My Shoe Story: Hverdag

annonce-u-baggrund11
bianco

HVERDAG MED TRUTMUND, HUNDEMUS & GYLDNE SKO.

“Hvis bare sko kunne tale”. Sådan tænker jeg ofte. Så det er lige akkurat, det de får lov til på fire udvalgte dage i løbet af min sommer. I har allerede været med mine snøresandaler til Distortion og i dag skal I med de gyldne sandaler på kontoret, til møder og presserarrangementer og ud at spise. Og på cykeltur rundt i København.

Nedenfor kan I følge med i mine fodspor på en ganske almindelig, ualmindelig hverdag. Sammen med Bianco byder jeg nemlig på fire forskellige sommerdage i mine sko. Dette er den anden.

KONKURRENCE: Du kan vinde et par sko fra Bianco, helt efter eget valg. Se hvordan længere nede i indlægget.

morgenmad

(7.00) Dagen starter med morgenmad og mails efter løbetur med Penny. Og siden svarer jeg på kommentarer og skriver dagens blogindlæg. Egentlig vil jeg helst adskille måltider og arbejde jvf. alle mine ambitioner om at huske pauser, men jeg har en dag foran mig, der primært er ude af huset, så jeg bliver nød til at optimere tiden derhjemme mest muligt…

bianco3

(10.30) … og så stikker jeg ellers i de her smukke, metalic sandaler og går ud ad døren…

malene birger

(11.00) … første stop er hos by Malene Birger på Frederiksberg, hvor jeg skal hente en pakke…

copenhagen2

(11.45) … jeg holder sådan af mine cykelture rundt i København fra det ene til det andet. Det er pause og inspiration på én og samme tid…

stine goyafutter

(12.00) … næste stop er til pressedag hos Stine Goya, hvor jeg kigger på deres efterårskollektion. Jeg forelsker mig i særdeleshed i en smuk bomber-jakke, der ville gå fantastisk med mine sandaler, men jeg må være tålmodig og vente til efteråret, hvor den rammer butikkernes hylder…

bahn mi

(13.30) … bagefter smutter jeg forbi min kæreste i butikken i Elmegade og vi spiser frokost sammen fra naboen, Bahn Mi (så godt!)…

bonderoser

(14.15) … på vejen hjem køber jeg (flere) pæoner. Det er om at hamstre, her mens de er i sæson ;)…

new design

(14.30) … hjemme på kontorpinden igen sender jeg bl.a. de sidste rettelser til mit webdesign-team. Bloggen skal nemlig have en lille makeover og om alt går vel er det nye design og lidt andre ændringer live på fredag. Hermed et lille smugkig på hvad der er i vente. Og så står den ellers på Penny-tur…

moet chandon

(17.00) … derefter tager jeg ind til Kongens Nytorv, hvor jeg mødes med Sofie (hende er jeg tilsyneladende altid sammen med på mine ‘skodage’ ;)) og drikker et glas bobler i Moëts pop-up bar…

krudttoenden

(18.00) … hvorefter vi cykler ud mod Strandparken, hvor vi skal spise middag hos Sticks n’ Sushi i Krudthuset…

sticks sushi

(19.00) … vi er skrupsultne og bestiller måske lidt mere end nødvendigt. Men spiser selvfølgelig op. Ikke noget madspild her ;) Vi snakker og hygger i lang tid og der er heldigvis også plads i dessertmaven til lidt godter, inden vi afslutningsvis cykler mod hhv. Bryggen og Vesterbro…

KONKURRENCE
Vind et par valgfri sandaler eller sko fra Bianco. For at være med skal du blot finde det par, du gerne vil skabe din skohistorie i på Bianco.dk og lægge en kommentar med linket til dem nedenfor :)

Der trækkes lod blandt alle deltagere. Konkurrencen slutter på onsdag d. 7. juli og vinderen får direkte besked pr. mail.

Præmien har en værdi af op til 1.199 kr.

SKOABONNEMENT
Er du vild med sko? Så er det her måske lige noget for dig. Bianco har nemlig en kundeklub, hvor man for lige under 30 kr. pr. måned altid kan få 30% på alle deres styles. Læs mere om hvordan det fungerer her.

bianco2

 

(Visited 3.850 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

117 Kommentarer

 1. Alt for mange annoncer på bloggen for tiden. Øv.
  Men fine billeder, trods alt. Snart det eneste der er at komme for :)

  1. Ej men altså! Det var blevet til Krudttønden i mit forvirrede hovede ;) Retter fluks ;)

 2. http://www.bianco.dk/til-hende/sko/sandaler/flat-strap-slipper-mam16/black/533262

  Jeg ville skabe en historie med disse i str 37 …. Den næste måned ville historien foregå i barselsland – hvor man mange gange i løbet af en dag skal kunne komme hurtigt i sine sandaler, når baby gir lyd fra vognen – og fra 1 august ville historien fortsætte på mit arbejde, når hverdagen banker på igen. De sidste mange måneder er der primært købt babytøj – så min egen parderobe vil elske at blive piftet lidt op.

 3. Jeg mangler virkelig et par sorte stiletter – disse ville være helt perfekte til sommeren

 4. Jeg ville vælge DRESS SHOE JJA15 til at hoppe i når sommeren er ved at blive til efterår.

 5. Kan jeg spørge hvad str du har skjorten i ? Og tusind tak for dine svar på mine andre spørgsmål :)