My Shoe Story: Festival

annonce-u-baggrund11
distortion1

“Hvis bare sko kunne tale”. Sådan tænker jeg ofte. Og i særdeleshed når jeg står med det der par blå ruskindsstilletter, som slet ikke kan hænge sammen længere, men som er tæt knyttet til nogle af mine bedste festminder. Og egentlig burde de ryge ud, men alligevel får de lov at blive stående bagerst i skabet og nyde deres otium. For selvom de ikke er brugbare længere, så er de en del af mig og min historie.

Har I det også sådan med nogle af jeres sko?

Her kan I følge med i mine fodspor på en festivaldag til Distortion i sidste uge. Sammen med Bianco byder jeg på fire forskellige sommerdage i mine sko. Dette er den første.

Og jeg må lige nævne, at de her sandaler aldrig bliver smidt ud. Mit liv peakede nemlig den aften og mit 17-årige jeg ville have været meget, meget stolt og tilmed lidt misundelig. Forklaring følger nedenfor ;)

Pssst…. Du kan vinde et par valgfri sko fra Bianco at skabe din egen skohistorie i. Kig med længere nede i indlægget og se hvordan du deltager.

distortion7

Når scenen er pyntet med lyserøde heliumballoner <3

distortion13

Mine Distortion-makkere Sofie og Nina. Bedre findes ikke.

distortion4distortion6

Dark ‘n’ Stormy’s i glassene…

distortion2

… og pæne (og vildt behagelige!) sandaler på fusserne.

SKOKONKURRENCE
Vind et par valgfri sandaler eller sko fra Bianco. For at være med skal du blot finde det par, du gerne vil skabe din skohistorie i på Bianco.dk og lægge en kommentar med linket til dem nedenfor :)

Konkurrencen slutter på onsdag d. 15. juni og vinderen får direkte besked pr. mail.

distortion5distortion 1

Elsker stemningen til Distortion og at sådan noget overhovedet kan lade sig gøre i de Københavnske gader.

Tak, tak, tak til alle dem, der knokler for, at det er en mulighed og skaber alle tiders fest for os andre!

distortion3distortion17

Elaine, Egegades bedst klædte til venstre og Drømmemanden (eller Skipper Skræk?) i blomstershorts til højre.

Sidstnævnte havde arrangeret at hans butik i Elmegade, Packyard og nabobutikken, Hooha havde en scene i Egegade og den blev det naturlige samlingspunkt for vores eftermiddag og aften. Både fordi den var pæn og lyserød og med palmer og balloner, men også fordi der var et fantastisk DJ line-up og så er det altså endnu hyggeligere med gadefestival, når man kender en masse af dem, man danser rundt sammen med.

IMG_8288distortion21

 

Making friends and faces ;)

distortion14

Nakkenusning og hviskerier.

distortion16distortion15

Det blev lidt af en luksus-Distortion, for da vi blev sultne, smuttede vi ned på Bæst i Guldbergsgade og fik gode drinks og spiste deres fabelagtige burrata (der var alle 125 kr værd!) og pizzaer.

distortion22

Da vi kom retur til festen fandt jeg min bonuslillebror (det er ham med håret og kasketten) og hans venner dansende oppe foran på scenen, mens Emil Lange spillede. De er 10 år yngre end mig og havde et dansende menneskehav, der strakte sig ned gennem hele Egegade, foran sig. Tror måske, det var en ok optur aften for dem ;)

IMG_8286

Og det blev det virkelig også for mig. For Tue Track spillede også og jeg har altså ikke gået på Christianshavns Gymnasium for ingenting og er kæmpe Malk de Koijn fan.

Efterfølgende stod jeg og talte med Anders, som han hedder bag scenen (meget lun og skæg og nede på jorden i øvrigt) – og det er her, mine damer og herrer, at min aften peakede: En ung fyr kommer nemlig hen og spørger mig om “jeg ikke er hende bloggeren” og om vi kan tage en selfie sammen.

Hvorefter han peger på Tue Track og siger “og dig der, du må da også godt være med, hvis det er” tilsyneladende mest for at være venlig og inkluderende, nu når vi alligevel stod og talte sammen.

Det var meget surrealistisk og jeg ville give mange, mange penge for at kunne rejse tilbage i tiden og fortælle mig selv som 17-årig om den episode ;)

distortion19

Jeg fandt også de her to lovebirds <3

distortion 20

Oprydning og nedtagning af scene m.m. Og så hen at spise en godnatfalafel hos Beyti.

Snip snap snude, så er den skohistorie ude :)

 

(Visited 3.750 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

140 Kommentarer

 1. Åh, hvor bliver jeg misundelig! Jeg elsker Distortion (og Bæst), og kunne desværre ikke være med i år :/
  Min sommer bliver “work, work, work”, efter at have startet som restaurantchef på en cafe, der kræver en masse hårdt arbejde!
  Så jeg vil elske at tøffe rundt i de her flotte, men tilsyneladende behagelige, sandaler (til ømme fusser) imellem vagter, og skabe et minde om ‘den sommer jeg arbejdede hårdt, men i det mindste i pæne sko’

 2. Købte engang er par lædersandaler i et impulskøb på interrail et sted i Europa, som senere fulgte mig over det meste af verden , da jeg i 3 år efter store personlige omvæltninger med tab af folk der stod mig nærmest, forsøgte at finde mit “nye jeg” og et sted hvor livet gav mening derude i verden. De sko var forbundet med så mange minder, steder og mennesker – alt det jeg havde mødt på min vej, men efter at være blevet repareret utallige gange måtte de desværre give endegyldigt op forrige sommer. Jeg leder stadig efter en passende erstatning, og de her kunne være et godt bud. Og jeg er sikker på, at livet byder på endnu flere mindeværdige stunder som bør opleves i et par skønne sko.

  http://www.bianco.dk/til-hende/sko/sandaler/clean-cut-sandal-jja16/light-brown/533355

 3. Jeg er altid på udkig efter pæne, præsentable og komfortable sko til jobbet, da jeg arbejder på et kontor med dresscode kan det ofte være et dilemma at finde frem til noget som er pænt og praktisk på samme tid.
  Disse kunne nemt bruges både med skjorte/bukser og kjoler. Helt perfekte i mine øjne, og tilmed ikke i den klassisk sikre sorte farve

 4. Dette flotte par stiletter vil være perfekt til alle sommerens fester, hvor jeg blandt andet skal fejre en masse studenters sidste dag

 5. Jeg vil helt vildt gerne vinde disse til sommerens festivaller, koncerter, strandture og andre events. Let’s make shoe-stories

 6. Jeg har lige fået mit første “voksen-arbejde” (okay, okay, det er et studiejob, men første relevante job så!), så mangler et par job-sko og disse ville være fine, klassiske, men stadig moderne

 7. Jeg ville elske at tilbringe sommeren i de her sko og sommeren i år bliver uforglemmelig :) med skoene på skal jeg høre god musik og nyde en sommer-brandert til Tinderbox og Skanderborg Festival.. og til august skal de med rundt i Mellemamerika i 3 mdr. I Costa Rica, Nicaragua, El Salvador og Guatemala skal skoene og jeg rundt og se den smukke natur og i Mexico skal vi drikke tequila, spise guacamole til alt og danse til den lyse morgen ❤️

 8. Jeg kunne så godt se de her sko følge mig trygt ind i mit 30. år (som er i næste uge!), og forudser, at vi kunne skabe mange gode historier sammen :)

 9. Åh åh, hvad når man ikke kan vælge.
  Jeg sætter to par ind, som jeg gerne vil skrive historie i. Og jeg har en god undskyldning :)
  Det her par http://www.bianco.dk/til-hende/sko/party/cutout-stiletto-sandal-jja16/sand/533401 vil jeg gerne have på, når min veninde lige om lidt holder et gakket eventyrbryllup (mere ved jeg ikke endnu).
  Og det her par vil jeg gerne have på dagen efter, når hendes dreng skal døbes. http://www.bianco.dk/til-hende/sko/party/dressy-leather-sandal-mam16/light-brown/533332 – det er i øvrigt den første af mine venners børn, der skal døbes. Så det er da historie.

 10. disse ville være fantastiske at gå sommeren imøde ihttp://www.bianco.dk/til-hende/sko/party/cutout-stiletto-sandal-jja16/sand/533401

 11. http://www.bianco.dk/til-hende/støvler/ankelstøvler/boot-w-outside-zip-djf16/black/533169
  Det er (heldigvis) alt for varmt til dem lige nu, men til efteråret skal jeg søge praktik i forbindelse med min uddannelse, og der mangler jeg et par seje støvler, der gerne siger lige dele “jeg er voksen, ansvarlig og dygtig” og “jeg er ung, sprudlende og fyldt med gode ideer”. Det er da ikke for meget ansvar at lægge på et par støvler, vel? ;-)

 12. Jeg drømmer om disse sko http://www.bianco.dk/til-hende/sko/sandaler/metal-tip-sandal-mam16/powder/533272
  Helt plain og nede på jorden. Jeg brækkede foden ikke mindre end 3 steder for et par måneder siden så har hoppet rundt på krykker med foden i noget der mest af alt ligner en klodset skistøvle. Nu står den så på to uger iført fodtøj med hård bund og snøre (forestil dig vandrestier fra morgen til aften) inden jeg endelig kan få luft til fusserne og tage det fodtøj på jeg vil.

 13. Ja, der er efterhånden mange der er de heldige ejere af denne lækre støvle, eller i hvert fald en magen til.. men har længe sukket efter disse, men har dog synes at de var en tand for dyre til mit budget, øv. Derfor ville jeg elsker at vinde dette par, der ville kunne bruges året rundet i forskellige anledninger (casual, til min sommernederdel, slidte jeans, fin kjole for at dresse det lidt ned osv.) Er ret pjattet med det rå look denne støvle har – so fingers crossed!

  http://www.bianco.dk/til-hende/st%C3%B8vler/ankelst%C3%B8vler/rivets-deco-boot-son16/black/533387

 14. Sikke nogle dejlige billeder fra en helt sikkert fabelagtig dag og aften! Og virkelig fine sandaler! :)
  Jeg kan så godt forestille mig at bo i dem her hele sommeren, på festival, til havefester, og på Københavns brosten både om dagen og natten: http://www.bianco.dk/til-hende/sko/sandaler/clean-cut-sandal-jja16/light-brown/533355.
  Der er jo SÅ mange lækre sko at vælge imellem, og jeg drømmer også om et par T-strap-sandaler og et par brune retro-clogs…men man må jo vælge, og de her tror jeg altså kan børe mig hele vejen gennem en dejlig sommer :)

 15. Da jeg efter 6 års ægteskab og 10 års forhold er ved at blive skilt i en alder af 30, kunne jeg godt se de her sko og jeg danne en fin sko historie sammen
  http://www.bianco.dk/til-hende/sko/party/cutout-shoe-son15/black/533039

  Til august skulle egen lejlighed gerne komme på plads og jeg tror bare det bliver lidt nemmere at indrette pigehjem for mine piger og jeg, hvis man kan gå på møbelshopping a la ægte jeg-kan-selv-Carrie maner i smukke stiletter.

 16. Det lyder som en fabelagtig Distortion. Jeg var ikke selv med i år, da jeg blev mor for fem uger siden (hvilket altså også er rimelig fabelagtigt!), men jeg fik da en lille smule abstinenser da jeg kunne høre musikken fra Dronning Louises bro oppe i min lejlighed ;-)
  Nå, det var et sidespor… Jeg ville elske at skabe skohistorie i de her lækre basser: http://www.bianco.dk/til-hende/sko/sandaler/simple-wedge-sandal-mam16/black/533255 når vi til august tager vores første ferie med vores datter til Spanien. Har altid syntes der er noget eksotisk over espadrilles, og disse ville da gøre det godt når vi skal ud at spise i Fuengirola om aftenen, ikke? ;-)

 17. Min skohistorie er af den salgs, hvor man bagefter virkelig sætter pris på sine sko – det gjorde jeg i hvert fald, haha. Jeg havde købt mig et par camouflage sko med tyk bund, og da jeg så var blevet træt af dem, besluttede jeg mig for at bruge dem som arbejdssko herhjemme. De var derfor kommet på fødderne, mens min mor og jeg skulle stable brænde i vores brændeskur. Vi får stablet en masse brænde og pludselig opdager jeg at der sidder et stykke træ fast under min sko. Min første tanke er, at det har klistret sig fast under skoen, mens min mor udbryder “Har du fået en søm i foden?!”. Jeg fjerner det her stykke træ, og som min mor forudså, sad der en søm fast oppe i skoen. Heldigvis havde jeg jo tykke såler på skoen, så der var heldigvis ikke nogen søm i foden denne gang ;-)

 18. Disse ville jeg elske at danse rundt i til sommerens fester! Og lad dem få deres egen Shoe Story

 19. Ih, det her er for hyggeligt!

  Jeg har det ligesom dig. Nogle af mine sko kan jeg ikke nænne at smide ud. Jeg har et par blå Nike sneakers som jeg for 3 år siden købte i Malysia. De har også en rar skohistorie at se tilbage på. Det var i slutningen på en fantastisk rejse der først førte mig gennem 7 lande i Afrika og efterfølgende på en rundrejse i Malaysia. Jeg traskede Malaysia tynd i dem, og lyste lufthavnen op med dem da jeg kom hjem på europæisk grund. Siden gik jeg gade op og gade ned i dem hjemme i Danmark. I dag er der et hul i den ene sko, og normalt ville jeg smide dem ud. Men nogen gange er jeg bare nødt til at hoppe i dem, selvom det ser lidt usselt ud. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men de minder mig bare om sådan et godt kapitel i mit liv. Og det er lidt blevet et rejseminde for mig, på lige fod med alle de billeder jeg tog og ting jeg havde med hjem.

  Nu var det ikke sneakers jeg kiggede efter på Biancos hjemmeside. Det er jo blevet sandalvejr, så jeg håber jeg kan få utallige minder i disse sandaler – specielt når jeg til september drager til Malaysia endnu engang og erhverver mig et par nye blå sneakers!

  http://www.bianco.dk/til-hende/sko/sandaler/graphic-triangle-sandal-mam15/black/532798

 20. Jeg skal til bryllup om et par uger – et vaskeægte sommerbryllup på Sydfyn med mine bedste veninder. Og jeg glæder mig helt enormt! Marie er den første i vores venindeflok, der skal giftes, så det er en speciel dag. Sådan lidt – nu bliver vi voksne. Rigtig voksne, én for én – og lidt i samlet flok stadig. Det, synes jeg, er en dejlig tanke.

  Jeg vil elske at danse i sommernatten og fejre kærligheden i disse skønheder:
  http://www.bianco.dk/til-hende/sko/party/cross-over-pump-mam16/black/533287

  TAK for en vidunderlig blog, Emily!