Strik og små striber

Indlægget er udgivet i samarbejde med Me & The Met

strik Filippa K// nederdel Ganni// taske Céline// støvler Vanessa Bruno// solbriller Karen Walker// negle Essie ‘Dress to Kilt’// læber MAC ‘Russian Red’

Lige nu er jeg ret optaget af tre ting: At indrette færdig i min lejlighed, at huske at tage små pauser i løbet af dagen og at hverdagsforkæle mig selv. De sidste to ting falder ofte sammen og godt for det.

Således har jeg gjort nogle (for mig) anderledes ting på det seneste: Bl.a. har jeg ligget på ryggen på min seng og kigget op i loftet og hørt musik, holdt en halv times eftermiddagspause med bog og kaffe i haven, når jeg kom hjem fra arbejde og så har jeg gået udforsk-nabolaget-ture med hunden. Sidstnævnte inklusiv test af bagerudbuddet (af træstammer i særdeleshed) hos de nærliggende bagere.

Og så har jeg givet mig selv gaver. En efterårsrød læbestift, et tykt, svensk boligmagasin, et hold kaktusser, en lækker håndsæbe og så en hel del nyt til garderoben…

Og apropos forkælelse og garderobe, så kan jeg ret godt lide at modtage sådan en bandit her. Æsker med tykt, fedt silkebånd omkring, hører til blandt ting, jeg bryder mig mægtigt godt om.

Hvis man bestiller tøj hos Me & the Met, så har man det indenfor en time inkl. æske og silkebånd ;) Plus den rare budpige har ekstra størrelser med, man kan prøve mens hun venter. Også i weekenden og helt frem til kl. 22, hvis man pludselig har tøjkrise fredag eller lørdag aften.

Min pakke indeholdt en blød og lun, vinterhvid strik fra Filippa K og en mørkeblå nederdel med masser af små striber fra Ganni. Og pænt silkepapir.

Ja, ja, jeg ved det, jeg er næsten for meget til fals for den slags detaljer, men kan altså så godt lide, når ting er gennemførte og folk har gjort sig umage :)

Nederdel med sus i, chunky strik og strømpebukser. Har frygtet sidstnævnte hele sommeren og proklameret her, der og alle vegne, at jeg hadede dem og ville ønske at jeg boede i L.A. og kunne gå i bare ben hele året. Men når det kom til stykket, var det egentlig rart og lidt trygt at hoppe i dem igen. Der kan man jo bare se.

(Visited 1.072 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Det der Me & the Met er altså bare drøn smart. Så ville man (igen!) ønske at man boede i hovedstaden. Hvorfor opstår den slags aldrig herude på landet…?! (Ai, du behøver ikke at svare, jeg ved det jo godt, ikk’). ;-)

  1. Ja, det er et ret cool koncept :) Heldigvis sender de uden omkostninger i hele landet :)

  1. Tusind tak Caroline. Modellen er ret oversize og min er en small (hvilket jeg er normalt) :)

 2. Fint sæt:-) Ja hver årstid sin charme……
  Nogle gange ville jeg også ønske, at jeg boede i Botswana igen, så jeg altid kunne gå i flipflops og smukke sandaler….meeennnn, så ser jeg lige et par flotte støvler og tænker, næææææaaaaaj, vist meget godt at jeg bor I Danmark:-) God aften….

  1. Ja, jeg er i alle tilfælde glad for alle vores årstider og de muligheder det giver tøjmæssigt ;)

  1. Det er SÅ hyggeligt! Kender godt til sparebudget, mange af mine penge det sidste halve år er gået til dobbelt husleje i flere måneder, flytterelaterede ting og ikke mindst møbler og Ikea-ture (hvorfor er det SÅ dyrt at flytte?), men så føles det også ekstra godt endelig at forkæle sig selv lidt :)

 3. Hej Emily.
  Kender du siden Hverdagsnydelse på facebook? Jeg tænker tit på dig, når jeg læser noget derfra… Tankerne bag siden passer så fint sammen med mange af de ting, som du skriver om nydelse i hverdagen!
  Tjek siden ud, hvis ikke du kender den :)
  Og hey, så vil jeg da lige huske at skrive tak for en dejlig blog. Jeg nyder at læse med!
  HEJ fra Sofie

  1. Tak Camilla og ja, den er virkelig en vinder. Har haft den på nærmest non-stop hele sidste uge.

 4. Hold da op, sådan et koncept må da næsten kun kunne køre i København? Ikke desto mindre er det da virkelig super fint! Er ret så vild med alle detaljerne lige fra det ventende bud til sløjfen om pakken (:

  Er også ret vild med dine støvler. De tilføjer bare den der perfekte ‘kant’ til et eller fint og feminint look. Dejligt (:

  1. Jo, desværre, men de sender (gratis) i hele landet.
   Tak for alle roserne, det er jeg glad for at høre :)

 5. I din frakke-konkurrence skrev jeg, at jeg faktisk ikke er særligt vild med efteråret. Det er jeg nok heller ikke, men jeg er sgu alligevel ret glad for forandringerne. Jeg havde feks helt glemt støvler. Og der er da nærmest ikke noget mere lækkert end støvler!

  1. Haha… ja, ikke? Elsker også sommer, men synes egentlig at det er ret lækkert at vi har årstider :)

 6. Hej :)
  Kan du anbefale nogle gode sorte strømpebukser? Nogle med tætvævning, så de ikke er gennemsigtige og mere efterårs-egnede.
  Dem du har på f.eks.
  Mvh

  1. Ja! Elsker dem fra Falke (dem jeg har på her) i mat og så 50 eller 100 denier. De er lidt dyre, men eksempelvis Magasin har som regel 2-for-3 og de holder godt og er suverænt de bedste jeg har prøvet :)

 7. Hej Emily. Jeg vil blot høre hvor dine strømpebukser er fra? Jeg er på udkig efter nogle der er lidt tykkere i det, men uden at de virker for strik-agtige, og dem du har på i dette indlæg, ser ud til at være sådan nogle jeg leder efter. På forhånd tak :) De bedste hilsner og tak for en inspirerende blog – Katia

  1. Dem jeg har på her er fra Falke og mine absolutte yndlings! De fåes både i 100 og 50 denier, mener at det er 100 denier jeg har på her :)