Forudbestil et signeret eksemplar af min bog

Ih, så er det i næste uge at min bog udkommer. Torsdag d. 11. juni lander Hverdagsglamour på hylderne hos landets boghandlere og jeg er så, så, så spændt!

Mit forlag har lavet et eksklusivt tilbud til jer, som kører til og med søndag den 7. juni. I kan forudbestille et signeret eksemplar af min nye bog (jeg skriver en lille personlig hilsen i den) og få den tilsendt op til udgivelsesdagen den 11/6  til 150 kr. og med fri fragt.

Der er 100 stk. af de signerede eksemplarer. Du bestiller den her.

Pssst…. Smugkig i Hverdagsglamour lige her.

Jeg håber I vil synes om den :)

UPDATE: Da de første 100 eksemplarer blev solgt på bare et par timer, har vi valgt at sætte 100 ekstra signerede eksemplarer til salg, så alle får en chance :)

(Visited 3.572 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

82 Kommentarer

 1. Du er SÅ SEJ!
  KÆMPE tillykke med bogen.
  Sender du den til LA, hvis jeg bestiller??
  Knus fra Laura

  1. Tak selv seje! Det må vi kunne finde ud af. Men er ikke sikker på at den pågældende webshop gør… Ellers så skriv mig lige en mail, så finder vi ud af det :) Kram

 2. Tillykke med udgivelsen og al mulig held og lykke med salg og feedback. Jeg er sikker på at dine skriblerier, tanker og fine billeder bliver bliver godt modtaget af læserskaren!!

 3. Da jeg så dit opslag på Facebook var jeg med det samme inde og bestille et eksemplar! Glæder mig til at få den hjem og til at blive inspireret til at få mere hverdagsglamour ind i mit liv.

  Kæmpe tillykke med udgivelsen – er sikker på den nok skal blive et sikker hit!

  1. Åh mange tak Mathilde og hvor er jeg glad for at du har købt den. Håber du bliver glad for den <3 Kram

 4. STORT tillykke med udgivelsen i næste uge. Jeg har netop bestilt et eksemplar, og glæder mig til at modtage bogen. Tillykke-knus Katrine

 5. Tillykke med udgivelsen.
  Jeg bestilte også fluks bogen da jeg så dit opslag på Facebook . Glæder mig til at lade mig inspirere, samt til at lade bogen ligge fremme og pynte!

 6. Istemmer koret, købte den også med det samme – glæder mig rigtig meget til at få den (helt sikkert) fine bog imellem hænderne :)

  1. Tusinde tak Marianne! Så hyggeligt :) Håber du bliver glad for den! Klem Emily

 7. Yes! Jeg har allerede bestilt, hurtigste webkøb til dato.

  Tillykke med din bog-baby :)

 8. Jaaa, tak for tippet! Jeg har lige bestilt bogen og jeg kan ikke vente på at den ligger i postkassen klar til læsning. Med det hårde stykke arbejde, som du har lagt i bogen, så kan det kun være inspirerende og spændende læsning. Held og lykke med salg og feedback og selvfølgelig stort tillykke med udgivelsen! :-)

  1. Mange, mange tak Amalie. Jeg håber at du bliver rigtigt glad for den :D Klem Emily

 9. uhh skal til biologi eksamen d. 11 juni så bliver det en eksamensgave til mig selv :) nu glæder jeg mig endnu mere til den dag er overstået ;)

 10. Hov – den forkortede den forrige.
  Æv bæv – jeg nåede det ikke :(
  Ville ellers have været den perfekte lille fødselsdagsgave til mig selv. Fylder år d. 12. juni.
  Nå – men så må jeg jo ud i butikkerne efter den.. Bliver den solgt i bog&ide, når den er udkommet? Glæder mig :-)

  1. Ih æv, det er jeg ked af at høre. Det gik stærkt!
   Ja, den bliver solgt i langt de fleste boghandlere (er jeg ret sikker på). Tusinde tak :) Klem Emily

  2. Hej igen,

   Det gik så stærkt at vi har valgt at sætte 100 ekstra til salg, så alle kan få chancen :)
   Klem
   E

   1. Øv, jeg kom også for sent :( Er de 100 næste også allerede røget, eller er de ikke kommet på endnu?

 11. Har lige bestilt et signeret eksemplar af din smukke bog! Glæder mig til at nyde den herhjemme :-)

  Bedste hilsner fra en mangeårig læser ;-)

 12. Stort tillykke med bogen. Jeg har selvfølgelig straks bestilt den og glæder mig til at bladre på livet løs. Og det bedste af det hele er, at jeg kan gøre det i ro og mag efter at have afleveret speciale i går (ja, jeg klapper lige mig selv på skulderen :) ) det holdt lidt hårdt med et fuldtidsarbejde ved siden af. Tak for en altid dejlig og inspirerende blog.

  1. Kære Eva, det er jeg vel nok glad for at høre. Håber du bliver glad for den :)
   Tillykke med specialet! Du er sej! Klem Emily

 13. Stort tillykke Emily! (fra en fast læser gennem flere år)
  Jeg har også klikket den hjem og glæder mig så meget til at læse den. Jeg synes det har været spændende at “følge” processen, og jeg er sikker på at du har lagt en masse arbejde og sjæl i den. Det er så flot gået..
  Jeg synes bare det er lidt synd for dig at du skal sidde og signere så mange bøger haha ;) jeg er nemlig sikker på at det bliver en succes.

  1. Hahaha… hvor er du SØD :) Dét tager jeg gerne med, det er jo kun dejligt at så mange gerne vil have den <3
   Kram til dig

 14. Skønne Emily. Hvor er det flot. Jeg har fulgt dig i en del år efterhånden, og jeg synes, du er så dygtig. Du er en stor inspiration for mig i mit daglige arbejde som journalist. Derfor har jeg også forudbestilt et signeret eksemplar, som jeg glæder mig så meget til. Stort tillykke. Jeg glæder mig til at følge dig fremover. Knus fra Anne.

  1. Hold nu op for en dejlig kommentar, sidder helt og rødmer. TAK <3
   Håber du vil synes om den. Klem Emily

 15. Stort, stort STORT tillykke med udgivelsen! Glæder mig sådan til at læse den. Din lille signeringsfristelse lokkede mig direkte i spontantshoppingenfælden, og bogen er nu bestilt (feriepengene skal jo bruges fornuftigt haha). Den skulle jo hjem før eller senere, så hvorfor ikke før? (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 16. Wauw altså, Emily! Hvor ser den fin ud, din bog :)
  Jeg bliver til stadighed imponeret over din evne til at glæde dig over alle de små ting, og din tankegang om hverdagsglamour er så inspirerende.
  Jeg glæder mig meget (!) til flere små ting, mere inspiration og en mere glamourøs hverdag, når jeg modtager din fine bog.
  Kh. Sara

  1. Tusinde tak Sara. Jeg er selv ret nem at begejstre og er kun glad hvis det formår at inspirere og smitte <3
   Håber sådan at du bliver glad for den!
   Kram
   E

 17. Tror aldrig jeg har klikket noget hjem så hurtigt før!!
  Havde ellers (ca 1/2 time før jeg købte bogen) aftalt med mig selv, at der IKKE skulle bruges flere penge i denne måned, men den gik så ikke, HA!!
  Og jeg fik lynhurtigt rationaliseret mig frem til at jeg ville jo købe din bog under alle omstændigheder, og hvis jeg nu kunne få den signeret og med gratis fragt, så ville det jo faktisk være dumt at vente ;-)
  Tillykke med udgivelsen. Jeg håber det bliver en fantastisk oplevelse for dig, og at Strangas kager sætter prikken over i’ et :-)
  Vh Lærke

  1. Kære Lærke,
   Er glad for at du brød dit løfte, for at købe min lille bog! <3
   Tusinde tak!
   Klem Emily

 18. Kæmpe stort tillykke med den fine bog! Hvis den minder bare lidt om dit blogunivers, så kan den kun blive en stor succes :) Jeg har lige bestilt et signeret eksemplar og glæder mig meget til at kunne læse og bladre i det, når jeg kommer hjem på sommerferie om en måned (bor i Dubai, så får bogen sendt hjem til mine forældre).. Endnu engang tillykke! Det er så fortjent.

  1. Åh hvor sød en besked Pernille <3 Ønsker dig en herlig sommerferie og håber at du vil finde masser af inspiration i min bog. Kram :)

 19. Tillykke med din bog og sejt gået. Det kan kun blive en stor dag for dig d. 11 juni.

  Jeg havde egentlig besluttet mig at jeg nok havde “nok” i din blog med inspirationer. (forstå mig ret) Men så smugkiggede jeg, og overbevidste mig selvom at jeg den skulle jeg have.
  Så nu har jeg købt den. :)
  Jeg prøver at nyde de små ting og finde noget særligt i hverdagen, men det er svært og lige nu er der desværre langt imellem. Så jeg håber jeg kan blive endnu mere inspireret og jeg er en, som godt kan lide at holde ved noget fysisk, så at kunne slå op i en bog er perfekt. :)

  Endnu en gang tillykke – Mette Marie.
  P.s. dejligt at der kom 100 ekstra oven i, når jeg nu først har set dit indlæg i dag. :)

  1. Kære Mette Marie,

   Kan sagtens forstå dig :) Men er nu glad for at du ombestemte dig! Håber sådan at den kan inspirere og hjælpe lidt på vej med at gøre dig glad igen <3
   Og du kan tro at jeg forstår det med at kunne holde noget fysisk. Det er der intet der kan slå. Kram og klem Emily

 20. Hej Emily,

  Stort tillykke med din nye bog.
  Jeg har netop bestilt den, og jeg glæder mig til at modtage et signeret eksemplar. Jeg er sikker på det bliver en kæmpe succes!

  Jeg er en fast læser af din fantastiske blog, og du og din blog er til stor inspiration!
  Jeg tænkte derfor på, om jeg måtte lave et gæste interview med dig på min blog i forbindelse med udgivelsen af din bog?

  – Simone

 21. Åååh vestjyden kom for sent – der er udsolgt :( kommer den i boghandlen eller hvor kan jeg købe den :)

  1. Den kommer nemlig i alle boghandlere (og hvis ikke din lige har den, kan de bestille dem hjem, det kan du bede dem om allere nu :)) fra d. 11. juni.
   Stort kram

 22. Æv, jeg nåede ikke at få fat i din bog :( Hvor kan den købes, eller sætter du ekstra eksemplarer til salg?
  Knus fra Louise

  1. Hej Louise,
   Når den udkommer (11. juni) kan den købes i alle boghandlere (+ på nettet hos Lindhardt og Ringhof, Saxo m.fl.). Og hvis ikke de har den på hylderne, så kan de bestille den hjem.
   Er så glad for at du gerne vil have den!
   Klem
   Emily

 23. Jeg glæder mig til at læse den. Som læser siden den spæde start må jeg bare sige, at jeg er dybt imponeret over, at du kan blive ved med at være så inspirerende og personlig, så man kan mærke din energi på trods af de vildt mange læsere og samtidig være så professionel. Det er så mega sejt! Jeg trænger i den grad til noget hverdagsglamour, så jeg vil bruge bogen som en løftestang til mig selv

  1. Kære Sofie,

   Sikke en ros! Det bliver jeg så, så, så glad for at læse <3
   Håber at bogen kan inspirere dig til at gøre lidt mere ud af de små ting og nyde hverdagen.
   Kram!

 24. Jeg nåede desværre ikke et signeret eksemplar, Emily – men jeg har med glæde støttet dig via Saxo – og jeg glæder mig meget til at fordybe mig i dit univers, når jeg triller i seng efter de hårde arbejdsdage!

  Stort tillykke, igen!

  /Linda Bruun
  BRUUN by BRUUN

 25. Ej, dumme travle uge! Jeg ser først dit indlæg nu, og nu er den udsolgt. Øv! Men jeg glæder mig til at købe den usignerede udgave så. Er sikker på at det er verdens fineste bog!