insta week

Endnu en omgang små kvadratiske billeder. De første fra slutningen af december, men med denne omgang er jeg næsten up to date og således klar til, at det med ‘week’ i overskriften atter passer, når vi når næste søndag ;)

Ovenfor er der glimt fra min tur på badehotel i Ystad, teselskab hos Hr. Strangas, hygge hos Tommy Hilfiger og Edith & Ella, støvleshopping hos ASH, klipning hos Beauty Avenue, gode burgere med god kollega på Wanna-B, gløgg og julehygge med Andrea hos Rudolph Care, julefrokost med pigerne (og god citrontærte), vildt gode blæksprutter hos Adendum på Bryggen, det mest overdådige kagebord jeg nogensinde har været vidne til hos Sarah Skarum (der i øvrigt inviterer inden for i sit køkken i dagens Berlingske M/S), tiltrængt brunch på Granola, julegaver, nytårspyntet undertegnede, flere julegaver, øl med pigerne (i knapt så feminine krus), udsalgsshopping, flotte støvler hos Won Hundred, verdens bedste chokoladekage (opskrift her), den fineste forårsnederdel fra Gaia, julefrokost pailletkjole (eller er det et kunstskøjteløberkostume??) og sidst men ikke mindst bød perioden også på alletiders tur på Betty Nansen at se Bliktrommen.

ENGLISH RECAP: Sometimes I get a little shortness of breath by watching how many different things I manage to do in a week or two. On the other hand I’m very grateful for media as my blog and Instagram as it makes me document all those little things and special moments. And therefore making them a little more sustainable.

bloglovin

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. instaweek er min totale blogfavorit, elsker at følge med i alle de små fine øjeblikke!
    Lige et hurtigt spørgsmål: hvilket program bruger du til at lave collagerne med?
    God søndag til dig :-)

    1. Hehe…. Ja, det syn skal man i øvrigt helst være glad for hvis man kender Penny. Penny med bold/legetøj i munden, der tigger om at lege er nemlig noget man hyppigt oplever ;)

  2. Ja, altså jeg må sige jeg knuselsker din pailletkjole! Hvor har du købt den henne? :)
    Knus herfra