Let’s go shoe hunting

annonce-u-baggrund11
ellos shoe hunt sjp7

Sko? Ja tak. Skattejagt? Ja tak. Skattejagt med de smukke stilletter fra Sarah Jessica Parkers egen eksklusive kollektion som præmie? Kæmpe stort ja tak herfra :)

Det kan nok ikke komme bag på nogen, men skattejagt var uden sammenligning min favoritdiciplin til børnefødselsdage, dengang jeg var barn. Faktisk glæder jeg mig en kende til på et tidspunkt selv at få børn, for så at kunne arrangere skattejagter for dem. Blandt mange andre ting selvfølgelig. Men især pga. det med skattejagterne. Hvem ved måske der også bliver en slikpose til moren ;)

Men nu skal det ikke handle (mere) om at jeg er skruk eller (lidt for) glad for slikposer, men om en lidt anderledes, men mindst lige så attråværdig skattejagt som Ellos holder i anledning af at Sarah Jessica Parker er deres kampagnemodel. Kisten er nemlig ladet med ‘hendes sko’ og de kan blive dine.

Se hvordan nedenfor.

ellos shoe hunt sjp11

#EllosShoeHunt – Vind SJP’s eksklusive sko

Ellos holder i disse dage (og frem til d. 3/4) en skæg skattejagt, hvor man kan vinde sko fra Sarah Jessica Parkers egen kollektion ved at finde lodder rundt omkring på ellos.dk.

Der er gemt 7 forskellige lodder forskellige steder på sitet og for hvert lod man finder og aktiverer, øger man sine chancer for at vinde. Der er et nyt billede af et par SJP sko på hvert lod. Og når du har fundet et lod, vil der på dette være en ledetråd til hvor det næste gemmer sig. Skojagten starter her.

Happy shoe hunting :)

ellos shoe hunt sjp5

I skohimmelen i Ellos showroom, hvor jeg ikke kunne dy mig for at prøve et par selv.

ellos shoe hunt sjp8

De her ruskindsbasser med tungekanter var jeg særligt lun på.

ellos shoe hunt sjp1

En af hver tak. Eller to af hver ville nok være bedst…

ellos shoe hunt sjp3

 

(Visited 1.722 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Tak hvor er du bare sød, så hyggelig en besked at få. Er også meget glad for tiden <3

 1. Sikke nogle fine sko! Jeg har nu været med i skattejagten, men synes ikke jeg kan se nogle steder, hvornår skoene bliver sat til salg. Ved du dét?

  1. De kommer desværre ikke til salg på Ellos, så det er en helt særlig chance for at få fat i dem :) Krydser fingre for at du vinder :) Klem E

 2. Hej søde Emily gider du ikke fortælle hvilke makeup produkter du har på huden og øjnene på disse “sko” billeder. Det ser rigtig smukt ud (DU er smuk) ml

  1. Hov, så først denne nu, beklager det sene svar.

   Tak hvor er du bare rar :) Jeg har en tinted moisturizer fra Rodial, Hoola bronzer fra Benefit og ‘baked blush’ fra NYX på. Og en Maybelline ‘Graphic’ eyeliner og Miss Hippie Mascara fra L’Oréal. Og så hjælper det nok også lidt at billederne er taget den dag jeg kom hjem fra Bali ;)
   Kram Emily <3