Love this place

ragny9

Jøsses hvor er New York altså bare helt og aldeles fantastisk. Og meget, meget varm i øvrigt. Jeg havde regnet med at blive begejstret, men hold op, hvor er her mere end formidabelt. Her er så meget energi, at man næsten kan gribe om den og jeg bliver imponeret og inspireret i overflod.

Jeg er helt høj og rig på oplevelser og glæder mig til endnu flere de næste par dage. I dag skal vi til Jenny Packham show blandt andet. Og hvem ved. Måske der er en brudekjolekandidat iblandt ;)

ragny1 ragny8ragny3ragny7ragny5ragny2

(Visited 3.330 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

    1. Hej Pernille, nej det er essies nye gel couture i farven pre-show jitters :) Klem Emily

  1. Ak ja, New York er SÅ lækker! Er slet ikke jaloux over du får lov at opleve NYFW ;-) hvor er den fine kjole fra?

  2. Hej! :D
    Min kæreste og jeg skal til New York til sommer og i den forbindelse er jeg ved at lave en liste over alle de fantastiske ting, vi skal (ind til videre består listen blot af “Jack’s wife Freda”, men jeg har også planer om at spise der hver dag, så det er okay ;) ). Jeg har derfor også søgt rundt på din altid vidunderlige blog for at se, om du mon har flikket en lille guide sammen, efter dit besøg i sommers. Umiddelbart kan jeg ikke finde en decideret guide – så jeg vil lige høre, om det er fordi jeg ikke kan finde den, eller fordi der ikke er en? (i tilfælde af sidstnævnte, hermed en stor opfodring til at lave en ;) )

    Anyways, kudos til din fantatiske blog! Kram til dig og Penny <3

    1. Hej Sofie, tak for alle søde ord <3 Jeg lavede aldrig en guide, da jeg ikke var der som turist og derfor 'kun' oplevede det som var en del af presseturen + de steder vi spiste i den forbindelse :) Men hvis du scroller tilbage på min instagram, er der et par spisesteder nævnt, som er værd at besøge. Jeg skal afsted igen i weekenden, men det er lidt samme set-up, så tror heller ikke der kommer en decideret guide ud af det, men skal nok holde øjnene åbne efter anbefalelsesværdige steder. Rigtig god tur til sommer, Kram Emily