3 dage 3 outfits #1

strik Ganni// nederdel Y.A.S.// pumps Marie Monin// taske Saint Laurent (her i lille)// solbriller Prada// ringe, halskæder og bangle byBiehl

Da jeg spurgte jer, hvad I gerne ville se (mere af) her på bloggen, så var et af de ønsker, der gik igen flere outfits. Og gerne gakkede outfits, var der tilmed en, der skrev. Jeg er nok ikke helt så gakket hvad påklædning angår, som jeg har været, så det kan jeg ikke efterleve hele tiden, men skal nok gøre forsøget af og til ;)

I denne uge vil jeg dog starte med at vise tre helt ugakkede hverdagsoutfits i dag, i morgen og i overmorgen, endda med gengangere på kryds og tværs. For sådan er hverdagen altså meget for mig. De samme yndlinge kommer på igen og igen i forskellige kombinationer. Især lige for tiden, hvor jeg lever ret meget i en taske hos min kæreste og prøver at være lidt fremadsynet med tøj, så jeg hverken skal have det samme på 3 dage i streg, ej heller slæbe mere end nødvendigt med.

Dette her havde jeg på i går. Det jeg har på i dag, viser jeg i morgen osv. Tænker, at det er meget skægt at gøre af og til? Så det bliver et lidt mere realistisk billede af hvordan (noget af) min uge ser ud i tøj. Old school modeblogging om man vil ;) Lad mig høre, hvad I synes.

Og mange tak for alle jeres gode bud og dejlige tilbagemeldinger på førnævnte indlæg i øvrigt. I var så gode, både til at rose, komme med konstruktiv kritik og meget brugbare idéer. Alting er noteret og jeg glæder mig til at lave en masse af det i fremtiden :)

ENGLISH RECAP: 3 outfits – 3 days. This is what I wore yesterday. Tomorrow I’ll show you what I wore today and so forth. Very old school fashion blogging ;)

 (indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 3.109 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jeg elsker virkelig din tilgang til tingene. Tænk sig, at genopfinde “dagens” indlægene efter så mange år haha. Nogle gange kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve at leve i dit hoved :b

  Glæder mig til at se, hvad du har pakket til de næste par dage. Det værste ved forelskelser er virkelig det der med, at man ender med at leve i en taske hehe (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Hahaha…. Ja det er også en fest derinde ;)

   Åh ja, dét glæder jeg mig også til er slut. Det er skægt nok i starten, men nu er det altså knapt så morsomt…

   Knus!

 2. Hej Emily, jeg var én af dem, der heppede på flere outfitbilleder og jeg vil sige, at du rammer ret godt med sådan et “tre dage, tre outfit”-indlæg. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med i morgen og i overmorgen og forhåbentlig blive inspireret til nogle lidt mere interessante forårsoutfits end den stil jeg kører i øjeblikket med sorte jeans, skjorte og sneakers/ballerinaer/sandaler. Du er altid så god til at gård nederdel :)

  1. Yay og tak! Nu bliver jeg helt ked af at den står på sorte jeans de næste to dage ;) Men så ved jeg hvad jeg ikke skal have på næste gang ;) Kram Emily

   1. Hahaha, ej det var ikke sådan ment ;) Og der skulle naturligvis stå “gå” og ikke gård…

 3. GUD en fin strik – er den i butikkerne nu mon?? Love it og resten af dresset også..

 4. Åh for “indsæt bandeord efter eget valg” da også. De der sko.
  Kunne så meget være mig og har endda matchende hund.

 5. Jeg er imponeret over din evne til at sætte farver sammen. Ville nok aldrig selv have tænkt i den kombination, men det virker!

  Må man i øvrigt godt være misundelig på din benfarve? Mine er vinterblå (og bliver aldrig noget, der bare minder om brune. Med mindre jeg hopper i mudder – men det er ikke den mest hensigtsmæssige løsning altid

 6. Ej hvor er den bare flot den taske! Har savlet over den siden du købte den haha..
  Man skulle måske begynde at spare op..

 7. Jeg synes altså, det er enormt vigtigt at se bloggernes hverdagsoutfits også når de netop bruger samme items på kryds og tværs igennem ugen. Det gør vi andre jo også, så man har da netop brug for inspiration til den slags :D

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk