Indian Summer

tee Madewell// nederdel Second Female// taske by Malene Birger// sneakers Superga// ur Michael Kors// solbriller Karen Walker

Sommeruniformen bestående af nederdel, v-hals og sneakers, for måske sidste gang i år. Selvom det regner lidt (ok, meget) hist og her, så er denne årstid altså den bedste kombination af, at man på den ene side stadig kan lege barbenet sensommer og på den anden pakke sig ind i lun uld og lag og tørklæder.

Senere den dag billederne er fra, havde jeg det samme på, men tilsat strømpebukser, støvler og en chunky strik og tørklæde og vupti var det mere efterårsvenligt.

ENGLISH RECAP: I’m enjoying the indian summer and the maybe the last chance of bare legs this year.

(Visited 411 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Wow, hvor sidder dit hår fint! Jeg vil krydse mine små fingre og håbe, at du muligvis kunne lægge en video-tutourial eller et link op til, hvordan man kan lære at sætte sådan et fint hår :) For mig, som har langt hår, og meget af slagsen, tænker jeg, at denne frisure kunne løse adskillige hårkriser! :)

    1. Mange tak, hvor er du sød :) Det er desværre ikke noget jeg selv har sat (synes det er så svært at lave den type fletning selv). Men prøv at søge på ‘waterfall braid’ på Youtube, så kommer der flere guides :)

      1. Okay, så kan jeg høre på det hele, at jeg ikke skal opgive modet, hvis den første fletning (eller fjerde) ikke sidder lige i skabet. Men tak for navn på fletningen, jeg prøver lykken på YouTube :)

  2. Selvom det unægteligt er med en anelse vemod, så er der altså også et eller andet lækkert over at kunne finde halstørklæderne frem igen, og pakke sig fuldstændigt ind (: