Sporty Spice vs. Carrie Bradshaw

tee Zoe Karssen // nederdel Bitte Kai Rand// stilletter Reiss // taske Saint Laurent (her i lille)

Da vi var ude at spise ‘fødselsdagsmiddag’ om lørdagen i Paris sidste weekend lignede vi et yderst trendy begravelsesselskab. Eller en Sex & the City-version af Adams Family. 6 piger helt i sort og høje hæle. All black Danish squad haha ;)

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke havde dette outfit i tankerne, da jeg klædte mig på. Det havde jeg. Patricia Fields (og sikkert også i nogen grad SJP’s) styling af Carrie Bradshaw i både serien og filmene er stadig en af mine allerstørste inspirationskilder og referencer, når det kommer til personlig stil og påklædning. At min egen stil efterhånden er blevet noget mere minimalistisk og endog rå henover årene, er så en anden sag.

Og således endte jeg i et kryds af Sporty Spice og Carrie Bradshaw (eller noget…) den lørdag aften i Paris. Og følte mig uendeligt godt til mode. Den nederdel er virkelig en drøm. Den er let, behagelig og sporty takket være materialet, men ser alligevel fancy ud.

Senere i dag skal jeg ud i DR-byen at medvirke i et radioprogram til P2 på søndag. Om klassisk musik, kvindekamp og hverdagsglamour. Synes det lyder som en god cocktail. Men jeg er altså også lidt nervøs må jeg nok indrømme… For at komme til at sige noget virkeligt kvajet… Wish me luck :)

ENGLISH RECAP: When Sporty Spice meets Carrie Bradshaw in Paris on a saturday night ;)

(Visited 4.134 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Takker og de er virkelig også yndlings. Har det som om de kan redde/opgradere ethvert outfit :) Kram

 1. Haha, lige præcis dét CB-outfit var også bare det første jeg tænkte på, da jeg så det første billede. Virkelig et lækkert sæt! Nederdelen er jo to die for (næsten bogstaveligt talt – ville i hvert fald være nødt til at sulte, hvis jeg købte den haha :b)

  Smukke Emily (:

  1. Tak søde Lisbeth :)
   Men så må du altså hellere undvære (eller få min) vil nødig skulle undvære dine kommentarer! Klem Emily

  1. Den er fra Bitte Kai Rand. Der er link til den under første billede. Klem Emily

 2. Hej Emily er for et halvt år siden opdaget din hjemmeside og hvor er det bare helt igennem fantstisk at følge med .. Jeg har ledt og ledt efter de sandaler du har på, men kan ikke finde dem på hjemmesiden, har du et navn på dem eller ved hvor man kan få dem ? De bedste sommer hilsner Melanie

  1. Hej Melanie, det er jeg vel nok bare glad for at høre :) Indlægget her er fra sidste år og sandalerne er endnu ældre, så er bange for at de ikke er til at opdrive længere desværre… Klem Emily