3 dage 3 outfits #3

skjorte Ganni// jakke Selected Femme// jeans Rag & Bone// pumps Marie Monin (hos Lot#29)// taske Saint Laurent (her i lille)

Sidste i rækken af tre hverdagsoutfits fra tre på hinanden følgende dage (se det første her og det andet her) med gengangere på kryds og tværs. I dag med perfekt, oversized skjorte og morgenhår og ellers med skoene fra i forgårs og jeans og jakke fra i går.

Se det var jo slet ikke så slemt endda (for mig i alle tilfælde) og det kunne jeg bestemt godt finde på at gøre igen snarest.

I morgen drager jeg til Paris og har pakket nogle af de lidt mere gakkede outfits i den anledning, så dem byder jeg på i næste uge.

Men først og fremmest skal Paris-turen dog handle om at hygge igennem med nogle af mine bedste veninder. Stoppe på hver en fortovscafé der ser rar ud og drikke en kop kaffe eller et glas rosé, snakke i timevis, shoppe lidt, spise en masse god mad, ud at svinge de små danseben og generelt bare være og nyde i Byernes By.

Glæder mig uhørt meget :)

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 3.337 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Lækkert outfit! Og så laver Ganni jo de skønneste skjorter :) et spørgsmål helt ude af kontekst: er der nogensinde blevet fundet en vinder til kähler-konkurrencen fra april, eller har jeg bare ikke fuldt godt nok med?

  1. Ja, de er så lækre! Jo, der er udtrukket en vinder, der har fået direkte besked og modtaget præmie :) Klem Emily

  1. Så dejligt at høre Pernille, det er jo næsten den bedste slags inspiration så. Klem :D

 2. Helt sikkert mit yndlingsoutfit af de tre. Damn du ser godt ud frøken Salomon ;)

  Det lyder virkelig som den helt perfekte tur. Du må endelig ikke tro, at der er nogen som helst der er bare det mindste jaloux her på den anden side af skærmen haha. Håber I får en skøn tur! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Dit super smukke og lækre hår tager nærmest alt opmærksomheden fra det fede outfit :-) LOVE the hair! Helt klart det flotteste til dig :-)

 4. Super fedt outfit! Helt klart et af mine ynglings. Jeg har selv lige købt skjorten og står i en mindre tøjkrise, da jeg ikke helt kan finde ud af, hvad jeg skal have på indenunder skjorten. Føler mig lidt vovet med kun en bh, selv om det er en fin blonde en af slagsen. Har du eventuelt et forslag til sådan en problem?

  Btw, elsker din stil og din fine blog :-D

  1. Jeg indskyder lige her… Jeg går enormt meget med hvide skjorter, til både hverdag og fest. Til hverdag på kontoret har jeg altid en hvid undertrøje/top på- dem fra Samsøe & Samsøe. For ellers ville jeg føle mig alt, alt for bar og jeg har bestemt ikke lyst til flashe mn bh overfor min chef. Til fest bruger jeg dem med en blonde bh under :-)

 5. Skjorten fra Ganni. Hvordan er den i str.? Og hvilken str bruger du?
  Har kigget på den længe nu, men ingen forhandler hvor jeg bor, så kan kun bestille den over nettet.
  Rigtig god tur.

  1. Takker :) Jeg har den i M, da jeg gerne ville have den ret oversized. Er normalt en S. Klem Emily