Om præcis to uger…

Om præcis to uger fra i dag, d. 11. juni, udkommer min bog Hverdagsglamour – en guide til skønhed, stil, mad, indretning og oplevelser. Og I kan tro, at jeg har sommerfugle i maven. Hvis det ellers kan gøre det. Føles måske snarere som et par drager. Lige nu er jeg drønspændt på, at de første eksemplarer kommer fra trykken, så jeg selv kan se den rigtigt. Det bliver helt vidunderligt (håber jeg!) sådan at holde den i hånden. Og lidt skørt og vildt og meget surrealistisk.

Bogen er, som navnet antyder, en lille livsstilsguide til alle de emner, som bloggen også berører. Den er propfuld af helt nye guides og billeder, men også nogle af bloggens mest populære opskrifter og indlæg, som fortjente at blive foreviget på tryk.

Det er tanken, at man i den kan finde inspiration til at gøre en lille smule ekstra ud af det hele. Man skal ikke rydde sine køkkenskabe og erstatte indholdet med noget nyt. Ej heller rykke rundt på alt i ens hjem eller udskifte hele garderoben. Til gengæld kan man slå op på en vilkårlig side og forhåbentlig blive inspireret til at lave hurtig og lækker aftensmad, sætte håret i en fin frisure, tage høje hæle på, gå i gang med et lille indretningsprojekt eller bare at forære sig selv en buket blomster. Også bare på en helt almindelig hverdag :)

Bogen er på 208 sider, udgives af Lindhardt og Ringhof og er i boghandlerne fra d. 11 juni. Den kommer til at koste 149, 95 kr.

(Visited 2.570 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

59 Kommentarer

  1. Ja, da. Men det er desværre nogle år gammelt (det er et gammelt billede) kjolen er fra Just Female og frakken fra COS :)

 1. Tillykke med bogen!! Det må føles skønt endelig at være færdig og nærvepirende ikke at kunne gøre mere. Hepper på en god modtagelse :-)

  1. Det er så rigtigt set. Er lidt nervøs for at få den i hænderne og så opdage en fejl ;) Tusinde tak <3 <3 <3

  1. Tusinde mange gange tak Maria og hvor er jeg glad for at du synes om forsiden :D Klem Emily

 2. Den her bog er et must-have for mig.! :) Glæder mig meget til at blader igennem den og få endnu mere Emily Salomon i mit liv! :D

 3. Den ser altså så fin ud, og lyder til at være en rigtig god guide. For det meste behøver tips jo ikke være revolutionerende, for at være brugbare. Jeg glæder mig i hvert fald meget til at kigge rundt i den :)

  1. Det er jeg glad for Simone og nej, du har helt ret. Det er ikke raketvidenskab det her, men det er hyggeligt og kommer lige fra hjertet <3 Klem Emily

 4. Syntes sgu du er for sej :-) Ville bestemt ikke gøre noget, at få fingre i denne :-) Håber at det kommer til, at gå godt for den, syntes jeg bestemt du fortjener :-)

 5. Stort tillykke.. Jeg glæder mig vildt meget til at læse din bog.. Hvor er det sejt.. :)
  PS tak for en skønherlig blog

  1. Mange tak <3 Håber du kommer til at synes om den! Klem
   Ps. Selv tak og tak for at du læser med :)

 6. Tillykke! :-) Har først fornyligt opdaget din blog, så min ventetid på bogen har heldigt nok ikke været uudholdelig lang. Sidder stadig og kigger dine ældre indslag igennem – sjovt at se hvor meget bloggen har udviklet sig.

  1. Tak Christina, hvor hyggeligt! Den kommer til at blive solgt på web, så derfra kan den forhåbentlig sendes til Norge. Jeg skal nok holde dere opdateret <3 Klem Emily

 7. Jeg glæder mig så meget til at læse den Emily, den får helt sikkert en plads på min hylde :)
  Jeg tænker tit på hvor flot din blog har udviklet sig, jeg er nemlig en af de heldige som har fulgt dig hele vejen og det har været (og er) en skøn rejse :)

  1. Kære Liv, sikke en hyggelig og fin kommentar. Det betyder meget for mig. Tak for at du (fortsat) læser med <3 Kram og klem

 8. KÆMPE TILLYKKE!!!! Den bliver et musthave i min reol. Hvad med lanceringen bliver den på nogen måde markeret? Kommer nemlig gerne til Staden for et sådan event:-)

  1. Kære Lise, hvor er du sød og det gør mig så glad at høre <3 Der kommer primært til at ske lidt på bloggen. Der er intet arrangement på tapetet endnu (bare en reception for familie/venner), men måske der kommer en signering på et senere tidspunkt :) Klem Emily <3

 9. Stort tillykke med det – godt gået! Du har gjort en stor indsats de år, du har haft bloggen, så det er helt klart fortjent, at dit arbejde fører en så fantastisk ting med sig.
  Man kunne snildt forestille sig, at en skulle anskaffe sig et eksemplar – der er vist lige en plads til den i reolen :-)

  1. Tak hvor er det bare en sød kommentar Christina <3
   Håber at der er en lille plads i reolen ;) Klem Emily!

 10. Aj hvor fedt!!! Glæder mig til at få fingrene i den:-)
  Måske kommer der en konkurrence hvor man kan vinde et eksemplar?:-) (hint hint ti hi :-))

  1. Ih hvor dejligt at høre Paulina! Og jo der kommer nok en lille konkurrence ;)
   Klem Emily

 11. Den er uden tvivl et must-have/read og er hermed fluks sat på min ønskeseddel, det passer jo sørme med at den udkommer lige omkring min fødselsdag :D

 12. Det lyder som den ultimative lykkespreder. Glæder mig mere og mere til at købe den, for hver gang du nævner den hehe.

  Er det for sært, at jeg på en måde er stolt af dig, selvom jeg ikke har set resultatet endnu? Synes bare det er så sejt, at du har skrevet en bog, og snart udkommer på print. Seje Emily (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 13. Jeg har glædet mig til udgivelsen, lige siden du fortalte om bogen første gang! D. 11. Juni er nu noteret : D
  Desuden en billig pris! Havde egentlig forestillet mig den dyrere – kun positivt ment : )

 14. Kære Emily

  Jeg har fulgt dig i mange år og faktisk boet næsten ved siden af dig på dejlige Amager. Normalt kommentarer jeg aldrig men synes at udgivelsen af din bog skulle have et kæmpe tillykke med på vejen.
  Elsker din positive indstilling og måden du vælger at se verden på. Det har hjulpet mig til at se verden mere positivt og huske på de gode ting i mit liv, når det hele synes surt.
  Endnu en gang tillykke.
  PS vil som det første købe din bog når den udkommer.

 15. Jeg glæder mig så meget til at bladre i din bog Emily! Jeg har også fulgt med i mange år. Jeg tror at jeg fandt frem til din blog efter at have googlet noget med produkter til krøllet hår. Jeg endte med at læse om dine oplevelser med curly girl metoden og har læst med lige siden.
  Der er ingen i blogland, som dig der formår at skabe et inspirerende og smukt univers.
  Jeg håber at din bog bliver godt modtaget. Det er virkelig sejt gået.

  /Selma

 16. Jeg har glædet mig til at den kom ud siden den dag du først skrev om det..:) Jeg skal HELT sikkert have fingrene i den d. 11 – og helst ikke en dag senere..:)
  Tillykke med den.. :)

 17. Ih altså tillykke med udgivelsen! Det må være helt fantastisk at have en bog på vej, ville ønske det var mig! :) Og så ser den bare så fin ud! Glæder mig til at se den stå på hylderne i boghandlen!

 18. Jeg glæder mig meget til at læse din bog – hvad end jeg selv må ind til boghandlen eller hvis jeg er så heldig at vinde en af de fem gaveæske ;)
  Som studerende ligner min hverdag til dels din (i forhold til, hvad jeg har kunne læse ud fra dine “dagbøger” på bloggen) og hvad der virkelig gør mig glad på sådan en hverdag, som man selv strukturerer, det er de små (mad) pauser man giver sig selv. Jeg elsker bage boller, lave en sund grøn salat eller sætte en sød tærte i ovnen.

 19. Det gør mig glad at sætte mig ned hos min dejlige hundehvalp og glemme alt om, hvad jeg var i gang med og bare nusse og snakke med det søde dyr. At være sammen med et dyr hver dag er opløftende på så mange måder.