Gulvlang bordeaux kjoledrøm

kjole Ganni//clutch Balenciaga// sko Reiss// armbånd by Biehl og Charlotte Wendes// ur Michael Kors

En tur til please? Selvom vi fik presset det maksimale ud af bryllupscitronen sidste weekend og først var hjemme fra fest kl. halv syv næste morgen, så gad jeg altså godt lige have endnu en lejlighed til snarest at lufte den bordeaux kjoledrøm igen. Om ikke andet så kan ryger den på til jul eller nytår.

På trods af at den rører gulvet og blev danset i til den lyse morgen, så er den heldigvis stadig intakt og i god behold. Og nej, man kan ikke danse ordentligt i (mere end) gulvlange kjoler, men det løses heldigvis hurtigt med en knude eller to i kanten, lærte jeg af en vaks dansepartner ;)

ENGLISH RECAP: What I wore for a wedding party last weekend. I adore weddings and would love to do it all over again. One more time please?

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 2.974 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. Jeg skriver sjældent kommentarer på blogs, men i dag kan jeg slet ikke lade være. Du er så smuk. Kjolen er lige dig. Klassisk men alligevel med kant. Smuk, smuk, smuk.
  God søndag.

  Kærlig hilsen fra Christina

  1. Helt enig med disse to damer – wow hvor er du smuk!! Hvilken metode har du brugt til de fine krøller?

 2. Hold nu KÆFT du ser godt ud. Du er en kæmpe inspiration. Sådan vil jeg også se ud når jeg ”bliver voksen” ;-)

  1. Jeg er også ret høj, så jeg kender selv til dit “problem”. Nu ved jeg ikke lige med denne kjole specifikt, men min egen erfaring med Ganni er, at deres bestemt ikke er lange nok til mig, så jeg kunne ikke forestille mig at denne kjole er lang nok hvis man er mere end 1.75 cm max. :)

  2. Jeg er 165 høj (kort) og har ca. 13 cm hæle på her. Den er ekstremt lang. Havde jeg haft tid havde jeg fået lagt den lidt op, selvom det ser fint ud at den slæber lidt. Jeg måtte ‘hanke op’ i den hver gang jeg skulle gå. Min høje kollega (hun er 180) prøvede den og den var også flot lang til hende, så der er vist rigeligt at tage af :)

 3. Wauw, hvor er den fin til dig og din smukke figur! Da jeg først så linket, hvor du ikke havde kjolen på, må jeg indrømme, at den så lidt kedelig ud. Men det er den jo slet, slet ikke, den er så fin.

  1. Jeg er også ret høj, så jeg kender selv til dit “problem”. Nu ved jeg ikke lige med denne kjole specifikt, men min egen erfaring med Ganni er, at deres bestemt ikke er lange nok til mig, så jeg kunne ikke forestille mig at denne kjole er lang nok hvis man er mere end 1.75 cm max. :)

  1. Kun i sort og bordeaux desværre. Men de burde virkelig lave den i hvid/creme, har også selv tænkt tanken ;) Hvis nu…
   Den er jo ikke såååå dyr igen (ikke sammenlignet med en brudekjole i alle tilfælde), så du kunne evt. købe den og så lade en skrædder sy en hvid med den som skabelon :)

 4. Hvor er du bare smuk!!

  Er det okay at gå i kjolen når den er så lang, eller er der tendens til at snuble lidt i stoffet? Jeg har nemlig også hobbithøjde ☺️

  1. Jeg blev nød til at holde i den/hanke op i den hver gang jeg skulle gå. Det er selvfølgelig lidt besværligt, men føltes også meget elegant og feminint. Og så bandt jeg den op, da jeg skulle danse ;)

 5. Den er så smuk den kjole. Jeg ved nu ikke helt om jeg vil kunne finde mig tilpas i en så lang fin kjole, selv til bryllup, men man kan jo stadig drømme :)

 6. Hold nu kæft ! Målløs ! Wauw ! Du ser så dejlig ud ! Selv dine krøller er perfekte. Hvad laver du dem med? Og hvilken størrelse har du kjolen i?

 7. Hej, det er virkelig flot! Meget imponerende, at du kan gå i 13 cm hæle, også oven i købet danse! Hvis man ikke er helt så skilled, har du så nogle favoritsteder at finde et par flade, pæne sko, som kan bruges til lange kjoler? Og ud over Marlene Birger, har du så andre forslag, hvis det ikke skal være satin-prinssese-galla-kjoler? På forhånd tak! – og som mange andre har sagt: dine krøller er rigtig fine!

  1. Mange tak :) Hmm… Synes faktisk ofte at Zara har flotte, flade sko og ellers er der mange fine hos Sarenza. Hmm… nej det er lidt svært det der med gallakjolerne i Danmark. Tror ikke vi køber så mange af sådan nogle, så derfor er der heller ikke så mange at finde rundt omkring i butikkerne. Prøv at kigge på Asos, der er der altså et ret godt udvalg også af nogle i mellemprisklassen :)

 8. Hej Emily,
  Jeg ved dette er et gammelt indlæg, men håber du kan hjælpe mig alligevel! Jeg har fået fat i denne kjole, som jeg skal have på til et bryllup her om en måned. Hvad havde du indenunder blonden, kan ikke helt gennemskue det?
  Tak for god blog!
  Mvh. Mette

  1. Hej Mette, havde ‘bare’ en bh indenunder. Fandt en i stort set samme farve i H&M :)
   Håber det bliver et dejligt bryllup.
   Klem

 9. Hej :)

  Hvor er den bare fin.
  Jeg skal til bryllup inden længe og denne kunne helt sikkert være en mulighed. Men desværre kan jeg ikke længere finde den på Ganni’s hjemmeside, ved du evt. hvad modellen hedder?

  Mvh Michela

  1. Takker :)
   Den er fra sidste år, så tror desværre ikke det er en de har længere :(
   Min er pakket ned, så kan ikke engang tilbyde dig at se hvad modellen hedder.
   Håber du får en dejlig bryllupsfest alligevel og finder noget fint at have på. Knus Emily

 10. Hej Emily. Meget gammelt indlæg, men fandt dig i den her kjole gennem Gannis insta :) Den er jo så fantastisk, og også dig i den. Hvis du skulle overveje at sælge ville jeg være en meget interesseret køber!

  1. Hej Anne Sofie,
   Hvis Emily ikke tænker at sælge sin egen, så overvejer jeg selv at sælge min. Mener min er en str M, men tagget er klippet ud. En small vil også kunne bære den. Jeg har fået min lagt op ved en skrædder, da den var meget lang, så det vil nok også komme an på, om du kan passe længden? Hvis det har interesse, så kan du skrive på 42791574.
   Mvh. Mette

  1. Den er fra Ganni, men er 4 år gammel, men måske du kan finde den på Trendsales eller lignende :) Kh. Emily