Hvid drop-waist kjole

kjole ASOS// halskæde Gina Tricot (gammel)// sko Selected Femme// taske Adax x Carin Wester

SÅ er jeg tilbage på pinden efter en helt igennem herlig og festfyldt weekend. I fredags var min kæreste og jeg til en kær venindes 30-års fødselsdag og jeg fejrede hende og det fine sensommervejr i et helt lyst outfit. Det er i øvrigt den samme ‘spisekjole’ som jeg havde på her i sort. Den er altså perfekt til selskabelige lejligheder, hvor man ikke orker noget der strammer, men som stadig er elegant.

Lørdag var vi til det smukkeste bryllup og her nåede jeg at lufte hele to fine kjoler (den ene kan man smugkigge på her), de skal nok også komme på bloggen i løbet af ugen. Og jeg har selvfølgelig ikke glemt ‘Små ting’. Var bare en kende træt i hovedet i går aftes (plejer at gøre indlægget klar søndag aften), så de kommer i morgen i stedet.

ENGLISH RECAP: An almost all white outfit to celebrate my dear friends 30th birthday this weekend. I love how you don’t have to worry about anything being too tight while still looking elegant when wearing a drop-waist dress like this.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 828 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

    1. Det er skisme i Nordvest ;) Det er ved biblioteket på Rentemestervej, så flot sted :)

  1. Fy fy, ikke flashe de der fine hvide stiletter igen. Sidste gang undgik jeg med nød og næppe at købe dem. Denne gang var der ikke link, men så skulle jeg bare liiiige google en lille smule, og så er de skisme på tilbud. Haps! Hov…

    1. Haha… kunne ikke finde dem, da jeg lavede indlægget, så derfor intet link, men godt at du klarede den selv ;) Tror du bliver glad for dem, de har lige den der mellemhøjde så man kan danse i dem hele natten :)