11 år

I går rundede bloggen 11 år. Tillykke lille blog. Tak for dig.

Og mens nærværende indlæg således skulle være udkommet i går, så var der sygdom i dagplejen og jeg havde Tornado-Kurt hjemme, så det efterlod ikke tid til det planlagte kig i arkiverne. Så det bliver altså her på en dags bagkant.

Jeg plejer at ‘fejre’ med en billedstorm fra bloggens historie (og sidste år også med en del mere i anledning af 10-års jubilæet), men i år tænkte jeg at gøre det lidt anderledes og byde på 11 indlæg, som jeg holder af og husker af den ene eller anden årsag. Ikke nødvendigvis de mest populære eller iøjnefaldende. Men nogle jeg selv husker og skatter. Ét fra hvert år.

Det er en ret svimlende tanke, sådan at have indlæg liggende fra næsten hver dag de sidste 11 år. Langt hen ad vejen var det tilmed flere indlæg om dagen. Tænk et arkivskab og en dokumentation af alt og intet.

En levende, online dagbog der både er loyal overfor udgangspunktet – det er stadig primært de samme emner, jeg beskæftiger mig med, som da jeg startede, men også personlig og dynamisk, da den følger mig og min udvikling. Således skrev jeg eksempelvis hverken om bryllup eller morliv, dengang jeg startede i 2009, men til gengæld har der været bøger, creme, (kage)opskrifter, rejseguides, tøj og diverse tanker her på domænet i over en dekade nu.

Tak, tak, tak for at I følger med, engagerer jer, kommenterer og i det hele taget er så søde. En blogger blev engang beskrevet som en virtuel veninde (dengang man havde brug for at forklare hvad sådan en størrelse var for en), og lad mig bare slå fast, at det ‘venskab’ altså går begge veje. Tak for jer ♥

Hvis I har lyst, så ville jeg blive mere end glad for en kommentar, hvor I fortæller, hvor længe I har læst med. Synes det er så hyggeligt og skægt at høre både fre de, der har været med fra starten og jer, der er kommet til gennem årene. Og hvad der fik jer ind på bloggen til at begynde med.

Ps. De 10 mest populære indlæg.

I 2009 gjorde jeg ‘årsregnskab’ og det er både sødt og tåkrummende, men også meget i tidens ånd. Og vist nok med inspiration fra Bridget Jones og Carrie Bradshaw.

I 2010 lavede jeg en anderledes guide til Amager. Billedet ovenfor er faktisk taget stort set, hvor vi bor nu. Jeg er ked af, at jeg ikke tog endnu flere billeder lige der. For dengang var det omtrent dér de nye boligblokke på Islands Brygge stoppede. Efter det var der industri og dækværksteder og noget HT-holdeplads og hedengangne Bryggens Bowling (bedste!!! bowling). Og tomme bygninger, der skulle rives ned og hvor der blev holdt mere eller mindre lovlige, og bogstaveligt talt sveddryppende raves. Har nogle af mit livs bedste festminder fra Bryggen i slutningen af 00’erne.

I 2011 så allerførste omgang Små ting dagens lys. Dengang hed det selvfølgelig bare ‘Little Things’. Mine overskrifter var – af uklare årsager – konsekvent på engelsk i mange, mange år. Glæden ved bøger, kage og neglelak er dog intakt. Og min skepsis overfor receptionsmad ;)

Jeg udgav i øvrigt minimum 1, oftest 2 og en god del af tiden hele 3 indlæg om dagen i 2011.

I 2012 udgav jeg My Hair Care Routine. Det er faktisk ikke fordi, den har ændret sig synderligt siden… Eller dvs. noget har den. For er slet ikke så flittig eller artig længere. Den er blevet noget enkelere. Men mange af grundidéerne er de samme.

I 2013 gik min daværende kæreste og jeg fra hinanden og jeg var lidt i stykker. Og jeg havde en ret så skarp kæbelinje. Førstnævnte blev i øvrigt begyndelsen på ‘pigekollektivet’ som OG følgere, måske kan huske?

I 2014 var jeg til mit første bryllup og havde denne her vinrøde drøm på, som jeg nu bitterligt fortryder, at jeg solgte videre… 

Havde denne her på i kirken. Det er til gengæld et look, jeg ikke heeelt kan se mig selv i længere. 

I 2015 mistede jeg min elskede mormor. Og skrev det her indlæg et par måneder forinden. Som om jeg vidste, hvad der ventede.

Jeg var så utroligt ulykkelig dengang, og savner hende stadig, så det trækker tårer den dag i dag. Hun var noget ganske særligt.

2016 er til gengæld et år, jeg husker, nærmest udelukkende for det gode. Jeg blev forlovet med Nikolaj og så var jeg i New York (og USA for den sags skyld) for første gang og var fuldstændig bjergtaget. Er stadig helt, helt forelsket i NYC (nå, ja og Nikolaj) og drømmer om en større USA-tur indenfor de næste par år. Med både New York og surf på Vestkysten. Blandt andet.

2017 var for det meste rent svir, vi blev jo gift og var på bryllupsrejse for pokker, men der var også øv-dage, der var en ommer.

Ikke nok med at jeg cyklede rundt indenfor på Petri (og fik et kosulentjob hos Rudolph Care) i 2018, så skrev jeg et lille angreb på do what you love-bølgen og noget om ‘at gøre noget ved det’.

2019. Nu som mor. Og 1 måned som mor, blev første indlæg i en serie à 12. Der var i det hele taget meget morliv og barselstanker og ammestuesnak. Alt det mit hovede var fuldt af.

Sidst, men ikke mindst, Bye Bye Barsel fra i år. 2020. Underligste år i mands minde. Corona og katastrofer. Men personligt også et helt og aldeles magisk og højt skattet år, på barsel med min lille skat. 

Og nu, her efter barsel, føles det lidt som at stå med et ben i to have: På vej tilbage til det gamle og ‘plejer’. Back to work. Men samtidig også “Hvor skal jeg og hvor skal bloggen hen nu?”. For der er sket meget siden jeg startede i 2009. Både med verden, med mig og ikke mindst med ‘internettet’ og de muligheder vi har, og den måde vi konsumerer informationsstrømme og sociale medier på.

TAK for, at I er så mange, der har lyst til at hænge ud på mit lille hjørne af internettet og er med til at gøre det et rart sted at være ♥

(Visited 4.148 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

55 Kommentarer

 1. Din blog er den ENESTE livsstilsblog (i mangel af bedre betegnelse), jeg gider læse fast. Jeg synes, du skriver formidabelt og fængende om både stort og småt, og jeg finder tit inspiration her. Jeg holder meget af dine litteraturanbefalinger, dine skønhedstips og små ting. Og alt med mor/baby, for sådan en duo bliver jeg selv en del af til januar :) Jeg har været med siden 2012 tror jeg. Jeg gætter på, at det faktisk var et indlæg a la curly girl, der fik mig her ind. På min gamle Acer-computer i min halvandenmandsseng i min gamle lejlighed i Sydhavnen i stueetagen lige ud til det store, larmende kryds mellem P. Knudsens Gade og Enghavevej ?❤️

 2. Jeg har on/off været med siden nogle måneder efter starten. Tror det var kære Kia, der fik sendt mig i din retning. Havde vist lige et par års pause fra hele bloggerverden, men blev meget glad for at finde tilbage.

 3. Åh, jeg bliver virkelig helt rørt. Jeg har fulgt med i mange år efterhånden. Det første indlæg jeg læste var, da du vistnok havde været i Barcelona. Du havde en kødfarvet (det skrev du vist) nederdel på og en neongul top, og det look var så mega sejt, at jeg blev fanget fordi jeg ville se mere af den gode stil. Jeg husker du flyttede til Brønshøj, hvor du løb tur med med Penny. Med hundesnoren om livet. Jeg husker det, fordi jeg lige havde adopteret en hund på det tidspunkt, og åbenbart passede min morgentur med din løbetur:) Du sagde altid hej når du løb forbi, og jeg kan huske at jeg tænkte at jeg følte mig som en stakler, når jeg vidste hvem du var og ikke omvendt. Jeg har altid synes det var spændende at følge dig, for du er så ærlig og virker så rar og ægte. Ja, det var vel egentlig bare det jeg ville sige.
  Louise

 4. Hej Emily
  Jeg har læst med i små 10 år – fra jeg selv gik i 2g til at bo seks fantastiske år i Århus med uni-liv og kollegium, og hvor jeg mødte min kæreste, som jeg nu har en datter med, og vi er flyttet langt ud af byen Og tilbage på Landet. Jeg læser med, fordi dig og din blog Inspirerer mig mht. mode og grøn livsstil, og den gør mig bedre til at se og mindes de små lykkeligheder og glæder i hverdagen. Og det finder jeg ikke andre steder✨? Bedste hilsner Julie

 5. Since day one, næsten! Men fandt din fantastiske blog i 2009, og det var kærlighed ved første blik haha. Jeg var 14-15 år, og mindes måske jeg fandt din blog igennem daværende, fierce og fattig på SU, som jeg også trofast fulgte (bl.a. Hvad computertid i folkeskolen gik med). Jeg har siden da, on and off fulgt med, og holder stadigvæk meget af dine indlæg, holdninger til forskellige emner, og besyv på tilværelsen. Har virkelig nydt at følge med i bloggens udvikling, som jo også har fulgt mig, fra jeg var en usikker 15 årig, til en kvinde på 25. Stort tillykke, med en helt igennem, vidunderlig blog!

 6. Jeg har fulgt med siden 2017. Blev luret ind, da jeg gik research-amok omkring bryllup, da min gode veninde (som den første i omgangskredsen) blev forlovet og skulle giftes. Så læste en masse, masse om bryllup herinde, men holder idag af alle slags indlæg :D

 7. Hvor er det sjovt. Jeg kunne ikke huske det første indlæg, men jeg har fulgt med, siden du læste Moderne Kultur, så det er jo tydeligvis en del år siden. Der må jeg jo så have været 17-18 år gammel, gik i gymnasiet og brugte enormt meget tid på at læse blogs (der var jo så mange og indlægsfrekvensen var høj) og skrive på min egen. Min egen blog lukkede jeg i 2013, men jeg elsker stadig at læse andres og savner også engang imellem at skrive længere tekster. Og jeg synes bestemt stadig, blogs har sin berettelse! Jeg er vild med at følge med på din, så jeg håber, du holder fast i den, og jeg glæder mig til at se, hvad du har i støbeskeen.

 8. Elsker elsker elsker din blog! Har fulgt med i en god del år – dog ikke fra starten. Til at begynde med var det opskrifterne jeg kom efter, men nu er jeg helt hooked på alle slags indlæg fra dig. Du skriver fantastisk og det er en hyggelig pause fra hverdagsræset at komme her :).

 9. Jeg tror jeg har været med fra start-isch – jeg husker i hvert fald da du fik den kæreste som du gik fra i 2013.. Men fatter overhovedet ikke, at der er gået så lang tid :D

 10. Jeg tror mere eller mindre, det har været lige fra starten, at vi har fulgt med på sidelinjen – det er så hyggeligt, med Jer, der har holdt ved mediet, siden det for alvor kom frem herhjemme. Sikke tiden går ?

  Tillykke med blogfødselsdagen ?

 11. Tillykke med bloggen :) Jeg kom forbi en dag i 2013 pga. dine opskrift på koldhævede boller, og så kom jeg tilbage efterfølgende for alt det andet :) Du var den første blog jeg begyndte at følge. Og du var og er stadig min yndlingsblog. Jeg er så glad for at “det gamle” format stadig er her. Det er en lille pause i hverdagen for mig med chance for inspiration, refleksion og/eller et lille grin.
  Masser af fødselsdagsklem til dig

  – jeg bruger desuden stadig opskriften på bollerne ;)

 12. Hej søde Emily,
  Jeg har været med siden 2015 sådan cirkus. Jeg elsker at følge med og læser stort ser hvert eneste opslag. Du skriver så smukt, og så inspirerer du en hel del på mange forskellige måder; mode og skønhed, livstil og kost, men især din personlighed/tankegang, som man kan lære en masse af. Dog får vi jo selvfølgelig kun de sider, du deler ud af, privat som offentligt, og det er så skønt at følge med dig og nu din lille familie med skønne Kurt. Der går mange år endnu, før jeg skal stifte min egen familie, men de ting du deler ud af gør, at jeg selv glæder mig til at opleve lignende en dag.
  Knus en trofast læser, der nyder at være med. :-)

 13. Tillykke med ældstebarnet ? Jeg er sådan relativt ny, tror jeg kom til omkring brylluppet, kan ikke helt huske hvordan. Har dog kendt til dig og bloggen i længere tid, men det var vist for meget mode for mig, dengang ? Og efter brylluppet blev jeg fast læser og følger :)

 14. Tror jeg har læst fast med i ca. 4 år, det var især da bloggen begyndte at handle om ski (og -udstyr!), surf og SUP mm. at jeg blev helt fanget, da jeg dengang var på vej på sæson i Canada som skiinstruktør. Siden har jeg fulgt med både her og på instagram, og selvom jeg er helt vildt single og overhovedet ikke skruk, så elsker jeg virkelig også at læse med om alt ift. graviditet og morliv, haha. Du er den eneste blog jeg læser og stort set den eneste såkaldte influencer jeg følger på insta. Burde blive meget bedre til at skrive en hurtig “det/du er nice!” kommentar engang imellem i stedet for at være sådan en spøgelsesfølger, som i virkeligheden er fuldstændig vild med alt hvad der kommer ud. Om ikke andet kan jeg i hvert fald nu ønske kæmpe stort tillykke med de 11 år, jeg håber aldrig at du stopper! <3

 15. Jeg har fulgt med siden 2014, tror jeg nok. Jeg elsker dit univers og den “ordentlighed” (i mangel af bedre ord) og respektfuld, der er i det. Og så er det skønt, at du skriver så godt (og korrekt!). Det håber jeg, du holder ved, for jeg er bestemt ikke fan af videoformatet, som desværre bliver mere og mere populært. Elsker stilheden og langsommeligheden ved at læse :-)

 16. Jeg husker ikke præcis hvornår jeg faldt over din blog eller hvornår jeg begyndte at følge fast med – tror det har været omkring 2012 jeg fandt den og kiggede ind til tider. Efter et par år var jeg jævnligt inde og kigge, og har siden jeg begyndte at følge din instagram for nogle år tilbage fulgt med, ja, næsten dagligt. Tror muligvis det var nogle opskrifter der fik mig ind på din blog, men det er dit inspirerende æstetiske øje for interiør, stil, samt fokus på bæredygtighed der har gjort at jeg hænger ved. Så tak fordi du deler og inspirerer!

 17. Kære Emily.
  Jeg følger med, har vist gjort det i måske 3/4 år ??‍♀️ Det er min yngste der har sagt det ? fordi du er så god og sød som hun sagde ? og jeg er ganske enig med hende. Så mange bloggere og influensers glemmer sig selv undervejs synes jeg – men du bevarer dig, dit indre medmenneskelige jeg og der er så meget sund fornuft hos dig og det kan kvinder i min aldersgruppe så godt li’ ?☺️ Derfor – og derfor fik du også et eksemplar af min bog ?
  Kærlige tanker
  Mona

 18. Siden 2012 kan jeg regne ud, for husker dit hår-guide indlæg. Men kan huske, at et af de første indlæg jeg læste, var fra en tur til Paris hvor du gik i camelfarvet har og købte macarons i store mængder? Jeg ved ikke hvad årstal det var??

 19. Jeg ved ikke helt hvornår eller hvordan jeg faldt over din blog, men tror det var omkring 2015. Kan huske indlægget fra da din mormor døde, og du blev vist også kæreste med Nikolaj omkring det tidspunkt, hvor jeg startede med at følge med. Jeg kan virkelig godt lide din blog for her er altid en dejlig og rolig stemning, hvis man kan sige det, og du virker simpelthen så ægte sød. Kurt er et par måneder yngre end min egen søn, så på den måde har ‘babysnak’ også været relevant og interessant :-)

 20. Har læst med siden 2010 hvor jeg gik i 9. Klasse, og har lige siden elsket dit univers. Nok den eneste blog jeg fandt ligeså spændende dengang som jeg gør i dag. Kan slet ikke forstå at der er gået så længe, og er nu selv gravid med første barn. Tillykke med de 11 år ?

 21. Tillykke med bloggen ? Jeg har troligt flugt med siden 2011, kan huske at jeg nærmest følte din smerte da du og din ex gik fra hinanden og selv overvejede et pigekollektiv i takt med dig ?
  Samtidigt har jeg heppet og delt din glæder, ja præcis som en internet-veninde (sagt på godt dansk ?)
  Kære Emily, jeg glæder mig til de næste 11 år og jeg hepper stadig med på sidelinjen.
  ♥️

 22. Tillykke :) Jeg har fulgt med siden foråret 2011. Det er vildt tænke på. Din blog var nok den første jeg for alvor begyndte at følge og har gennem lange perioder været min yndlings. Jeg kan huske at jeg var meget misundelig på dit mintfarvede bord som du selv havde malet. Gad vide Hvad der blev af det.

 23. Jeg har også fulgt med i 10 år efterhånden, ret vildt at tænke på. Føler jo nærmest at du er en af mine ‘bekendte’ :-)
  Håber du fortsætter mange år endnu.

 24. Jeg har læst med fra 2011 engang… :) Fandt bloggen på Bloglovin eller via andre bloggere….

  Er vild med årsregnskabet. Very Nynnes dagbog :P

 25. Jeg har været med helt fra starten, selvom jeg er ca. 25 år ældre end dig. Har altid synes du er noget særligt og spændende ting du skriver om.
  Selvom vi er hvert vores sted i livet giver det mig en masse at læse dine indlæg
  Stort tillykke med bloggen.
  PS Mon jeg er den eneste “gamle” der læser med?

 26. Hei,

  Tillykke med eldste barnet! Jeg har fulgt deg i 10 år, og det har vært en fantastisk tur. Du har vokst som blogger på en positiv måte, som gjør at den fortsatt er dagsaktuell for meg å følge. Elsker å følge deg som mor og som miljøforkjemper. Gleder meg til å følge deg videre.

 27. Jeg har læst med lææææænge – tror jeg begyndte læse et par indlæg i ny og næ i 2012, og efterfølgende har jeg fulgt troligt med siden. Noget, jeg i øvrigt har planer om at fortsætte med :)

 28. Uha, så længe at jeg slet ikke kan huske hvor længe. Efter dette indlæg at dømme vil jeg skyde på 2012. Det, jeg er tosset med ved dig, er din positivitet og evne til at se det gode i alting. Det faldt jeg for dengang og derfor læser jeg stadig med i dag. Dit univers er kæmpe fint Emily, så bliv gerne ved med at dele ud af det længe endnu!

 29. Stort tillykke med din dejlige blog :-)
  Jeg mener jeg begyndte at følge dig omkring år 2012-2013, jeg faldt for dit look og din personlige stemning.
  Glæder mig til de næste mange år eller så længe du synes om at blogge:-)

 30. Tillykke med bloggen!

  Har vel læst med næsten siden starten, måske 2010 eller deromkring, dengang vi trænede hund samme sted :-)
  Din og andre dygtige blogger-damer (jeg er ret kræsen med, hvad jeg læser) blogs har i store træk afløst min læsning af ugeblade. Det er egentlig lidt sjovt at tænke på, at hvor jeg for 10+ år siden af og til købte et Alt for damerne eller lign., så surfer jeg nu forbi mine favoritblogs, for at blive opdateret på mode, skønhed, mad og artikler om dette og hint.

  Og kæmpe TAK for lige at minde mig om det “gamle” Amager, dengang det hele var mere råt, og det hed “Lossepladsvej”, der ikke var metro, og ingen, som i I N G E N, havde forestillet sig, at Amager skulle ende med dyre lejligheder, caféer med plantemælk i kaffen og fancy madsteder. Det er hyggeligt at tænke på, og lidt mere tankevækkende at det i næste måned er 19(!) år siden, jeg selv flyttede til øen. Tænk, at jeg så gammel ;-)

  God weekend!

 31. Skøn samling af indlæg – tillykke med de 11 :-)
  Har ikke styr på præcis hvor længe jeg har været med, men det må være omkring 2011 – jeg var ihvertfald med inden jeg i september 12 tog til Grønland i et år. Faldt desværre fra at følge blogs i et års tid på et tidspunkt, men vendte glædeligt tilbage og fandt dig på insta for nogle år siden, og er kommet herind igen for et halvt års tid siden.
  Fandt dig vistnok igennem Kia, dengang hun var Fierce & Fattig (som jeg vidst nok fandt gennem omtale i en gratisavis i s-toget på vej til arbejde…) – blev med det samme forelsket i dit tøsede univers – “en online veninde” var præcis hvad jeg havde brug for (skodperiode i liv – 24 år og nyskilt), selvom jeg aldrig turde kommentere eller noget.
  Tusind tak for dig og alt det arbejde du har lagt og ligger i, at vi alle kan nyde et frikvarter helt gratis <3

 32. Jeg har vist fulgt med engang hvor jeg fandt din bog på biblioteket og tænkte “den blog vil jeg da gerne følge”

 33. Tillykke med de 11 år, det er en absolut fornøjelse at følge med så forhåbentlig kommer der mange flere.

 34. Tillykke med bloggen ?
  Jeg har fulgt med on/off siden 2009. Vildt, at det er så længe siden ?
  Jeg fandt din blog – og blogmediet generelt – da jeg boede et par år i Kina, og savnede inspiration fra de danske mode- og boligblade, som jeg af gode grunde ikke kunne få fat på i Kina. Din blog er en af de eneste fra dengang, som jeg stadig følger. Bliv endelig ved ??

 35. Udfra historierne har jeg vist egentlig fulgt med en 10 års tid! Wow. Især fordi jeg vidst sagde den anden dag at den blog jeg vist havde fulgt med på mest var din i et “par” år ?
  Sjovt lige at minde mig om raves på Bryggen. Det havde jeg fuldstændigt glemt alt om! Tak for minde om en svunden ungdom og for en dekade ☺️

 36. Tillykke med bloggen! Du gør det simpelthen så godt. Jeg nyder altid at sidde med min morgenkaffe og (pæne) morgenmad og læse dine indlæg. Det er en fornøjelse at følge med i dit liv, og jeg er en af de mange, der hepper på dig på sidelinjen. Jeg måtte lige tilbage i dit arkiv for at se, hvor længe jeg mon har læst med – men jeg husker især dette outfit, så det må have været siden 2012. Jeg strøg fluks en tur i H&M og købte den samme nederdel: https://emilysalomon.dk/2012/10/19/look-of-the-day-crazy-for-burgundy/ Jeg håber, vi får lov til at følge dig mange år endnu. KH Mette

  1. Tusind tak Mette! Og du kan tro, at jeg også kan huske det outfit. Også et af mine egne yndlings fra arkivet <3 Kram E

 37. Juhuu og tillykke med de 11 år til bloggis! Sikke en bedrift!
  Jeg fandt ligesom mange andre vejen forbi via Kias Fierce og Fattig. Og har derfor også været med på sidelinjen lææææænge.
  Som mange af de andre også skriver, så er din blog stort set også den eneste jeg stadig læser( i hvert fald kontinuerligt).
  Jeg synes, at det er så dybt imponerende hvordan du har fundet melodien i at være dig selv og samtidig være relevant for alle os der sidder ude bag skærmen. For mig at se er det tydeligt at jeg bliver hængende, fordi du giver mig den der penneveninde-følelse. Det er som om du repræsenterer livsfaser vi alle har været i og du beskriver opture og nedture på en så fin og helt i-orden måde. OG med en fabelagtig både sproglig og visuel finesse. Jeg hæfter mig ved at din/bloggens udvikling følger min egen meget synkront og det er til stadighed derfor det er relevant for mig at følge med, og hvorfor jeg samtidig nødigt ville være foruden. Du skrev på et tidspunkt i et blogindlæg, at du som grundstemning er mere dur end mol, og det er bare så fin en måde at beskrive det på. Din blog er mere i dur end i mol, et rart lille pusterum, med plads til livet og alle dets facetter, men med en grundfølelse af, at livet ER ret lækkert.

  1. Wow tak Mira for så flot et ‘fødselsdagskort’. Bliver så rørt over at læse hvordan du (og de andre der kommenterer her) opfatter mit univers. Tak for at tage dig tid til at skrive sådan en hilsen. MAnge kram E

 38. Jeg er helt ny i dit univers. Startede med at følge med på Instagram i starten af det nye år, fordi jeg havde lyst til at følges virtuelt med andre preggos, der skulle nedkomme cirka samtidig med mig. Og du er kommet for at blive (i mit feed)? Fordi det stadig er hyggeligt at følge dine overvejelser om moderskabet, de små jævnaldrende tumlinger, og fordi du deler fine hverdagsglæder, som er gode at spejle sig i, og huske sig på?
  Og tak i øvrigt fordi du altid besvarer henvendelser, det er sgu god stil???

  1. Hyggeligt også at høre fra en af ‘de nye’! Du er så hjerteligt velkommen <3 Og tak, jeg forsøger så godt jeg kan. Elsker faktisk at 'snakke' med jer, det er halvdelen af glæden ved det her :) Knus E

 39. Kære Emily

  Et KÆMPE tillykke med bloggens flotte 11 år ?
  Jeg er en af dem, der har fulgt med helt fra start, og jeg kan virkelig ikke forstå, at 11 år er gået! Jeg opdagede pludselig dette fantastiske univers og fulgte troligt dig, Fierce og fattig.. og Acie. Det var virkelig som en virtuel veninde. Nok fordi vi var samme sted i livet aldersmæssigt, i livet mm. Før havde jeg været utroligt interesseret i modeblade, men med bloggens komme var der pludselig et sted, hvor man kunne få fantastisk inspiration på alt fra mode, hverdag, studieliv og kvindeliv. Det var så meget mere nærværende end modebladene. Jeg kunne meget bedre spejle mig selv i jer piger ? Tak for mange års inspiration. Jeg glæder mig meget til at følge dig i årene der kommer ?

 40. Tillykke med fødselsdagen til din fine blog :)

  Jeg læste med i flere år og har altid nydt bogklubben, små ting og dine hverdagstanker som formuleres på fineste vis. Jeg hoppede i en periode da alvoren omkring klimaet ramte mig, og forbrug og alle der opfordrede det mindste til den slags blev mig for meget. En slags klima-angst periode. Jeg fik tøjlet min bekymring (håber jeg) og læste med igen fra det øjeblik du blev gravid. Jeg er selv mor til en 3-årig og det er evigt fascinerende at følge med i morlivets op- og nedture.

  1. Jeg er glad for du kom tilbage og kan godt nikke genkendende til dine tanker. Og til at finde en balance i det igen.
   Kram E

 41. Jeg har læst med siden jeg gik på efterskole i 2010! Så det er jo nærmest siden begyndelsen… Jeg husker tydeligt, hvordan jeg sad ude i gangens fællesrum og læste blogs, drak pulverkakao og nogle af drengene spillede klaver i lokalet nedenunder. Hyggeligt altså :) Tillykke med blog-fødselsdagen!

 42. Åh, verdens fineste blogg! Jeg har fulgt med i kanskje 7-8 år. Etter at jeg flyttet tilbake til Oslo fra København har dette vært mitt danske univers. Det har vært en reise! Du har inspirert meg så mye. Takk for at du har vært ærlig om det vanskelige, og for at du lager en blogg som ligner et helt normalt, godt liv. Det gjør meg så glad (og stolt) at du og din familie trives så godt i Norge. Jeg blir helt .. “du må gjerne låne mine randonee ski neste gang dere er her!”

  PS. Aldri slutt med poster om julen. Jeg får altså mega-julestemning her i desember.

 43. Tillykke med dagen!! Jeg tænkte egentlig at jeg jo ikke havde læst med så længe… men kan se at jeg faktisk har fuldt dig trofast siden 2015, da jeg kan huske de forskellige posts ? Jeg tror at jeg fandt bloggen via en blog-roll, hvor de forskellige bloggere anbefalede hinanden. Og det har jeg været glad for. Tak for en dejlig livsbekræftende blog

 44. Hej Emily! Fedt med dette tilbageblik, og stort tillykke med din første baby <3
  Wow, jeg kan se, at jeg har fulgt med fast siden 2010! Tænk jeg har læst med i 10 år, hehe.
  Jeg kan huske i starten, der trænede du vist også i FitnessDK på hold i Fields (?), så der var jeg lidt starstuck.. Min vandt for første gang nogensinde også hos dig, et gavekort til Shopbob for en del år siden, og du var så sød at 'skrive videre' på mail, trods du havde meget at se til med studie osv., det har jeg altid beundret og det bliver du ved med på instagram, hvor jeg er begyndt at give lidt mere respons til dine stories eller billeder for at vise min værdsættelse :)
  Husker tydeligt alt det med din daværende kæreste med videre, og hvor er det fint at følge hele din rejse -det havde jeg slet ikke tænkt over. Ligesom dig er jeg krebs, og har nogle af de samme interesser. Her på det sidste har du, siden du mødte din søde mand, inspireret mig mere til den aktive livsstil -eller du fik øget den smule interesse, jeg havde i det, men jeg har stadig ikke begivet mig ud i det, hehe. For mig er du et forbillede, og jeg ville ønske, jeg kunne slappe mere af, og være mere god til andre mennesker trods mit introverte sind :) Jeg har nydt og stornyder, at følge med og at blive inspireret af så mange ting, trods vores baggrunde og kultur er vidt forskellige mv., og håber på at blive bedre til at dele min begejstring for diverse ting, når du deler på instagram (elsker alle dine kage opslag!), da du altid er så sød til at interagere der også :)

 45. Ej men TUSIND TUSIND tak for jeres søde hilsner, historier og lykønskninger. I aner ikke hvor meget det betyder. Så rørende og ikke mindst motiverende. Elsker at høre fra jer og ‘snakke’ med jer <3 Tak for at I er så mange, der tog jer tid til at skrive!
  Tak, bare tak fra mig og fødselaren <3
  Stort knus til jer alle
  Emily

 46. Jeg tror sgu, jeg har været med siden 2011. Jeg kan i hvert fald huske, jeg læste din blog, mens jeg gik på efterskole, og jeg kan huske det indlæg fra 2011, men ikke fra 2010. Så derimellem! Og det er så hyggeligt, autentisk, roligt og inspirerende univers. Tusind tak for det og dit store arbejde med at fastholde og skabe sådan et univers!