Se min kjole…

kjole ASOS// taske Decadent// sandaler Joie (på udsalg)

… den er rød som…

Sådan så jeg ud til selve vielsen i lørdags. Sikke en rar dag og mulighed for at lufte hele to fine kjoler. Denne her er en ikke så kostbar sag, men den ser alligevel eksklusiv ud, takket være den brokadelignende struktur i stoffet. Den var sådan et køb, hvor jeg var en kende nervøs, da jeg klikkede den hjem, for tænk nu hvis den var helt crappy at se på i virkeligheden? Det var den heldigvis ikke og den høstede tilmed ros fra en ældre herre på cykelstien. Så må vi bare ikke håbe at han var helt blind ;)

ENGLISH RECAP: A little red dress that I wore for a wedding last week. It’s not very expensive yet looks exclusive thanks to the print and texture of the fabric.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 5.399 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Den er SÅ fin, den kjole! Jeg er vild med farven :-)
  Kender du I øvrigt ASOS marketplace? Det er også et godt sted at kigge, hvis man er på jagt efter secondhand kluns ;-)

 2. Ej hvor er du fin! Den er jo så smuk til dig.
  Må man være så fræk at spørge, hvilken størrelse du har købt den i?

  1. Det skal du være velkommen til. Den er en UK8/36, så den er størrelsestilsvarende (det er det jeg plejer at bruge) :)

 3. Hvor ser du bare blændende godt ud og sikke fin kjolen er, for ikke at tale om dit hår :) Det hele spiller bare!

 4. Kære Emily

  Nu har jeg efterhånden fulgt dig hver dag nogle år, og det har givet meget inspiration og mange overvejelser. På bundlinjen er jeg ret glad for det input, du giver til min hverdag, og du har vist en følger for lang tid i mig;-)

  Jeg har dog en tanke, som jeg måske ikke er den eneste læser, der har;-) Når jeg følger med – ikke kun hos dig, men generelt på blogs, der bevæger sit inden for samme område som dig – slår det mig ind i mellem, at I må anskaffe jer utroligt mange ting…;-) Jeg ved godt, at der selvfølgelig er en del gaver/ting til at afprøve og anmelde, men alligevel. Jeg ved også, at du udmærker dig ved at have en del genbrug i dit tøjskab, og det synes jeg, er fedt.

  Men alligevel – der kommer en del nyt til hen ad vejen, og jeg ville synes, det var vildt inspirerende at høre, hvordan du rent praktisk forvalter den udfordring. Altså smider du jævnlig ud (hvordan tager du i givet fald helt konkret stilling til, om det er tid til at skille dig af med en ting), giver videre eller hvordan? Når man ser dit hjem, virker det ikke specielt proppet, og jeg har selv den udfordring, at jeg ikke er så godt til at skille mig af med ting, så jeg synes, det ville være rigtig inspirerende at høre, hvordan du holder status quo i dine ejendele – alt fra tøj, sko, tasker, ting, boligtilbehør, billeder osv.

  Bedste hilsner

  Susanne

  1. Hej. Du er meget velkommen til at læse med på min blog secondhandsimple.blogspot.com – den handler om hvordan man/jeg nemt kan leve ved udelukkende at købe genbrug (både tøj, møbler, køkkenting – bare ikke mad ;-) En gang imellem kommer der også lidt tanker om hvordan jeg selv skiller mig af med ting.
   Men jeg må indrømme at min blog ikke er helt så fin som Emilys – her er der altid utrolig flotte billeder :-)

  2. Hej Susanne,

   Tak for de pæne ord :)

   For at svare helt kort så er jeg ekstremt god til at skille mig af med ting. Af og til lidt for god. Men jeg er altså meget lidt knyttet til genstande, med nogle undtagelser selvfølgelig. Herunder møbler eller andre ting med affektionsværdi og/eller noget jeg har sparet op til i lang tid.
   Men alt andet bliver solgt videre eller foræret væk, hvis ikke jeg bruger det. Rent praktisk deltager jeg i 1-2 loppemarkeder pr. år, hvor jeg sælger ud af både tøj og boligdims m.m. Så sælger jeg af og til på trendsales ligesom jeg sælger privat til veninder/kollegaer. Dernæst giver jeg videre til venner og familie. Og så afleverer jeg 1-2 gange om året kæmpe kasser med tøj og skønhedsprodukter til ‘Reden’ på Vesterbro.

   Nogle gange kan jeg godt blive ked af at tingene er så meget i cirkulation, men jeg bor simpelthen for småt til at beholde alting og det gør mig glad, når de ting jeg ikke bruger længere glæder andre/får et godt nyt hjem.

   Kh.
   Emily

 5. Du ser blændende godt ud! Og sikke en smuk kjole. Må jeg spørge hvilken størrelse du har købt din i? :)

 6. Sikke en flot kjole! Den farve klæder dig virkelig godt! Tænk at det var i lørdags, det minder jo helt om sommer, og nu sidder man her med striktrøjer og tæppe for at holde varmen.

 7. Holy Moses den er smuk den kjole! Og den klæder dig enormt smukt!
  Og jeg glæder mig til at se din gallakjole tæt på :D

 8. Årh Emily, jeg er VILD med det her look til dig! Du ser fantastisk godt ud – og super detalje med farven, der går igen i baggrunden :)

 9. Hold da op, en smuk kjole :-) og så klæ’r den dig bare super godt! Er vild med, du har matchet både sko og taske til, det giver lige lidt forårsfornemmelser her i efterårskulden.

 10. Hej Emily!

  Jeg vil høre dig, om du har lyst til at give en kommentar til mit spørgsmål fra den anden dag (25/9) på dette indlæg?

  KH/ Susanne

  1. Kære Susanne,

   Dét kan du tro :) Har bare haft så travlt ude i den virkelig verden, at jeg først har haft tid til at svare nu :)

   Kh.
   Emily

 11. Manner hvor er I altså bare alt for rare. Rødmer, så jeg kunne matche kjolen! Tak! :D

 12. Din outfit er rigtig fin, håret er sat lige præcist sådan at det giver hele looket et hint af glamour. Billederne og vinklerne deraf er godt placerede.

 13. Ih altså Emily, det er så dyrt at følge din blog, fordi jeg aaaaaltid finder frem til, at jeg må eje alle de ting, du viser frem. Og denne her kjole .. den er så FIN og du sælger den meget bedre på dine billeder end asos gør. Jeg bliver simpelthen nødt til at klikke den hjem kun for at få det look dér, for det hele går bare så fint sammen :-)
  Du er meget inspirerende og formår altid at få mig til at få øjnene op for styles, jeg ikke troede, jeg ville falde for!

  Nina