insta week

Den sidste uges tid i små kvadratiske billeder. Den seneste tid har, ud over gåture med min plettede ven ved Bagssværd Sø og på Damhusengen, budt på en gang god gammeldags morgenmad hos Acie,  en meget hyggelig nytårskur hos Brdr. Price i Tivoli med Anne au Chocolat og en frokost på Pastis, masser af arbejde under modeugen, Fashion Flea og afslutningsvis et oplæg for Dansk Kommunikationsforenings medlemmer i går aftes. Nå, ja og så den sædvanlige mængde kager, et par drinks, bl.a. på Karma Sushi med flotti her, en masse møder og et par ret så pæne nye sko.

Under modeugen lavede jeg tv med Copenhagen Fashion Week og TLC, til 10 små klip – fra 10 forskellige shows – der skal vises løbende på TLC, henover de næste par måneder. Jeg er vært og interviewer på produktionerne, der bl.a. kommer til at indeholde små interviews med designere, hår- og makeuptips fra backstagen, kendisinterviews fra den røde løber og selvfølgelig også klip fra selve shows’ne. Håber jeg i alle tilfælde, nu må vi se hvad klipperen får ud af alt det materiale, vi har fået i kassen.

Vi startede klokken 9 hver morgen og kørte på til midnat, så min pigeforfængelighed er en lille smule bange for, at jeg ligner noget katten har slæbt med ind på de fleste af filmene, men nu må vi se… De første burde være klar i denne uge og hvis ikke det er alt for frygteligt, så viser jeg dem selvfølgelig også her på bloggen ;)

ENGLISH RECAP: The past week in instagram pictures.

bloglovin

(Visited 141 times, 1 visits today)
hop!

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. EEEEJ, hvor har du fået de røde m&ms fra?? De er med peanutbutter og jeg har cravet dem siden jeg smagte dem i USA i sommers.. Uhm de er altså goe!! :D

    1. En veninde havde dem med hjem fra USA. Men har hørt at de også kan købes i en kiosk på Fisketorvet. Og vist nok også i Amager Centret :)

  2. Det var et rigtig godt oplæg i går, Emily. Tror ikke, med alt respekt for mange bloggere, at der er mange, der forholder sig så klart og analytisk til sin egen situation og den verden, man befinder sig i, som dig. Det giver autoritet at have noget at byde på – og det har du klart i en her forbindelse. Der var klart mere at komme efter hos dig end hos MSL selv for at være ærlig. Nu var jeg der i eget ærinde og ikke som bureau eller lignende, så jeg havde flere gange lyst til at give brugerens vinkel, for man kunne godt høre, at nogle (ikke alle) af pr-bureauerne ikke er flittige nok bloglæsere til at forstå læsernes rolle og reaktioner – som jeg er enig med dig i er lige lidt til den sarte side i DK. Anyway – det var sjovt at høre og se dig i virkeligheden, og du er god til at kommunikere. Og så er jeg glad for, at jeg ikke er alt for meget i fokus på det billede her! :-)

    1. Tusind tusind tak, det var da den flotteste feedback nogen kunne ønske sig. Tak :D