Ternet skjorte og garderobeklassikere

skjorte Zara (lignende her)// nederdel Part Two (lignende her)// taske Decadent// pumps Dune (lignende her)// solbriller Prada// læbestift Clinique Chubby Stick i ‘Chunky Cherry’  //neglelak Essie ‘Too Too Hot’

Kender I det udsagn, der lyder på, at man bruger 20% af sin garderobe 80% af tiden? Selvom jeg – som dokumenteret her på bloggen – ikke falder helt under den regel, så er der nogle ting i min garderobe, der bliver skambrugt (enter lædernederdel og leopard pumps), mens andre ting ikke helt opnår samme succes. Mit hjerte banker også lidt hårdere for ternede skjorter i skovhuggersnit og -kvalitet, og denne her er helt perfekt, sat sammen med mere feminine sager som nederdel og hæle og tilsat røde detaljer. Det er i øvrigt stort set samme outfit som her for et år siden.

Jeg håber I får en dejlig søndag! Min skal bruges til børnefødselsdag og på at forberede lidt ting til den kommende uge. Og forhåbentlig bliver der også tid til at bage en lille kage. Det er efterhånden for længe siden.

ENGLISH RECAP: I never get tired of my leather skater skirt and leopard pumps + some red details and have worn about the same outfit time and time again. As here with a different blouse.

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 823 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg har også sukket over den skjorte, du linker til, den er helt igennem perfekt! Håber virkelig, den kommer på lager igen.
    Her har søndag budt på brødbagning og loppemarked, det er heller ikke helt skidt, selvom det nu ikke helt slår kagebagning. God søndag til dig!

    1. Ja, er den ikke? Ved godt det bare er en skjorte, men elsker den! Av, dét lyder rart. Tak og lige over <3

  2. Hvor er den flot den skjorte! :-D Hvordan er den i størrelsen? Skal man size op eller skal man bare tage den almindeslige størrelse?

  3. Åh, en flot skjorte! Jeg er vild med den måde du kombinerer den cool og afslappede skjorte med den feminine nederdel. Fed ide! Det fungerer virkeligt godt!