men når det er gjort, giver det den største indre glæde, der tilmed smitter af på andre, og det er jo også i sig selv dejligt :)

  God søndag!
  -Cecilie

 168. Tillykke med udgivelsen :)

  Det der går mig glad i hverdagen, er at man tager sig tid til at stoppe op og nyde de små ting og få det bedste ud af det man har. Hjælper på et hvert humør :)

 169. Kæmpe stort tillykke med din bog! Jeg glæder mig så meget til at læse den henover sommeren, have den liggende til pynt og blive inspireret fra :-)

  Når jeg vågner af sollyset, der skinner ind på min seng om morgenen, og jeg kan høre at min roomie laver kaffe ude i køkkenet, så ved jeg at det bliver en god dag!

 170. Hvad der gør mig ekstra glad i hverdagen, er en stille morgen ledsaget af kaffe og morgenhår og så iført det nattøj som er aller grimmest men derfor også det rareste at have på :)

 171. Min søn (der i øvrigt fylder et år tirsdag den 9. juni) gør mig glad helt ned i maven.

  Vi havde en svær start med mange bekymringer, men hans lille uskyldige ansigt minder mig om bare at være tilstede og nyde de helt små ting. Hans nysgerrige fingre, der legende udforsker alt omkring ham, de blonde dun i hans nakke, hans grønne øjne der lyser op, når han ser træerne svaje i vinden, hans glædesudbrud ved synet af en bakke hindbær.

  Min verden er blevet iklædt det fineste Améliefilter, og med min lille skat ved min side, blegner alle bekymringer. <3

 172. Dét der gør mig glad i hverdagen er min dejlige mand og mine skønne bonusunger, og lige pt gør det mig ekstra glad at vi har fået græs under tæerne i vore nyindkøbte kolonihave:-)

 173. Smukke, farverige og friske blomster liver altid mit humør op!
  Jeg hader rod, selvom jeg er lidt af et rodehoved, men det er som om, at jeg glemmer rodet, når jeg har en masse smukke blomster og planter på mit værelse – det giver liv og godt humør :)

 174. Det, der gør mig glad i hverdagen, er at glæde mig til de gode planer, der er skrevet i kalenderen, om det så er en kaffeaftale, en tur i biffen, madklub, familiefødselsdag eller en god fest med dejlige venner!

 175. At solen skinner, at opvasken er taget, lækre madrester, en god kop kaffe – alle de der små ting, der til sammen gør hverdagen fantastisk! Eller til at komme igennem ;)

 176. Noget af det der redder min – ofte hektiske – hverdag er, når jeg kommer træt hjem fra arbejde og kæresten lige har gået en tur med støvsugeren, så jeg bare skal koncentrere mig om at smide benene op i sofaen.
  Når så vores to katte kommer og nusser og lægger sig på hver sin side af mig kan jeg godt føle mig ret heldig.

 177. Dét er godt nok en fin give-away! Krydser fingre.

  I hverdagen er det min søn, min mand og min hund, der giver mig flest smil og grin hver eneste dag <3 Jeg har desværre lige fået konstateret brystkræft, så jeg nyder virkelig de små ting i øjeblikket – mere end normalt, synes jeg. Dumt at det er sådan en sådan en øv-ting, der skal være en øjenåbner, men det må være det positive, jeg tager med fra det her forløb – Nyd alle hverdagstingene meget mere :-)

  Tak for en dejlig og inspirerende blog – og tillykke med udgivelsen, Emily!

 178. Der er så mange ting, der giver små gode oplevelser. Lige nu er det uden tvivl de små ninjaspark min babydreng laver inde i maven. Det er fantastisk at få lov at opleve.

 179. Sommer, solskin og selskab af dejlige veninder. Jeg krydser fingre for mere af det. Tænk de bedste ting i livet er gratis. Held og lykke med din fine bog :)

 180. En god kop kaffe, tid til at læse lidt i en bog i solskin, en sød besked, friske blomster…

 181. Så fin en bog, Emily! Tillykke med det. Det, der gør mig allergladest i hverdagen er et kram og et kys fra min kæreste, et smil fra en fremmed eller en hyggelig snak med en sød ven eller veninde. Glæde avler glæde :-)

 182. Hvad der gør mig glad i hverdagen er, når jeg tager mig tid til hygge. Jeg elsker at sidde med en kop kaffe el. te, en lille kage eller stykker chokolade og lige sidde og nyde livet for en stund.

  Kæmpe fan af din blog, har efterhånden fulgt dig i en del år <3 Jeg kan huske at jeg sad og tjekkede din blog i timerne i gymnasiet ! ;)

 183. Åh en fin gave du har fået mikset sammen :)
  Det der gør mig glad i hverdagen for tiden er når min søn på 5 mdr bryder ud i smil og grin det er så dejligt, men samtidigt gør det mig også glad når han er lagt i seng og jeg lige har en times hygge med min skønne mand, hvor vi lige kan nyde hinandens selskab efter en lang dag. :)

 184. Nej, hvor vil jeg gerne vinde!

  Det, der gør mig glad i hverdagen, er de små spontane øjeblikke. Når kæresten og jeg opdager, at køleskabet er tomt efter en lang dag på arbejdet, og aftensmaden derfor bliver en pizza på en bænk i solen. Det er så hyggeligt, og snakken er altså en anden, når man sidder under åben himmel og med solstrejf i ansigtet :) Selvom det “bare” er en times tid før der igen går læsning og arbejde i den.

 185. Stort tillykke med din nye bog! Jeg glæder mig til at få fat i den, om jeg vinder den eller ej! Skal have den uanset hvad :-)
  Det der gør mig glad(est) i hverdagen er god mad, gode veninder, kaffe, blomster og min hund! Og selvfølgelig en milliard andre småting :-)

 186. Min kat, når den ligger under sengetæppet og sover flere timer og ser mega sød ud, når man “finder” ham.
  Min kæreste, når han kigger på mig. Hver gang.
  Min chef, når han på sin akavede og særlige måde får rost mig.
  Min mor, når hun køber påskeæg til mig, ringer for at sludre eller sender en sød sms.
  Kaffemaskinen på mit arbejde, når den laver mig lækker kaffe hver morgen.
  Jeg kunne fortsætte længe, så se dette som et udsnit, og KÆMPE tillykke med din fine bog!!

 187. Der er mange ting der gør mig glad i hverdagen heldigvis, og generelt set er der flere smil end tårer. Men der har også været tider, hvor det har været omvendt, derfor har jeg lært nogle fif til, hvordan jeg skaber de gode stunder. Vigtigt er det, at jeg har det godt i min egen krop, hvilket betyder motion og kost er i fokus (ikke fanatisk med sundshedsrealistisk), at selvforkælelse ala 8 timers søvn og en rart bad er vigtige og at jeg iklæder mig pænt tøj og en enkel naturlig makeup, som gør, at jeg føler mig tilpas. Derudover forsøger jeg at omgåes med mennesker jeg holder af, som jeg glæder mig til at tilbringe tid med og som jeg har en god balance ift. give-and-take med. Slutteligt har jeg lært, at når jeg formår at “fuldføre” en liste, altså at udrette og opnå nogle dagligdags mål, uanset størrelse, så giver det mig en følelse af glæde, som er helt uerstattelig!
  Jeg krydser fingre. Stort tillykke med din flotte bog. God søndag :)

 188. Det der gør mig mest glad i hverdagen er helt klart min søn og min mand. Jeg vil sig også sige at jeg generelt er gladere hvis jeg føler mig sund, velplejet og velklædt. Jeg er i hvert fald blevet bevidst om at det er rigtig vigtigt for mig.

 189. Hverdagens små oplevelser giver mig størst glæde – akkurat som dine ‘Små ting’-indlæg indkapsler. Hvad end det er et varmt smil fra sin kæreste når man lige er vågnet og stadig har søvn i øjnene, når duften fra et blomstertræ rammer næseborene på den daglige cykeltur eller når man slår en omvej på sit ærinde blot for at indsnuse noget nyt. Dét at give sig tid til at opleve og nyde det der foregår lige foran én. De små oplevelser er for mig et udtryk for velvære og glæde i hverdagen – noget jeg sætter stor pris på. Stort tillykke med din bog :)

 190. Det er duften af ny-vågnet barn, koldt vand i ansigtet, mascara på vipperne, skyr m müsli&bær, farvel-kys til 3 børn med mod på livet, bilkøer, søde kolleger, spændende opgaver, god kantine, eftermiddags-te, yoga, løbetur, lektier, aftensmad i kaos & tale-lyst, en film, mails el måske et havbad inden renseritual & godnatkys til manden min – det er det, der gør mig glad i hverdagen

 191. Det giver mig glæde i mit liv at begynde hver ny dag med klassisk musik på P2, medens jeg spiser morgenmad og ser ud på min skønne have.
  Jeg er født i 1946 og føler, jeg har været privilligeret hele livet igennem med en tryg barndom på landet, god uddannelse, alsidigt arbejde, dejlig familie, fine boligforhold, godt helbred og de 10 seneste år arbejdsfrihed med tid til alting og ingenting.

  1. Det giver mig glæde i mit liv at begynde hver ny dag med klassisk musik på P2, medens jeg spiser morgenmad og ser ud på min skønne have.

   Jeg er født i 1946 og føler, jeg har været privilligeret hele livet igennem med en tryg barndom på landet, god uddannelse, alsidigt arbejde, dejlig familie, fine boligforhold, godt helbred og de 10 seneste år arbejdsfrihed med tid til alting og ingenting.

 192. Jeg har en kæmpe stor altan med udsigt over lange baner af grønne haver – og jeg elsker den simpelthen. Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, brygger jeg en god kop te og går ud og sidder i min altan og kigger ud. Jeg føler mig helt i zen mode af at gøre det, og det er nu blevet et fast ritual i min hverdag. For nylig er jeg også begyndt at have fine potteplanter stående derude og det er en fryd for øjet at se planterne vokse. Det er en lukket altan med kæmpe ruder som kan åbnes, så om vinteren når det er frostvejr bruger jeg den også.

 193. Det gør mig glad i hverdagen, at jeg midt i stress, jag og lange to do-lister, kan gå ud i køkkenet på mit kollegium og sætte mig sammen med de andre til en øl, kaffe og sludder, og glemme alt det man burde have gjort :-)

 194. Lige nu er det der gør mig glad i hverdagen er at solen er begyndt at skinne, at jeg kan nyde synet og duften af alle de skønne blomster der er fremme lige nu – og så selvfølgelig at min kæreste er kommet hjem efter 6 mdr. på Filippinerne og vi endelig kan have en hverdag sammen igen:)

 195. Det er svært at vælge, da der er mange forskellige ting, der gør mig glad. To af de største ting må dog være mit job som sygeplejerske og min kæreste. Jeg føler, at jeg gør en forskel hver dag, lille som stor. Selvfølgelig kan det også have været en møgdag og så er min kæreste altid klar med et kram og et par opmuntrende ord. Jeg kunne ikke leve uden <3

 196. Godt gået med bogen! Det er så velfortjent.

  Det der gør mig glad i hverdagen er små øjeblikke af selvforkælelse – om det må være noget lækkert man har købt til frokost (skal f.eks. have krebsesalat i dag og glæder mig allerede), en lang lur eller en cupcake til kaffen :-)

 197. Jeg bliver noget så hverdagsglad, når jeg prioriterer god tid til hygge. Om det så er over morgenmaden, med en bog om eftermiddagen eller en aftengåtur med kæresten eller en veninde under armen er ikke så vigtigt – bare tiden til at hygge er der. :)

 198. Det, som gør mig aller mest i glad i hverdagen, er mine tætteste veninder – og ikke mindst min dejlige søster. Jeg ser dem meget (ofte flere gange om ugen)! Uanset om det er til en omgang impulsiv aftensmad, en bytur i høje stilletter eller til en tv-stener-sweats-søndag aften, så er de altid de bedste, der får mig til at grine højlydt.

  For det er jo det, det hele handler om! At have mennesker omkring sig, som man kan dele med, løfte sig ved og højne sig som menneske. Det er rigtig hverdagsglamour :) Der er jeg heldig, for der har jeg en masse af!

  Mange gange tillykke med udgivelsen af din bog! God søndag

 199. Tillykke med bogen. Den ser så fin ud, og det gør gaveæsken virkelig også!
  Det er de små ting, der gør mig glad i hverdagen: Når jeg rammer det blødkogte æg perfekt, en pæn solopgang (eller -nedgang), et smil på cykelstien, friske blomster i min yndlingsvase, en sms fra en god ven, en god kop te eller kaffe… :)

 200. Jeg vil faktisk mene at det er de små ting i hverdagen der gør mig glad. Sådan noget som når fremmede smiler til mig på gaden, små gode gerninger, en sød besked fra min kæreste osv.
  Men vil da helt klart mene at solen og det lækre vejr, også har en stor betydning i disse dage! :)

 201. Sikke en lækker konkurrence, Emily! Din nye bog ser så flot ud! :-)
  Dét som gør mig glad i hverdagen må være at komme hjem til min hund Liva! Hun er altid glad og selvom jeg har haft en nederen dag, så kan hun løfte mit humør med flere højder. Jeg elsker vores lange gåture sammen.
  Min familie og mine venner gør også min hverdag dejlig. Jeg ville slet ikke kunne leve uden dem.

 202. Tillykke med bogen! Den er så fin.
  Jeg bliver rigtig glad i de øjeblikke hvor jeg husker at stoppe op og glæde mig over hvor heldig jeg er. Små øjeblikke når jeg husker min dejlige familie, venner, kæreste. Eller hvor glad jeg er for mit studie og for der hvor jeg bor. Eller glæden over at gå en tur med min lille kat (ja, det kan den) og drømme om en forstående ferie eller et par nye sko. Lykken i de små ting.

 203. jeg er flyttet med min kæreste til det vestlige Norge. det der gør mig glad i hverdagen er at min løbetur, bringer mig op på en lille fjeldtop, hvor der er den mest fantastiske udsigt over fjelde, havet og øer.. Jeg kan sidde deroppe i lang tid og nyde udsigten. En lille belønning for at komme ud og løbe hver dag..

 204. Tillykke med din nye bog, den ser så fin ud!
  Jeg bliver glad, når jeg har fået søvn nok og solen skinner. Og så gør det mig rigtig glad at vide, at min familie og mine venner er sunde og raske, og at de generelt har det godt!

 205. Først og fremmest: Stort tillykke med udgivelsen af din bog! Den ser så fin ud (jeg har smugkigget), og jeg er sikker på, at den kun kan blive et hit.

  Det der gør mig glad i hverdagen, er to ting.
  Når jeg gør mig umage og gør “tingene” godt, så gør jeg mig selv stolt og tilfreds – og det synes jeg er et god følelse at gå rundt med. Lidt som det med at gøre rent, som du også har skrevet om, det betyder bare noget, at man ikke går rundt i vasketøj og en kæmpe opvask.
  Ellers er det alle de små øjeblikke, der gør hjertet varmt. Grin med min kæreste. Snak og hygge med en god veninde. Morgenkaffe. Solen skinner. Vandet, skyerne og solen. En nabo der hilser. Høflighed, venlighed og god service. Alle de der små ting og øjeblikke, der bare sker, bare er der, men som man ikke kan (eller må) tage forgivet. Det gør mig ekstra glad i hverdagen.

  God søndag :)

 206. Tusind gange tillykke med din bog Emily. :)

  Det der gør mig glad i min travle hverdag, er det sociale med Danmarks befolkning. Jeg er i service faget og har med mennesker at gøre hver dag som kosmetolog og butiksassistent i Noa Noa. Jeg bliver glad i låget når jeg får fortalt små historier og får grint med mine kunder.
  Jeg bliver glad når jeg kommer hjem fra job og hjem til min kæreste i vores nye hjem, hvor jeg bare kan få lov til at sidde og nørkle med strikning, hækling og nyde min skønne gårdhave. :)

  Tusind tak for den fantastiske inspiration du giver dagligt!

  Hav en dejlig søndag!
  Med venlig hilsen Lin

 207. Det der gør mig glad i hverdagen er mine ritualer.

  Ritualet af at tilberede min morgenomelett og smider et blik ud af køkkenvinduet og ser frederiksberg vågne. Ritualet af at bære læbestift, måden jeg maler mine læber på. Jeg nyder stilheden om aftnen, hvor jeg vasker mit ansigt i de samme cirkulære bevægelser som hver anden aften.

  Alle disse små men fast ritualer i min hverdag er hvor jeg finder glæden

 208. At læse din blog! ;) (lidt cheasy måske, men det skulle lige med)

  Udover det så bliver jeg glad af at lave lækker mad sammen med min kæreste, at gå på cafe med mine venner og veninder, og at færdiggøre projekter (det sker ikke så tit, de er som oftest halvfærdige). Så skal det selvfølgelig også lige nævnes, at jeg virkelig elsker at dresse op, og det gør mig åndssvagt glad at kunne tage en fancy kjole på.

 209. Spontanitet i hverdagen gør mig glad! Der er ikke så meget af den med barn, job og livet generelt, så meget desto mere skal man huske at være lidt spontan og impulsiv engang imellem!

 210. Min hund, min familie, overraskelser og at solen skinner er nogle af de ting der gør mig glad :-D God Søndag :-)

 211. Tillykke med bogen!
  Jeg er generelt helt pjattet med hverdagen, selvom den ofte består af mange timers arbejde – også i weekenden. Derfor knuselsker jeg ekstra meget de øjeblikke, hvor jeg kan få helt ro på, glemme tiden og ikke har noget jeg skal nå. En lang gåtur, en god middag med en veninde, eller læse en god bog og bruge tid på mig selv – det kan gøre mig helt boblende glad :-)

 212. Den bog skal jeg have, om jeg vinder eller ej! :-)

  Hyggeligt på en stille og rolig søndag, at skulle tænke over, hvad der gør mig glad i min hverdag. Det må være de små ting, som så alligevel betyder utrolig meget :-) F.eks. når min neglelak stadig er flot på 5. dag, når jeg har en god hår- og tøj dag, og jeg føler mig flyvende og fuld af energi. Så er alle de praktiske ting pludselig meget mere overskuelige :-)

 213. Når solen skinner på en løbetur eller når man står op 10 minutter før man plejer og for en gang skyld kan nyde sin kaffe

 214. Det gør min forlovede og min kat. De to kan altid få mig til at smile og grine, og jeg kan virkelig ikke forestille mig et liv uden dem. De er uden tvivl altid et lyspunkt, uanset hvor dårlig en dag, jeg har.

  Udover dem er det de små ting i hverdagen, som virkelig gør mig glad. Lækker frugt, gode bøger og en god kop te skal man f.eks. aldrig kimse af :)

 215. Stort tillykke med bogudgivelsen, Emily!
  På den korte bane er det, der gør mig glad i hverdagen fx duften af hjemmebag og nyslået græs, mine forældre, der stadig holder hinanden i hånden, når de er ude at gå en tur, og når min yndlingssang bliver spillet i radioen.
  På den lange bane er det, der gør mig glad i hverdagen det faktum, at jeg netop har fået mit første voksenjob – en fast stilling på fuldtid som gymnasielærer. Efter nogle måneder i dagpengeland er det enormt befriende at vide, at jeg d. 10. august skal starte i et job, der med garanti bliver enormt udfordrende, men også givende og spændende (miniudgaven af Moët champagnen vil med garanti bliver åbnet efter den første arbejdsdag…). Og så har disse måneder med arbejdsløshed og deraf usikkerhed for fremtiden gjort mig helt enormt taknemmelig og stolt og glad i hverdagen over at leve i et land og i et system, der værner om de svageste :-)

 216. Det gør mig glad, når min kæreste kører en lille omvej og henter mig fra specialekontoret. Og det gør mig glad, når jeg hver dag skal hente en god kop kaffe fra kaffevognen, der holder ude foran mit kontor fra kl. 11-12. Og så gør det mig glad, at jeg kan holde mine pauser ude i en lille gårdhave, hvor dagene med sol bliver flere og flere :)

 217. Kære Emily

  Tillykke med udgivelsen! Der er mange ting, som kan gøre mig glad i hverdagen, men lige nu er favoritten at trække stikket og sætte mig i den gode stol på altanen med din iskaffe og en god bog :)

 218. Tillykke med den smukke bog (og nøj en lækker æskefuld!).
  I hverdagen er en god, simpel og langsom morgenmad med min søde mand det bedste jeg ved :)

 219. Stort tillykke med udgivelsen!

  I en travl og hektisk hverdag med lange arbejdsdage gør det mig glad, når jeg finder overskud til at give de helt almindelige hverdage lidt mere kulør. Ved at tage ud at spise med gode venner på en mandag, lave ekstra god aftensmad på en tirsdag eller tage kage med til mine kollegaer på en onsdag (af og til tager jeg kage med på de ellers ukendte mærkedage, som står i min arbejdskalender, som akseonsdag, tamperdag og syvsoverdag :-) )

 220. Det der gør mig mest glad i hverdagen, er når det hele bare ruller. Når kaffen bliver drukket helt brandvarm i min varme seng, når lyskurvene på vej i skole viser grønt og når min madpakke er fyldt med sprøde grøntsager og lækre hummus-madder. Hvis mine eftermiddage bliver brugt på søde veninder ér lykken gjort!

  Det der gør mig allermest glad, er når jeg ligger i min seng om aftenen og kan smile over livet. Det lyder forfærdeligt kliché, men ikke desto mindre synes jeg man skal glædes over alle livets små glimt af glimmer.

 221. Kære Emily :)
  Stort tillykke med bogen, den er så flot og jeg glæder mig til at læse den, om jeg så vinder eller ej.
  Det gør mig rigtig glad, når jeg finder tid til, at drikke morgenkaffe med min kæreste (næsten) hver dag, en sød morgenstund i hans selskab er med til, at gøre resten af dagen god. Derudover gør det mig glad, at læse bøger. Mange bøger. Det er en helt speciel form for mig-tid.
  Lige nu gør solen og Danmark i sommerfarver mig glad, og samtidig glæder jeg mig til kærlighedsferie i Budapest sidst i denne måned :)

 222. Min nyvundne glæde ved løb, og især løb i skoven gør mig glad. Glæden ved at mærke min krops styrke kombineret med fuglefløjt, smuk natur og tiden der er helt min egen.

 223. En langsom morgen, hvor der er tid til at lave lækker morgenmad og god kaffe, radio i baggrunden og mine yndlingsblogs foran – det er et hverdagsøjeblik, som jeg værdsætter højt:-)

 224. Der er mange ting der gør mig super glad, men en af de dejlige øjeblikke på en dag er, når jeg er blevet alt alt for tidligt (kl 5) af min søn på et år, og vi ligger og putter. Pludselig går døren op, og storesøster kommer ind, og det særlige smil og blik de to sender hinanden og de efterfølgende kys og kram der skal udveksles efter en hel nats fravær fra hinanden er lige til at smelte mit hjerte og få smil om min mund, påtrodsafalledetingsåelskerjegmitliv af tidspunktet.

 225. Lækker konkurrence! Vil så gerne have fat i din bog. Jeg har en idé om, at den skal spice min hverdag op mens jeg går hjemme på barsel (som jo alt andet lige ikke er den mest glamourøse tid i en piges liv, dejlig tid ja, men ikke dér man har mest tid og overskud til sig selv, desværre).
  Og i forlængelse af ovenstående, så er min hverdag blevet vendt op og ned på med en 3 uger gammel baby, så en lur i løbet af dagen er hvad en gedigen shoppetur var for mig i gamle dage – skønt og lækkert ;-)
  Ellers er jeg i øjeblikket glad for gåture langs Amager Strand, gammeldags vaffelis, mine blomster på altanen og så har jeg med succes (synes jeg selv) fulgt et par af dine opskrifter på søde sager :-)

 226. Det er ofte de ‘små ting’, der giver mig glæde i hverdagen – en god kop kaffe, gåtur i solskin, snak med veninder, læse (lidt) i en bog. Alle disse ‘pauser’ er med til at give overskud til en (ofte) travl hverdag :)

 227. Noget af det, som gør mine hverdage ekstra gode er, når min kæreste er hjemme, og jeg så får den varmeste velkomst, idet jeg træder ind af døren. Så føler jeg virkelig, at jeg har fundet det sted, hvor jeg hører til, og jeg kan ikke undgå at få et stort smil om munden. Og så gør tanken om, at min barndomskat (som egentligt er min kat) flytter op i min lejlighed lige om lidt, så jeg igen bliver katteejer, mig også virkelig glad ;)

 228. Min 8 uger gamle søn – så mange bekymringer, men endnu flere glæder! – og selvfølgelig blogland som giver babyboblen en snert af hverdagsglamour:-)

 229. Min største hverdags glæde er min søde hunde dreng. De oplevelser af årstiderne der skifter, flotte himmler, dufte og fuglene der synger er priceless.

 230. Min Hund gør mig glad. Han er det dejligste! Han er altid så glad når man kommer hjem, om man så har været væk i 30 min eller 6 timer. Han kan altid fornemme om der er noget galt og kommer altid ned snuden og trøster en. Han er altid glad og jeg er så glad for at han vil være en del af min hverdag!

 231. Stort tillykke med din fine bog.

  Det der gør mig glad i hverdagen, er det lille ekstra man selv kan tilføje.. En god middag med kæresten på en alm. tirsdag, bare fordi. Hygge med veninderne. En laang gåtur langs havet. Der er så mange små ting der giver glæde, man skal bare huske at lægge mærke til dem.. Jeg er faktisk af samme grund begyndt at skrive ned, hvis jeg oplever noget ekstra dejligt. Der er næsten ikke en eneste dag, hvor jeg ikke kan komme på noget dejligt der er sket.

  Igen stort tillykke med bogen, jeg glæder mig til at læse i den :D

 232. Mad gør mig glad – hver dag :) Morgenmad, frokost, aftensmad og alt snackeriet derimellem.

 233. Jeg har glædet mig længe til at læse din fine bog! Den stråler langt væk af livsglæde!

  Der skal ikke så meget til at gøre mig glad i hverdagen. Den første kop kaffe, kys fra min mand, gåture ved stranden som ligger et stenkast fra vores hus, noget nyt til mig selv eller vores hjem, chokolade, nylakerede negle, friske blomster mv.

 234. Bliver fantastisk glad, når jeg ser stressede og fortravlede mennesker med sammentrukne ansigter lyse op, hvis man sender dem et lille smil eller gør dem en tjeneste :)

 235. De små ting gør mig ekstra glad i hverdagen, som fx en rigtig god kop cafe latte, hvor man virkelig kan smage den gode bønne…

 236. Den ser så fin ud din nye bog Emily :)

  I hverdagen gør en god kop kaffe i solen mig glad – evt. sammen med en god bog :)
  Men også en lang gå/løbetur om Utterslev Mose, hvor fuglene kvidrer og alt står i fuldt flor, kan få humøret i top

 237. At have overskud gør mig meget glad. På en almindelig hverdag kan jeg være træt og fantasiforladt og det gør at jeg gider ingenting. Da jeg var ung, var jeg en energifuld pige, der elsker at lave noget i hele tiden. Jeg var frisk og kreativ.

  Ofte tænkte jeg på at jeg skal have sådan et overskud igen! Jeg vil gerne blive inspireret og være kreativ. Gør min kæreste glad og vær opmærksom på de små fine ting i hverdagen.

  Jeg er sikker på at din fine bog kan give mig et spark til at blive inspireret og arbejde på at genfinde overskuddet :)

 238. Jeg er i gang med det sidste af mit sabbatår og knokler derfor løs i den lokale Kvickly. Det kan godt være nogle lange dage og jeg frygtede det meget, da jeg startede i efteråret, men nu er de bedste øjeblikke med kollegaerne dernede, som jeg nu ser som venner. Jeg kender efterhånden også de fleste af kunderne og de hilser alle hjerteligt og siger, at jeg er deres ‘yndlingskassedame’. Så bliver det ikke meget bedre :-)

 239. Go’ søndag morgen og endnu engang tillykke med din bog Emily (-:
  Det der gør mig glad i hverdagen, er når alt bare spiller og jeg har har styr på tingene – hvad enten det så er et ekstra kilo på stangen i fitness, en færdiggjort artikel eller en ny serie (glæder mig blandt andet ustyrligt til Oitnb på fredag!). Jeg går helt i selvsving hvis ikke jeg skal noget, så det er helt klar noget der er med til at gøre min hverdag værd at stå op til og ikke mindst se frem til! (-:

 240. Jeg nyder virkelig når jeg har tid til at lave lækker aftensmad og at nyde det med min kæreste!

 241. Uh, himlen gør mig glad. Om det er en flot solnedgang, eller en kæmpe tordensky – jeg elsker at kigge på himlen

 242. Ih der er jo mange gode muligheder! Friske blomster i stuen, nylagt neglelak på fingerne, solskin eller bare at sove længe i rent sengetøj. Men jeg må indrømme at der er en ting der trumfer alt det andet. Det lyder måske som en cliche, men der gør mig allermest glad i hverdagen er at få et (læs: mange) kys af min kæreste. Vi plejer at sige at jeg er en kærlighedsplante der visner uden kys! Meget sopperomantisk, I know, men jeg er altså en håbløs romantiker. Og hvis jeg går en hel dag uden kys kan jeg tydeligt mærke det på humøret. Man siger også at mænd der kysser deres koner/kærester farvel om morgenen lever længere end dem der ikke gør! Så hip hurra for kys!

 243. Sikke en fantastisk pakke! Jeg glæder mig sådan til at læse din bog.
  Der er ikke som sådan en bestemt ting, der gør mig glad i hverdagen, det er mere de små rare ting, som man let tager for givet. Det er dog vigtigt for mig at få en god start på dagen, og den bedste måde for mig at få det på, er at give mig tid til at nyde morgenkaffen med en god bog på min plads i køkkenet, hvor der er det dejligste lys om morgenen.

 244. Det som gør mig glad i hverdagen er at være omgivet af dejlige mennesker som jeg kan dele sorger og glæder med.

 245. Tillykke med udgivelsen af din bog!

  Det der gør mig mest glad i hverdagen er at vågne op med min dejlige kæreste hver evig eneste dag – specielt de dage hvor vi ikke har nogen planer og bare kan slappe af :-)

 246. Tillykke med den kommende udgivelse af din flotte bog.
  Det er svært at nævne en enkelt ting, der gør mig glad. Oftest er det et sammensurium af grin med mine kollegaer, hjemmebag, sjove og hyggelige møder med mine veninder, komplimenter fra min kæreste og gode oplevelser at glæde mig til.

 247. Tid!
  Tiden til lige at skumme mælken på morgenkaffen, give andre et ekstra kram og tid til at stoppe op og nyde de små ting!
  Glæder mig til at då

 248. Det gør mig glad i hverdagen når jeg bliver bevidst om verdenen omkring mig. En solstråle på vej hjem på cykel, en blå himmel eller duften af vådt græs efter en sommerregn.
  Små øjeblikke man ikke normalt lægger mærke til, men pludseligt bliver bevidst om når man tager sig tid.

  Tak for en dejlig blog :)

 249. Det, der gør mig glad i hverdagen, er at møde på arbejde og føle, at jeg hører til der. Det gør mig også glad at få en sms fra en veninde, der vil mødes til en spontan kop kaffe i vores travle hverdage. Til sidst vil jeg nævne den mand, som jeg dater; han gør mig glad, og jeg savner ham, når der går for lang tid mellem vores dates.

  Hav en dejlig søndag og stort tillykke med bogen!

 250. Stort tillykke med din flotte bog og sikke et herligt kit du har strikket sammen, Emily! Jeg glædes hver dag over min cykeltur til skole som går gennem skoven med min yndlingsmusik i ørene! :-)

 251. Der er mange ting der gør mig glad i hverdagen. Lige nu glædes jeg specielt meget når lillesøster i maven sparker eller når storebror kommer og krammer den store mave mens han højt kalder på babyyyy. Når solen skinner og fuglene synger ekstra højt, når der er jordbærtærte til kaffen og når hverdagen deles med dem jeg holder allermest af ja så bliver jeg ekstra glad.

  Dine blog indlæg med små ting har helt sikkert været med til at hjælpe mig til at se det særlige ved hverdagen og lært mig at værdsætte de små ting. Tusind tak.

 252. Jeg er en af dem der lader op når jeg er sammen med mennesker. Så mennesker gør mig glad. Der findes ikke noget bedre end en kop kaffe med en veninde, at gå aftentur med min kæreste eller en bytur med vennerne. Eller at modtage sjove snaps med skøre grimasser mens man skriver opgave.

 253. Mit liv lige pt mangler i den grad hverdagsglamour. Jeg skal aflevere speciale i slutningen af juli, og det fylder derfor alt lige pt. Netop de små ting, der normalt gør hverdagen dejligere prioriteres ikke lige nu.

  Noget af det der gør mig glad i hverdagen er at gå i køkkenet efter en lang arbejdsdag, lave mad og høre musik. Det får mig til at koble af. Og så selvfølgelig nyde måltidet bagefter :)

 254. Sikke en lækker præmie!! Særligt bogen ville være et kæmpe hit herhjemme, da jeg nok må indrømme, at jeg efter barsel er endt i et specialeræs, der desværre sjældent gør at jeg har overskud til at gøre lidt ved mig selv og vores hjem. Sådan en lille purk og en kæmpe opgave kan virkelig dræne kræfterne, selvom førstnævnte selvfølgelig er det værd 100 %.

  Men når jeg endelig tager mig sammen, så gør et dejligt langt bad med skrub og hårkur altså underværker. Efterfulgt af ansigtsmaske, en smule make-up og lidt duftevand og jeg føler mig som en million i sammenligning med de fleste dage det sidste års tid! Så køber jeg gerne friske blomster, laver en god kop te og sætter mig ud på altanen og nyder et solstrejf eller to. Og SÅ kan jeg bare køre på fuld kraft igen :)

 255. Stort tillykke med bogudgivelsen!
  Som travl studerende gør det mig glad at have en ugentlig morgenmadsaftale med mine 5 bedste veninder. Vi mødes kl 730 på cafe og drikker morgenkaffe, spiser crossainter, vender verdenssituationen inden dagen for alvor starter. Det gør mig glad og giver energi til resten af dagen.

 256. Hver dag tænker jeg på, hvor meget kærlighed, jeg har i mit liv, og hvor heldig jeg er – heldig at jeg har en dejlig familie, at jeg har en masse dejlige veninder, at jeg har det godt, at jeg bor i et så trygt land som Danmark og ikke lider nød, og jeg kunne blive ved. Jeg behandler andre godt og smiler til dem, jeg går forbi (selv i den dumme kø i Netto ved Landemærket). At give andre et smil gør mig glad og forhåbentligt også de tilsmilede forbipasserende lidt gladere. Namasté og et stort tillykke med din bog, det er altså bare sejt gået! :-)

 257. Min træning gør mig glad i hverdagen! Det er tidspunktet hvor jeg kan slå hjerne fra og det er yderligere også det eneste tidspunkt hvor jeg ikke har hovedpine – Jeg har normalt hovedpine hele dagen hver dag så det er rart at det forsvinder når jeg træninger :)

 258. Stort tillykke med udgivelsen, Emily! Jeg elsker at følge med på din blog, og om jeg vinder eller ej, så skal jeg nok sørge for at få fingrene i din bog (:

  Det er de små detaljer, der gør mig glad i hverdagen. Dette kan for eksempel være en perfekt avokado, at jeg formår at lægge et perfekt lag neglelak, at min orkidé blomstrer igen, en sød hilsen på en post-it fra min kæreste eller en sms fra min mor, hvor hun ønsker mig en god dag efterfulgt af en masse hjerter. De små ting kan gøre en verden til forskel for mig.

 259. Lyder som den skønneste bog du har fået lavet, er helt sikkert en jeg skal have fingrene i!

  Det da gør mig allermest glad i hverdagen er løbeturer i sommervejret, spontane hyggestunder med min dejlige kæreste og tanken om en lang sommerferie fra studiet, som skal bruges med en masse skønne mennesker.

 260. Det gør mig glad at være omgivet af vidunderlige mennesker på mit kollegie, mit nye lyserøde hår(!) og mit studie som jeg brænder for (sygeplejestudiet) <3

 261. Lækker præmiepakke! Lægger da så meget op til en god hyggestund i hverdagen :)

  Jeg skriver eksamen for tiden og er samtidig ved at planlægge et kommende praktikophold og flytning til en anden by, så jeg sidder nærmest uafbrudt inden for foran computerskærmen. Mine lyspunkter i hverdagen er derfor de par timer om ugen, hvor jeg kommer uden for i solen og mødes med en veninde over en is eller en enkelt (eller to) øl!

 262. I øjeblikket bliver jeg glad i hverdagen af solen, som vækker mig om morgenen (uanset hvor overskyet det er) og af at tage fint tøj på. Jeg har fået mere tid på det sidste, så jeg er begyndt at gøre mere for at pleje mig selv om min krop. Det hjælper virkelig at tage sig lidt ekstra tid til at barbere benene ordentligt, lægge neglelak og sætte håret op og at bruge 5 min. ekstra på at lave sund og lækker mad. :)
  Det, jeg bliver mest glad af, er nok at komme over på studiet og sidde med opgaverne sammen med nogle gode venner. Det er altid hyggeligt.
  Og så bliver jeg glad af at tænke på alle de gode ting, der sker hver dag.
  Jeg håber, håber, håber, at jeg vinder din bog! :)

 263. Jeg bliver vanvittigt glad når jeg kan se, at rare mennesker gør er godt stykke arbejde og har det godt. Så laver du for eksempel lige verdens pæneste bog, min ene veninde vinder en pris for bedste opgave og min anden veninde opstarter en velgørenhedsorganisation for unge mødre i Nicaragua. Dét gør mig rigtig glad!
  Andre små glæder i hverdagen inkluderer gåture, solskin, at handle (ELSKER at handle ind), lave mad, spise mad, kigge på mad, snakke om mad, min guddatter, dyr og god rødvin.

 264. For mig hænger hverdagsglæde og overskud ret meget sammen. De dage hvor jeg har trænet, været i køkkenet, gået en tur osv., føler jeg mig så meget mere ovenpå, end når det er direkte hjem på sofaen og tænde fjerneren…

 265. Sikke en vidunderlig kurv, du har sat sammen! <3 Glæder mig sådan til at se din bog i butikkerne.

  Det, som gør mig glad i hverdagen, er, når jeg virkelig har tid til at slappe af i sofaen (eller om sommeren: i solen) med en dejlig bog. Eller besøge min skønne Bedstemor og bare nyde hendes selskab. :)

 266. Glæde for mig i hverdagen er min familie og det faktum, at de er der for mig 100 %. Det skaber en tryghed i hverdagen, som gør, jeg tør at springe ud i ting, hvor jeg ellers ikke føler mig på helt sikker grund. Det skaber glæde at have gode mennesker i mit liv.

 267. en rolig morgen inden jeg skal på kontoret :-)

  de morgener hvor jeg vågner frisk, har ro på og når at være mig selv lidt tid inden jeg skal på arbejdet. så er det en god hverdag

  stort tillykke med bogen!!!

 268. Et kop kaffe fra nespressomaskinen og klassisk musik, 15 min. hver dag for at komme helt ned i gear

 269. Jeg ved godt det lyder corney MEN min kæreste gør mig inderligt glad i hverdagen. Vi har haft en hård tid med ingen fast bopæl, alvorlig sygdom og usikkerhed. Han er min klippe og når jeg kommer hjem og får øje på ham, så bliver jeg virkelig glad, for jeg ved alting nok skal gå, så længe vi er sammen ☺️

 270. Det, der gør mig glad i hverdagen og tilfører lidt luksusfølelse er, når min kæreste og jeg har tid til gå en tur ud og drikke en kop kaffe, genopdage og nyde vores område på Nørrebro, og snakke om løst og fast :) Men generelt gør min hverdag mig altid glad, hvilket er vigtigt, da det jo er hverdage der er flest af.

 271. Det der gør mig allermest glad i hverdagen er at vågne op med min kæreste og være i stand til at gå ture, køre i bus og alle de små ting som vi nok bare til dagligt tager for givet.

  For nogle år siden blev jeg meget syg med hjernerystelse og endte med at ligge i en seng i uger og måneder før jeg kunne begynde at arbejde igen. Jeg gik til Fysiteraputer og så videre. I dag har jeg mén hvor jeg døjer med hovedpine, svimmelhed og nakkespændinger som følge af en nakkeforvridning jeg fik i mit slag af hovedet. Det er forskelligt om jeg vågner med symptomerne, så jeg nyder bare at kunne være ude og leve livet når jeg ikke mærker til det. Har bare lært at værdsætte de små ting efter det :)

  Tillykke med bogen emily:)

  Kh Caroline

 272. Efter brystkræft forløb, er det de helt almindelige hverdagsting der gør mig glad

 273. det gør mig glad helt ind i knoglerne, når jeg får det daglige næsekys af min datter, der derefter forventningsfuldt ser på sin mor og far, der skal gøre det samme. Det gør vi så :-)
  Tillykke med bogen – den vil jeg med glæde have stående.

 274. Jeg syntes egentligt der er mange glæder ved hverdagen, men nogle af mine yndlings hverdags stunder er, morgenkaffe, spontane veninde dates og her i sommeren når man kan side ude til middag.

 275. Jeg er glad for, at jeg hver dag er i stand til at stå op og passe mit arbejde. Som jeg er rigtig glad for. Tage hjem og hente mine dejlige børn. Have familie og venner omkring mig, som jeg elsker, at være samme og dele oplevelser med, hvad enten det er en tur til Thailand, en dejlig flaske vin eller en smuk solnedgang. Livet er skønt.

 276. Glæden ved hverdagen – det emne talte mine veninder og jeg om forleden. Den ene af os bor pt. i Tanzania, hvor hendes hverdag (sjovt nok) ser meget anderledes ud, og i den forbindelse gik det op for mig, hvor meget jeg egentlig sætter pris på min hverdag i Danmark.

  Især…. at jeg hver hverdagsmorgen bliver vækket med kys af min kæreste, hvorefter vi sammen spiser god morgenmad, drikker friskbrygget kaffe og taler om stort og småt. En fantastisk dejlig start på dagen – og så er det virkelig svært at slå resten af dagen af kurs, når den begynder så godt.

  Derudover sætter jeg dælme pris på de små kaffeaftaler inden og efter træning. Tænk at have tid og mulighed for det flere gange om ugen!

 277. Jeg kan sommetider godt have lidt svært ved at huske på de små ting, som forsøder hverdagen, men din blog har virkelig hjulpet mig med at sætte større fokus på netop at nyde de små ting som falder ned i min turban i hverdagen. Noget af det, der giver mig et smil på læben i hverdagen er, når jeg kan få lov til at cykle hjem fra arbejde i solskinsvejr, og vide, at jeg bare skal hjem og nyde resten af dagen. Det bliver kun endnu bedre, hvis cykelturen er kombineret med den dér fredags-følelse, der kan mærkes helt ned i tæerne.

  Stort tillykke med bogen, det er dejligt når ens hårde arbejde bærer frugt! :-)

 278. Det gør mig glad at tænke på, at om 5 dage er alle mine eksaminer overstået, og jeg har tid til at have et socialt liv ved siden af studiet igen. ;-)

 279. Stort tillykke med din bog! Det er de små ting i hverdagen der uventet får mig til at smile der gør mig glad. Som når jeg en travlt eftermiddag på vej hjem fra cykel ser et barn som går helt euforisk glad sammen med sine forældre med en folieballon i hånden, eller når jeg går forbi en hjemløs der er ved at lære sin hund nogle sjove tricks. Eller i regnvejret ser en triviel mand gå med den største farvestrålende paraply. Det er når jeg har mest travlt at jeg bliver allergladest når disse små glimt opstår.

 280. morgenkaffe, min kæreste der smiler i søvne når jeg kysser ham på kinden, godnat-snapchats fra min (moderne) mor, ros fra søde læsere i mailindbakken på arbejdsmailen, solskin, min smukke cykel, fremmede der hjælper hinanden, gode bøger (som fx Undercover af Paul Lewis), når jeg tager mig sammen til at lave ordentlig mad.. Der er så mange små ting der gør mig glad i hverdagen

 281. Sikke en dejlig konkurrence – tillykke med bogen. Er vild med dit drive, din energi og din tilgang til livet.

  En af de ting der gør mig glad, er når jeg lander i nuet og ikke farer rundt 50 skridt længere fremme. Det kan give en dejlig ro, når man bare er lige her og nu.

 282. Jeg bliver så uendelig glad når jeg har tid til at lave mad. Efter nogle lange dage på universitet, er det bedste bare at komme hjem og prøve nye opskrifter af. Det er ikke altid det går lige godt, hvis du spørger min kæreste, men sjovt er det, og ikke mindst, så gør det mig glad.

 283. Stort tillykke med din nye bog.

  Det gør mig glad i hverdagen, når jeg vågner op ved siden af min kæreste og kan putte mig ind til ham – hvilket heldigvis snart vil ske hver dag, da han flytter ind i min lejlighed. Det gør mig glad i hverdagen, når jeg gør lidt ekstra ud af mig selv og føler mig smuk. Det gør mig glad i hverdagen, når jeg cykler min daglige tur over Dronning Louises Bro og kigger ud og tænker “Hvor er jeg heldig, at jeg bor her”. Der er heldigvis mange ting, der gør mig glad i hverdagen.

 284. Der er mange ting der gør mig glad i hverdagen blandt andet mine skønne veninder, min dejlige familie, grineture, smil, træning, lækker mad, mit studie, gode bøger, skøre minder, nye sko, shopping, flotte negle, solskin, sjove serier og store kopper te :)

 285. Tillykke med bogen.
  Det, der gør mig glad i hverdagen er ordet godmorgen. Jeg elsker den følelse af forventning om en god dag, der ligger i ordet, og den første kontakt med andre mennesker.

 286. Tillykke med bogen!
  I en travl hverdag er det at være sammen med min lille familie, en god kop kaffe og en god bog i sofaen, det der gør mig glad :)

 287. Det der gør min hverdag helt fantastisk er alle de skønne mennesker jeg har omkring hver eneste dag. Jeg har med jordens bedste kollegaer og kunder at gøre i løbet af dagen og når jeg så kommer hjem, er min fantastiske mand der. Jeg føler mig som en heldig pige. Selvfølgelig er der også en masse små ting og oplevelser der gør det hele lidt sjovere, f.eks. lækker mad og lange ture.

 288. Min hverdag forsødes med god te fra tante T, Toms kys – både rigtige og et kyssebillede i ny og næ, når han arbejder sent. Blomster i vindueskarmen, cykelture, sommeren der er på vej, mit arbejde hvor jeg har den luksus at skrive om rejser hele tiden, at kigge ned på mine smukke nye støvletter.. Der skal ikke mange små ting til at forsøde min hverdag, men disse få gør bare nogle dage bedre

 289. Det der gør mig glad i hverdagen er de fjollede øjeblikke jeg har med min kæreste. Han får mig altid til at grine og smile!

 290. Først og fremmest stort tillykke med den fine bog!

  Det der gør mig glad i hverdagen, kan variere fra sæson osv. – lige nu er det fx det gode vejr, lange aftner udenfor, danske jordbær og vandmelon :-) Mere generelt er det, at vide jeg altid har min kæreste, familie og venner ved min side, løbe en tur og pæne blomster!

 291. Der er mange ting der gør mig glad

  – min mand når han kysser mig hver morgen
  – mine børn som er så umiddelbare
  – mit drivhus med den lille vagtlefamilie
  – mit spritnye hønsehus, hvor der flytter 5 skønne hønsedamer ind
  – men mest af alt gør hver dag mig glad fordi jeg har verdens bedste job, mand, børn, hund, forældre, venner og i det hele taget et fantastisk liv

 292. Det, der gør mig glad er solskin ind gennem badeværelsesvinduet, en god kop kaffe på kontoret eller i køkkenet, nye sko, nye fine blomster og selvfølgelig min søde forlovede :-)

 293. Relationer: at jeg vågner op og indgår ikke bare består. Værdien, meningen og glæden opstår i de små øjeblikke, som jeg deler med mennesker omkring mig i min hverdag. Det gælder både følelsen, når jeg får et smil på cykelstien af en fremmed, eller når jeg putter mig ind til manden, jeg elsker. Det er smukt at se en solnedgang – men det er smukkere at se den med en, man holder af.

 294. Dét der gør mig glad i hverdagen, er mit arbejde, mine to bedste veninder, min skønne familie og ikke mindst min dejlige kæreste, fordi de er min hverdag ❤️

 295. Det gør mig glad, når jeg har noget at se frem til og noget at glæde mig til. Specielt i hverdagen. Og det kan sagtens “bare” være de små ting som for eksempel en gåtur til vandet for at spise is med en sød en, som desuden også gør mig meget glad <3

 296. Min hverdag har lige ændret sig ret meget – jeg blev for snart 4 uger siden mor til en lille, for tidligt født pige. Hverdagen her er derfor fuldstændig anderledes end normalt, men hun gør mig så glad hver dag. Dog vil jeg sige, at der ikke er så meget tid til hverdagsglamour lige nu, så det ville være en rigtig dejlig præmie at vinde :)

 297. Noget af det der gør mig allermest glad er mine nærmeste; venner, familie og kæreste :-)

 298. Hver morgen tænker jeg på, hvad jeg glæder mig til den pågældende dag. Om aftenen tænker jeg så på, hvad der egentligt gjorde mig glad, også skriver jeg det ned i en lille notesbog. På den måde kan jeg falde i søvn med ro og glade tanker på hjernen :)

 299. Det er gør mig gladest i hverdagen er at vågne op til fuglesang og en god morgen løbetur på stranden. Det kvikker mig altid op.
  Må selvfølgelig også lige sige at min kæreste da også gør mig glad :)

 300. Min daglige cykeltur til arbejde gør mig glad. Ekstra lykke er når kæresten venter med god mad eller kage, når jeg vender hjem efter en lang dag.

 301. To ting: mine skøre, men ikke mindst fantastiske veninder og det lækre solskinsvejr der er begyndt at pryde det danske land – de to ting giver mig så meget overskud og formår at skrue mit humør helt i top. God sommer – knus.

 302. Sikke en dejlig gave og tillykke med den fine bog! Min allerstørste glæde er mine to små børn – de kan altid få smilet frem! Og så selvfølgelig en kop te og en god bog – skønt

 303. Først et stort tillykke med din udgivelse, det er da bare fantastisk:-)
  Det der gør mig lykkelig er mit arbejde, min familie og venner. Det er sommeren og det der følger med, hygge i haven, grille med venner, solen, stranden.

 304. Det der gør mig glad i hverdagen, er nok så mange ting. Mine veninder, mit studie, min familie, god mad og generel kvalitetstid (på den måde er jeg nok lidt en livsnyder). Men efter at være droppet af en fyr jeg så, her i forgårs, har jeg måtte trække ekstra meget på de daglige glæder, for at holde mig oppe. Og venindesnak, familiehygge og små ting i hverdagen, er for mig, hvad din blog egentligt handler om – så jeg føler, at jeg lige nu fokuserer ekstra meget på netop de ting, du generelt har fokus på i din blog. Krydser fingre for, jeg vinder. Det kunne jeg specielt have brug for lige nu.

 305. Kæmpe stort tillykke med din bog!

  Det der gør mig glad i hverdagen er ting som fx. Når jeg har taget ny neglelak på, når solen skinner, når jeg er sammen med de mennesker jeg holder af og når jeg mærker min baby sparke i min mave. :-)

 306. Hvad gør mig glad i hverdagen er et spørgsmål med mange svar, men overordnet må det være de små ting;
  Både dem som helst skal være som de plejer (fx lækker morgenkaffe og morgenmad+avis) og de små overraskelser (at man får et ekstra smil fra en fremmed eller ens veninde kommer forbi). Ting der også gør mig glad er at se glade mennesker omkring mig, eller at have 5 minutter til at filosofere over præcis sådan nogle spørgsmål her ( dsv. det jeg laver lige nu).

  Tak fordi du gjorde mig glad! :-)

 307. Hver morgen bliver jeg vækket af min hund Coco med morgen kysser og så er der 10 min nusning inden dagen starter, det er den mest fantastiske måde at starte dagen på. Jeg er i det hele taget vild med hverdag! Ville elske at få din bog og se om jeg kan gøre hverdagen endnu bedre :)

 308. På mange måder er det nok mit arbejde, der gør mig mest glad i hverdagen. Jeg er så heldig at være en del af at en ny familie bliver til, i mit virke som jordemoder. At se de fantastisk seje, stærke kvinder arbejde med deres krop i et omfang de ikke vidste var muligt, kan give mig et helt kick, som jeg flyver på resten af dagen <3

 309. I hverdagen gør det mig glad at tage i mod de muligheder som byder sig. Jeg er blevet bedre til at se og også gribe mulighederne som kommer flyvende.

  Men skal blive en smule mere konkret så er det kombinationen af de helt små ting som gør mig glad i min hverdag, og lige for tiden står sol, lækker is, god vin og skønne venner øverst. En kombination som kan mikses på kryds og tværs også i hverdagen, har jeg opdaget. Hverdagen er hvad man gør den til :)

  Stort tillykke med den meget yndige bog. Glæder mig til at læse den.

 310. Det er helt klart de små ting, hvilket også er årsagen til, at jeg er så glad for dine indlæg om netop samme emne.
  – Langsomme morgener, hvor man har tid til at spise god morgenmad og til at gøre sig klar til dagen.
  – Min hund, som hver eneste dag glæder mig, bare for at være den den er.
  – Ture med min hund, hvor tankerne og hovedet får lov at hvile
  – Sofahygge med kæresten med alt, hvad det indebærer
  – At sove længe en søndagmorgen
  – Lange telefonsamtaler med min mor

 311. Det der gør mig glad er at gøre de ting, der giver mening for mig.
  Det er nogle gange bare handlingen i sig selv ved at gøre noget, der giver mening. F.eks. at lægge neglelak, fordi det giver MIG SELV velvære, og ikke fordi jeg skal ses med nogle veninder senere og de skal kommentere mine negle, og at jeg herigennem får bekræftelse på at jeg har valgt en farve neglelak, de synes er pæn. Eller det at male, for egentlig bare at male (føre penselstrøgene over lærredet), og ikke for at kunne vise det til andre på Facebook eller søge anden bekræftelse. Eller at ses med en veninde som er meget anderledes end mig selv, fordi jeg synes det i sig selv er hyggeligt og givende, og ikke fordi hun kan skaffe mig et job eller en fed fest i weekenden. Jeg tror på, at de ting, der gør en glad, er de ting, der giver mening; altså at udføre nogle handlinger i sig selv, og ikke blot udføre dem, fordi vi søger bekræftelse hos andre på de sociale medier eller i vores netværk.

 312. Min datters smil om morgenen .. En kop kaffe helt alene en stille morgen .. Solskinn på cykelturen .. Regn på en søndag .. En stor is på lægepladsen .. En iskald øl en fredag eftermiddag .. En tur i skoven med voffen .. 5 episoder i træk af min favourite serie .. En hel nat søvn ..

 313. Uventet omsorg og opmærksomhed fra kæreste, venner eller familie. Karbad. Og en god bog på sofaen. Det må være top 3.
  God søndag!

 314. Tillykke med din fine bog. .0) ser så fin ud.

  Min søn gør mig glad, og så gør det mig glad at komme ud og løbe flere gange i ugen langs Århusbugten og i Riis Skov. Det giver mentalt styrke og overskud til hverdagens mange opgaver. Det gør mig også glad at bage og lave lækre hverdagsretter som jeg nyder sammen emd min søn

  Smil Lene .0)

 315. Mange gange tillykke med din nye bog!
  Noget af det der gør mig mest glad i hverdagen, er at udfolde mig kreativt ved at tegne og have forskellige spændende projekter

 316. WAUW! Det ville gøre mig virkelig glad at vinde denne konkurrence! I hverdagen gør det mig ualmindeligt glad når jeg under mig selv en frisk buket blomster eller når min kæreste siger jeg er sød og dejlig. Eller når køleskabet er fyldt, jeg har tid til at læse en (ikke studierelateret) bog og ikke mindst når min yndlingssang bliver spillet i radioen – det er altså toppen! Og meget mere skal der faktisk ikke til :-)))

 317. Alle de små ting i hverdagen :)

  Når hunden gør noget “skørt”, når manden har købt et par stykker økologiske chokolader fordi han bare kender mig – og ved at jeg elsker chokolade og økologi <3

  Når man skal op og undervise i Yoga og ens deltagere bare er de dejligste mennesker :)

  Jeg kunne blive ved, men her var bare et lille indblik :) <3

 318. Hverdagen i sig selv gør mig glad! At få job, studie og praktiske gøremål til at harmonere med hygge og afslapning er for mig omdrejningspunktet for at kunne være glad og tilfreds :)) Stort tillykke med bogen!

 319. Uhh – det ville være genialt at vinde din fine bog i signeret udgave, når jeg nu ikke var en af de heldige, der nåede at bestille forleden :)

  Der er rigtig mange ting, der gør mig glad til daglig – jeg er vist lidt en af de der typer, som er frygtelig svær at slå ud ;) Men primært er det min søn, som får mig til at grine hver dag!!
  Hvis det skal være i “hverdagsglamour”-afdelingen, så kunne nogle udvalgte være:

  – En hjemmelavet cappucino fremtryllet af espresso fra min espressokande
  – At drikke ovennævnte kaffe i min yndlingskop
  – Nelliker! Helst lyserøde eller gule
  – Min smukke vielsesring i træ, som manden selv har opfundet
  – Nyvasket sengetøj
  – Friskpresset juice (gerne noget med mynte/ingefær)
  – Speltbrød med figen fra yndlingsbageren – med tandsmør!
  – At gå på opdagelse i de lokale genbrugsforretninger
  – Være sammen med mine veninder
  – At slå græs i kolonihaven, når solen skinner

  Endnu engang tillykke med din bog Emily – det er sgu sejt!

 320. Det der gør mig glad i hverdagen, er alle de små ting. Min mormor sagde engang at:

  “Livet er stort, for dem som evner at se det storslåede i de små ting”

  ..og det er så rigtigt for mig!

 321. Det der gør mig glad i hverdagen, det er når solen skinner, og at jeg ved at mine 3 sønner og mine 4 børnebørn er glade og raske. <3

 322. Nyvasket hår, bikram yoga, mit skønne kollegie – især vores madklub, spontane hyggeaftener og gåture om Utterslev Mose

 323. Det gør mig så evindeligt glad hver eneste gang jeg ser min efternøler af en lillesøster, der ganske enkelt former sig mere og mere til at blive et fuldkomment menneske. Det er en fantastisk rejse der er med til at sætte hver evig eneste dag i perspektiv :)

 324. Økologisk mad, der er anrettet pænt, blomster, orden, rent tøj, dufte, et glas vin, min have, SMS ‘ er fra mine voksne døtre, lange gode samtaler med ham jeg har været gift med i 29 år, brunchdate med en datter, bøger, min have, en spindende kat ved mine fødder …. Ja jeg kunne blive ved! Hverdagsglæder er der nok af bare man har sine øjne åbne for dem!

 325. Det der gør mig glad i hverdagen, er frisk frugt, min dejlige mand, fine planter og lækkert tøj :)

 326. Det der gør mig mest glad i hverdagen, er mit forhold til min mor. Hun kan se hvad jeg tænker, før jeg selv ved det. Det er den bedste følelse, at have sådan et forhold til én du elsker.

 327. Hej Emily.
  Du er en stor inspiration i hverdagen, og jeg har især været vild med dine “Min uge”- indlæg.
  Og så må din kæreste være vild med de lækre kager du kan bage ;-)

  Hvad der gør mig glad i hverdagen er at løbe ture til lystbådhavnen i min by, læse bøger til sengetid, have daglig sms-kontakt med min mor og at stå op hver dag med min søde og betænksomme kæreste.

  Hav en dejlig søndag :-)

 328. Følelsen i kroppen, når jeg savner min datter og kæreste og glæden ved at få dem hjem hver dag.
  Og små selvforkælende ting, som lækre produkter og dejlig mad❤️

  Tillykke med bogen!:)

 329. At vågne op hver morgen ved siden af min kæreste, at tage af sted på mit fantastiske arbejde, at forkæle min hud med lækre cremer, og når dagen er slut: kysse min kæreste godnat <3 P.S. Din bog ser noget så yndig ud!

 330. Der er så fantastisk mange ting der kan give glæde og skabe lykke! Især de små ting; at solen skinner, en blå himmel, et smil, nybrygget kaffe og kærlighed. Men eb ting der altid holder og skaber varme helt ind i hjertet er min kære nevø. Han er mit livs lys og ligegyldig hvilket humør jeg er i kan jeg altid smile blot ved tanken om ham.

 331. Jeg elsker en velduftende håndsæbe fra Tromborg, god håndcreme fra Pai, pæne negle, tidligt i seng med knitrende rent sengetøj, en god bog og et velduftende lys og ro, ro, ro. Prikken over i’et er, når min lille hund ligger sig ind i min arm og småsnorker…

 332. hvad der gør mig glad i hverdagen, er typisk de “små” ting: solen skinner , masser af grin, god dag på jobbet, min mand og mine børn har det godt… Så oplever jeg, at dette ikke kan købes for penge..!! .. Og ikke så små endda… Det er den dyrebare glæde…. Og jeg skal da også lige nævne at min dejlige søn har nailet den Big time til sine mundtlige eksamner … Så fandens stolt af ham..
  Mvh Malene.
  P.s stort tillykke med bogen

 333. jeg elsker specielt de solrige timer, jeg elsker at ligge i vores baghave når jeg kommer hjem og læse en god bog. De timer hvor man bare kan kople helt af.

  Tillykke med din fine bog! :-)

 334. Det der gør mig glad i hverdagen er, hvor smukt vi bor i DK. Jeg har boet nær ækvator, hvor årstiderne ikke skiftede, og efter det nyder jeg, når jeg ser, at foråret kommer, efterårets flotte farver og vinterens hygge. Hver årstid har sine små, nydelige hverdags øjeblikke, der er med til at forsøde min tilværelse, og jeg glæder mig til, når årstiderne skifter og de små, hyggelige hverdags justeringer jeg gør som følge deraf.

 335. Min nye hverdag, hvor jeg igen har fokus på hvad der er bedst for mig og min kære familie gør mig meget meget glad. Det at stå af ræset, selvom det var det mest angstprovokerende jeg nogensinde har gjort, for at tage styringen af mit liv tilbage, og den hverdag, som jeg nu er ved at bygge op med min famile igen, det er ægte hverdagsglamour for mig. Tillykke med den fine bog Emily. Jeg glæder mig meget til at læse den. Ha’ en dejlig søndag.

 336. Regndråber på ruden og te i yndlingskoppen, sol på benene og is i maven, en bumblende togtur og god lyd i ørerne, rent sengetøj og nyvasket hår, comfortfood og bingewatching, kreativitet i køkkenet og venners spændte smil, en spinnende kat og en bog fyldt med gode ord, rødvin og venindelatter, vind i håret og far på cyklen, at komme hjem til mor. Små ting.

 337. Tillykke med bogen! Hvor er det sejt;))
  Én ting der helt sikkert får mig ud af sengen om morgenen i glæde er en god portion morgenmad, som jeg glædeligt står op og kokkerere. Ikke altid det helt store måltid, men en lækker portion skyr med frisk frugt, en god ostemad og en kop kaffe, eller en lækker grød, kan gøre stor underværker på min mit humør resten af dagen.

 338. En ting der er med til at gøre hverdagen dejlig, er for mig en stille og rolig morgen, hvor jeg har god tid til at spise min morgenmad, drikke en kop kaffe, læse lidt blogs og ellers gøre mig klar uden stress og jag. Lækker pakke du har sammensat, den vil jeg gerne have fingrene i :)

 339. De små ting der gør min hverdag til en god dag er nå solen skinder og folk er glade. Det gør min dag til en bedre dag.

 340. At stå op hver morgen til udsigten af det flotteste blå hav, gør mig glad lige fra morgenstunden. Og, alle de små uforudsigelig men rare øjeblikke i løbet af dagen er fantastiske til at gøre glad, glad, glad❤️

 341. Kæmpe tillykke med den smukke bog, jeg håber SÅ meget at jeg får mulighed for at læse den.

  Jeg har fulgt med på din blog adskillige år – og selvom det måske er et lidt cheesy svar, så gør din blog mig glad i hverdagen :o)

  Dine smukke billeder og den fantastiske stemning du formår at skabe.. man mærker den tydeligt gennem skærmen.

  Ha’ nu en fab søndag.. og tillykke endnu en gang! /Stina

 342. Tillykke med bogen :-)
  Det der gør mig glad i hverdagen er at omgive mig med mennesker som jeg kan lide og har respekt for, og at have et arbejde jeg elsker, da man bruger mange af sine vågne timer på arbejdet, og hvis arbejdet er en sur pligt, vil det også gå ud over ens privatliv :)

 343. -Når jeg vågner til fuglesang fra det åbne vindue i soveværelset.
  – At komme hjem fra skole kl 18.00 og min søde kæreste har lavet lækker mad.
  – Mine veninder som jeg hver dag pendler 6 timer med, og som gør det hele en smule sjovere.
  – Min fantastiske familie som efter et kræftforløb med min mor holder mere sammen end nogensinde.
  – En kop kaffe på en stille søndag morgen.

  Jeg vil krydse mine fingere for at jeg bliver den heldige vinder af den fine kurv.

  Knus Mette-Line

 344. Det der gør mig allermest glad er mine 2 børn. Det er fantastisk at have mulighed for at hente dem tidligt hver dag og at have nogle gode lange ferier sammen med dem og deres far. Jeg sætter også pris på tid for mig selv en gang imellem, og her vil denne præmie jo være perfekt

 345. Min hverdag fyldes konstant af glæde over at læse på verdens mest fantastiske studie – veterinærmedicin. En hver trist tanke forsvinder som dug for solen, når man møder læsegruppen til forelæsning. Den rette hylde er vidst fundet <3

 346. Det der gør mig glad i hverdagen er ‘de små ting’ som et flygtigt morgenkys fra manden, fuglenes morgensang, en smuk sang i radioen, et sødt menneske jeg møder på min vej og udsigten fra min lejlighed med solnedgang over havet

 347. stort tillykke med bogen :-))
  – det der gør jeg glad i hverdagen er at se dem jeg holder af have det godt, at kunne gøre en forskel hvor der kan gøres noget og at få folk jeg møder på min vej til at smile, samt selv blive smittet med er smil!
  Nyd hver dag og vær’ taknemmelig for det du har :-)

 348. For noget tid siden kom du med et råd om, at man hver morgen når man vågner, tænker over hvad man har og se frem til den pågældende dag. Det har jeg taget til mig, og det er blevet en fast del af min morgenrutine. Hver morgen når jeg sidder og spiser min morgenmad, skriver jeg tre ting ned, som jeg ser frem til ved dagen. Det gør mig glad og giver mig energi. :)

 349. Kære Emily!
  Stort tillykke med bogen – den ser ligeså inspirerende og skøn ud, som jeg havde forstillet mig! Jeg GLÆDER mig til at læse den, om jeg vinder eller ej <3
  Ting som gør mig glad i min hverdag:
  – HYGGE. Bløde tæpper, stearinlys, te og Summerbird chokolade.
  – KÆRLIGHED. Kys, kram, gåture og lange samtaler med min dejlige kæreste, familie og venner.
  – OVERSKUD. Køkkensyslerier, smukke blomster, brevskrivning og friskbagte boller.

 350. Det der gør mig glad i hverdagen er de små ting som gør at dagene i hverdagen alligevel aldrig er helt ens, som fx igår da min kærestes lillesøster kommer og serverer lækre smoothies til os under eksamensforberedelsen eller en gåtur i solskinsvejr, en god kop kaffe indenfor når vejret er gråt, at lave en lækker frokostservering til sig selv og selvfølgelig når der er tid til en masse rare øjeblikke med dem man holder allermest af :-)

 351. Det er mine veninder uden tvivl! :) De betyder alt, da de vitterligt er min selvskabte familie. Er lige nu jobsøgende og hvis det ikke var for dem ville det være verdens sørgeligste og kedeligste hverdag med ansøgninger og afslag. Så hurra for dem!!! :D Og så er alt lyserødt min guilty pleasure…. Så den kurv der!!!!! :D

 352. Det gør mig glad, når min kæreste har været praktisk herhjemme, det giver bare virkeligt meget overskud til alt muligt andet!
  Det gør mig glad at læse i min Olga Ravn bog.
  Det gør mig glad at tale i telefon med min mor i timevis – oftest om ingenting.
  Det gør mig glad at verden at grøn.
  Det gør mig glad at gå ud og hente posten i nattøj og med morgenhår, når solen varmer og fuglene synger.
  Det gør mig uendeligt glad at min kæreste ligger ved siden af mig og sover, og at tænke på, det er ham jeg vil være sammen med altid.
  Det gør mig glad at tage på hjemmebesøg hos mine forældre, og det gør mig så glad, at hver gang vi ses, er gensynsglæden lige stor!

  Det gør mig glad at sidde og skrive det her, fordi alle tankerne om de gode øjeblikke, skaber samme følelser, som når man oplever dem. Det gør mig helt vildt glad at vide hvor godt jeg har det, og jeg er virkeligt taknemmelig!

 353. Kære Emily

  Tillykke med din fine bog! Jeg glæder mig meget til at få fingrene i bogen – jeg er sikker på, at den bliver et favorit-indslag til min langsomme lørdage morgener!

  Det der gør mig aller mest glad i hverdagen er små baby-spark fra min mave, min mand, forsommer-solstråler, tid med en bog i haven, min familie, god mad og tid til at være.

  Jeg håber meget på at vinde den fine konkurrence og glædes ellers ved at følge med på din altid hyggelige blog :-)

  Mange hilsner
  Line

 354. Hverdagen! Mest af alt holder jeg af hverdagen. Jeg har netop afleveret min bachelor, jeg har fået mit drømmejob og jeg har de bedste drenge i mit liv. Dét er lykke.

 355. det går mig glad at vågne op til solskin og min kærestes børn der putter sig ind til mig ❤️ mine venners sms’er, min kærestes kys og livet i sig selv gør mig glad. At ha været fanget i depressionens mørke – gør at hverdagens små ting er hverdagens lykke ❤️ tillykke med din udgivelse ❤️

 356. Sikken en samling af herlig forkælelse!! Hverdags øjeblikke jeg holder af er: tid med løb, gåture, musik, sommermad og bær

  1. …lære nyt (opskrifter, snart have kørekort, og kreative-sysler) mine nevøers og nieces latter og påfund, opdage ens yndling forfatter udgiver nyt til sommer – og ikke mindst ens favorit blogger udgiver for første gang

 357. Det gør mig glad, når man har kæmpet benhårdt for noget, som viser sig at betale sig i sidste ende. Det er så fedt, at succesoplevelser kan føre til øget mod på nye opgaver. Selv om det ikke sker hver dag, er det sådan nogle oplevelser, som er med til at holde modet oppe på de lidt mere kedelige og trivielle hverdage.

  Stort tillykke med bogen!

 358. Tillykke med din fine bog, jeg har også set langt efter den og den skønne boks den kom med (på Instagram) luksus for mig er mange ting, små som stor god mad, tis med familien og 5 min for mig selv til neglelak❤️

 359. det der gør mig glad er mit arbejde, venner, mad og ikke mindst min nye hundehvalp, Toffee, der flyttede ind hos mig i går!

 360. Det ville være perfekt til at fejre mig selv når jeg har forsvaret bachelor sidst i juni! Uanset havd skal jeg i hvert fald have fat i den <3 Tillykke med udgivelsen :)

  Jeg er lige flyttet sammen med en veninde efter at have boet alene i tre år og det gør mig umådeligt glad. Jeg synes det er så rart at kunne høre nogen pusle i lejligheden ;) Og så er det jo bare sjovere at lave mad og bage når man kan gøre det sammen eller for hinanden!

 361. Tillykke med bogen – kan godt forstå du er spændt. Det må ha’ været en superspændende process :-)

  Uha, sikke en dejlig ‘sammenplantning’ . Guderne må vide at jeg trænger til lidt glamour i hverdagen. Det der gør mig mest glad er små åndehuller med selvforkælelse.

 362. Når jeg kommer hjem til min hund og han bliver så glad for at se mig gør min hverdag fantastisk

 363. Det der rører mig særligt, er de sene aftenstimer, når jeg lister rundt, slukker lys og kysser mine 4 sovende børn – Den ro & uskyldighed fylder mig med en dyb kærlighed & betyder uendeligt meget….

 364. Wow for en lækker Gaveæske :O

  Hvad gør mig glad til hverdag?? Solskin, duften af forår, kys fra min kæreste, at smide fødderne op i sofaen efter en lang dag… Der er så mange dejlige ting man glemmer at sætte pris på til hverdag :)

 365. Tak for en god og inspirerende blog.
  Min glæde i hverdagen er min familie – min mand og min datter.

 366. Er lige kommet ud af et 7 år langt forhold, og det, der gør mig glad i hverdagen er at vide, at jeg har mine venner til at støtte mig.

 367. Elsker lækker mad, god musik, at grine og være sammen med de søde mennesker jeg omgås med på arbejdet, Zahle og hjemme :) det må være de ting jeg nyder mest i hverdagen.

 368. Det, der gør mig glad i hverdagen, er, når jeg får tid til at se mine veninder eller have en hyggelig aften med noget god mad i selskab med min kæreste, som fx på tirsdag den 9., hvor vi skal ud at spise, da jeg har fødselsdag :-)

 369. Hejsa
  Tak for en skøn blog! Du gir virkelig god inspiration på mange måder – tak for det!
  Jeg holder meget af hverdagen – en løbetur i skoven og måske en lille smut i havet- så er der sikret god energi resten af dagen:0)
  Husk -hvis du kommer et smut til Århus er der Sculptures by the sea!
  Vh Mette

 370. En virkeligt god bog gør mig glad! Elsker at læse og får nyt inspiration til livet !

 371. Hvad der gør mig glad i øjeblikket under min eksamenslæsning er duften af syrenerne. De har blomstret de sidste par uger, og gjort mig glad hver gang jeg har set dem. Et lille lyspunkt, som minder mig om min barndom på landet, midt i al den stressende læsning til de sidste to eksamener på min bachelor.

 372. Det kan være flere små ting i løbet af dagen der gør mig glad :) F.eks. at cykle ud til uni med musik i ørene, solen der er begyndt for alvor at skinne og så duften af nyslået græs!

  Min kæreste bor ikke i Danmark, så det er en lang weekend i måneden, at vi er sammen. Så jeg glæder mig altid til vores skypedate som vi 95% af alle hverdage formår at have, når vi begge er kommet hjem om aftenen :-)

 373. Stort tillykke med den noget så fine bog!
  Jeg sætter rigtigt meget pris på de små ting i hverdagen som man tit glemmer og værdsætte, som fx. at folk siger godmorgen, at min hund kommer hen og vil nusses eller at solen skinner ind af vinduet. Det er de små ting der betyder mest og gør mig glad.

  Held og lykke med udgivelsen :)

 374. Stort tillykke med bogen Emily! Jeg er sikker på, at den er fantastisk, og jeg glæder mig sådan til at læse den!
  Jeg hørte dig i radioen i dag, og du gjorde det SÅ godt! Det er helt uvant at høre din stemme, når nu man føler dig på skrift, men det var så hyggeligt at lytte til, og det kunne også være skønt at se nogle videoer med dig. Du er utrolig inspirerende og en god rollemodel for os unge kvinder. Bliv ved med det. :-)

  Jeg er studerende på universitetet og har derfor rigtig meget tid i hverdagen, jeg selv skal disponere over. Det synes jeg godt kan være lidt svært, og hverdagen kan nemt føles lidt ensom, trist og tom.
  Så hverdagslykke for mig er mine relationer til mine nærmeste. Det er de helt små ting, jeg sætter rigtig meget pris på. F.eks. at lave pandekager eller vafler med min roomie, skrive et brev (ud af mit gamle brevpapir) til min barndomsveninde, som jeg har lidt svært ved at holde kontakten med, fordi hun bor i Sverige, tage på picnic, gå eller cykle en tur med mine veninder for at få en pause fra studierne, lave lækker mad og hygge med film og serier med min søster en helt almindelig hverdagsaften. Uden disse øjeblikke med mine nærmeste ville min hverdag slet ikke være den samme. Så hvis jeg vinder konkurrencen, vil jeg helt sikkert dele gaven med dem og gøre det til endnu et vidunderligt øjeblik og minde. :-)

  Knus Malene

 375. Sikke en fin gave! :)

  Nogle af de ting som får mig til at smile ekstra meget i hverdagen er hjemmelavet aftensmad, veninder, kæreste og solskin!

  Stort tillykke med bogudgivelsen.

 376. Først et stort tillykke med bogen! Jeg har med stort held før kastet mig ud i dine opskrifter, så sådan en bog med flere af dem, ville jo ikke være helt tosset! :D
  Det der gør mig glad i hverdagen er min søde kæreste, som lige meget hvor dårligt humør jeg er i, kan få mig til at smile og grine ganske hurtigt! Det er en fantastisk kvalitet, og jeg er glad for han er i mit liv :) Desuden hjælper kage og chokolade altid på de grå (og alle de andre) dage :b

 377. Hvad gør mig glad? Jo, det spørgsmål, er for mig, egentlig ret simpelt – min familie. Jeg har lært at sætte pris på alle op- og nedture og alt det midt i mellem, som jeg deler med dem. Man lærer så småt at sætte pris på de små ting og den tid, man tilbringer sammen med dem, når man snart ikke kommer til at se dem hver dag mere.

 378. I hverdagen gør de små ting mig glad.. En solstråle på dynen når jeg vågner, en god kop kaffe, duften af friskklippet græs, et smil fra min kæreste.. De små ting er skønne!

 379. Sikke en fin pakke og tillykke med bogen! :)
  Jeg bliver rigtig glad over en masse små ting.. når jeg når at dyrke morgen-yoga, når min kæreste og jeg har tid til at lave mad sammen og gå aftentur hånd-i-hånd, når min rugbrød kan er ristet til frokost

 380. Det er de små ting der gør mig sådan rigtig glad. De lysegrønne træer når jeg går igennem skoven, skvulp når vandet når op til strandkanten, når børn griner, når jeg sidder i solskinsvejr og nyder livet eller en lang gåtur iført regntøj + gummistøvler når det sådan rigtig regner!
  Ellers mit arbejde, min familie og at jeg er sund & rask……

 381. Tillykke med det!

  Jeg holder meget af hverdagen. Det er alle de små ting, som tilsammen gør det for mig: morgenkaffen, cykelturen til job, eftermiddagsløbeturen og hygge på sofaen med kæresten. Mest af alt holder jeg af hverdagen.

  Mvh

 382. Åh der er et væld af ting der gør mig glad i hverdagen: det der gør mig glad er, at starte ud med en god omgang træning efterfulgt af et lækkert bad. Så er der energi i kroppen og jeg har det godt med mig selv. At sidde stille og nyde en god kop the, mens der læses lækre magasiner eller blogs er os favorit. At få et kys fra kæresten mit i alt travlheden så verden lige står stille. Lækkert mad gør man altid glad – masser af grønsager og farver – godt for sjælen. En spontan café besøg med veninderne. En gåtur i naturen og nyde de små finurligheder der vokser op af jorden. At nusse min kat of nyde lyden af at den spinner og sidst men ikke mindst – friske blomster i hjemmet – det er ren glæde :D

 383. Bøger! Bøger gør mig glad. Biblioteksbøger, nye bøger, gamle favoritbøger, det er lige meget. En bog i hånden kan redde enhver dag. Jeg får faktisk helt lyst til at læse en af Harry Potter-bøgerne nu hvor jeg tænker på bøger. Dem bliver jeg aldrig for gammel til, never ever! Ellers en god laksemad sus-style, godt baguettebrød med smør, røget laks og avocado. Det smager dæleme godt!

 384. STORT tillykke med bogen!
  Det gør mig glad at modtage en sød besked, læse en god bog på sofaen i regnvejr eller udenfor i solen, have gode ting at se frem til og ikke mindst at have min familie ved min side hver dag

 385. hold da op en lækker kurv!

  Jeg bliver i hverdagen glad for;
  – at vågne og dufte at kæresten har gang i at lave bananpandekager til mig på en ganske alm hverdag
  – at løbe en lang tur med gode ben
  – spontSane besøg fra og til veninder
  – at finde et håndskrevet brev i postkassen
  – hygge på sofaen med enten god serie, god bog eller Ipad’en med blogs der inspirerer mig
  – en solskins dag

  Jeg kunne blive ved….

 386. Jeg bliver så utrolig glad af den velkomst jeg får af mine to dejlige hunde, uanset om jeg har været væk i ti minutter eller en hel dag. – Derudover kan jeg ikke andet end at blive glad af dit altid søde væsen og gode humør når jeg læser dine indlæg. God søndag, jeg glæder mig til at finde inspiration i din fine bog.

 387. Hold op en flot giveaway! Den vil jeg edderhylme gerne vinde!

  Æstetik gør mig glad i hverdagen. Når jeg glædes over lyset i stuerne, når lækker musik gør mine (trivielle) gøremål lidt sjovere, når jeg har matched inholdet i mit klædeskab på en måde der bare spiller, når min kæreste smiler til mig, når mine børn opdager hverdagens små mirakler ( fx en lille regnbue af lysets brydning i et spejl) og god mad. Blandt MANGE andre ting. Tak for gode daglige indlæg der også ofte gør mig glad og minder mig om de smukke ting i livet.

 388. Er lidt ny på din blog og synes det er skønt at følge dig, dine små og store historier

 389. Kære Emily.

  Det gør mig glad i hverdagen, at hjemme kan jeg lige lade op og så er jeg parat til, at være 100 procent på når jeg kommer ud.

  Popcorn ;) og smil fra min kæreste fra enden af sofaen om aftenen. Sove tilpas og starte forfra dagen efter.

  Dimse omkring og dyrke sport og bare generelt være glad. Jeg nyder sku hverdagen ;)

 390. Min skønne forlovede og mine dejlige venner giver mig meget glæde i hverdagen. Grin, kram, snak og omsorg.
  Derudover giver en god bog, en kop kaffe og hygge i sofaen en dejlig ro, som betyder meget i en travl hverdag og dermed gør mig glad.
  Til sidst betyder min familie alt, er de glade og raske, så bliver jeg glad.

 391. Det er de små glæder som tæller rigtig meget for mig i hverdagen; fx en rugbrødsmad med banan som jeg elsker, en kop friskbrygget kaffe som min kæreste har lavet, og et spontant spil 500 om aftenen :-)

 392. Ih, hvor ville jeg gerne vinde sådan et lækkert glamour-kit…

  Jeg har generelt meget fokus på de små ting, som kan gøre den store forskel i hverdagen og sikre, at lykken ikke drukner i arbejde og mails, der skal besvares asap. Noget af det bedste jeg ved er at trække i søndagstøjet (på en torsdag), slukke mobilen og slænge mig i sofaen med min kæreste i den anden ende og vores yndlingsserie på Netflix.

  Tillykke med din fine bog!

 393. Det der gør mig glad i hverdagen er overskud. At have overskud til at lave alt fra praktiske ting til hyggelige ting giver mig altid en stor glæde og velvære. Især hvis overskuddet opstår i travle og stressende perioder, er det en stor befrielse som gør hverdagen bedre.

 394. Det der gør mig glad, er når jeg kan få andre til at smile, når man vågner op til duften af sommer og varme aftner i godt selskab (ikke at vi har haft mange varme dage endnu).

  Jeg er sikker på at din bog falder i god jord! Du inspirere mange med lækre billeder og en god blog, tillykke med bogen

 395. Ih hvor er din bog blevet fin, den krydser jeg fingrer for at vinde! :-)

  Der er mange ting, der kan gøre mig glad i låget på en hverdag. Lige fra den daglige gåtur med min søde hun til den daglige eftermiddagskaffe med min søster, hvor verdenssituationen lige bliver vendt.
  Jeg holder pt sabbatår, så jeg glæder mig også over, at jeg har tid i min hverdag til fx at bage/lave god mad, lakere negle og være sammen med venner og veninder.

  God dag derude :-)

 396. Hverdagen gør mig generelt rigtig glad. En hyggelig morgenstund, cykelturen til arbejde, grine med søde kollegaer og mest af alt synet af mine to, smukke børn og deres store smil, når jeg henter dem om eftermiddagen. Det er hverdagslykke for mig!

 397. De små ting – fuglekvidder, duften af friskbagt brød når man går forbi en bager, en god kop kaffe med veninderne, at have tid til at lave et lækkert måltid mad. Med andre ord – hygge og selvforkælelse!

 398. Hvor virkelig fint – tillykke! Noget af det, der gør mig mest glad i hverdagen er mit job som gymnasielærer. Jeg føler mig meget heldig at have et job, der figurerer højt på listen over mine absolut yndlingsbeskæftigelser. En følelse du sikkert kender :-)

 399. Det der gør mig allermest glad i hverdagen er min kæreste. Han har sparet sammen længe, så vi kan holde fællesbarsel sammen. I disse dage nyder vi derfor tiden inden en baby med masser af kærestertid, hjemmebag og babyforberedelser.

  Tak for en herlig, inspirerende blog og stort tillykke med bogen!

 400. Det er de små ting i hverdagen jeg øver mig i at glædes over, og selvom jeg bor alene, og man derfor nemt kan falde i “jeg-laver-lige-en-rubber-til-aftensmad”, prøver jeg altid at få lavet et ordentligt måltid aftensmad, også selvom man er træt og smadret efter en lang dag. Det gør mig nemlig glad :-)

 401. Det der gør mig glad i hverdagen er alle de små ting – en ekstra opgave på arbejdet der motiverer mig lidt ekstra, et ekstra kys på kinden af min kæreste, en gå tur med veninden som bare lige har brug for at vende alt og ingenting og den ekstra time til mig selv (når den endelig bliver taget) hvor jeg kan lave lige det der får mig til at stresse af den dag :) Det gør mig glad og gør min hverdag skøn!

 402. Tillykke med bogen. Der er mange ting der gør mig glad i hverdagen: min hund, solskin, fuglefløjt, mine børn, min mand, når jeg har afsluttet en arbejdsopgaver eller dyrket sport.

 403. Hele min tilværelse i øjeblikket.
  Jeg har en fantastisk familie, en dejlig kæreste og de skønneste venner. Efter et år præget af depression og hidsigt familiedrama, har jeg endelig fundet en base med ro og oceaner af kærlighed. Tanken om dét er hvad der gør mig både lykkelig og glad hver eneste dag.

  Hav en fortsat dejlig dag og et kæmpe tillykke med din nye bog :-)

 404. Jeg er så heldig at det gør mig glad at gå på arbejde hver dag fordi jeg elsker mit job og har verdens bedste kolleger og chef. Jeg bliver også glad af min mand, weekender, nyt tøj, lækker mad og søde veninder men nu er det jo den lettere trivielle hverdag, der fylder mest, og så er det jo heldigt at den gør mig glad :) Glæder mig til at læse din fine fine bog – elsker din måde at se alt det fine i selv små ting :)

 405. Det der gør mig glad i hverdagen er, når jeg har grint så mine mavemuskler gør ondt. Når man møder folk der siger godmorgen og smiler. Når der kommer friske blomster på bordet efter en ugentlig rengøring. Når jeg ligger på sofaen med noget lækkert at drikke og læser min yndlingsbog. Når min kæreste kommer hjem og giver mig verdens største kram og fortæller at han har savnet mig. Og når jeg skal i seng om aftenen og vide at i morgen kun bliver bedre!

 406. om sommeren kan duften af nyslået græs gøre mig rigtig glad og lyden af mine 4 børn som leger i haven ❤️

 407. Lige nu er jeg igang med at træne op til et halvmarathon, og selvom jeg aldrig troede, jeg skulle sige det, så vækker en løbetur stor glæde hos mig efterhånden – særligt her i eksamensperioden, hvor historielæsning og Shakespeare bare hænger mig langt ud af halsen ;-)

 408. Morgenmad! Det er det første jeg glæder mig til hver morgen, og står altid tidligere op, for at kunne nå at gøre lidt ekstra ud af det. Så bliver resten af dagen bare lige lidt bedre :-)

  PS. Tillykke med den fine bog!

 409. – der er så mange ting; når mine hunde kommer og insistere på opmærksomhed, og man får en lille pause i en stresset lektielæsning, når min kæreste griner, når jeg lige har ryddet op, når jeg taler telefon med min morfar, når jeg ser at en af mine (mange) planter sætter nye skud, når jeg tager mig tid til at læse i en god bog ( tak for læseklubben, er ikke med i diskussionerne, men jeg elsker at få inspiration til nye bøger) – jeg kunne blive ved :)

 410. på denne årstid bliver jeg så glad hver gang jeg går ud i min have og ser hvordan alting gror. Snart der der både jordbær, kirsebær, æbler, agurker osv osv. Det kan man da kun blive glad af

 411. Stort tillykke med din nye bog <3 Den glæder jeg mig virkelig meget til at læse!! Det som gør mig glad i hverdagen er alle de små ting, som en sød besked, et smil fra min søn, en glad hund, en kæreste som trives på sit arbejde, og jeg er altid lidt mere glad, når vi er ude og fejre de små succeser på vores fælles rejse <3 God dag til dig.

 412. hvad der gør mig glad i hverdagen: de samtlige obligatoriske flødeboller, som nydes med en kop te i selvskab med min dejligste mor (helst med Mads og monopolets podcast eller radio 24/7 i baggrunden) dette ses gerne ske op til flere gange ugentligt ;)

 413. Hej Emily
  Det som gør mig mest glad i hverdagen, er når jeg ikke skal tænke så meget og beslutter mig for at leve i nuet. Uden at tænke videre på hvilke konsekvenser set giver mig senere hen. Det gjort mig ret så lykkelig og glad den seneste uges tid.

 414. Jeg er typen som virkelig sætter pris på de små ting i hverdagen. Jeg har altid gjort en dyd ud af, at huske på at det er de små ting som i sidste ende har stor betydning. Så for mig kan en lakrids, være glæde nok i sig selv. Selvfølgelig har jeg også min familie, mine venner og mine kollegaer som har del i den glæde hverdagen bringer. Men et stykke frugt kan bringe mig stor glæde i øjeblikket jeg spiser det. Hverdagen er lige så vigtig som, de specielle øjeblikke i livet.

 415. Det der gør mig aller mest glad i hverdagen, er når jeg formår ikke tænke på de ting jeg skal nå inden weekenden, eller et eller andet i fremtiden… Når jeg ikke er i gang med at planlægge og ser hverdagen som midlet mod målet. Men jeg er mest glad, når jeg stopper op og husker at være lige der, hvor jeg er, selvom det er gråvejr og mandag morgen.

 416. Det der gør mig glad i hverdagen, er de mennesker jeg har omkring mig! <3 min familie og de bedste venner og veninder! Jeg ville aldrig klar min hverdag uden dem! Og især ikke i den her eksamensperiode jeg er i nu, kun 16 dage fra at få min flotte studenterhue på mit hoved! De støtter mig med alt hvad de kan, og det sætter jeg virkelig pris på! De er det bedste i min hverdag! <3 <3

 417. Det, der gør mig glad i hverdagen, er når jeg mærker, at andre folk tænker på mig og bekymrer sig om mig. Hvad enten det er ved et telefonopkald, en lille hilsen, et kram eller at de spørger ind til, hvordan det går. Jeg synes, det er fantastisk, når man kan mærke, at folk i deres egen travle hverdag har tid og overskud til dette. For mig er det vejen frem til en hverdag, hvor jeg føler mig godt tilpas ved at være omringet af søde og betænkningsfulde mennesker.

 418. Det der gør mig glad i hverdagen er at der er tider på dagen hvor man rigtig kan slappe af og ikke lave det store end at se gode serier og film på netflix. Det der også gør mig glad at de mennekser jeg omgås med i hverdagen på studiet er nogle af mine bedste venner :)

 419. Når min lille dreng sparker i min mave. Og at se min kærestes ansigt når han mærker sparkene igennem mit maveskind. Så bliver hverdagen magisk :-)

 420. Tillykke med din bog :)

  Det gør mig glad, når jeg står tidligt op med min kæreste og drikker morgenkaffe sammen med ham, inden vi begge tager på arbejde.

 421. At få rørt sig lidt hver dag, enten bare gå en fin lille tur, cykle til/fra skole, hvis det er det er er tid til, og ellers elsker jeg at få brændt en masse af til bokse-timer! Både en masse energi, og hvad man ellers lige får bygget op i løbet af dagen/ugen, der måske har irriteret en lidt, uden man har lagt mærke til det ;)

 422. En god bog med en kop the, er en dejlig ting for mig, hvor jeg kan sidde og nyde roen i kroppen, og ikke tænke på så meget, end mig selv. Det gør mig rigtig glad. Min søn gør mig enormt glad! :)
  At være ude på legepladserne med ham, se ham have det sjovt. De gode stunder med familie og venner, er også en ting som gør mig glad! :))

 423. Noget af det, der kan gøre mig glad i hverdagen, er tid til lange gåture – helt med en god veninde eller kæreste i hånden, at tage mig tid til at kokkerere et lækker aftensmad og spise den i selskab med mennesker, der ligger mit hjerte nært!

 424. Jeg er lige flyttet til Esbjerg. Langt fra mine venner i København men tættere på min familie❤️ Det gør mig glad hver dag.

 425. Jeg har faktisk allerede benyttet mig af dit tidligere tilbud og forudbestilt bogen, men jeg fortrød sådan at jeg ikke bestilte en til min dejlige veninde, som også er fast læser af din blog!!
  Så tænk hvis jeg kunne vinde det her til hende, win win.

  1. Og glemte at skrive hvad der gør mig glad i hverdagen!! Som er udover min mand og to drenge, min dejlige veninde som jeg altid ved hvor jeg har, det er guld værd.

 426. At mødes i parken af min skønne mand og verdens sødeste hund efter arbejde ❤

 427. Ud over det oplagte (når man har børn) med kys og kram fra mine børn, så elsker jeg tid med mine veninder, og hyggetid med dullegrej på badeværelset. ..

 428. Hold da op for en lækker gaveæske :-)

  I hverdagen bliver jeg glad over min familie. Især i denne stressende bachelorperiode får de mig til at smile. Min mor er så god til at sende små ting med posten eller invitere mig med ud og spise. Og min kæreste er bare god til at få mig til at slappe af og tro på det hele nok skal gå.

  På torsdag ville jeg blive ekstra glad for denne gaveæske, da jeg der afleverer min bacheloropgave. :-)

 429. At jeg får lov til at tilbringe alle ugens dage, året rundt med min bedsteven og kæreste er noget der ikke kan beskrives med ord, og som ved disse skrevne ord får mig til at smile som en skæv idiot.

 430. Tillykke med bogen, Emily!

  Kaffe (især morgenkaffen på job) er for mig zen i reneste form – og heldigt, at den så lige passer ned i en praktisk kop :)

  Når jeg har fået min kaffe, bliver jeg et rigtigt “menneske-menneske”, så selskab – både professionelt og privat, venner og ikke mindst familie – gør mig allerbedst tilpas.

 431. Der er mange ting der gør mig glad i hverdagen! Men en af de ting som jeg sætter mest pris på, det er min tilværelse og det liv jeg har, uanset op- og nedture. Man kan måske sige at det jeg sætter mest pris på, er dét faktum at jeg er taknemmelig og bestræber mig på at være taknemmelig! Det synes jeg er vigtigt :-)

 432. Det der gør mig glad i hverdagen er de små øjeblikke; grineflip med veninderne, en gåtur ved havet, når man åbner vinduet en sommeraften og byens lyde strømmer ind.

 433. Mit arbejde gør mig glad. Jeg er lærer på en ungdomshøjskole hvor eleverne er mellem 16-19 år. De har alle noget de tumler med og det er mit job at få dem ud af deres skal, give dem uforglemmelige oplevelser og hjælpe dem til at få venskaber for livet. Jeg havde den dejligste oplevelse i sidste uge med en elev, der da hun kom til skolen var så genert og indadvendt, at hun ikke kunne se folk i øjnene og ikke turde tale med nogen. Skolens sammenspilshold skulle spille koncert og der stod den samme pige og sang for fulde lungers kraft foran skolens 40 andre elever. Der gav alting mening og der var tårer i øjnene og gåsehud over hele kroppen. Det gør mig glad i hverdagen, de små succesoplevelser.

  Tillykke med din fine bog!

 434. Stort tillykke med din nye bog :-)

  Det, der gør mig glad i hverdagen er de små øjeblikke, som vi let glemmer i travlheden. Fx de morgener, hvor der er god tid til min morgenmad samtidig med, at GO’ morgen Danmark kører i baggrunden. Jeg kan få læst lidt blogs og tjekket instagram (man er vel afhængig…), hvorefter der venter en gåtur med hunden. Simpelt – men noget, som de fleste mennesker tager forgivet.

 435. Et smil fra et fremmed menneske – bare fordi man kan :) såre simpelt, men virkelig effektiv humørbooster!

 436. Jeg bliver glad når jeg sidder med en tøse serie på fjernsynet og lægger neglelak :)

 437. Hvor jeg altså glæder mig til at få fingrene i din fine bog! Der er så mange ting, der gør mig glad i hverdagen. Først og fremmest må det dog være de lange, lyse nætter vi har for tiden – allerhelst i selskab med gode venner og familie. Og så selvfølgelig god mad og vin. Ih, hvor er det altså en dejlig årstid, vi endelig er ramlet ind i. Jeg vil ønske alle en herlig sommer!

 438. Har i mange år været ramt af depression, hvor jeg ikke kunne finde nogen glæde i min hverdag. Nu har jeg lært at det er de små ting der tæller. Det gode vejr, gåture i naturen med mine hunde, en is ved stranden og hygge stunder med familien er noget af det bedste!

 439. – At få en sød kommentar, en kompliment eller måske et tilbud om hjælp fra en helt uventet kant. Vi skal huske at være gode ved hinanden – også ved dem vi ikke kender så godt.

 440. Min familie og venner er det bedste der findes. Men mine hunde og to katte kan bestemt også redde en dag. Derudover skal man huske at forkæle sig selv, så lidt netshopping er aldrig af vejen. Har fået en kæmpe craving på smykker (ja ny er den ikke, men der findes mange fede nye smykke designere, så for tiden er det mest det der klikkes hjem). Eller en tur ud og spise sammen med gode veninder. Og en gåtur er da bestemt også en af hverdagens goder. Sidst men ikke mindst kan lidt blog surfing gøre en dag helt perfekt.

 441. Min kære hest som jeg havde æren af at nyde hverdagen med i omtrent et årti gør mig stadig glad hver gang jeg mindes vores tid sammen, og jeg glæder mig over, at han nu gør en anden pige ligeså lykkelig som mig. Har altid et smil på læben når jeg har været besøg hos ham.

 442. Det gør mig glad i hverdagen at tage mig god tid. At stå op tidligere og lave en lækker morgenmad, der nydes sammen med morgen-hygge-læsning og god kaffe. At droppe bussen og i stedet gå hjem fra arbejde, så jeg kan nyde Københavns skønne gader og stræder fuldt ud.

 443. Det, der gør mig glad i hverdagen, er at tilbringe tid med dem, jeg holder aller mest af! Samtidig elsker jeg også alle de “små ting”, som at tage neglelak på imens jeg ser sex and the City, at drikke en rigtig god kop te om aftenen, og at cykle rundt i byen og bare nyde, jeg er til :)
  Stort tillykke med bogen!!!

 444. Det det gør mig mest glad i hverdagen er de små ting.. Dejlige smil fra mine dejlige børn, mærke varmen fra solens stråler og alle de smukke grønne nuancer der er i naturen lige nu

 445. Stort tillykke med din nye bog.
  Det der gør mig glad i hverdagen er at være omringet af dejlige glade mennesker, også hjælper det helt sikkert at sommeren er her.
  Fortsat god sommer til dig.

 446. Det der gør mig glad i hverdagen kan være mange små ting. Men fx. God mad og vin med veninderne.
  Når solen er fremme er det svært ikke og blive ekstra glad. :)
  Shopping. :p
  Eller bare være sammen med familien eller kæresten.
  De små ting kan løfte mit humør:)

 447. Nogle af de få ting, der virkelig kan gøre mig glad i hverdagen er:
  Når jeg vågner op og rent faktisk føler, at jeg er veludhvilet.
  Når solen kigger ind gennem revnen i gardinerne.
  En rigtig god snak med mine veninder.
  Når vi lægger tæpper ud i baghaven og ligger og soler os, og når det så bliver køligt, henter vi vores dyner og fortsætter snakken og hyggen.
  En SunLolly med vindrue-smag!
  Nylagt neglelak.
  Tid til at læse en bog.
  ❤️

 448. Jeg synes egentligt, der er mange ting, som gør mig glad i verden. Lige fra kæreste og familie, henover studie og studiekammerater til vejr og natur :) Der findes heller ikke meget bedre end små ting, som folk gør for en for at gøre en glad :D

 449. Det gør mig mest glad, når jeg af og til har god tid på en hverdagsmorgen. Tid til at læse i en god bog, til at nå hele 2 kopper kaffe og til at spise en ristet rugbrød med ost i sofaen.

 450. Det er svært at beslutte mig for, hvad der gør mig gladest i min hverdag, da der jo sker så mange ting hele tiden! Men det, jeg glæder mig mest til efter en lang dag, er at tage et laaaangt bad og derefter smøre mig ind i de lækreste produkter fra Matas. Så hopper jeg i silkepyjamsen og sætter mig i stolen for at læse mine ynglingseksemplarer af Amalie Skram. Med god læsning, duftlys og en lækker smoothie, slapper jeg helt af! Sådan nogle aftener kan nemt få mig væk fra alt den stress og jag, der hører med en travl hverdag.

  Med sådan en lækker gaveæske kan jeg nyde flere af disse skønne sommeraftener. <3

 451. Hej Emily,
  Tillykke med din nye bog!
  Jeg er netop gået på barsel og har brugt den første tid på at mødes med veninder til frokost og kaffeaftaler. Skønt at bruge tid med personer der betyder noget. De gør min hverdag god.

 452. Min familie ❤️ og at vi husker ind imellem at drikke champagne på en tirsdag

 453. Små skønne øjeblikke med min datter på 2. Når jeg kommer ind til hende og morgenen og hun bare lyser op, når hun ligger og synger mens hun bliver skiftet, når hun bliver vildt begejstret over en myre på parkeringspladsen… og det fantastiske er, at der er tusindvis af sådanne øjeblikke!

 454. Med to små drenge er der ikke meget glamour hos os i hverdagen. Dog er det, der gør mig glad i dagligdagens trummerum, de smil, knus og den kærlighed begge mine drenge deler ud af, alle ugens dage. :)

 455. Hver morgen og aften forsøger jeg at tænke på de små ting, der i løbet af dagen gør mig glad. Det kan være alt fra kaffe med en veninde til et smil fra en fremmed eller et godt helbred. Jeg ved ikke hvorfor, men det er svært at huske og glædes over de små ting hver dag, så det er ikke altid, at jeg får det gjort, men jeg øver – øver – øver mig. For det er den bedste lykkepille der findes!

 456. En hund der ALTID er glad, når man kommer hjem. Så bliver en dårlig dag lidt mindre dårlig(;

 457. Det er de små ting i hverdagen der gør mig glad – hyggelige aftner med venner og veninder, at læse en god bog, nyde noget lækkert mad – en går tur i godt vejr, jeg kunne blive ved ☺️

 458. Jeg bliver uendelig glad af mine cykelture igennem smukke København. Eller når jeg får en dejlig SMS fra min kæreste eller veninder mens jeg er på arbejde. Jeg bliver også glad når jeg starter dagen med en hyggelig tlf samtale med min kære far eller når min kærestes børn har en dejlig oplevelse de vil dele med mig og de næsten ikke kan vente på at fortælle det hele. Og sådan kan jeg blive ved der er uendelig mange dejlige ting der gør mig glad i hverdagen. Jeg håber at din bog må bringe dig og alle os andre masser af glædelige stunder. Kh Lene

 459. Noget af det der gør mig aller gladest i hverdagen, er når det går godt for mine familiemedlemmer. I min familie er der flere af mine nære, der har det svært i livet. Derfor lyser min dag op, når jeg får at vide, at de for en stund har det bedre. De dage må der gerne komme flere af – til alle der har det svært.

 460. Stort tillykke med bogen :-) Mine søde studiekammerater gør mig glad i hverdagen, fordi vi sammen er gode til at forsøde lange forelæsninger med kakao fra kantinen eller eksamenslæsningen med fælles morgenmad!

 461. Det gør mig glad at jeg efter 5 års sygdom hvor jeg har gået hjemme endelig er blevet visiteret til fleksjob OG at jeg samtidig har fået et kanon godt arbejde som gør mig hver dag

 462. Wow en lækker præmie.
  Det der gør mig glad i hverdagen er når der sker noget ud over det sædvanlige. Fx gå en tur ned til vandet, bage en kage, tage ud at spise eller i biografen. Sådan nogle ting som man oftest gør i en weekend. Men når man engang i mellem gør det i hverdagen er det bare mere specielt og man sætter større pris på det.

 463. en lille ting, der gør mig glad: neglelak, helst i en rød/orange-farvetone. bliver glad, hver gang jeg kigger på mine farvede negle i løbet af dagen.

 464. Min hverdag bliver bedre af min kæreste og min kat, samt et drys solskin.

  Og tillykke med bogen, hvor er det flot!

 465. Hej Emily ! Jeg hørte dig i radioen i morges, og hvor er det bare rigtigt, det med at der er flere hverdage end der er weekend, så vi burde jo nyde dem noget mere ! Det der glæder mig i hverdagen er små ting som min to-go kop, så jeg kan have en kop kaffe med i toget, og at jeg har nogle dejlige veninder og familie som er der når jeg har brug for dem :-) Jeg ville invitere dem allesammen forbi til cupcakes og chokolade hvis jeg vinder :-) Måske endda på en hverdag!

 466. Hvor ser din bog fin ud – stort tillykke med udgivelsen!

  Mange ting gør mig glad i hverdagen. Lige nu bliver jeg især glad af at hoppe i en kajak, og nyde roen, vejret og naturen set fra havet. Det er en fantastisk måde at koble af fra hverdagens ræs, telefoner og travlhed og det giver mig ro og virkelig godt humør!

 467. Hver dag starter jeg med en løbetur.
  Grundet en skade, skal jeg holde mit knæ så stærkt som muligt, og så elsker jeg morgentimerne inden byen er vågnet. Løbeturen er min tid.
  Når jeg starter hver dag med 40 minutter kun for mig, giver det mig mere overskud til studie, arbejde, og til at være nærværende, når jeg bruger resten af dagen sammen med verdens bedste veninder :-)

 468. Sikke en skøn konkurrence!

  Jeg gør meget ud af, at bruge tid med mine veninder i hverdagene. Jeg bor forholdsvis langt væk fra både min familie og min kæreste, så mine weekender bliver for det meste brugt sammen med dem, så det er vigtigt for mig, at være en god hverdagsveninde, f.eks. med en kop god kaffe, en hindbærsnitte og en sludder. Så ja, det er vigtigt for mig i hverdagene, at være en god veninde, og bruge tid med dem, så meget som det nu kan blive, når studiet ikke også lige presser på :-)

 469. Uha, hvad der gør mig glad i hverdagen?

  Godt spørgsmål, og det er vidt forskelligt! På dårlige dage er jeg virkelig slem til at overse at det skønne der jo også er i det små! Og på gode dage er der nærmest ikke noget, der ikke kan vendes til noget positivt. :) Din blog, Emily, gør mig glad i hverdagen – dels fordi den er så fin og smuk at se på hver dag, når jeg klikker mig herind, men især fordi at du jo inspirerer mig til rent faktisk at HUSKE på at se alle de små dejlige ting, som hverdagene byder på – hver evig eneste dag. En solstråle, der varmer mine fødder for enden af sofaen, frisk lækker frugt til morgenmad, en gadespiller på fortovet på vej ind til byen, lyden af min kærestes rolige vejrtrækning, mens han sover. Min mors (til tider lidt for hyppige, men jo også rigtig hyggelige og af bedste mening) opringninger for “bare lige at høre hvordan jeg har det”.

  Der er jo noget glædeligt HVER DAG selv i dunkle tider, det handler jo bare om hvad man vil se på. Det er ikke ligetil, men noget jeg prøver at huske mig selv på dagligt – at lukke det positive ind, som Thomas Helmig akkurat lige NU sidder og synger i min radio. Det var da et sjovt sammentræf. :)

  RIGTIG GOD DAG derude. Den er der jo et sted ;)

 470. Det er de små ting i livet, der gør mig glad i hverdagen. Er smil fra en fremmed. At kunne give en hjælpende hånd til dem, der har brug for det. Være sammen med mine veninder. Mine skønne kollegaer, og mit fantastiske arbejde :)

 471. Efter alvorlig sygdom i nærmeste familie, gør det mig rigtig glad, for de dage, der er kommet godt tilbage, og at vi kan rejse på ferie om nogle måneder, super

 472. Kære Emily

  Endnu engang tillykke med din bog. Glæder mig meget til at læse den! <3 Selvom jeg allerede har bestilt din bog, ville det alligevel være super lækkert at vinde denne gave, så kan jeg altid give den ekstra bog til min veninde :-)
  Det er lidt svært at svare på kort på, men nogle af de ting, som gør mig glad i hverdagen er at mødes til en kop på en hyggelig café med en veninde, en veloverstået eksamen, som jeg som studerende har mange af, eller dejligt solskinsvejr :-)

  God søndag
  Kh Cathrine

 473. Det der gør mig allermest glad, er når jeg efter en lang og hård arbejdsdag som skolelærer, cykler hjem gennem Frederiksbergs små villaveje, jeg nyder duftene og stilheden. Og når jeg kommer hjem møder min kæreste mig i døren med et stort dejligt smil. :) Det elsker jeg!!

 474. Kæmpe tillykke med bogen! Jeg havde egentlig tænkt mig at købe den, men hvis jeg kunne vinde den her og alle disse andre lækre gaver kunne det være ovenud fedt!
  Det der gør mig rigtig glad i hverdagen er min kærestes og min lille mopsehvalp, Nanna, som er det sødeste lille væsen, ville ønske at jeg kunne vedhæfte et billede her, for hun skal ses den lille charmetrold :)
  Knus fra en fast læser og endnu en gang stort tillykke med bogen!

 475. jeg har som du en trang til ar skrive lister (til stor irritation for min kæreste). Listerne giver mig ro på og overblik – og det er faktisk med til at gøre mig glad i hverdagen.

 476. Having some time alone at home and watch tv shows while cooking or baking, coffee with friends and hugs :)

 477. Først vil jeg lige sige tillykke med den kommende bog udgivelse!

  Først tænkte jeg, at det var et svært spørgsmål at svare på; hvad der gør mig glad i hverdagen?, men så kiggede jeg lige rundt i stuen og fik den dejligste følelse i maven af ro og glæde – ved spisebordet sidder mine døtre på 6 og 3 år og laver perleplader og småsnakker. Her slog det mig at det der virkelig kan bringe smilet frem på mine læber både i en travl hverdag og på en søndag som i dag, er når vi som familie ( mand, tre børn og jeg selv) har tid til hinanden og til at fordybe os i de ting vi laver – hvilket i vores travle hverdag ind imellem kan være svært at finde tid til med afhentning i institutioner, vasketøj, aftensmad og alt det andet man har som småbørns familie :-)

  Jeg ønsker dig og alle andre end dejlig søndag!

  /Line

 478. wauw en fantastisk konkurrence – ville under alle omstændigheder, have fat i den bog, signeret vil kun være en kæmpe bonus.

  Det der gør mig mest glad i hverdagen, er min snart 3 åriges livlige fantasi, det er simpelthen det sjoveste at være vidne til. :-D

 479. Hej søde Emily.
  Kæmpe tillykke med bogen!
  Dét som gør mig glad i hverdagen, er at se mine venner og familie være glade og dét er egentlig det som gør mig allermest glad. Meget simpelt, men det er noget som betyder utrolig meget for mig.
  Knus Rose

 480. Det gør mig glad i hverdagen, at jeg fra min stress har lært vigtigheden i, at jeg hver dag har 10 minutter, hvor jeg ved meditation går ‘ind i mig selv’. Det er mit pusterum, og jeg sætter pris på, at jeg tillader mig selv netop dét – også selvom jeg skulle lære det på den benhårde måde!
  Tillykke med bogen. Du er helt vildt dygtig til det, du laver og jeg beundrer dig stort :)

 481. At stå op og se solen skinne hverdag!
  Det med at være omringet af mennesker som elsker en!
  Det med at få et smil af en fremmede og alle de små ting!

 482. Tillykke med udgivelsen af din bog – den ser super inspirerende ud.

  Det der gør mig glad i hverdagen, er alle de små overraskelser hverdagen byder på, som man ikke planlægger, og derfor ender ud anderledes end man troede. Derudover bliver jeg altid glad af min morgencykeltur langs søerne på vej til arbejde med god musik i øerne – så er jeg ladt op til en lang dag :)

  God søndag!

 483. Der er mange ting der gør mig glad i hverdagen men det der gør mig mest glad er at mine venner altid er der for mig og altid kan få mig til at smile. Jeg ved at de altid er der for mig lige meget hvad og hvornår :)

 484. tillykke med din nye bog!
  Det der gør mig glad i hverdagen er tanken om at jeg snart skal på ferie, har 3 ugers sommerferie og jeg glæder mig så meget og tænker på det hele tiden! Turen går til Kreta med min kæreste i 11 dag, så nu må min eksamen godt snart være overstået så jeg kan komme afsted!
  God søndag :-)

 485. Kære Emily tillykke med udgivelsen af din bog

  Ting der glæder mig i min hverdag er:

  1) Når jeg taler med en savnet veninde, og snakken går i flere timer, og man får vendt verdenssituationen.

  2) Når man finder noget lækkert i køkkenent (som regel noget sødt hehe), som man havde glemt alt om. Så plejer jeg som regel at sætte mig foran mit tv, se et afsnit et-eller-andet og hygge med is, chokolade eller hvad jeg ellers har fundet.

  3) Når du har spottet en kjole eller et par sko, som du bare ikke har pengene til, men så helt tilfældigt finder på tilbud på nettet eller et andet sted. Så går der ikke længere end 0 komma fem, og så kan man vist godt affinde sig med at “money CAN buy happiness”.

  4) Fjerde og sidste … Når fremmede mennesker liiiiiige redder éns hverdag. For noget tid siden købte jeg en plakat fra Wonderhagen, som jeg lagde i min rygsæk, så den stak op for oven. Pludselig styrter det fuldstændig ned, og jeg er tvunget til at køre ind til siden og vente, til regnen hører op. Jeg småsnakker med en dame om regnvejret og fortæller, at jeg netop har købt en plakat, som jeg håber ikke er blevet vandskadet. Hun hiver en stor plastikpose frem og sammen får vi pakket den rundt om plakaten og sidst men ikke mindst fisker hun lige en elastik op, så posen ikke løber nogen vegne. Følelsen af at være taknemmlig !

  Det var et par af mine ting, der glæder mig i hverdagen :) Nu vil jeg krydse fingre for, at jeg bliver en af de heldige vindere, hihi.

  mvh ilona

 486. Hvor ville jeg gerne vinde den æske!

  I hverdagens travlhed er det oftest nogle ret små, simple ting, der kan gøre mig glad.

  Det gør mig eksempelvis glad, når solen skinner, og jeg med vinden i ryggen cykler gennem smukke København. Når jeg på min cykel passerer smilende mennesker og har Ukendt Kunstner i ørene. De har en lyd og et sprog, der – for mig at se – indfanger byens puls og stemning. Uanset hvordan min dag ellers har været eller kommer til at være, kan sådan en cykeltur skubbe mit humør i en god retning.

 487. At komme hjem til min søde kæreste hver dag, lange gå ture med min søde hund Luna i vores smukke skove i Aabenraa og en lille baby som vokser i maven li’ nu :)

 488. Tillykke med din fine bog! Så sejt altså :)

  Det som gør mig glad i hverdagen, er mine dejlige veninder. En sød betænksom besked fra en af dem kan fungere som et lyspunkt på en ellers trist eller begivenhedsløs dag. Er meget taknemmelig over at have mennesker i mit liv, som jeg ved, vil være der for mig i tykt og tyndt, ligesom jeg altid vil være der for dem. Bare tanken får et stort smil frem!

 489. wow, sikke en lækker præmie.

  Det gør mig glad at sidde i min lille have med en god kop kaffe og en god bog.

 490. Skøn konkurrence! Ting i hverdagen der gør mig glad: at bruge lidt ekstra tid på aftensmaden, og sidde længe ved bordet og snakke om dagen der er gået! Alle har så travlt, så ofte bliver maden spist i en fart

 491. Wow, den er blevet super fin. Stort tillykke herfra.

  Om sommeren er hverdagslykken klart, at mødes med vennerne i en solplet i parken efter arbejde. Og så ellers snakke om stort og småt; høre alt om deres hverdag, snakker om hvem der er blevet forlovet, hvilke nye film vi gerne vil se, hvor stressende eksamener kan være, udslag på sengetøj i føtex, for til sidst at ende med at hente kolde øl, og og nogle pizza til deling, fordi det bare er så hyggeligt at sidde og sludre i aftensolen med sine bedste venner:)

 492. Det der gør mig glad i hverdagen er, at vide at mine venner og familie er der 110% for mig, samt at de altid formår at bringe et smil frem på mine læber selvom jeg har en dårlig dag. Samtidigt betyder det uendeligt meget for mig, at mine venner og min familie har det godt, for ellers vil jeg gøre alt i min magt for at gøre dem glade :) det at vide, at jeg kan være med til at hjælpe andre eller måske endda gøre deres dag bedre varmer indvendigt og sprede en glæde der ikke kan stoppes :)

 493. Der findes intet bedre i hverdagen end det øjeblik man træder ind ad døren, og det første der møder en er en logrende hund med en bold i munden, først skal man nusses og ha en møs, og så skal man ud og gå tur eller ud i haven og lege.
  Uanset hvor lortedag man har haft på arbejde, så bliver man altid glad i dét øjeblik. Efter gåturen skal man så lige ha en kop varm te og koble af til f.eks. et afsnit Mad Men, mens den firbenede ligger på sin pude og gnaver i et ben eller leger med en bamse.

 494. Jeg bor langt væk fra min familie, så det der gør mig allermest glad er, når jeg har tid til at tage en forlænget weekend hjemme hos dem.
  Ellers gør det mig glad at sidde og nørkle med små kreative påfund

 495. Det der gør mig glad i hverdagen er at kunne tænke på det lille nye liv i maven, der nu lever i mig. Tanken om en “mini”-udgave af mig eller bare et andet væsen, som er halvdelen mig er så ubeskriveligt at tænke på og gør mig glad. Verden er utrolig, og den mest naturlige ting som at få barn kan gøre en så uendelig lykkelig og glad.

  Håber jeg er så heldig at vinde denne fine kurv med fantastiske ting! Den skal nydes i ren afslapning og med et smil på læben <3

 496. Det der gør min hverdag bedre er når jeg har gjort noget for mine venner, veninder, kæreste eller familie der kan gøre deres hverdag bedre ❤️
  Holder meget af at spræde glæde til andre.

 497. Tillykke med din bog!

  Det der går mig glad i hverdagen er de tider og øjeblikke man har med sine venner og familie, dem kan man leve længe på :-)

 498. Rigtig, rigtig mange gange tillykke med din bog. Det må være SÅ spændende for dig! :)

  Det der gør mig glad i min hverdag er (blandt rigtig mange andre ting) mine veninder. Både dem der bor lige i nærheden, så vi lidt for ofte kan mødes til en is, og også dem der bor langt væk, hvor vi så i stedet har telefondates :)

  I virkeligheden er der rigtig meget der gør mig glad, fx. mit figentræ, som har bitte-bitte små frugter eller lige nu, hvor hunden træker vejret tung på mine fødder.

 499. Det gør mig super glad, når andre er glade. Jeg elsker at se glade mennesker, som går og nyder livet…

 500. Tid til en gåtur på stranden med min dejlige golden retriever – en varm kop kaffe, et tæppe omkring mig og en god roman og eller godt glas vin med min elskede – så er jeg glad i hverdagen.

 501. Det er de små ting der gør mig glad i hverdagen: En god kop te, en is, en time på sofaen med en spændende bog, friske blomster på bordet og solen der skinner når man har fri fra arbejde :)

 502. Noget af det, som gør mig glad i hverdagen, er enhver form for overraskelser. Når man vågner op og ikke ved, hvad dagen mon byder på – det hele kommer som en overraskelse. Det behøver ikke nødvendigvis at være morgenmad på sengen eller en stor buket røde roser, men fx det, at få en kompliment eller når nogen gider bruge deres tid på at hjælpe mig med en opgave i matematik. Det kunne også være, når man ser de første bellis i sin græsplæne – så ved man, at sommeren er på vej. Udover overraskelser, er min familie og venner altid noget, som kan vække glæde i mig – både i hverdagen og weekenden.

 503. Ligesom dig er jeg af den holdning at det er de små ting der betyder noget. Intet gør mig så glad i hverdagen som solskin. Jeg får den bedste start på dagen hvis jeg vågner ved at en solstråle skinner mig i ansigtet, gennem en lille sprække under mørklægningsgardinet. Derfor ruller jeg med vilje ikke gardinet helt ned om aftenen. Glæder mig til at læse din bog over sommeren :)

 504. Hvor er det altså en fin pakke!

  Det der gør mig aller gladest lige i øjeblikket er at vågne op ved siden af manden i mit liv.
  Jeg rejser snart 5 mdr. til New York for at være i praktik, så jeg forsøger at sætte så stor pris på ham som muligt især lige nu.
  De små ting som at han laver morgenmad, vi ligger og snakker i sengen eller ser gyserfilm sammen under dynen..
  Efter snart 10 år er vi stadig meget forelsket og jeg regner med at denne rejse kun gør vores forhold stærkerer.
  Når jeg tvivler, tænker jeg i hvertfald altid på det her citat af Diana Von Furstenberg;
  Absence Is To Love, What The Wind Is To Fire, When It’s a Small Fire The Wind Kills It But When It’s a Real Fire It Intensifies It” og så bliver jeg lidt mere fortrøstningsfuld selvom jeg kommer til at savne ham absurd meget.

 505. Det er faktisk den lille tidslomme. mine cykel ture til og fra job giver mig. Små stunder hvor jeg kan lade tankerne flyve, eller finde på gode ideér og andre gange fordybe mig i en lydbog.

  Bedste hilsener Sine

 506. Stort tillykke med din fine bog:-) Det der gør mig glad i hverdagen er, at se udviklingen hos mine unger. Alle de sjove ting de siger og gør:-) Tacky I know! Derfor ville det også være fedt at vinde din bog, så mor her kan få lidt glamour ind i sin hverdag, så jeg ikke går hen og bliver helt mor kedelig:-)

  //Cathrine

 507. Det der gør mig mest glad i hverdagen, er at komme hjem efter arbejde og smække fødderne op med min kæreste, og snakke og grine over dagens begivenheder!

 508. Jeg er på efterskole, så det er ikke svært for mig at finde ting, der gør min hverdag rigtig rar. Jeg er jo omgivet med mine alleryndlingsmennesker hele tiden, og der er (stort set) altid noget sjovt og hyggeligt på programmet. Det gør rigtig meget ved humøret, at man bare grundlæggende set føler sig tilpas der, hvor man er og med de mennesker, man er sammen med. Så er det næsten ligemeget, hvad man laver.

  Men noget af det, der kan løfte mit humør, hvis jeg alligevel er lidt nede, og kan synes at efterskolelivet også er lidt hårdt og voldsomt, med lidt for mange indtryk til mit sensitive sind, er en tur i naturen. Musik i ørerne, og så enten et par løbesko eller gåsko på. Og så bare afsted. Helt alene, i min egen lille boble. Det er noget af det, der kan fylde mig med lidt energi på ny, og gøre mit humør godt igen, hvis jeg føler mig lidt presset.

  Efterskole er fantastisk, og løbeture er fantastiske pusterum!

 509. Jeg glæder mig meget til at få din flotte bog i hænderne. Den ser så fin ud!

  I hverdagens trumme-rum og som mor til to små børn, glædes jeg især over de morgener, hvor vi har tid til bare at være. Ekstra tid til at vågne langsomt, kramme under dynen og lave god morgenmad. Det giver mig den bedste start på dagen, og energi til at klare dagen der kommer. Og når trætheden kan melde sig sidst på eftermiddagen, nyder jeg god kaffe og (minimum) et stykke god chokolade. Det gør mig glad.

 510. Jeg er et vaskeægte morgenmenneske og får en god dag, hvis starten er god. Derfor sætter jeg høj, glad musik på mens jeg går i bad. Jeg synger så højt jeg kan og danser lidt imens jeg tørrer hår. Så kan dagen bare komme an

 511. I min hverdag er der små ting som gør mig glad og som jeg kan redde en hver dag ❤️ når jeg er på arbejde har vi nogle ældre damer som er helt fantastiske og humør bomber som kommer forbi til en lille sludder i salonen, de hjælper en til at få en fantastisk dag. Og når jeg så kommer hjem til mine forældre og hunde om aften er der intet bedre end at sidde med en kop kaffe og få en sludder med min mor ❤️

 512. Når min kanin, Preben, tager en pludselig spænetur med gakkede hop igennem lejligheden, hvorefter han brat sætter sig pænt og lader, som om intet er hændt. Det er priceless!

 513. Hverdagslykke er for mig alle de små ting og pauser, der bare gør hverdagen lidt hyggeligere. At drikke en kop kaffe på altanen inden arbejde. At kæbe fine blomster til bordet. At få lagt fin neglelak på. At give sig tid til god mad med en sød veninde eller kæreste. Slæntre en tur med en kop kaffe. Ja, simpelthen alle de små gyldne øjeblikke, som dine ‘Små ting’ indlæg beskriver så fint :)

 514. De små ting gør mig glad i hverdagen. At blive vækket med kys og smil af min kæreste, at stå op til sol på altanen, de milliard kram jeg får af mine søde elever i 1.klasse når jeg kommer, når en sød kollega hjælper lige når jeg har brug for det eller når en god veninde lige ved hvornår hun skal træde til.

 515. Hverdagslykke er for mig to små piger i fælles kluklatter, resultatet af en solskinsdag i haven – og en rolig kop te inden sengetid. Tillykke med bogen! Glæder mig til at se den live:)

 516. Min kæreste og mine børn gør mig glad i hverdagen, det kan også være små ting,et kram,et smil, gåture med mine hunde. :)

 517. Hver søndag gør jeg mig klar til en ny uge, og skriver aftaler osv. i min kalender. Til hver dag skriver jeg også en ting, som jeg glæder mig til. Det kan være alt fra at købe en god kop kaffe i skolens automat til at skulle snakke i telefon med en god veninde. Alle disse ting, betyder at jeg hvér dag, har en lille glæde at se frem til. :-)

 518. Når man er i gang med at gøre rent og der kommer en fantastisk sang i radioen. Så kan man danse lidt rundt imens og så føles det som om det går meget hurtigere :D

 519. Stort tillykke med bogen! Noget, der gør mig glad i hverdagen, er at få en varm kop te og et stykke god kage, når jeg kommer hjem om eftermiddagen.

 520. Smukke blomster gør mig glad i hverdagen. Tulipaner, roser, orkideer. Lige for tiden er det pæoner der pryder min stue, og giver god eksamens-karma

 521. Det der gør mig glad i hverdagen er de små ting. En redt seng, friske blomster på bordet, nye kartofler, en sløjfe i håret og smil til naboen over hækken. :-) glæder mig til at læse din bog!

  Knus fra Manja

 522. Min familie! Tanken om, at jeg har dem, er helt fantastisk og kan redde enhver dag. At vi er sunde og raske og har mulighed for at gøre, hvad vi vil. På det lavere plan må det være løbeture og masser af snickerskage!

 523. Det gør mig glad i hverdagen at komme til hyggelig madklub med gode venner. Det giver ro og tryghed at være sammen med rare mennesker man kender godt. Men en god bog på en dejlig solskinsdag kan nu også gøre underværker :)

 524. At forsøge at spise sæson- og plantebaseret + mere økologisk, det er noget jeg er blevet mere opmærksom på med alderen, men det giver mig så meget glæde! Dét og så at jeg efter 3,5 år med min kæreste stadig kan få sommerfugle i maven og grineflip sammen med ham :)

 525. Jeg har siden november været sygemeldt med en alvorlig depression og er takket være medicin og kærlige behandlere ved at være rask igen. Når man kommer ud på ‘den anden side’ bliver man bevidst om alle de små ting, der skaber glæde i hverdagen. Og meget taknemmelig!
  Det er en god kop kaffe om morgenen, som man allerede glæder sig til, når man går i seng! Nyvasket sengetøj. Et møde med en tæt veninde. At oprydning og rengøring kan være ret så hyggeligt, hvis man smækker musik på og danser med støvsugeren. De 10min. jeg bruger på at rense og pleje mit ansigt om aftenen i skær fra sterinlys. At gøre andre en tjeneste. Solskin på min altan. At falde over en spændende artikel online. At komme ned i sin krop under et brusebad.
  Når man har en depression forsvinder glæden ved alt, men når lysten kommer igen, er det som at opleve alting for første gang. Det er virkeligt fantastisk. Lykken ligger i hverdagen. :)

 526. Stort tillykke med din bog, den ser så flot ud!

  Når man studerer kan hverdagen meget let blive ensformig, så noget, der gør mig glad i hverdagen, er det uventede. Alt lige fra de små ting, som en sød sms fra min kæreste til de store ting som gaver eller udflugter

 527. Hvad der gør mig glad i hverdagen? Jamen, der er mange ting:

  – solskin
  – en lækker kage
  – god træning med fremgang
  – at have sovet godt
  – luft i kalenderen
  – overskud og energi
  – lærerig sparring med mit team (både i vuggestuen og i Annas Baldebiks)
  – dejlig asiatisk mad
  – en kop hvid te i mit royal contrast krus i mit hyggehjørne
  – gå tur med min mand og vende verdenssituationen
  – madklub ca. hver anden uge med 3 gode venner
  – læse inspirerende, sjove, interessante blogs/Instagram-posts
  – lave lister
  – kalendere (jeg har skǻret det ned til 3 kalendere i år.. haha)
  – vores verdenskort i soveværelset

  og meget mere. Der er så meget hverdag i livet, så det er vigtigt at finde de gode ting i hverdagen. Når man ser efter er der også en del, synes jeg :-)

 528. Om aftenen elsker jeg at rense mit ansigt med en dejlig vaskeklud og ansigtsolie.
  Vil vildt gerne vinde den helt fantastiske kurv :D

 529. I hverdagen er det de små ting, som gør mig glad. Gåture, grin og latter med rare mennesker og gode stunder over en god serie med kæresten. Hygge!

 530. Hej :-)

  Tillykke med bogen! Ligner en der vil være en fornøjelse at læse og pynte på boghylden bagefter. Glæder i hverdagen : mine børn, solskin og de små øjeblikke der giver et godt grin :) god søndag! Krydser fingre for jeg vinder!

 531. Mit studie gør mig glad hver evig eneste dag. Glæder mig hver aften til at komme til forelæsninger og holdtimer dagen efter.

 532. Min lille pige, som ligger inde i min mave og sparker og hygger sig – hun gør mig glad i hverdagen og jeg glæder mig meget til at møde hende. Men faktisk så gør det mig også glad i hverdagen, at huske på alle de ting, jeg er taknemmelig for; at jeg er sund og rask, har verdens sødeste kæreste, bliver færdig som socialrådgiver næste uge, at jeg trækker vejret, at min familie er så skøn og alle har det godt, at jeg har nogle vidunderlige veninder og bor i et fantastisk lille hus osv.

 533. Noget af det, der kan gøre mig allergladest i hverdagen, er, når jeg tuller rundt i hyggebukser og min kæreste begejstret proklamerer, at han synes, jeg aldrig har set smukkere ud. Cheasy? Ja. Bliver man træt af det? Nej.

 534. Små øjeblikke. Som lige nu. Efter en dejlig tur i skoven, sidder jeg i bilen med min mand, mine drenge og lille hund. Thomas Windings fløjsbløde stemme oplæser “Min hund mester” – alle trætte og veltilpasse. Det gør mig glad.

 535. Virkelig fin bog – kæmpe tillykke! Jeg er så fascineret af hele dit fine univers og din indstilling til livet :)

  Det, som gør mig allermest glad i hverdagen lige nu er, at jeg er gravid og heldigvis har haft det helt fantastisk indtil videre og nu endelig er begyndt at få en lille rund mave. Det gør mig lykkelig helt ind til benet, når jeg vågner om morgenen og ser min mave, og når min kæreste som det første aer maven.
  Samtidig er jeg skolelærer for en 1. klasse, som alle er helt vilde med min mave og hver eneste dag stiller fantastiske (og virkelig sjove) spørgsmål til min graviditet og baby og med deres umiddelbarhed og interesse for alt omkring dem bare bekræfter mig i, hvorfor jeg blev lærer og lige præcis bruger min hverdag på det.

 536. Tillykke med udgivelsen☀️.
  Der er mange skønne ting der gør mig glad i hverdagen. Jeg er lærer og der går ikke en dag uden eleverne siger eller gør noget der gør mig glad. I fritiden er det at være sammen med mine venner eller fordybe mig i små projekter i min lejlighed.

 537. Uh der er mange ting i min hverdag der gør mig glad. Lige for tiden er det specielt det at rense mit ansigt med en våd vaskeklud og derefter smøre det med ansigtsolie. Derudover gør det mig altid glad når jeg får søde beskeder fra min kæreste og kys når jeg kommer hjem :) <3
  Ser så flot ud din bog. Stort tillykke med den!

 538. Hvor er det spændende med din bog – dejligt nær drømmer går i opfyldelse.
  Det der gør mig glad til hverdag er de små ting, et smil fra en fremmed, et jordbær der smager af sommer, bare tæer i græs, et kram fra en jeg holder af og mange flere ting ❤️

 539. Ej hvor jeg glæder mig til din smukke bog :) – Det gør mig lykkelig at leve i nuet, nyde hver dag og mine 3 skønne børn. Gør mig så lykkelig jeg har en mand der gør alt for mig, og vores børn. Jeg elsker de spontane øjeblikke, at grine med en god veninde.

 540. Ofte er det de små ting i hverdagen, der skaber størst glæde. Fx at få en sød kommentar med på vejen fra en af mine elever.

 541. Hverdagens små glæder er de største. Når man vågner af solens stråler og kan høre foråret, når en fremmed smiler til dig på gaden eller når man hygger sig med familie og venner og blot er i nuet :)

 542. Hej E!
  Jeg glæder mig så meget til at læse din bog! Har fulgt din blok i mange mange år (måske endda næsten fra start) :) Jeg er en trofast læser, som bliver inspireret at næsten alle dine posts, og håber jeg en dag kan opnå din indsigt i at udnytte hverdagen! Det er jeg ikke selv god til, og derfor vil jeg meget gerne deltage i konkurrencen om din bog!
  Faktisk vil jeg gerne indrømme at mange af de ting, jeg bruger for at gøre mig glad i hverdagen, har jeg stjålet fra dig. Fx med blomster. Jeg er blevet storforbruger af blomster, og de gør mig så glad, hver gang jeg ser dem. Derudover udnytter jeg altid weekendnerne til at nyde morgenen/formiddagen med lækker morgenmad, levende lys og selvforkælelse. Det giver en masse energi til at give den gas i weekenden.
  Tak for en skøn og inspirerende blog ❤️

 543. Det, der gør mig mest glad i hverdagen er spontane arrangementer med gode venner. De små øjeblikke af uforbeholden glæde over at være lige der, hvor man er. Det er ofte de små ting, som et uventet smil eller en venlig gestus, som giver mest glæde. Og så glæder jeg mig bare ufatteligt meget til, at en savnet veninde kommer hjem.

 544. Når hverdagen skal piftes lidt op, elsker jeg at pakke en lille picnickurv med lidt lækkert(på en god dag: muserende rosé, hjemmelavede frugt kugler overtrukket med mørk chokolade), jeg tager den under armen og min kæreste i hånden og går en lang tur, som sluttes af et solrigt sted i skoven (hvor der slappes af, hygges og nydes). Alt i alt en fantastisk måde at slappe af på og pifte sin hverdag op :)

 545. Må være min søde veninde jeg bor med, at komme hjem til frisk lavet kop kaffe efter en lang dag i skolen, er så dejligt. At bo med veninde skulle alle prøve, det er så hyggeligt og rart, at have ens bedste veninde omkring en hele tiden. Vil helt klart dele pakken med hende, hvis det bliver mig der vinder.

  Forresten tillykke med bogen, den må jeg eje, om jeg så skal købe eller vinde den :D

 546. Et glas vin i aftenssolen på altanen efter arbejde sammen med ham jeg allerbedst kan – dét er hverdagslykke lige dér

  Tillykke med din fine bog; den ser så lækker ud

 547. Det, der gør mig allermest glad i hverdagen, er min lille pige Rosa på tre måneder. Jeg kan få tårer i øjnene af rørstrømskhed (er det et ord) bare ved tanken om, at jeg har været med til at skabe så fint et lille væsen.

  Desværre er livet på barsel knap så glamourøst, så det ville da være fantastisk at kunne forsøde tilværelsen med så lækker en pakke.
  Stort tillykke med bogen! Jeg glæder mig til at læse den, uanset om jeg vinder eller ej! ;)

 548. Stort tillykke med din nye bog Emily – hvor er det bare sejt gået :) Om jeg vinder eller ej, så skal jeg uden tvivl ud og have fingrene i den.

  Det der gør mig glad i hverdagen…. hmm…. ja, det et godt spørgsmål.
  Har i den sidste måned selv måtte stille mig det samme spørgsmål, da mit liv har taget noget af en drejning, efter min kæreste og jeg valgte at gå fra hinanden efter flere års forhold. Det der særligt har hjulpet mig gennem denne tid og løftet mit humør op, må være de mange skønne kvinder jeg har i mit liv – min mor, søster og veninder. De har fået mig til igen at smile og ikke mindst grine over de sjoveste ting – selvom jeg havde forsvoret, at jeg aldrig ville komme til det igen. Jeg er så taknemlig for at have dem omkring mig til hverdag (hvad enten vi ses eller ringer sammen) – og de kan med garanti altid sætte et smil på mine læber, selv i de mest sorte tider.

 549. Det gør mig glad når jeg, min mand, 2 børn og hund er på camping. Vi har lavet god mad som vi spiser uden stress og jag. Bagefter går vi tur på stranden. Vi spiser is og nyder solnedgangen men hunden bader.

 550. Det der gør min hverdag ekstra lækker i øjeblikket er Gode kager, dejligt selvskab og lyse sommeraftener :-)

 551. Jeg gør – som du – en stor dyd ud af at sætte pris på de små ting i hverdagen! Og jeg elsker at kickstarte ugen med din “De små ting”, og så er jeg ligesom inspireret til resten af ugen!.. De er alle de små ting, der betyder allermest! På den måde bliver listen af ting der glæder uendelig, og det er vel det vi alle stræber efter..

  Stort tillykke med bogudgivelsen! :)

 552. Tillykke med bogen og hold da op for en første klasses kurv du har samlet! Det er da en hver kvindes drøm!!! :)
  I hverdagen sørger jeg for at spise vellavet mad. Min kæreste og jeg sætter begge to pris på god mad, så det bruger vi lidt ekstra tid på hver dag. Ellers prøver jeg at tage noget tøj på jeg holder af, fordi jeg bliver glad hver gang jeg kigger ned eller i spejlet :) og en sidste ting må være når min kæreste og jeg vågner før væggeuret og quizzer på politiken.dk, det er hyggeligt!

 553. Det gør mine fem skønne børn, når vi så har skrevet det, så er der alle disse små figinulliger hedder, hverdagen byder på.. Folk der sender en et kæmpe smil, vores kaniner der styrter frem og tilbage i vores have, vores hund, som er vild med at spille fodbold, og går meget op i det. Så er der mine elskede bøger, nyder hver et blik jeg sender min overfyldte bogreol, som jeg blot ønsker at udvide, når der udkommer nye bøger jeg må eje. Når mit strikke tøj lyster og det bliver færdig gjort, så jeg kan opstarte et nyt projekt… At bage alt muligt forskelligt, gerne brød og boller hvor opskriften blot kommer fra mit hovede, og ellers kager som andre taler om el anbefalede .

 554. Åh, sikke en skøn konkurrence! Tillykke med bogen.

  I min hverdag er der flere ting, der gør mig ekstra glad: medvind på cykelstien (især relevant, når man bor i Aarhus og har fem km op ad bakke hjem), en dejlig kop kaffe i mit lyserøde mumikrus, pæne notesbøger til mine mange lister og et kys på min kæreste, når jeg kommer hjem fra job. Og sprødt, nyvasket sengetøj <3

 555. En af de ting der særligt gør mig glad i hverdagen, er de langsomme morgener med dejlig morgenmad, kaffe og avis. Jeg nyder at fralægge mig alle bekymringer og stille og roligt lade op til en ny dag.

 556. i en travl hverdag gør bloggere og Instagram mig altid glad da jeg her igennem altid finder inspiration til hverdagen og drømme mig lidt væk i en verden med lækkert tøj:)

 557. Generelt gør hverdagen mig bare glad! Jeg forsøger at nyde arbejdsdage/studiedage lige så meget, som jeg nyder fridage. For mig handler glæde om at værdsætte små ting som en dejlig gåtur eller lækker mad og de skønne mennesker omkring mig. Jeg kunne enormt godt tænke mig at læse din bog og blive mere inspireret :)

 558. Det der gør mig glad i hverdagen er at holde mig i form, vide at jeg behandler min krop godt, nu hvor den arbejder for mig hver dag! Det kan være alt lige fra lange gåture, sund mad eller det sociale liv. :)

  – tillykke med din nye bog i øvrigt!

 559. Sikke nogle fantastiske gaver – de er virkelig essensen af din blog i materialistisk form! Glæder mig så meget til at læse din bog; du er en stor inspirationskilde i min hverdag og har været det siden den spæde start i 2009, hvor jeg nød dine guides til ønskeøen, betragtninger om hverdagen og dine feminine og (lidt mere) eklektiske outfits :) Jeg følger stadig med og nyder det i stor stil.

  På toppen af, hvad der gør mig glad i hverdagen – udover chokolade – er de gåture, som jeg for tiden gør mig rigtig meget i sammen med min bedste veninde og hendes nu 3 måneder gamle datter, Nora. Det er kvalitetstid ud over det sædvanlige at tulle rundt med min veninde i timevis i mere eller mindre dyb snak, kun afbrudt af kaffe/kage-stop og pludren med det lille, nye væsen, som min veninde har lavet, og som jeg allerede holder ligeså meget af, som jeg holder af hendes mor.

 560. Jeg bliver glad, når jeg kommer træt hjem fra arbejde og min kæreste kommer forbi med en god flaske vin, laver mad til mig og sætter Game of Thrones på :)

  Tillykke med din fine bog!

 561. Det der gør mig mest glad i min hverdag, er uden tvivl, at være sammen med dem jeg holder mest af. Det kan være min kæreste, min familie eller mine veninder. En stund med dem gør det værd at komme alt det uinteressante og trælse igennem.

 562. Tillykke med bogen!
  || Det der gør mig glad i hverdagen er at gå tur med min lille søster og hygge med veninderne i den nærmeste park, hvor vi indimellem har en god flaske vin med.
  Ellers de gode dage med familien på sofaen, hvor vi hygger og spiller spil. Og de overraskende øjeblikke heroppe på min efterskole, der sker altid noget :). Held og lykke med bogen, og vil elske og læse den :).

 563. Solskin gør mig vildt glad, men det er der jo ikke hver dag (desværre). De andre dage kan blomster eller et bad med hårvask også gøre det for mig. Gid man måtte vaske hår hver dag! (Uden at det blev helt slidt og fedtet(!?) af det :)

 564. Ih, jeg glæder mig sådan til din fine bog udkommer! Jeg er vild med at du hylder hverdagen, jeg er nemlig selv helt pjattet med mine hverdage – og weekender – og ja, livet i det hele taget :)

  Det der gør mig mest glad i hverdagen, er at vågne glad og taknemmelig ved tanken om alt og alle jeg har i mit liv. Det er især når jeg forkæler mig selv med en god omgang morgenmad hver dag, når jeg griner med mine bedste veninder og når min kæreste overrasker mig med aftensmad og et kys efter en travl dag.

  For mig er hver dag en fest, og det ville da være fantastisk at få tips til at gøre hverdagen endnu mere glamourøs. Jeg håber sådan på at kunne være én af de heldige vindere af din bog og den lækre æske. Hvis ikke, så køber jeg selvfølgelig din bog alligevel :)

 565. Stort tillykke med din fine bog. :) Jeg er lige blevet mor for ni dage siden, så det er min fantastiske babydreng, der fylder min hverdag med lykke og taknemmelighed og gør mig inderligt glad. :)

 566. Det her er nok en af de bedste give aways jeg nogensinde har set på bloglovin!

  Der er mange ting som gør mig glad i hverdagen, men jeg har specielt 4 ting der gør mig glad i låget :)
  1) Jeg elsker at at min kæreste og jeg stadig kysser hinanden godmorgen, farvel og godnat hver eneste eneste dag, selvom at vi har været sammen i over 10 år.
  2) Når jeg tager bussen om morgenen og buschaufføren er i så godt humør at han synger en sang i højtaleren eller advarer os om kørende cyklister – kan man gøre andet end at blive glad? :)
  3) Når man får et smil fra fremmede mennesker!
  4) Når jeg oplever at folk hjælper hinanden. Det gør mig SÅ glad at se når folk lige holder døren for hinanden, hjælper den ældre kvinde over vejen eller andet :)

 567. Jeg bliver så glad når vores dejlige hund møder mig efter en lang dag. Derudover må min kæreste, en løbetur, dejlig mad og et strejf af solskin, være nogle af de ting der gør mig allermest glad.

  Og et kig på bloggen her, er også altid med til at gøre mig glad :-)

  Stort tillykke med bogen, vil krydse fingre for at den bliver min.

 568. Jeg bliver glad i låget af min daglige cykeltur til gymnasiet. Kommer næsten til at savne det nu når vi får sommerferie.. :)

  .. Og tillykke med bogen! Glæder mig til at læse den, for det kommer jeg helt sikker til – med eller uden gavekurv ;) (…helst med!)

 569. Igennem mit arbejde, ser jeg mange som har det dårligt, og som aldrig kan blive raske. Derfor er det selve livet, der gør mig glad i hverdagen ❤️❤️❤️

 570. Stort tillykke med din fine bog!
  Jeg mener, at det er de små personlige forkælelser og oplevelser, der giver mig et ekstra smil på læben i hverdagen. For eksempel når jeg forkæler mig selv med blomster, når kæresten overrasker med frokost eller når man holder tøseaften med veninderne. Med din æske ville jeg kunne holde den perfekte forkælelsesaften og den ville skabe mange smil og grin blandt tøserne :)

 571. ih hvor er det altså bare en fin bog og en fin æske! Den ville jeg gerne vinde til at spice min hverdag op med :) Det der gør mig glad i hverdagen er at jeg har tid til at gøre hvad der passer mig, om det er kaffe og snik snak med en veninde, lave ekstra god mad, tulle rundt i min lejlighed og rykke rundt på ynglingspyntet så det hele får nye favorit stedet, købe friske blomster med hjem.. Der er heldigvis en del lykke i min hverdag :)

 572. Det der gør mig glad til hverdag er, at vågne op ved siden af min kæreste som smiler til mig og siger “god morgen”.
  Selvom vi har været sammen i mange år, bliver jeg stadig helt varm og glad indeni når jeg ser ham :-)

 573. når solen skinder, når jeg får trænet, når jeg ser lidt ligegyldigt reality-junk, når jeg spiser ude.. Alle fine ting der er med til at gøre hverdagen bedre!

 574. Jeg ville SÅ gerne vinde din bog Emily.
  Det der gør mig glad i hverdagen, er de små ting. At vende en regnvejrsdag til en frisk start, se min datters smil, grine og lege med selvsamme og kysse min søde mand. Smile når solen skinner, par der kysser forelsket og livsglade ældre. De små ting. Dem der gør os lykkelige, hvis bare vi ser dem, dét gør mig glad.

 575. At få ordnet samtlige ting på min to-do liste, spise et vellavet aftensmåltid og kysse på min dejlige kæreste. Så er jeg glad, lykkelig og afslappet :-)

 576. Jeg bliver enormt glad i låget af at inkludere motion og sund mad i min dagligdag. Samtidigt elsker jeg at lukke døren og bruge 5-ti minutter på mig selv og min renserutine. Det er de små ting der tæller og giver energi og overskud til at møde arbejde og lignende med løftet pande :)

 577. Tillykke med den forestående bogudgivelse:)
  Sikke nogle lækre gaver du udlodder, hvis man bare var heldig at vinde!!
  Det der gør mig glad er mine børn & mand, lange weekender, løbeture, hygge i haven, kaffepauser på terrassen & meget meget mere.
  Kh Anne

 578. Det der gør mig glad i hverdagen er både min kæreste, familie, venner og kollegaer. Sidst men ikke mindst mine elever! Jeg arbejder på en folkeskole og har elever i 1 og 2 klasse og de kan altid frembringe et smil hos mig.

 579. Det der gør mig glad i hverdagen er solskin, grønne farver i naturen, blomster i min lejlighed, en is i aftensolen, en kop kaffe på terrassen, smil for en fremmede. Men det aller bedste i hverdagen når min kæreste gør noget uventet for min skyld, det behøver ikke være noget stort, det kan være alt fra at tage opvasken, til når han har købt hindbær med hjem fordi han ved jeg elsker dem, selvom han ikke selv kan lide dem.

 580. En god kop kaffe med lækker cremet skum om morgenen som drikkes med vinduet åbent, så jeg kan høre sommer-brummen fra byen og fuglene kvidre, alt imens jeg sidder og læser mine yndlings blogs.

 581. Lækker præmie!
  Sol, blomster, kage og mad og ikke mindst min lille vildbasse på 10 måneder gør mig glad hver dag :-)

 582. Det der gør mig allermest glad i hverdagen er de små ting som foreksempel en god morgenmad eller en løbetur, hvor solen skinner eller blot en kollega, der siger noget sødt. Dog er der én ting, der gør mig helt glad indeni er min mors små morgenbeskeder – med et ønske om en god dag. Det gør at min dag starter helt fantastisk.

 583. Det der gør mig glad er mine 3 børn og mand, og når vejret så er til det, at gå en dejlig tur i skoven og/eller langs stranden. Samtidig har jeg fødselsdag på fredag, så at vinde konkurrencen vil bare være prikken over i’et!

 584. Når jeg får kys og kram af mine børn, og når de siger at de elsker mig. ☺ ❤

 585. Det som gør mig glad i hverdagen, er de små hverdags luksus ting man gør. :)
  En hård træning, en ansigtsmaske eller en hårkur. At afprøve en ny opskrift eller kravle ned under tæppet hos kæresten, mens han spiller fifa og ligge og læse blogs!

  Hvor håber jeg bare inderligt at jeg vinder din fine nye bog!
  Knus en trofast læser! ;)

 586. Tillykke med udgivelsen af din bog og sikke en flot gave, den ville gøre mig rigtig glad!

  Hvis jeg vågner meget tidligt og ser solen stråle på bygningen over for ved jeg det bliver en god dag! Så kigger jeg på min sovende kæreste og giver ham et kys og sover videre. Når jeg så kommer igennem eksamens læsningen i løbet af dagen bliver jeg glad i hverdagen. Så ved jeg nemlig at jeg kan hygge med min kæreste eller veninder om aftenen næsten uden dårlig samvittighed.

 587. I hverdagen er det små ting der gør mig glad, så som når jeg kommer hjem fra træning og min kæreste har mad klar. Eller når solen skinner og jeg kan løbe/gå en dejlig i amager fælled.

 588. Uh, hvilke lækkerier.
  Jeg bliver så glad når min 11 måneder gamle killing vælger at sove mellem mine fødder – teenage-uafhængighed rammer også katte. Og når hun generelt er legesyg og glad :-)

 589. Det bedste ved hverdagen…….
  At gå en morgen”tur” i haven, nyde alle duftene og høre solsorten synge.

 590. Lige i denne tid gør det mig overordentlig glad at kunne forkæle og forsøde mine 2 “eksamensramte” børns hverdag. Jeg bliver nærmest lykkelig af at få lov at være deres mor.

 591. Stort tillykke med din fine bog – Jeg glæder mig helt vildt til at læse den.
  Du har været en stor inspirationskilde for mig, til at blive glad for de små ting i hverdagen. Der skal heldigvis ikke særlig meget til at gøre mig glad i hverdagen, men en skøn løbetur hvor duften af sommeren kan indåndes helt ned i maven – det er pt. på min farvoritliste.

  God søndag søde du :-)

 592. Det gør mig glad:
  At grine med kollegaerne.
  At hente drengen og høre hvad han har lavet i skolen.
  At klappe hønsene og samle æg ind.
  Kysse på manden (ikk nødvendigvis i den rækkefølge..)
  Gå en runde i haven og drømme om snarlige røde jordbær og tomater.
  Danse til højt musik,mens man laver maden.. (I like that a lot…)
  Ignorere nullermænd og tøjvask og bare ligge med en god bog.
  Og så starte forfra næste dag…..
  Priviligeret..det er jeg.
  Jeg ved det,jeg værdsætter det og det gør mig GLAD.

 593. Det gør mig glad, at vi i Danmark er så privilegerede, at vi kan gøre (næsten) hvad vi vil lige når vi har lyst. Det burde vi sætte meget mere pris på :)

 594. Min daglige taknemmelighedsliste jeg laver lige før jeg går i seng, gør mig glad og minder mig om, hvor meget jeg har at være glad for :-)

  Kærlig hilsen
  Ida

 595. Det er der heldigvis så mange ting i hverdagen som gør mig glad, men f.eks. at se min datter smile eller cykle og nyde vejret.
  Håber at jeg vinder en af gaverne for det ville være luksus hverdagslykke!

 596. Stort, stort tillykke Emily. Hvad der gør mig glad i hverdagen er min elskede mand og friske blomster. Kh. Nynne

 597. Tillykke med din bog. Den ser spændende ud.
  Det der gør mig glad i hverdagen, er min lille familie, den gode samtale og at have en stille stund til alle de skønne og inspirerede blogge der findes.

 598. Kys og kram af kæresten og en gåtur hånd i hånd med vores hund… Det kan man godt klare hver dag