Striber i Paris + vind sættet

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’ A Parte

bluse Bon’A Parte// nederdel Bon’A Parte// taske Saint Laurent (her i lille)// halskæde og ringe byBiehl// halskæde Trine Tuxen// støvler Storm & Marie

When in Paris… Så skal man have Breton-sriber på ikke? Det havde jeg i alle tilfælde og selvom jeg om nogen er stribefan til daglig, så var det som om de var ekstra gode for mig i Paris. Og fik mig til at se så fransk ud, at både en skraldemand og ejeren af caféen i baggrunden kom hen og talte med os (på fransk!), mens vi tog billeder. Måske det bare var fordi vi vækkede opsigt i den lille gade, men jeg vælger nu altså at tro på, at det var striberne, der gav mig franskhedsfaktor ;)

Kan i huske mit (småtossede) indlæg om viterstriber? Well, det her er vaskeægte sommerstriber og lige sådan nogle jeg manglede i garderoben, da striberne tilmed er sorte i stedet for de sædvanlige blå. Kombineret med en plisseret nederdel og voilà, så er man forårsfin og parisisk (hvor end man nu befinder sig).

Tror også at sættet vil fungere noget så pænt med et par hvide sneakers eller sorte ballerinaer, hvis man ønsker et lidt mere afdæmpet hverdagslook :)

Vind 1.000 kr. at shoppe for
Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. (det er nok til sættet jeg har på her + noget ekstra) til Bon’A Parte skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg med et link til din yndlings-style fra Bon’A Partes webshop.

Dette er første indlæg af tre. Konkurrencens afslutning annonceres i sidste indlæg :)

Vinderen får direkte besked.

(Visited 4.544 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

443 Kommentarer

 1. Jeg er måske uopfindsom, men jeg er helt vild med dit parisiske sæt! Jeg har desuden lige smidt min elskede stribede t-shirt ud så sent som i morges. Den var simpelthen tyndslidt (snøft!)

 2. Selvom det er svært at vælge, så tror jeg at favoritten er denne blondetop. Den er virkelig sommer lækker og vil passe perfekt til min tur til London

 3. Sikke et fint outfit. Jeg er så vild med denne jakke, den ville passe perfekt ind i min garderobe. :)

 4. Belle Emily
  Tu es très belle dans la les vêtements parisien.
  Paris est ma ville préféré. Je rêverai dans habite á Paris un jour.
  J’aime la atmosphère de vieux des structures et des cafés.
  Paris est une ville avec une historie.

  Jeg kunne i dy mig for at skrive lidt fransk, nu hvor du havde iført dig sådan et parisisk outfit. Jeg er sikker på, det ikke er grammatisk korrekt, det jeg har skrevet, men jeg er også kun ved at lære sproget.
  Men jeg må sige, jeg elsker dit tøj. Enkelt, elegant og en rigtig klassiker, præcis som Paris.
  Hvis jeg vandt, ville jeg vælge det samme outfit, som du har på og kombinere det med at par lækre vans lignende sko for at give det et twist af streetstyle. http://dk.bonaparteshop.com/leather-shoe-75095 men overvejer dog også de her fine sandaler http://dk.bonaparteshop.com/leather-sandals-75263
  Og helt sikkert et par cute solbriller for at runde looket ordentligt af. http://dk.bonaparteshop.com/sunglasses-36078
  Au Revoir!
  Ps. håber du havde en god tur i Paris og fødselsdag hvis jeg har forstået det rigtigt?…

 5. Det er UDEN tvivl striberne og den fine plisserede nederdel, som gjorde hele den store forskel. Du ser total pariser-chic ud!
  Jeg mangler virkelig en fin sommerkjole, som jeg også kan se pariser-chic og smart ud i, når jeg senere på sommeren skal på storbyferie, og der er det sort-hvide udtryk perfekt. Jeg er vild med denne: http://dk.bonaparteshop.com/dress-51193

 6. Sikke et drømmende billede og lækkert lækkert outfit! Det er måske ikke lige hvad DU plejer at gå i, men det skriger efter MIG!
  De har fantastisk mange fine ting, og hende Mathilde Gøhler sælger det edermame godt. Jeg er også ret vild med denne jakke, der passer så perfekt til det danske vejr :)
  http://dk.bonaparteshop.com/jacket-60117

  Kh Maria

 7. Det er sådan et fint sæt! Jeg er selv engang blevet spurgt om vej på fransk i Paris og var noget så stolt (det er virkelig et selvtillidsboost, for de franske kvinder er så utroligt chikke – tænk at blive forvekslet) NÅ, jeg er ret vild med denne fine jakke. Den er sådan lidt bouclé-agtig, og sikkert rigtig god som forårs/sommerjakke – noget man jo i den grad har brug for pt. http://dk.bonaparteshop.com/jacket-40361

 8. Striber har fulgt mig i mange år og holder helt sikkert aldrig op med det.

  Synes bare ikke jeg kan have for mange striber, og så sent som i går blev jeg helt glad over at se grønne striber i yndlingsbutikken.
  Vender dog ofte tilbage til den sort/hvide variant. For det er nu engang mest mig.

  Om jeg “mangler” striber ? Tjah – en stribefanatiker gør vel altid. Lidt.

 9. Der er slet ingen tvivl om at mit hjerte, ligesom så mange andres, banker for Frankrig. Efter en gymnasietid med fransk på højt niveau, franske noveller og et kærlighedsforhold til striber og fransk kogekunst kan jeg kun sige at min favorit uden tvivl er min favorit, og vil passe perfekt til mit kontorlook henover sommeren, og selvfølgelig ferien i Syd Frankrig lige om lidt

 10. Jeg er vild med det sæt!!! Jeg elsker striber, men ender altid med at bruge mine stribede toppe og bluser som nattøj, da jeg er en dør til at style det. Men det her ser hammer godt ud, og det ville nok være sådan et sæt jeg ville bruge gavekortet på, hvis jeg vinder :) http://dk.bonaparteshop.com/skirt-43070

 11. Fantastisk konkurrence. Du er så smuk i det sæt. Jeg drømmer om lige præcis det sæt, som du har på.

 12. Jeg skal snart til Paris, og jeg vil da også gerne se så fin og fransk ud, som du gør – Og jeg er helt pjattet med den nederdel, du har på! :-)

 13. Jeg har længe ledt efter en sort, plisseret nederdel, men det har været lidt af en udfordring at finde en, der både har de helt smalle plisseringer, den rigtige længde og er i det rigtige materiale – men den, du har på, ser simpelthen ud til at være lige i øjet! Den gad jeg godt at eje.

  (Linket kommer også her for en god ordens skyld :) http://dk.bonaparteshop.com/skirt-43070)

 14. Man kan aldrig få for mange stribet i sit skab.
  Så denne skønne bluse ville være et must

 15. ihh det kunne være lækkert med lidt ekstra til su-budgettet, som ikke længere findes fordi su klippene er opbrugt!!!

 16. Jeg er så enig med dig i at der er sommer- og vinterstriber. Og hvor ser du bare forårs fin ud :-)
  Jeg har luret på denne her jakke i et stykke tid. Tror at den passer perfekt som sommerjakke, men den er lige lidt over mit budget desværre. Men flot det er den!
  http://dk.bonaparteshop.com/jacket-40361

 17. Jeg tror lidt, at det er den nederdel du har på på billederne, men den er også bare SÅ fin! Den er så enkel og feminin, den har en god længde, og så er den sort. Den vil kunne bruges hele året, men jeg tror nu at jeg vil knus elske den mest hele sommeren. :D

  http://dk.bonaparteshop.com/skirt-43070

 18. Nu skal jeg faktisk selv til Paris til efteråret, og da jeg faktisk ikke jer en Breton-stribet bluse endnu, kunne det være for lækkert at pakke den du har på på billederne ned i min kuffert :)http://dk.bonaparteshop.com/t-shirt-45022/?wid=K&wid_p=9&MTtracker=buzzanova

 19. Hvor ser du bare gennemført fin ud! Elsker hele sammensætningen af tøj, hår, smykker, negle – Alles! :)
  Jeg kan ret gode lide Bon’A Partes basic ting, især de kortærmede t-shirts, men ellers synes jeg, at den her skjorte ville pynte i min garderobe: http://dk.bonaparteshop.com/blouse-59203

 20. Alt hvad jrg kan få for de 1000 kr er jeg vild med da jeg ikke normalt har råd til at forkæle min teenagedatter da jeg er på M Hansenførridspension og økonomien er stram. Så ville være raet at kunne hive hende lidt nyt for en gangs skyld

 21. Waauw den nederdel er lige præcis hvad jeg leder efter!! har sådan siddet og stenet en masse hjemmesider for at finde den perfekte plissenederdel, når man nu pga sin eksamenslæsning ikke har tid til at shoppe i butikker…suk…
  wauw hvor er den flot! :)

  Den er mit favorit item fra shoppen! :)

 22. Fuldkommen perfekt sæt – det vil jeg helst købe, hvis jeg skulle være heldig at vinde. :-)
  Jeg har selv samme sko, så jeg tror sgu jeg ville style det på samme måde som dig. Så fint jo! <3

  Jeg er også lidt pjattet med den her jakke. Jeg har faktisk ledt længe efter en denimjakke, der er lidt længere i det, end alle dem rundt i butikkerne, der er alt for korte til mine lange overkrop. Den her ser perfekt ud i længden. Og så er jeg vild med vasken, der ville kunne knække min evige sorte påklædning bare en lille smule. ;-) http://dk.bonaparteshop.com/denim-jacket-40154

 23. Du ser ganske rigtigt meget fransk og chic ud – virkelig gode billeder!
  Jeg vil egentlig bare gerne have præcis det sæt du har på!!! Måske lidt kedeligt bare at sige det, men jeg kan lige se mig selv i det :) Nederdelen har den perfekte længde, og blusen er jo bare så fin – og sammen er det bare det perfekte sæt!
  Men men – der er jo også masser af andre gode ting på shoppen, så jeg kunne da også snildt se mig selv i denne lækre buksedragt hele sommeren (hvis det da nogensinde bliver rigtig sommer): http://dk.bonaparteshop.com/jumpsuit-40619.
  Og denne kjole også, både til arbejde, solrige eftermiddage og festlige aftener: http://dk.bonaparteshop.com/jersey-dress-38214

 24. Jeg bliver nød til at spørge til hvilken størrelse du har nederdelen i på billederne ovenfor (i for hold til din almene størrelse) – den er jo på udsalg og står lige og mangler sådan en :D
  Rigtig god dag til dig

 25. Den lille fine halskæde, ikke den fra Trine Tuxen, men den anden – hvor er den fra? Helt vild med den. Er den også fra Trine Tuxen? Hmm, må eje den!

 26. Av – jeg kan finde mange fine ting. Jeg vil for eksempel rigtig gerne iføre mig dette sæt til at matche det omskiftelige danske sommervejr:
  Shorts: http://dk.bonaparteshop.com/shorts-43068
  Striksweater: http://dk.bonaparteshop.com/knitted-sweater-40105
  Denimjakke: http://dk.bonaparteshop.com/denim-jacket-40154

  OG jeg ville også elske at have denne kjole i min garderobe: http://dk.bonaparteshop.com/dress-54779

  Ih, jeg håber, jeg er den heldige :-)