Good Times

goodvibes9

Hvordan man får folk til at smile til sig på gaden? Man kan eksempelvis gå tur med en sød hund, som man har givet bandana på*. Man kan også selv smile til folk, for den slags har det med at smitte. Eller man kan tage en t-shirt på, hvor der står ‘Good Vibes’. Alle tre dele er testet og de virker.

Sidstnævnte afprøvede jeg i New York i sidste uge, hvor billederne her også er fra. Nu er jeg bare nysgerrig på at prøve alle tre ting på én gang og se hvad der så sker ;)

*Når Penny får bandana på, er der altid mange flere der smiler til os og som vil hilse på hende. Lidt skægt.

goodvibes1goodvibes2goodvibes3goodvibes10goodvibes5goodvibes7goodvibes6goodvibes8

(Visited 2.252 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge hvor dine shorts er fra? :) De har jo den perfekte længde! I øvrigt burde man praktiserer smil på gaden (og cykelstien) noget mere, fremfor sure ringeklokker og råb, som jeg synes, jeg hører alt for meget af på de københavnske cykelstier :-/ I morgen vil jeg smile hele vejen på arbejde og hjem igen! :D

  1. Hej Laura, beklager det sene svar! De er desværre lidt gamle (2-3 år) men er fra H&M. Dét synes jeg lyder som en god plan og indstilling :D Kram E

 2. Jeg synes, at det er superfedt, at du spreder glæde, positivitet og good vibes på den internationale Fredsdag! Go’ stil dér :) – hvilket du i øvrigt også gør de andre dage, men at det var fokus! :)

 3. Så enig i at alle burde smile så meget mere! Alle bliver gladere af det.
  Derudover elsker jeg looket og byen ikke mindst. New York, suk suk, gid man kunne komme tilbage snart igen.
  Tænkte dog på, hvor dine solbriller er fra? De er simpelthen rigtig lækre.
  Tak for en god blog!

  1. Hej Liv, ja ikke? Ahmen altså den by er helt fantastisk, man bliver afhængig.
   De er fra Karen Walker, modellen hedder Helter Skelter :) Selv tak og tak for at du læser med. Klem Emily

 4. Er det bare mig, eller mangler vi ikke at se et close-up af din ring? Jeg vil i hvert fald meget gerne se den sådan rigtigt :-)

  1. Jo det gør I nok ;) Hvor er du sød, så må jeg vist hellere vise den ordentligt snart :) Kram E

 5. Godmorgen Emily :-)

  Må jeg spørge, hvor jeg kan opstøve den fine t-shirt? Er helt vild med budskabet.

  Jeg har selv prøvet at søge lidt på nettet efter den, men kan ikke lige finde noget, der ligner i stil og udtryk…

  Tak, KH Mathilde

     1. Jeg fandt den godt på den amerikanske side, men den er udsolgt på den britiske. Må prøve at se efter den, næste gang jeg er i KBH. Tusinde tak fordi du tager dig tid til at svare! Og det hedder Sub Urban Riot, mærket :-)

 6. er total vild med dine shorts. er der et nummer et eller andet så jeg kan finde et par magen til?

  1. Hej Anja, de er desværre meget, meget gamle og så forvaskede at jeg end ikke kan læse, hvad der står i mærket :'( Kram Emily