Dagens outfit featuring…

annonce u baggrund1sjpellos6

… kan I gætte hvem det er?

Det er en dame med en ganske særlig betydning for min interesse for mode og stil, der leverer tre gange ‘dagens outfit’ i dag. Ja faktisk tror jeg, at hun (og en hvis Miss Bradshaw) har været en stor inspiration for rigtig mange af os, når det kommer til påklædning.

Selv kopierede og praktiserede jeg de til tider nærmest udklædningsagtige outfits fra Sex & the City i stor stil da jeg var i start- og midttyverne og når jeg shoppede tænkte jeg ofte “hvad ville Carrie vælge?” :)

Og selvom min personlige stil er blevet noget mere enkel og afdæmpet med årene, så er jeg stadig ikke bleg for en Carrie-reference i ny og næ. Som her i Paris, da jeg fejrede min 30-års fødselsdag.

Men tilbage til dagens egentlige hovedperson: Det er selvfølgelig Sarah Jessica Parker, jeg taler om. Der er lige nu aktuel som kampagnemodel for Ellos. Og selvom hun selvfølgelig er helt sin egen og ikke kun Carrie, så har hun også pokkers god stil privat. Omend også lidt mere afdæmpet med årene ;)

Sarah Jessica Parker har i forbindelse med samarbejdet med Ellos udvalgt og stylet sine favoritter derfra. Kig med nedenfor.

sjpellos

blå parka // jeans // stribet bluse

Jeg ELSKER detajlen med at opgradere et lækkert basis-look med et par smukke og over the top stilletter. Sådan en flot kontrast, der skaber balance.

sjpellos5sjpellos2

denimnederdel // hvid strik

Det her vil jeg gerne have på i morgen. Inklusiv bare ben. Og så måske med sneakers til i stedet. Og en lækker crossbody taske.

sjpellos4

Jeg tror nærmest at Carrie og dermed SJP lærte mig, hvordan man går i høje hæle. Observationslæring.

sjpellos3

stribet skjorte // hvide bukser

Som jeg skrev forleden, har jeg vældig meget lyst til hvide bukser her til forår og jeg er åbenbart ikke alene. Great minds think alike. Eller noget ;)

 

(Visited 2.471 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Er bordet på det øverste billede mon også fra ellos? Så fint, men kan ikke finde det på hjemmesiden :)

  1. Hej igen,

   Det er det desværre ikke, men et der var på deres location :(

   Kh. Emily

 2. Da du skrev “kan I gætte hvem det er?” under første billede og inden jeg havde scrollet ned, havde jeg gætte på en forfatter, måske Karen Blixen. Men det var ikke lige i den retning – det kan jeg se nu, hahaha…

  1. Haha… ej det havde ellers også været sejt ;) Hende napper jeg næste gang. Tror dog hendes outfits bliver svære at opstøve ;) Kra,

 3. Var der ikke noget med, at hun helt har måtte opgive høje hæle ? Måske sneakers ikke er et dårligt råd :))

  1. Det er gået min næse helt forbi, men ja hvis det er tilfældet, så må hun lige nappe mine stylingtips ;) Kram Emily

 4. Den dame er kæmpe inspiration.
  Da jeg var i New York i efteråret, og hun pludselig sad i Bloomingdales og gav autografer til lanceringen af hendes sko, var jeg dæleme også ved at købe et par af hendes sko (der var ikke mange tilbage af vælge imellem), bare for at komme tættere på hende. Hun er simpelthen så sej :)

  1. Åh hvor sejt altså! Ville slet ikke vide hvad jeg skulle have gjort af mig selv :) SJP for president ;)