Fra mig til mig

red shoes2

Jeg er helt med på, at det ikke er en menneskeret at få fødselsdagsgaver. Og at det slet ikke er det, at købe dem til sig selv. Ikke desto mindre er det lige akkurat hvad jeg har gjort. Måske mest af alt for at give mig selv en undskyldning til at købe det par sko, jeg har sukket efter længe. Og så også lidt fordi jeg er uendeligt barnlig omkring min fødselsdag og allerede glæder mig ;)

Pssst… Skulle hilse at sige fra søde Anette fra Beauty Space, at hun har gaver til alle i dag.

red shoes

Min fødselsdag er ret beset også først om et par uger, men lad os nu stadig bare kalde dem for en tidlig fødselsdagsgave for nemheds skyld. “Tusinde tak Emily, det skulle du virkelig ikke have gjort, men ih hvor er jeg glad for dem. Tak, tak, tak!”

shoes red

Og det er jeg altså. Hver eneste gang jeg har set dem dukke op på smarte personer, jeg følger på Instagram, så har jeg tænkt, at det var de perfekte sko. Sådan nogle der kan ‘make an outfit’ også selvom det outfit bare er et par slidte jeans og en hvid tee.

red shoes4

Hmmm…. ja måske man skulle. Men det bliver nok først, når jeg har to fødselsdage på en måned ;)

 

(Visited 2.579 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Haha – du er sjov! Men for søren de er også fine – så tillykke med den smukke fødselsdagsgave. Giveren har dælme god smag ;)

 2. Nu har du “fået” en fødselsdagsgave på forskud …. så her er et “tillykke med fødselsdagen” på forskud :-) God torsdag til dig og alle I andre :-) kh Maiken

  1. Tusind tak Maiken. Der er faktisk 3 uger til, så det er nok lige vel tidligt med både gaver og lykønskninger, men jeg er sådan et barn når det kommer til fødselsdage, så bliver altså lidt glad ;) Kram E

 3. Jeg køber også altid fødselsdagsgave(r) til mig selv, så det skal du ikke være pinlig over ;)
  Min i år blev en ny telefon, da jeg smadrede min gamle – på min fødselsdag. Så det var nemt at beslutte sig for, hvad gaven til mig selv skulle være :p

 4. Fede sko!

  Gaver til en selv skal man ikke underkende værdien af. Efter at først min mor og siden min moster døde, og det dermed primært er min far, fætter og onkel der køber gaver til mig, er mine ønskesedler blevet lidt mere… skal vi sige brugervenlige og let forståelige.
  Så jeg køber både jule- og fødselsdagsgaver fra mig til mig, evt. fra Pluto (min hund) til mig :-)

  1. Hehe… kan godt lide den formulering og synes det er så meget på sin plads med gaver til dig selv og fra søde Pluto. Det er vel nok pænt af ham i øvrigt. Måske jeg kan lære Penny det også. Klem E

   1. Er helt sikker på, Penny kan lære det, og ellers er Pluto klar med gode råd, han er ret skrap udi sko/smykker/tasker/tørklæder-genren ;-)

    Ha’ en rigtig god weekend!

  1. De er fra Aquazurra og jeg har købt dem på Net-a-Porter, men de har dem også i Illum hvis du vil se og prøve dem live :)