lidt i stykker

Som en del af jer allerede har gættet (og mange tak for søde ord og opmuntring), er jeg ikke sammen med min kæreste længere. Og selvom det var mit valg og alt er så dramafrit og lykkeligt, som sådan et brud nu kan være, er det ikke særligt sjovt at skulle gøre en ende på et langt og smukt forhold. Et forhold der ikke bare har været med til at definere og forme mig som menneske, men også har rummet og været ramme for nogle af de bedste oplevelser, jeg har haft de sidste mange år.

Det er rigtig hårdt og jeg er flosset i kanterne og har brug for lidt tid til lige at komme ordentligt på benene igen. De nærmere omstændigheder vil jeg ikke komme ind på. Egentlig ikke fordi jeg synes, det er for privat, men fordi det involverer et andet menneske, som jeg stadig elsker højt og respekterer. Og som er min allerbedste ven, som jeg lige nu savner. Håber at vi kan være de allerbedste venner igen, når vi er kommet ordentligt ud på den anden side.

Jeg har de sidste par uger boet hos veninder og mine forældre og det er også forklaringen på hvorfor bloggen har været lidt anderledes end den plejer. Og stort set uden opskrifter. I næste måned flytter jeg hjem igen og til marts flytter to af mine bedste veninder ind.

Jeg glæder mig til det nye kapitel i mit liv og til vores lille pigekollektiv, det skal nok blive spektakulært og skægt. Og så glæder jeg mig til at komme hjem til mit køkken. Og til at kunne blogge lidt mere ‘normalt’ igen. Med opskrifter og ‘little things’-indlæg og alt det der også gør, at jeg synes det er skægt at dele bidder af hvad jeg elsker og laver med jer. For jeg holder virkelig sådan af at blogge og har ingen intentioner om at slå op med jer lige foreløbig ;)

Tak for at I er der og er nogle svesker, også selvom jeg måske ikke lige yder mit bedste i en periode.

Klem

(Visited 2.766 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

50 Kommentarer

 1. Åhh sikke noget møg. Selvom det sikkert er for det bedste, er det virkelig en hård periode at komme igennem! Jeg har, som mange andre, været der og det tager bare tid, inden man føler sig som selv igen. Håber også for jer, at i kan finde hinanden igen som venner. Rigtig meget lykke din vej til at komme over på den anden side. Og TAK for at dele det herinde. Kh Julie

 2. Du skal bare tage dig den tid det tager at komme ovenpå igen, vi vil også være her når du er kommet her :)

 3. Æv, det må være hårdt.. :( Tanker og virtuelle knus til dig. Jeg kommenterer ikke så tit, men jeg er her også, selvom det nu ikke er så ofte som da jeg var på barsel :) Jeg følger med i tykt og tyndt også i perioder uden opskrifter ;)

 4. Sikke en livsbeslutning – og sejt, at du deler det med os! Nu ved jeg selvfølgelig ikke for mange læsere du har (det ved du sikkert selv), men vil bare sige, at jeg er sikker på, at vi alle, alle, alle sammen hepper på dig og ønsker det bedste for dig, du topseje Emily!

 5. Søde Emily. Er ked af at høre at dig og J er gået fra hinanden. Jeg forstår udemærket, at du skal komme dig <3 jeg håber på det bedste for dig. Mange tanker og knus fra Sofie.

 6. Det er jeg ked af at læse. Tror du kommer godt over på ‘den anden side’. og ønsker dig alt godt fremover og så får du en virtuel krammer herfra!

 7. Kommenterer stort set aldrig på de blogs jeg følger, men vil blot bakke de andre herinde op i at vi også er her når du er ‘ude på den anden side’.. Har ikke fulgt dig særlig længe, men jeg er vild med din blog og vil helt sikkert blive ved med at læse med.. Både i gode & dårlige tider.. Kram

 8. Jeg havde det godt på fornemmelsen, men ville tidligere ikke skrive noget, for tænk nu hvis jeg tog fejl, eller hvis du ikke lige var klar til at “snakke” (/blogge/skrive) om det endnu.

  Men ååååh, hvor jeg sender dig en stor krammer!

  Jeg har stået i samme situation som dig for nogle år siden, og selvom det er én selv, der går, så gør det stadig ondt på den der sønderrevet, blødende hjerte agtige måde. Jeg tror, jeg tidligere har forklaret følelsen med at, der er nogen der har revet et stykke velcro ud af hjertet på én – så fysisk kan kærestesorg føles.

  Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, og så håber jeg, at du snarest kan leve efter dit “la vie en rose” motto fuldt ud.

  kram!

 9. Puh, det er altid så frygtelig hårdt! Men du er et af de sejeste mennesker jeg “kender” (det er ihvertfald det indtryk jeg har fået af dig i de 2 år je har læst med) så det hele skal nok vises sig at lykkedes og have været for det bedste!
  Kæmpe knus til dig <3

 10. Sender mange tanker og kram din vej. En sej beslutning, der aldrig er let- selvom man er den der går (har selv lige været dér). Det vigtigste er at følge sin mavefornemmelse og det er jeg sikker på du har gjort!

 11. Av! Go bedring med dit hjerte. Jeg haaber Penny og foraeldre og venner passer godt paa dig. Alt det bedste herfra.

 12. Puha. Nu er jeg generelt hende, der bliver forladt frem for hende, der forlader, men hjertesorg er hjertesorg, og det gør naller. Dog vil jeg sige, at hvis du allerede nu kan se så nøgternt på det, så er det helt sikkert den rigtige beslutning. You will be okay, my darling. :)

 13. Øv, det er aldrig sjovt at gå fra en kæreste.
  Men så længe det er gået forholdvis problemfrit, så kan man vel ikke bede om mere?
  Håber snart du er ovenpå igen :)

 14. Årh, kender godt situationen, da jeg selv, desværre, står i en lignende nu (Bortset fra jeg var den, der blev forladt).
  Det er aldrig skægt – men er sikker på, du (vi – forhåbentlig gør jeg også) kommer stærkere ud på den anden side.

 15. Jeg synes simpelthen, at det er så flot, at du har mod på at dele det med os alle – jeg håber og krydser fingre for, at du kommer godt igennem det. Det er altid hårdt. Tanker herfra

 16. Ønsker dig alt det bedste, og at du hurtigt bliver hel igen.
  Selvom det er en kliche, så er det arrerne livet giver en der former en som menneske.
  Og selvom der er nogle indlæg på bloggen der ikke har været der på det sidste synes jeg stadig du har DK’s skønneste blog :)

 17. Er selvfølgelig ked af det på dine vegne, og som flere andre også skriver, så sender jeg store håbefulde kram til dig om at du snart er på toppen igen ;-) og du skal selvfølgelig tage dig al den tid du har brug for :-) du er den bedste blogger efter min mening, så glæder mig til at høre om dine veninders indflytning og læse flere lækre opskrifter <3

  kram herfra :)

 18. Et stort kram og mange tanker til dig :) Jeg håber på det allerbedste for dig og en trods alt dejlig start på 2013!

 19. Jeg er enig med de andre, du skal bare tage dig alt den tid du har brug for. Vi skal nok være her, når du er helt klar igen :) <3
  Ønsker dig alt det bedste og håber at du snart får det helt godt igen.

 20. Kære Emily
  Selvom din blog ikke har været som den plejer, har jeg nydt at læse den :)
  Håber du kommer igennem det hele på en god måde, jeg ved det bliver en rundtur gennem hele følelsesregisteret. Min veninde har også lige brudt med sin kæreste, så lige nu skal vi(veninder) bare være der for hende, så hun ikke kommer til at føle sig ensom. Håber dine veninder og familie vil gøre det samme for dig :)

 21. Jeg sender en masse varme tanker din vej. Det er en flot måde du deler det på bloggen, synes jeg! Jeg ønsker dig alt det bedste i en lidt hård tid.

 22. Åh. Jeg ved, som så mange andre, der har stået i samme situation, hvor ualmindeligt hårdt, den slags kan være – og jeg synes, det er imponerende i sig selv, du overhovedet har overskud til at blogge. Så tag den tid, det tager at finde dig selv igen – du er kun et menneske, og det vil dine trofaste læsere (inkl mig) sagtens kunne forstå!

  Masser af kærlige tanker
  Tine

 23. <3, knus og alt godt. Er glad for at du ikke slår op med bloggen – er spændt på at se, hvor du tager os hen i 2013.

 24. Æv! Uanset hvor rigtigt det er, er det træls at gå fra hinanden og det gør nas.
  Håber det bliver en fest i pigekollektivet og at fremtiden er lys, spændende og skøn!

 25. Sikke en ærgerlig måde at slutte året på. :( Men ja, man har godt kunne fornemme at du måske ikke var helt dit glade selv. Jeg håber dog det var den rette beslutning, det lyder sådan. Vil også bare lige sende et cyberklem i din retning.

 26. Hej Emily! Det er trist at læse, at det skulle gå sådan. Jeg er sikker på, at I nok skal få et godt venskab ud af det – I skal bare give det lidt tid. Alle kommer igennem det, selvom jeg ikke selv har været i et forhold. Jeg sender nogle gode tanker til dig, og så glæder jeg mig til at læse dine fremtidige indlæg, efter at du er kommet på benene igen, og er flyttet sammen med dine veninder. Godt nytår :-)

  Knus!

 27. Et kæmpestort virtuelt kram herfra!
  Tag dig den tid, du skal, og brug kun tid på ting, som gør dig glad. Det hjalp i hvertfald mig og mit flossede hjerte at lave nogle ting, som man nyder.
  Du skal udover det slet ikke undskylde din blog. Jeg synes du har Danmarks bedste blog – helt uden tvivl! – så selvfølgelig følger jeg den, både i medgang og modgang :-)

 28. Tænk at du formår fortsat at være så inspirerende mens tingene roder indeni… Det er virkelig sejt! Men sådan er du jo – topsej! Mange klem og tanker i din retning, håber du må få et dejligt 2013! Kh.

 29. Rigtig, rigtig meget held og lykke med at komme “hel” igennem forløbet! Jeg tror og håber, at du bliver glad og tilfreds med de forandringer der uundgåeligt kommer.
  Rigtig mange klem herfra <3

 30. Et brud er virkelig aldrig sjovt, uanset hvem der gør det forbi med hvem, men jeg er glad for, at det trods alt har været et “nemt” brud. Og man vil vel altid være lidt flosset i kanterne, så selvfølgelig skal du tage dig lidt tid til at hele dem, hvis du har brug for det. Jeg er i hvert fald sikker på, at vi alle sammen vil være her, når du kommer ordentlig tilbage igen – selvom jeg nu også synes, du gør det godt i øjeblikket :)

 31. Åh, jeg håber du har det godt – så godt som man vel kan have det i sådan en øffet situation! Men som du skriver det, ser det heldigvis ud til at det ikke er verdens undergang(selvom sådan en omgang virkelig kan være svær, puha!).. Og må jeg sige – gid det var mig, der flyttede i tøsekollektiv med søde veninder, der er jeg sørme jaloux! Det er skønt for dig at du har noget så godt at se frem til :)
  Jeg håber for dig og tror at alting nok skal blive bedre herfra, så jeg glæder mig til at følge med her.

  Knus fra Marie :)

 32. Hej Emily, Det er jeg ked af, og er selv i samme situation. Er midt i en skilsmisse, Det er vigtigt at mærke efter og handle, og det har du gjordt kan jeg høre, så skal du nok komme på den anden side. Sender dig kram.

 33. Øv :( Jeg havde det godtnok på fornemmelsen, at det var det der var sket. Det er jeg ked af at høre – hæng i, hold ud, du skal nok komme ud på den anden side som et endnu stærkere menneske. Tanker herfra.

  Og ingen stress, tag dig din tid. Jeg løber heller ingen vegne, uregelmæssig blogging eller ej :)

 34. Kære Emily,

  hvor blev jeg dog ufatteligt ked af det på dine (eller, jeres) vegne, da jeg læste dette indlæg :-( Jeg kan ikke huske om du nogensinde har nævnt, hvor mange år I har været sammen, men jeg blev selv skilt i 2008 efter 12 års forhold (deraf 8 års ægteskab), så jeg ved om nogen, hvor hårdt det er.

  Jeg kan ikke sige så meget udover det, som allerede er sagt, men cyberkram herfra, og må det blive et fantastisk nytår, trods alt.

  Mvh Jacob

 35. Kære Emily

  Jeg ledte efter dette indlæg, da jeg selv står i en situation, er ligner lidt nu. Et langt og smukt forhold, der ikke er mere, som har dannet ramme om de bedste oplevelser, som har formet, og som jeg håber kan blive noget andet på sigt. Selvom det ikke var min beslutning. Jeg kan jo se, hvor godt du er kommet igennem det, og at livet bliver godt igen, også selvom jeg, melodramatisk nok, som kvinde sidst i tyverne, hvor hele venindeflokken er gravid, føler, at jeg slået tilbage til start (det er jo noget pjat, livet er ikke et brætspil, hvor det gælder om at samle voksenkort) og at den næste tid mest bliver præget af ensomhed og meningsløshed. Jeg tror, det kan hjælpe at se, at sådan behøver det ikke være.

  Tak for din gode blog.

  De bedste hilsner, Laura