insta week

Jamen altså. Har ikke lavet et eneste ‘insta week’-indlæg siden en gang i november. Hvilket er synd og skam, nu da jeg selv synes, det er mægtig rart med sådanne små opsamlinger fra ugen, der er gået. Og det lader tilmed til, at I er en hel del, der også synes det er ganske hyggeligt.

Så her er Insta Week tilbage og så kører jeg også en på søndag og så må jeg være klar, parat og up to date til næste søndag igen :)

I denne omgang er det lidt glimt (og en meget god dadel-is med halva) fra Israel og Det Døde Hav, brunch med Marlies Dekkers på Custom House, karmaspredning og reklamefilming på Meyou, æblekage på Granola, møde med min fine gravhundeven Carla, julegaveæske fra Rudolph Care, Budweiser til trendforedrag på Kunstindustrimuseet (nægter stadig at kalde det Designmuseum Danmark, basta!),  påsætning af bambivipper hos Star Lash, indkøb af mærkelige ting i Bilka, Valentines fotoshoot til Kinder Bueno, hygge og eksotiske drinks med bl.a. søde Funda og Lily til Gina Tricot pressevisning, julemiddag hos Gorm’s, besøg hos 5units, yndlingssalaten, fine øreringe hos Frk. Lisberg og CAIA, en omgang shellac og sugaring hos Beauty Avenue, den allersødeste Anne i mit tv i Go’ Morgen Danmark, et super teaterstykke, fotoshoot hos Woman, kage på arbejdet og så den mest overdådigt pyntede leverpostej til julefrokost med en masse søde damer, hjemme hos Acie. Snip, snap, snude. For nu. Vi fortsætter på søndag ;)

ENGLISH RECAP: My week – well, a couple of weeks and almost two months ago – in Instagram pictures :)

bloglovin

(Visited 235 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hej emily, jeg efterlyser den hjemmeside hvor man kan give købe gaver til veninde etc. Jeg tror den hednoget med emyrys et eller andet og du arbejdede vist der. Ville blive glad hvis du ville sende linket til mig, da jeg snart skal mødes med min veninde. Tak og god dag :-)

 2. Puuuha, altså. Hvor kan man blive forblændet og forpustet og misundelig over alle de ting, du oplever. Håber,m du når at trække vejret en gang imellem! :-) Vildt dejlige glimt, du deler med os :-)

  1. Hehe… ja, der er gang i butikken og ja, helt enig skal huske lige at trække vejret :)

 3. Uh, den øffegris der, i bilkakurven… hvordan håndterer Penny mon den? Fik den i gave til min egen hund, og hun fik et mindre sammenbrud af ophidselse/begejstring/stress/ekstase af den. Må hver gang gemme den væk for at få hendes blodtryk ned, heh. Nu er den permanent arkiveret. Mærkeligt! Det er nok øffelyden vs mopsekrop der er en farlig cocktail? For de er da så søde, de grise.

  1. Penny splittede den ad i 117 stykker… Og efterlod en skov af vat og plastickonfetti jeg kunne samle op ;)

 4. Jeg elsker bare at se når bloggere laver en insta post! Jeg synes at det er så hyggeligt, og det er ikke bare de der fine spejlrefleks poserings billeder, (Ikke fordi at der er noget i vejen med dem:)) men helt alm. smartphone eller iphone! :-)

 5. Hej Emily
  Hvor er den grå jakke fra? Den du har på, hvor du drikker af en ananas? :)
  Hilsen Ditte Marie