Urban jungle & Indian summer

rebekka minkoff dress2

kjole Rebecca Minkoff// sneakers Vans// taske Chanel//jakke Anine Bing (reklamelink)// solbriller Prada

Så er jeg vel hjemme igen ovenpå en helt igennem mægtig uge i New York. Som I nok har kunnet fornemme både her og på mine sociale medier, har The Big Apple slået benene væk under mig og Paris har fået sig en konkurrent, når det kommer til yndlingsbyer i min bog.

Ps. Lidt mere New York her og meget mere New York her (især tips til steder at spise!).

rebekka minkoff dress11

Billederne her er fra den hyggeligste lille gårdhave, der lå præcis ved siden af vores hotel og hvor jeg havde lyst til at flytte ind. Eller genskabe en lignende jungle herhjemme.

rebekka minkoff dress3

Kjolen er en anden ny yndling og en jeg købte direkte efter Rebecca Minkoffs show i lørdags (se hele showet her), efter at have beundret den på catwalken. Hendes show var nemlig efter princippet ‘from runway to retail’ og man kunne således shoppe tøjet fra showet umiddelbart efter. Ret sejt og en helt ny måde at tænke mode på.

rebekka minkoff dress9

Bla bla bla… Jeg har meget svært ved at holde mund, når jeg får taget billeder.

rebekka minkoff dress7

Rebecca Minkoffs modeshow var bare et blandt mange, jeg havde fornøjelsen af at deltage i under New Yorks modeuge, da essie står for neglemoden til mange af de bedste shows og derved har jeg kigget med både backstage og til selve visningerne hos bl.a. Alexander Wang, Self-Portrait og Jenny Packham. En kæmpe oplevelse som jeg glæder mig til at dele mere af med jer, når jeg har fået trawlet alle mine billeder og noter derfra igennem.

rebekka minkoff dress5

Og så vil jeg ellers bare ønske jer en helt fantastisk weekend. Jeg glæder mig til at ae på Penny-dyret og nyde det fine vejr herhjemme. Hmm… Og til at løbe en ‘lille’ tur. Da jeg i mandags skrev, at jeg så frem til en weekend helt uden planer, havde jeg momentant glemt, at jeg skal løbe halvmaraton på søndag. Det er vel i for sig også en slags plan… Så håber jeg bare, at al jetlag er væk inden da. Og at jeg kan slå min egen tid fra sidste gang.

Wish me luck :)

rebekka minkoff dress10rebekka minkoff dress8

(Visited 2.944 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Ser ud til at være en vældig skøn lille oase du har fundet dig :) Klunset er tilmed virkelig fint. Og du har ret, meget smart at kunne købe tøjet efterfølgende, så man ikke skal vente et halvt år ;)

  1. Tak skal du have :) Og ja, det var altså et hit, men selvfølgelig også en lidt svær måde at gøre det på ift indkøb, produktion osv. Men en sej gimmick om ikke andet :) Klem Emily

 2. Det er virkelig cool, at du har formået at finde alle de små og lækre ting på din aller første tur til NYC. Alle vi andre render lige i turistfælderne, når vi besøger en ny by første gang, men du går direkte til små oaser og rendyrket lækkerhed. Så skønt :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg fik nu også god hjælp, både af dem jeg rejste med og også af gode tips fra læsere og venner :) Klem E

 3. Nøj hvor er den bare fin den kjole! Hvad str. har du den i? God fornøjelse med halvmaraton :)

  1. Tusind tak Mette. Jeg har den i en amerikansk størrelse 2 (34/36 tænker jeg det modsvarer). Tak hvor er du sød! Klem