Americana

star dress9

reklamelink: kjole Réalisation// taske Chanel// sandaler Aquazurra// solbriller Karen Walker

Jeg tænkte, at det var helt på sin plads at hoppe i rødt, blåt og hvidt herovre i det amerikanske. Og så lidt stjerner forstås. Mangler bare striberne og så ville jeg nok have fået tildelt et statsborgerskab.

Om lidt går turen hjemad og selvom jeg er fuldstændig forelsket i denne by og gerne vil tilbage meget snart, så glæder jeg mig også til at komme hjem til mit eget og mine egne ikke mindst. Savner min kæreste, hund og sofa (er det sidste underligt?) mægtigt efter snart 17 dage på farten og glæder mig til et snarligt gensyn.

star dress2

Kjolen her og dens venner (som jeg har på her og her) fra samme mærke er noget af det tøj, jeg har fået allerflest spørgsmål om nogensinde, så hvis I er andre, der er nysgerrige kommer her en kort opsummering: De er fra Réalisation og i silke. Kvaliteten er fin, men ikke overvældende. De bliver sendt fra Hong Kong, men jeg betalte bare ca. 200 kr i told for 3 kjoler, da beløbet på toldsedlen er lidt lavere (host host) end det egentlige beløb, jeg havde betalt for kjolerne. Det kan jeg selvfølgelig ikke garantere, gør sig gældende hver gang. Jeg har slå-om-kjolerne i en M for ekstra længde (for de er korte! jeg er bare 164 cm) og for at de dækker lidt mere (for de er udringede, jeg har en lille sikkerhedsnål i her) og den i Ozzie-modellen i en S.

star dress1

Aldrig noget i vejen for at danse lidt i gaderne ;)

star dress7star dress5star dress3star dress8star dress6star dress4

(Visited 5.326 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Du ser altså bare HAMRENDE godt ud fra top til tå på disse billeder. Sådan 17 dages ferie (og en forlovelse) ser ud til at have gjort dig godt ;)

  Og godt at du lige fik det der med, med kjolernes længder! Jeg nåede lige at blive fristet et sekund for hold nu op de er fine, men hvis de føles korte til dine 164 cm, så tør jeg da slet ikke tænke på, hvor korte de ville blive til mine 180 cm, haha!

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… Åh hvor er du bare sød! Har det også virkelig godt, så dejligt hvis det også kan ses <3 Eller havde skulle jeg måske skrive, synes godt nok den der jetlag er lidt hård her den anden vej... Men er stadig meget, meget glad og lidt høj ovenpå ferieeventyr og forlovelse <3 Kram til dig søde Lisbeth

  1. Også mig. Den og dens venner fra samme mærke har hængt på mig hele sommeren. Klem Emily

 2. Du ser strålende ud! Dog tror jeg der skal mere til, for at få et statsborgerskab. De amerikanere er skøre når det handler om at indtræde i deres land ;)
  Og nej, det er absolut ikke mærkeligt at savne sin sofa! Det gør jeg også ofte på mine ferier :p

  1. Haha… ja, det er helt vildt. Alt man skal svare på, bare for at få lov at komme ind i landet. Åh godt at høre, følte mig ellers lidt som en særling, men når man er glad for sit hjem, kan man godt komme til at savne det, når man er væk i længere tid. Klem E

 3. Lige et lille tip: hvis du døjer med jetlag, skulle det efter sigende hjælpe at tage melatonin piller ….. Så sover du fint…

 4. Hej Emily

  Jeg er simpelthen også så forelsket i dine kjoler fra Réalisation, og har i en måneds tid overvejet at klikke én hjem. Kjolen var faktisk én af grundene til at jeg begyndte at kigge på din blog, og hvor er den bare fin og flot. Mht. kjolen er jeg lidt i tvivl om størrelsen, og vil derfor høre dig hvordan wrap-effekten er – jeg har lidt mere på maven end dig, men er også kun 165 cm. Er der “god” plads til at wrap’e eller tror du, at jeg skal tage en L? Pøj pøj med på søndag, for mig bliver det første halvmarathon ever :-)

  KH Anna

  1. Hej Anna, ih hvor skægt og dejligt at du har haft lyst til at blive hængende :) Jeg synes der er helt ok med plads. Det er mest længde det skorter på ;) Så hvis du sædvanligvis er en medium, så burde det gå fint. Tusinde tak og så meget i lige måde, håber du får en rigtig god oplevelse! Kram Emily