Little pink dress

pink dress

reklamelinks: kjole Elaine Hersby (fra SS17 kollektionen)// taske by Malene Birger ( i sort her)// sandaler Aquazurra

Kender I Trætte Tirsdag? Mens mange synes mandag er en svær størrelse, så opererer min søde veninde og tidligere kollega Desireé med fænomenet Trætte Tirsdag. Det er helt ligesom Mandags-blues, men de indhenter først én om tirsdagen og det er således den, der er ugens svære og lidt tunge dag. Og jeg vil godt give hende ret.

Måske mest fordi jeg virkelig godt kan lide mandage…

Hvis I også lider af tirsdags-tristesse, så er her lidt dans i New Yorks gader i sidste uge iført lyserød kjole, fra mig til jer ;)

Min tirsdag byder på tre gange møder lige i streg, en fotosession i eftermiddag og en venindemiddag i aften.

Lets go!

pink dress3pink dress2pinkdress3pink dress5

(Visited 3.714 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Okay det lyder vel nok også hyggeligt med tirsdagsballet. God fornøjelse <3 Knus Emily

 1. Hvor er du dog helt igennem fin, Emily <3
  Jeg kender godt det der tirsdags træthed, men i dag er der faktisk overskud! :)

  Xoxo

 2. Jeg synes som regel at onsdag er den haarde dag. Det har nok noget at goere med at jeg altid har fri om mandagen, saa den bliver brugt paa at udforske Paris og tirsdag staar som regel paa hygge i det danske hus :-)
  Jeg ved ikke hvorfor, men onsdag foeles altid liidt laengere- saa er det godt man kan klikke herind og se paa lyseroede kjoler og andre skoenne ting! :-)

  1. Det lader til at alle har en ugedag, der er den lidt hårde… Men skægt at det er forskelligt, hvilken en det er.
   Og så hyggeligt at det er det der er kuren, det er jeg glad for at læse <3 Klem Emily

 3. Hej Emily. Kikker du ikke spørgsmål fra tidligere indlæg:) kh. Tanja
  PS. Du plejer at være ret skarp til at svare i modsætning til dine blogger kollegaer og det er også en af grundene til at jeg er vild med din blog.

  1. Hej Tanja, det kan du tro at jeg gør. Og jeg forsøger altid at svare på alting, dejligt at du lægger mærke til det :) Synes det er så hyggeligt, at kunne ‘tale’ med jer på den måde!
   I meget travle perioder er det dog ikke altid, at jeg lige får svaret med det samme, men prøver at nå det indenfor et par dage :)
   Hvis du vil være sikker på at se svaret kan du – når du lægger kommentaren – tilmelde dig så du får en mail, når der er en ny kommentar på indlægget, på den måde går du ikke glip af svaret, når det kommer. For det gør det som regel, af og til bare med lidt forsinkelse ;)
   Kram Emily

 4. Jeg har været så forelsket i den kjole siden du viste den frem på instagram. Nøj, og hvis man så også kunne se bare halvt så fin ud, som du gør! Jeg føler, min uge først RIGTIGT begynder tirsdag, da jeg ingen undervisning har om mandagen. Er det så tirsdags tristesse, eller er det forsinkede mandags blues? Hmm.

 5. Søde søde Emily. Jeg ville elske hvis du gad lave et indlæg med ideer/forslag til outfits til et efterårsbryllup. Er netop blevet inviteret og er helt på bar bund. Jeg kan ikke være den eneste der har det sådan :-)

  PS. Du ser lykkelig ud – og især i den fine lyserøde kjole

  Kh Emilie

  1. Hej Emilie, jeg har selv fundet kjoler til de efterårsbryllupper vi skal til hos hhv. Malene Birger og Stine Goya, så kig evt der (hvis jeg nu ikke når at lave et sådant indlæg). Men ellers er det noteret og jeg skal gøre mit bedste :)
   Tak hvor er du bare sød <3 Klem

 6. Du minder mig om en ung Carrie Bradshaw? Større kompliment kan man (i min verden) næsten ikke give eller få?