My Shoe Story: Bryllup

annonce-u-baggrund11
rockpaperwedding1

“Hvis bare sko kunne tale”. Sådan tænker jeg ofte. Så det er lige akkurat, hvad de får lov til, på fire udvalgte dage i løbet af min sommer. I har allerede været med mine snøresandaler til Distortion, fulgt mig rundt i de gyldne sandaler på en hverdag og holdt fridag i mine halvfjerdserinspirerede sandaler. Denne gang skal I med til den fineste bryllupsreception.

I lørdags blev sødeste Cathrine nemlig gift og min kæreste og jeg var med til vielsen og receptionen. Jeg brugte mestendels af førstnævnte på at blinke tårer væk. Det var så smukt og så rørende. Den efterfølgende reception, var det mest gennemførte arrangement, jeg har været til. Og det siger ikke så lidt.

Nedenfor kan I følge med i mine fodspor til bryllup. Sammen med Bianco byder jeg nemlig på fire forskellige sommerdage i mine sko. Dette er den fjerde og sidste.

Ps. Dette er små detaljer, set gennem min kameralinse fra en helt vidunderlig dag. Alt det andet vil jeg helt lade Cathrine om at vise, når/hvis hun selv har lyst <3

KONKURRENCE: Du kan vinde et par sko fra Bianco, helt efter eget valg. Se hvordan længst nede i indlægget.

rockpaperwedding5

Jeg var i en gylden kimono fra Ganni (tænkte at den var lige i brudens ånd ;)) og sandaler med chunky hæl fra Bianco. Sandalerne er desværre ikke på deres webshop længere, men de har mange andre fine her og måske man også kan være heldig at finde dem ude i en af deres butikker.

rockpaperwedding3rockpaperwedding11rockpaperwedding19rockpaperwedding20

Bryllupskage er måske min livret…

rockpaperwedding13

Der var også ustyrligt god is fra Østerberg. Yndlingsreception.

rockpaperwedding21rockpaperwedding18

Nå ja, og bland-selv-slik <3

rockpaperwedding16

Og verdens sødeste bryllups-Frida <3

rockpaperwedding9

Min bedre halvdel var også ret begejstret for traktementet.

rockpaperwedding2rockpaperwedding8

Alt var så yndigt og alligevel med kant og selvklart lidt je ne sais quoi, præcis som brudeparret.

rockpaperwedding4rockpaperwedding15rockpaperwedding17rockpaperwedding12rockpaperwedding6

KONKURRENCE
Vind et par valgfri sandaler eller sko fra Bianco. For at være med skal du blot finde det par, du gerne vil skabe din skohistorie i på Bianco.dk og lægge en kommentar med linket til dem nedenfor :)

Der trækkes lod blandt alle deltagere. Konkurrencen slutter på onsdag d. 24. august og vinderen får direkte besked pr. mail.

Præmien har en værdi af op til 1.199 kr.

Held og lykke <3

 

(Visited 4.558 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

88 Kommentarer

 1. Det ser ud til at det har været et smukt bryllup og super flot kimono!

  Jeg ville vælge disse støvler, da jeg ingen vinterstøvler har :)

 2. Du ser altid så smuk ud Emily! Den kimono er helt perfekt til dig :) Det har været en fornøjelse at følge med i deres bryllup. Cathrine så virkelig fin ud – genialt med det bland-selv-slik! :D

  Disse støvler må meget gerne følge mig på rejsen til Bali om en måned. Jeg ret så forelsket i lige netop denne model, og en pige kan aldrig få for mange sorte støvler, vel? ;)

  http://www.bianco.com/dk/da/bi/til-hende/damestoevler/ankelstoevler/ankle-boots-92648212.html?cgid=bi-women-ankle-boots&dwvar_colorPattern=92648212_Black#start=1

 3. Er virkelig forelsket i den flotte kimono, men desværre virker linket ikke :-(

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at skrive en sko-historie i disse lækre læder sandaler fra bianco!
  http://www.bianco.com/dk/da/bi/til-hende/damesko/sandaler/leather-cross-sandal-92048649.html?cgid=bi-women-sandals&dwvar_colorPattern=92048649_LightBrown#start=1

  Jeg skal selv til 2 bryllupper i 2017, og jeg forestiller mig, at denne sandal passer til rigtig mange slags kjoler samt er til at holde ud at have på en hel dag uden at få ømme fødder.
  Jeg krydser fingre for og takker for en super inspirerende blog, som jeg nyder at følge! :-)
  Mange hilsner fra Louise

 4. Hvor set det ud tol at have været et fantastisk bryllup og hvor ser du finud! Hvis jeg skulle være så heldig, at vonde et bare sko ville jeg fortælle min sko-historie i disse fantastiske sneakers. Perfekte til hverdag, perfekte til fest. Perfekte til bukser, perfekte til kjole. Bare så perfekte fine!

 5. Ih, hvor får jeg lyst til at komme til sommerbryllup i lækre sandaler og smuk kimono!

  Men efteråret nærmer sig, så de her skønne, navy støvler skulle fortælle historien og min tur til yndlingsbyen Barcelona med søster og mutti til oktober! Jeg forestiller mig, at der vil være cava, tapas og en kjole-med-bare-ben-og-støvler situation i historien ;)

  http://www.bianco.com/dk/da/bi/til-hende/damestoevler/ankelstoevler/v-split-boots-92648224.html?cgid=bi-women-ankle-boots&dwvar_colorPattern=92648224_NavyBlue#q=St%C3%B8vler&lang=da_DK&start=1

 6. http://www.bianco.com/dk/da/bi/til-hende/damestoevler/ankelstoevler/warm-classic-boots-93348356.html?cgid=bi-women-ankle-boots&dwvar_colorPattern=93348356_Black#start=1

  Jeg har aldrig før ejet et par høje hæle. Jeg har kigget på en del (okay, en masse ;)) flotte par, men aldrig haft modet til at springe ud i det. Både fordi jeg er bange for, om jeg kan finde ud af at gå i dem og fordi jeg er bange for at blive for høj (jeg er 1,68).
  Nu er det gået op for mig, at begge grunde er fjollede. At gå i dem kan alle jo lære og jeg tror kun det er i mit eget hoved, at jeg vil synes jeg er for høj. At jeg bliver 1,75 med sko gør nok ikke den store forskel ;)
  Og de her støvler fra Bianco er sååååå flotte og passer perfekt til min stil og resten af mit klædeskab. Så nu vil jeg krydse fingre og se, om dette bliver mit første højhælede eventyr.