My Shoe Story: Fridag

annonce-u-baggrund11 bianco2

“Hvis bare sko kunne tale”. Sådan tænker jeg ofte. Så det er lige akkurat, hvad de får lov til, på fire udvalgte dage i løbet af min sommer. I har allerede været med mine snøresandaler til Distortion og fulgt mig rundt i de gyldne sandaler på en hverdag og i dag kan I komme med på en fridag i mine halvfjerdserinspirerede sandaler. På café og museum, altanhæng og andet rart.

Sidste uge var jeg i sommerhus og i denne uge, har jeg nydt nogle dages fabelagtig ‘staycation’ som turist i egen by, inden turen går mod Klitmøller og surf og kæresteferietid i aften.

Nedenfor kan I følge med i mine fodspor i går, på en helt igennem herlig feriedag i København. Sammen med Bianco byder jeg nemlig på fire forskellige sommerdage i mine sko. Dette er den tredje.

KONKURRENCE: Du kan vinde et par sko fra Bianco, helt efter eget valg. Se hvordan længere nede i indlægget.

islands brygge havnebad

(8.00) Selvom jeg har ferie, kan jeg godt lide at starte dagen nogenlunde tidligt og denne dag bliver det med min yndlingsløbetur (Bryggen-Amager Fælled-Amagerbro-Dyssen-Voldene-Bryggen) og siden morgensvømning i havnen med en veninde…

croissanter kaffe 3

(10.30) … mødes jeg med søde CathrineAlimentari på Islands Brygge til god kaffe og ualmindeligt gode croissanter og masser af snak om alt fra bryllup (hendes) og hundebasser til de lidt tungere emner hvordan det står til i verden lige nu, hvilket synes at være en væmmelig lavine, der bare ruller og ruller…

alimentari

… hyggeligste sted altså. Jeg kan varmt anbefale jer at svinge forbi, hvad end det er til kaffe, vin, dagens pasta eller sandwich. Eller en af supercroissanterne selvfølgelig…

bianco7 bianco1

(12.30) … den ene gode aftale afløses af den næste, hvor jeg mødes med en anden veninde for at tage på Glyptoteket. Perfekt staycation-aktivitet og noget jeg længe har haft lyst til…

glyptoteket palmer

… indenfor på Glyptoteket nyder vi palmerne…

gauguin glyptoteket

… og særudstillingen Gauguins Verdener

feet brown sandals

… marmortrappen…

glyptoteket tagterasse

… og udsigten fra tagterrassen ikke mindst. Fine, fine København altså…

bianco9bianco6mums

(14.00) … inden vi igen stikker hver til sit, bliver det til en hurtig frokost på Mums i Strædet…

nicecream sandwich

(15.00) … hjemme igen bliver eftermiddagen brugt delvist på altanen med kaffe, bog og avis og delvist i sofaen med issandwich, blade og et par afsnit af min guilty pleasure, New Girl på Netflix…

grill hygge

(19.00) … da min kæreste kommer hjem efter arbejde, griller vi og hygger på altanen til det begynder at blive for koldt, hvorefter vi rykker ind i sofaen med te og godter og ser Stranger Things – vores nyeste serieafhængighed, der varmt kan anbefales, men som altså ikke er for sarte sjæle. Der er lidt ‘Twin Peaks møder X-Files’ over den.

bianco8

KONKURRENCE
Vind et par valgfri sandaler eller sko fra Bianco. For at være med skal du blot finde det par, du gerne vil skabe din skohistorie i på Bianco.dk og lægge en kommentar med linket til dem nedenfor :)

Der trækkes lod blandt alle deltagere. Konkurrencen slutter på onsdag d. 3. august og vinderen får direkte besked pr. mail.

Præmien har en værdi af op til 1.199 kr.

SKOABONNEMENT
Er du vild med sko? Så er det her måske lige noget for dig. Bianco har nemlig en kundeklub, hvor man for lige under 30 kr. pr. måned altid kan få 30% på alle deres styles. Læs mere om hvordan det fungerer her.

bianco3bianco4

(Visited 3.379 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

86 Kommentarer

 1. CUTOUT STILETTO SANDAL JJA16 med disse kunne der fortælles et utal af skohistorier lige fra de bedste borte med blæsten agtige til en tur forbi sex in the city til over forbi running bride!!!

 2. Det eneste der mangler i dette blogopslag er billede(r) af issandwichen og de godter dig og din kæreste hyggede med

  Hilsen mine søde tænder ? Og hyggeligt at følge med!

 3. Jeg vil elske at kunne glæde mig til at skabe min skohistorie i disse sko når det bliver efterår ! :)

 4. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at vide hvor din smukke prikke-drøm af en kjole er fra? Den er så yndig! :)

 5. Med disse sneakers kunne der fortælles historier om langsomme dage, naturoplevelser, shoppingture, arbejdsdage og -rejser. For med dem ville jeg være klædt på til alt.

  P.S. Off topic… Hvilken neglelak har du på? Og er det den samme på hænder og tæer?

 6. Hvis Open Dress Shoe DJF16 kunne blive mine, ville de give mine foedder et sexy facelift til de kommende fester – krydser fingre og mange tak for en dejlig blog, hvor man kan relatere til indholdet og blive inspireret og hvor det stadig er realistisk for os som ikke er blogger :)

  God weekend!!

 7. Hvor er dine sandaler fine! hvis jeg kunne finde ud af at gå i høje hæle, var de fluks røget på min ønskeseddel. Det kan jeg dog absolut ikke, så i stedet krydser jeg mine fingre for at vinde disse http://www.bianco.dk/til-hende/sko/ballerina/open-shoe-jja16/light-brown/533370 i en str. 37. De er SÅ flotte og jeg har været ret forelsket i dem siden jeg så dem på Biancos instagram. Dog er budgettet på SU ret stramt, og når jeg lige om lidt skal til at bruge alle mine penge på bøger til et nyt semester, er det ikke lige nye sko, der bliver prioriteret. Så jeg krydser mine små fingre og håber, at heldet er med mig. Rigtig god weekend til dig :)

 8. Der er altså mere end bare ét par, jeg er lidt forelsket i (de der High Collar pumps er godt nok smukke!), men jeg ville allermest elske at kunne danse ind i sensommeren i de samme flotte sandaler du har på i indlægget – altså disse: http://www.bianco.com/dk/da/bi/til-hende/damesko/sandaler/leather-cross-sandal-shoes-92048649.html?cgid=bi-women-sandals&dwvar_colorPattern=92048649_LightBrown#gclid=CPGdwueIpc4CFceVGwod3dUFMQ&start=1

  Lige skoene til mine fødder :)